Gość: OLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 14:13 Taki z pozoru inteligentny coto przeczytał schopenhauera,Kanta,Kierkegada i innych myślicieli a tu mi mówi nagle " wierzę Lepperowi".Moja żona po tym wszystkim mówi ,że to już nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fridjof Re: MÓJ SĄSIAD TAKI INTELIGENCIK 06.03.04, 14:31 Żony chyba nie będziesz zmieniał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: MÓJ SĄSIAD TAKI INTELIGENCIK IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 16:07 głupota nie wybiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: MÓJ SĄSIAD TAKI INTELIGENCIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 19:53 Żona tylko podkreśliła ,że nigdy nie wiesz z kim mieszkasz przez ścianę.W trzydziestym trzecim w rzeszy było podobnie.Jak nie wierzysz to zajrzyj do żródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: MÓJ SĄSIAD TAKI INTELIGENCIK 06.03.04, 20:40 Gość portalu: OLO napisał(a): > Taki z pozoru inteligentny coto przeczytał schopenhauera,Kanta,Kierkegada i > innych myślicieli a tu mi mówi nagle " wierzę Lepperowi". Samo przeczytanie o niczym nie świadczy, pewnie wierzy we wszystko co przeczyta - łatwy kąsek dla populistów. A tak w ogóle to komu miałby wierzyć? Wybrał Leppera - ale czy tak naprawdę ma jakikolwiek wybór? Odpowiedz Link Zgłoś