calama 10.03.08, 08:00 komu kawy? pachnie mi tu przepięknie :) do kawy babeczki z budyniem :) słońce świeci wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: calama café IP: *.dial.telus.net 10.03.08, 08:03 Hey calama, Ja zaraz spac ide... Za kawe dziekuje a babeczek, szczegolnie z budyniem, nie ruszam... No wiesz... Jak wolowiny pieczonej na ogniu nie ma, to nie jest sniadanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 08:06 to przed snem cieple mleko wypij ;) albo piwo grzane :) babeczki nie sa obowiązkowe a wołowinę ... raczej dla redclouda bym przygotowała, niż dla Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: calama café 10.03.08, 08:26 Puk puk! O nowa cafe ;) Duza czarna jak zwykle... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 08:28 redcloud napisał: > Puk puk! O nowa cafe ;) były już głosy, że długo postów się szuka ;) > Duza czarna jak zwykle... jak zwykle - nalewam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: calama café IP: *.dial.telus.net 10.03.08, 08:26 Hey calama, Przestan sie przymilac... Nie dzisiaj... Zmeczony jestem... Popros jutro... Kto wie.. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 08:29 coś Ci się już przyśniło? nieważne... dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 08:53 czy moge sie dolaczyc? jaka pyszna ta kawa i nieszkodzi, ze bezkofeinowa cienienie mam chyba 250/200 chyba zyje - jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 08:56 czarna.pan_tera napisała: > czy moge sie dolaczyc? jasne! przecie z Twojego postulatu jest nowy wątek :) > jaka pyszna ta kawa i nieszkodzi, ze bezkofeinowa > cienienie mam chyba 250/200 ciśnienia chętnie trochę przyjmę ... z moim niskim senna czasami jestem... wirtualna kawa nie podnosi ciśnienia nic a nic :))) > chyba zyje - jeszcze i tej wersji będziemy się trzymać! słońce świeci - będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: calama café 10.03.08, 09:05 To ja wpadnę z pączkami :) Kupiłam rano w wioskowym sklepiku. Cudnie pachną i jeszcze lepiej wyglądają. Miłego dnia, kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 09:37 pretty01 napisała: > To ja wpadnę z pączkami :) Kupiłam rano w wioskowym sklepiku. czy to te najlepsze? z Puszkina? :) > Miłego dnia, kochani. Nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żan Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 11:58 To na Puszkina można gdzieś kupić dobre pączki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 12.04.08, 14:39 Gość portalu: Żan napisał(a): > To na Puszkina można gdzieś kupić dobre pączki? :-) z cukierni z Puszkina w cukierni ma sprzedaży detalicznej ale w sklepie na Kazimierza Wielkiego (koło Gobexu) są wyroby z tej cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 09:35 calama napisała: > i tej wersji będziemy się trzymać! > słońce świeci - będzie dobrze! slonce swieci i jakies ptaki swiergola za oknem calkiem, calkiem a co tam jest swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 09:37 czarna.pan_tera napisała: > jest swietnie! i tak ma być!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 09:58 hiiro napisał: > małą czarną pięknie proszę małą czarną pięknie nalewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:07 hiiro napisał: > eee to chyba automatyczna odpowiedź:-) nie automatyczna :) przypadek :) kobieca intuicja eeee, jak zwał tak zwał - weszłam chwilkę po tym, jak napisałeś posta Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:12 hiiro napisał: > boże !jak ty szybko chodzisz:) czasami nawet biegam :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 10:20 hiiro napisał: > eee to chyba automatyczna odpowiedź:-) odpowiedz zostala wygenerowana przez automat Calamie rosnie klientela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:24 czarna.pan_tera napisała: > odpowiedz zostala wygenerowana przez automat no way! wszystkie kawy robię ja. :) > > Calamie rosnie klientela ;) przynajmniej nie zbankrutuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: calama café 10.03.08, 10:38 hiiro napisał: > Nie stukaj łyżeczką;-) A jesli pije z kubka sytopianowego? Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: calama café 10.03.08, 10:42 to tymbardziej nie stukaj;)i nie ściskaj za mocno;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 10:46 login_tymczasowy napisał: > hiiro napisał: > > > Nie stukaj łyżeczką;-) > A jesli pije z kubka sytopianowego? a jesli stuka w blat? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 10:53 hiiro napisał: > w blat odpada.stukaj już w ten kubek;) dzieki za pozwolenie ech, mam dzis dobry humor! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:55 czarna.pan_tera napisała: > dzieki za pozwolenie moment, moment! jakie pozwolenie? jakie stukanie? żadnego stukania! cicha muzyczka sączy się z głośników, a Ty łyżką chcesz stukać? nie! ;) > > ech, mam dzis dobry humor! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:05 calama napisała: > żadnego stukania! > cicha muzyczka sączy się z głośników, a Ty łyżką chcesz stukać? > nie! ;) Hirowi cos sie pomylilo, wiemy przeciez, ze w filizankach z Rosenthala sie nie stuka :) Coz to za piekna muzyka sie saczy? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:55 a Ty kręcisz się po kafejce i kawy nie zamawiasz? w termosie masz, czy jak? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:07 calama napisała: > a Ty kręcisz się po kafejce i kawy nie zamawiasz? > w termosie masz, czy jak? :P samowystarczalny i oszczedny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:11 czarna.pan_tera napisała: > samowystarczalny i oszczedny ;) może kawa mu nie smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:16 calama napisała: > może kawa mu nie smakuje? nie sadze, to chyba jakas infekcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:18 czarna.pan_tera napisała: > nie sadze, to chyba jakas infekcja ;) nooo chyba mnie nie lubi :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:19 nie, to wiosenne roztargnienie ;) Calama, wywal mnie do roboty! odetnijcie mi net! to sie musi zle skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:23 czarna.pan_tera napisała: > nie, to wiosenne roztargnienie ;) zobaczymy ;) > Calama, wywal mnie do roboty! > odetnijcie mi net! nikogo nie wywalam :) > to sie musi zle skonczyc oczywiscie,ze nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 10:18 calama napisała: > czarna.pan_tera napisała: > > > jest swietnie! > i tak ma być!!!!!!!!! tylko dlaczego nie moge sie skupic, rosnie sterta zaleglych spraw a ja ... a ja mam to w ... glebokim powazaniu! Czyli wiosna idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 10:23 czarna.pan_tera napisała: > tylko dlaczego nie moge sie skupic, rosnie sterta zaleglych spraw a ja ... a j > a > mam to w ... glebokim powazaniu! > > Czyli wiosna idzie! typowy objaw ... zakochania :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:08 calama napisała: > typowy objaw ... zakochania :))))))))))))))))) czy moge odpowiedziec ja Walesa? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:12 czarna.pan_tera napisała: > czy moge odpowiedziec ja Walesa? nic nie trzeba odpowiadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 10.03.08, 11:18 mowa jest srebrem a milczenie zlotem a ja tak lubie zloto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: calama café 10.03.08, 11:05 Herbatkę z 3 kryształkami cukru, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:11 czysty_harry napisał: > Herbatkę z 3 kryształkami cukru, proszę :) czarną, zieloną, owocową? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 11:16 czysty_harry napisał: > Marcepanową :))) nigdy nie piłam, ale ... prosze bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: calama café 10.03.08, 12:05 Nazwa "Marcepanowa" pachnie perfumami. Dla mnie Yunnan lisciasta czarna prosze. Najlepiej, zebym nie musial pluc patyczkami plywajacymi po wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 12:13 login_tymczasowy napisał: > Dla mnie Yunnan lisciasta czarna prosze. > Najlepiej, zebym nie musial pluc patyczkami plywajacymi po wierzchu. zaparzę i odcedzę będzie pyszna :) a co do herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: calama café 10.03.08, 12:15 Do herbaty kanapka z szynka, bo moje gwizdnela mi corka. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 12:17 login_tymczasowy napisał: > Do herbaty kanapka z szynka, bo moje gwizdnela mi corka. już tak nie narzekaj:P tak po prostu kanapka z szynką? może jajecznica ze szczypiorkiem? przyprawiona odpowiednio ;) będzie Ci smakować :) albo twarożek? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 12:22 smutno mi bardzo chciałabym pomóc komuś mi bardzo bliskiemu ... ale nie mogę, nie ma takiej możliwości. Chyba mogę tylko być, czasami wysłuchać, czasami po przyjacielsku przytulić. Chciałabym mieć czarodziejską różdzkę i poczarować... ale życie to nie bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 12:44 hiiro napisał: > masz doła..?:( to nie jest dół to bezsilność Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 13:50 login_tymczasowy napisał: > Niech sie wezmie w garsc. nawet się chyba wziął ale ja się rozsypałam Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: melisę parzę 10.03.08, 15:27 Jesli mozna wypic bez cukru... To filizanke prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: melisę parzę 10.03.08, 15:31 login_tymczasowy napisał: > Jesli mozna wypic bez cukru... > To filizanke prosze. ziół chyba nie da rady z cukrem... nalewam Ci filiżankę może być duża? taka jak małe wiaderko? ;) ps. dolać spirytusu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: melisę parzę 10.03.08, 16:10 calama napisała: > dolać spirytusu? ;) Za duzo kacow ostatnimi czasy. Filizanka misnia z melissa w srodku, cokolwiek to nie jest i do czego sluzy. Bez dodatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: melisę parzę 10.03.08, 16:12 login_tymczasowy napisał: > Za duzo kacow ostatnimi czasy. hehe, no to rzeczywiście czas przestać :P > Filizanka misnia z melissa w srodku, cokolwiek to nie jest i do > czego sluzy. melisę pije się na nerwa :) nie mów, że nie wiedziałeś! > Bez dodatkow. coś tam dodam od firmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty calama café - filia na Times Square w NY.. 10.03.08, 15:50 także świeci słońce... www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/index.php?cam=fridays Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café - filia na Times Square w NY.. 10.03.08, 15:54 myślisz, że kawę równie dobrą dają? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café - filia na Times Square w NY.. 10.03.08, 16:04 Nie wiem - otwieraja dopiero o 18.30 www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/index.php?cam=htzone4 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café - filia na Times Square w NY.. 10.03.08, 16:07 Zajrzyj jak otworza - personel obowiazuja stroje plazowe! Ten pomysł bym kupił do CafeCalama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café - filia na Times Square w NY.. 10.03.08, 16:44 e_werty napisał: > Zajrzyj jak otworza - personel obowiazuja stroje plazowe! Ten pomysł > bym kupił do CafeCalama!!! spoko, Tobie kawę będzie podawać miła i sympatyczna pani w stroju plażowym. :))) Staramy się spełniać życzenia klientów. W ramach możliwości oczywiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: calama café IP: *.gpsk.am.poznan.pl 10.03.08, 20:19 12 godzin pracy, chyba starczy marze tylko o prysznicu i klade sie spac a do lozka zabiore mrozone truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 10.03.08, 21:08 Gość portalu: ja napisał(a): > 12 godzin pracy, chyba starczy to ja nie byłam zadowolona, że wychodzę o 17 ... ;) > marze tylko o prysznicu i klade sie spac w ogóle mnie to nie dziwi :) > a do lozka zabiore mrozone truskawki tylko? ja do łóżka zabieram tylko telefon, a w pokoju roznosi się zapach lawendy... i czyni cuda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:37 telefon wylaczam jak mozna spac z wlaczonym telefonem? zaraz znajda sie chetni, ktorzy beda dzwonic z pytankami dotyczacymi pracy ktos mi zjadl truskawki zostaly tylko kabanosy, niech beda, jestem strasznie glodna Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: calama café 10.03.08, 22:04 wiosna calama , nie da sie ukryc, wiec wiosenne pozdrowienia dla wszystkich gorzowskich forumo!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 07:12 andrzejusa napisał: > wiosna calama , > nie da sie ukryc, super!!!!!!!!! > > wiec wiosenne pozdrowienia dla wszystkich gorzowskich forumo!!! i dla Ciebie również :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 07:11 Gość portalu: ja napisał(a): > telefon wylaczam > jak mozna spac z wlaczonym telefonem? zaraz znajda sie chetni, ktorzy beda > dzwonic z pytankami dotyczacymi pracy 1.telefon słuzy mi za budzik 2.prywatny, nie służbowy - nikt mnie nie nęka :) 3.i co najważniejsze ... czekałam na przemiłą rozmowę :) > > ktos mi zjadl truskawki > zostaly tylko kabanosy, niech beda, jestem strasznie glodna wczoraj zapomniałam o jedzeniu... niewybaczalne... wiosna ;) dziś coś zjem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.08, 22:43 ładnie kawa pachnie... dla mnie caffè espresso proszę. do kawy babeczki, ale bez budyniu. babeczki najlepsze bez niczego... słńce świeci, wiosna ... fajna ta kawiarnia na dachu wieżowca i ładny widok z okna na central park. www.states4u.com/Sfondi/Central%20Park%20New%20York%20Wallpaper.jpg niedawno na filmie przyrodniczym widziałem parę krogulców gnieżdżącą się na dachu jednego z wieżowców przy central park. samica krogulca identyczna jak ta w sklepie z butami w gorzowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 07:09 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ładnie kawa pachnie... > dla mnie caffè espresso proszę. kiepska chyba obsługa, bo kawę po tylu godzinach podaje ... ale rano chyba tez się przyda - espresso :) > do kawy babeczki, ale bez budyniu. > babeczki najlepsze bez niczego... jasne! dziś babeczki bez niczego ;) > > słńce świeci, wiosna ... cudnie :))) > fajna ta kawiarnia na dachu wieżowca > i ładny widok z okna na central park. lepszy byłby widok ... bez tych drapaczy chmur :) > > niedawno na filmie przyrodniczym widziałem parę krogulców gnieżdżącą > się na dachu jednego z wieżowców przy central park. samica krogulca > identyczna jak ta w sklepie z butami w gorzowie. > :) pewnikiem polubiły miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: calama café 11.03.08, 07:52 Czarna kawke i biala babaczke prosze ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 07:55 redcloud napisał: > Czarna kawke i biala babaczke prosze ;) > howgh się robi! z życzeniami miłego dnia :) co Ty o tej porze robisz przy kompie? szaleniec :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: calama café 11.03.08, 07:59 calama napisała: > co Ty o tej porze robisz przy kompie? > szaleniec :P Popijam z Toba kawe ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:03 redcloud napisał: > Popijam z Toba kawe ;) hihi no tak i z tego powodu szalenie mi miło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.08, 08:51 calama napisała: > pewnikiem polubiły miasta :) nie miasta, tylko wróble w miastach, bo wróble są głównym pożywieniem krogulców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:53 Gość portalu: nicelus napisał(a): > nie miasta, tylko wróble w miastach, bo wróble są głównym > pożywieniem krogulców. > :) miasta - bo kojarzą się z dobrym pożywieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 09:01 login_tymczasowy napisał: > Wroble z puszki? nigdy nie jadłeś????? Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: calama café 11.03.08, 08:18 Od wczoraj czekam na tę herbatę i nic. Wysuwam tackę z kompa, a ona ciągle pusta! Pani C. to jakaś ściema z tą kawiarnią! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:19 czysty_harry napisał: > Od wczoraj czekam na tę herbatę i nic. Wysuwam tackę z kompa, a ona ciągle pust > a! > Pani C. to jakaś ściema z tą kawiarnią! tylko troche wyobraźni i nawet poczujesz smak tej pysznej herbaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: calama café 11.03.08, 08:20 Sie przysiade. Piwo i sznapsa poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:22 login_tymczasowy napisał: > Sie przysiade. > Piwo i sznapsa poprosze. proszę bardzo :) dla Ciebie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: calama café 11.03.08, 08:25 calama napisała: > proszę bardzo :) > dla Ciebie wszystko ;) No wiesz, co to za lokal. Alkoholika nalezy wyrzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:35 login_tymczasowy napisał: > No wiesz, co to za lokal. miły i przyjemny :) > Alkoholika nalezy wyrzucac. alkoholika tak Tobie jeszcze trochę brakuje :P wczoraj piłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: calama café 11.03.08, 08:30 No nie! Kawkę i herbatkę to jeszcze sobie wyobrażę, ale wódeczka z rana, to już przesada. No chyba, że z pół litra na czczo! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:35 czysty_harry napisał: > No nie! Kawkę i herbatkę to jeszcze sobie wyobrażę, ale wódeczka z rana, to już > przesada. to zostań przy herbacie. :) > No chyba, że z pół litra na czczo! łomatko! spelunę mi zrobią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: calama café IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.08, 08:49 czysty_harry napisał: > No chyba, że z pół litra na czczo! nie na czczo, bo po piwie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 08:53 Gość portalu: nicelus napisał(a): > nie na czczo, bo po piwie. > :) a do piwa były orzeszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: calama café 11.03.08, 22:31 "Piwo i sznapsa poprosze." ... literatura!!!... to sie nazywa "szprycer"... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:22 hiiro napisał: > nie śpij z telefonem:-)) myślisz, że telefon winny? raczej to, że budziłam się od 2:30 co godzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:25 calama napisała: > raczej to, że budziłam się od 2:30 co godzinę... Nie moglas sie doczekac syreny fabrycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:26 login_tymczasowy napisał: > Nie moglas sie doczekac syreny fabrycznej? nie, lawenda przestawała działać :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:28 Wspolczuje. Seria roznych amoli i kremow. Albo porzadny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:30 login_tymczasowy napisał: > Wspolczuje. o jaki miły jesteś :P > > Seria roznych amoli i kremow. po co?????? > > Albo porzadny lekarz. hm... na nerwy to tylko psychiatra... ps. dopominam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:27 za mało ruchu a za DUŻO kawy:-)) to nalej i mnie jeżeli można;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: czas na drugą kawkę :) 11.03.08, 11:29 hiiro napisał: > za mało ruchu a za DUŻO kawy:-)) ruchu mam dużo :P a wirtualna kawa nie szkodzi :P > to nalej i mnie jeżeli można;) jasne - nalewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re:melisę parzę 16.04.08, 21:40 hiiro napisał: > najlepiej dwie ;))) byle szyko;)) prawie jest szyko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re:melisę parzę 16.04.08, 23:13 lepiej wcześnie niż nigdy z rana;)) bo czym skorupka to bocian na uwięzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re:melisę parzę 16.04.08, 23:19 hiiro napisał: > lepiej wcześnie niż nigdy z rana;)) > bo czym skorupka to bocian na uwięzi;-) Przemek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 11.03.08, 19:32 o tej porze najlepiej smakuje czerwone wino z truskawkami zdazylam juz rozmrozic truskawki i czekam do 23 na @ slyszysz? czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 21:40 czarna.pan_tera napisała: > o tej porze najlepiej smakuje czerwone wino z truskawkami taaak, czerwone wino smakuje dobrze :) może być bez truskawek ;) nawet włosy w kolorze czerwonego wina są super :))) > i czekam do 23 na @ > > slyszysz? > czekam ;) yyyyy, napisałaś to pod moim postem... że niby ja mam Ci maila wysłać? i jeszcze ramy czasowe wrzuciłaś :) heh, może napisz do tego forumowicza, od którego się @ spodziewasz :))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 11.03.08, 21:51 calama napisała: > heh, może napisz do tego forumowicza, od którego się @ > spodziewasz :))) ten KTOS wie o kim pisze ;) przepraszam za nieporozumienie napewno mi wybaczysz dziekuje ja tez Cie lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 21:53 czarna.pan_tera napisała: > ten KTOS wie o kim pisze ;) oki to musi być ważny KTOŚ :) > przepraszam za nieporozumienie > napewno mi wybaczysz heh, żadnego problemu nie było i nie ma :) > ja tez Cie lubie ;) z wzajemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 11.03.08, 21:59 calama napisała: > to musi być ważny KTOŚ :) powiem Ci na ucho, ze tak i mam nadzieje, ze ten fragment KTOS opuscil po co ma popadac w samouwielbienie > > ja tez Cie lubie ;) > z wzajemnością :) jak to fajnie, co za zgodnosc, to rzadkosc wsrod kobiet chyba, ze maja wspolnego wroga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 11.03.08, 22:13 czarna.pan_tera napisała: > powiem Ci na ucho, ze tak > i mam nadzieje, ze ten fragment KTOS opuscil > po co ma popadac w samouwielbienie i jak? dostałaś maila? > jak to fajnie, co za zgodnosc, to rzadkosc wsrod kobiet > chyba, ze maja wspolnego wroga ;) jaka rzadkość? mam wiele kumpelek, z którymi się zgadzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama zapraszam jutro od 7 11.03.08, 22:43 dziś już zamykamy ;))) dobranoc :))) przemiłych snów i ... spełnienia marzeń życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: zapraszam jutro od 7 11.03.08, 23:11 "...spełnienia marzeń życzę ..." ... takie zyczenia to ryzyko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: zapraszam jutro od 7 12.03.08, 07:16 e_werty napisał: > ... takie zyczenia to ryzyko!!! > myslisz, że ktoś nastaje na moje życie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama otwarte :))))) 12.03.08, 07:01 kawa rano z duzą ilością mleka jest pyszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: otwarte :))))) 12.03.08, 08:46 heh, dziś zbankrutuję ;( żadnych zamówień.... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: otwarte :))))) 12.03.08, 10:31 Logistyka siadla o poranku ale juz jestem. Dla mnie duza kawe bo roboty duzo... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: otwarte :))))) 12.03.08, 10:34 redcloud napisał: > Logistyka siadla o poranku ale juz jestem. Dla mnie duza kawe bo > roboty duzo... kawę nalewam ze stekiem ma być? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: otwarte :))))) 12.03.08, 10:45 calama napisała: > ze stekiem ma być? ;) Sama kawka. Steki czekaja w Germanii... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: otwarte :))))) 12.03.08, 10:51 redcloud napisał: > Sama kawka. oki > Steki czekaja w Germanii... w jakimś publicznym, znanym miejscu? pytam, bo będę w przyszłym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 12.03.08, 12:15 Czy istnieje mozliwosc dostania kawy wprost na biurko? Jedzenia nie zamawiam, usluzne kolezanki obiecaly dostarczyc zywnosc z zebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 12.03.08, 12:20 czarna.pan_tera napisała: > Czy istnieje mozliwosc dostania kawy wprost na biurko? jasne! zakładam rolki i dojeżdżam ;) > Jedzenia nie zamawiam, usluzne kolezanki obiecaly dostarczyc > zywnosc z zebrania niektórzy mają fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 12.03.08, 12:43 calama napisała: > zakładam rolki i dojeżdżam ;) dziekuje za dostarczenie kawy ;) > > Jedzenia nie zamawiam, usluzne kolezanki obiecaly dostarczyc > > zywnosc z zebrania > niektórzy mają fajnie :) coz, zawsze bylam interesowna / zaradna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 12.03.08, 12:46 czarna.pan_tera napisała: > dziekuje za dostarczenie kawy ;) Cała przyjemność po mojej stronie. :) > coz, zawsze bylam interesowna / zaradna ;) może przyjadę na jakieś szkolenie? ja to frajer trąbka jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 12.03.08, 13:29 calama napisała: > może przyjadę na jakieś szkolenie? zapraszam, jesli oczywiscie tematyka Cie zainteresuje ;) > ja to frajer trąbka jestem ;) a ja wlasnie jem gulasz: mieso+ziemniaki (jak oni robia okragle kulki?)+grzyby pyszne jestem glodna, ze wszystko mi smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: wieczorna herbata 12.03.08, 22:19 lepiej pij wódkę !to bardziej patriotyczne;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wieczorna herbata 12.03.08, 22:20 hiiro napisał: > lepiej pij wódkę !to bardziej patriotyczne;-)) patriotycznie jest kupować wódkę a pić można, co kto lubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: wieczorna herbata 12.03.08, 22:23 Gorzów Wlkp.(250000) Dodaj do ulubionych Gazeta.pl: Gorzów Wlkp. Zaloguj się, aby założyć wątek Tym forum opiekują się marek_p i pretty01. Odpowiedz Link Zgłoś
calama dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 07:10 i kawy nalewam pachnącej już dłuuuuugo spałam od 23 do 4 robię postępy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:37 kafkę poproszę;)))))) co tam wczoraj wygrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:38 Wlasnie, kto wygral kąkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:40 login_tymczasowy napisał: > Wlasnie, kto wygral kąkurs? liczą w wawce ja nie wygrałam bo będą posądzenia o przekupstwo wirtualną kawą, na którą zapraszam na tym wątku - berni już marudził :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:38 hiiro napisał: > kafkę poproszę;)))))) proszę bardzo ciacho też? > co tam wczoraj wygrałaś? CZTERY cztery dni do urlopu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:48 calama napisała: > hiiro napisał: > > > kafkę poproszę;)))))) > proszę bardzo > ciacho też? zaciacho dzięki!źle mnie się kojarzy<ciach>z cenzurą;-))) > > co tam wczoraj wygrałaś? > CZTERY > cztery dni do urlopu!!!!!!!!!!!! a później co krew idziesz oddać? czy L4:-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:50 hiiro napisał: > a później co krew idziesz oddać? czy L4:-) później ...... zaległy urlop kilka wyjazdów - jeden milszy od drugiego :))) bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:55 jedź do benia na kawę ! zapraszał! ostatnio nawet z flaszką czekal na mnie w garażu...... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:57 hiiro napisał: > jedź do benia na kawę ! zapraszał! > ostatnio nawet z flaszką czekal na mnie w garażu...... pojadę tylko tam, gdzie będzie miło i sympatycznie ;) rozpijanie flaszki z beniem w garażu mnie nie pociąga Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 10:58 no widzisz! a on pociąga...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 11:03 hiiro napisał: > no widzisz! a on pociąga...;))))) jak Ciebie pociąga to jedź do niego :P Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 15:17 "...no widzisz! a on pociąga..." .. takze byś pociągał zyjąc wśród obcych czerwonych braci... mając w pamięci lata swietności PZPR... i wyprowadzenie Sztandaru... w garażu ma pewnie zawieszone portrety przywodców Przywodczej (sic!) Siły Narodu... i do nich w samotności przepija... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 15:12 "...kilka wyjazdów - jeden milszy od drugiego..." ... i powroty równie miłe? Nie pocałujesz klamki? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 15:16 e_werty napisał: > ... i powroty równie miłe? Nie pocałujesz klamki? > nie komornik mnie nie ściga domu nie zabierze Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 13:56 o tej porze albo kawa, albo jakiś cytrusowy soft drink na orzeźwienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) IP: *.gpsk.am.poznan.pl 13.03.08, 14:04 kawa i dalej do pracy zamecza mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 14:13 Gość portalu: ja napisał(a): > kawa > i dalej do pracy > > zamecza mnie! nie daj się! kawa nalana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) IP: *.gpsk.am.poznan.pl 13.03.08, 14:48 rzeczywiscie, nie zauwazylam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dziś trzynasty - szczęścia życzę :)))) 13.03.08, 15:54 Gość portalu: ja napisał(a): > rzeczywiscie, nie zauwazylam ;) kawa wystygła następna ... jutro, albo wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ple, ple,ple...typowe dla kobiet. Długo tak m 14.03.08, 07:06 Ty za to wniosłeś niezmiernie dużo do tego wątku,hehehehe. Kawy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Ple, ple,ple...typowe dla kobiet. Długo tak m 14.03.08, 09:48 calama napisała: > Kawy? :P raz, dwa, trzy nalewasz Ty... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ple, ple,ple...typowe dla kobiet. Długo tak m 14.03.08, 10:16 redcloud napisał: > raz, dwa, trzy nalewasz Ty... > pozdr hej redcloud kawy nalewam uśmiechów i słońca dzis nie rozdaję... sama mam za mało... :( Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Ple, ple,ple...typowe dla kobiet. Długo tak m 14.03.08, 10:55 calama napisała: > uśmiechów i słońca dzis nie rozdaję... > sama mam za mało... :( Polecam do kawy ”Wojownika światla” coelho. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ple, ple,ple...typowe dla kobiet. Długo tak m 14.03.08, 11:13 redcloud napisał: > Polecam do kawy ”Wojownika światla” coelho. > howgh wojownika kiedyś już polecałeś, a ja nie przeczytałam miałam przesyt coelho muszę nadrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re:kajmakanie, cóż pijasz na śniadanie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 09:57 , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re:kajmakanie, cóż pijasz na śniadanie? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:48 a kajmaka, zwierzę czułe na sniadanie wcina bułe... z dzemem? a co z kawą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 14.03.08, 22:12 zapijam smutki czerwonym winem, niech sie utopia ... kto chetny do towarzyszenia procz Bernarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:23 wnioskuję, że to dość powszechne upodobanie gorzowskich forumowiczów...:) ja mam aktualnie przed sobą dwie!! otwarte butelki jedna to KAGOR a druga KADARKA i jest całkiem, całkiem... i uprawiam płodozmian raz z jednej raz z drugiej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 14.03.08, 22:34 Gość portalu: za-warciak napisał(a): > wnioskuję, że to dość powszechne upodobanie gorzowskich > forumowiczów...:) > ja mam aktualnie przed sobą dwie!! otwarte butelki > jedna to KAGOR a druga KADARKA > i jest całkiem, całkiem... > i uprawiam płodozmian > raz z jednej raz z drugiej...:) mam jakies dziadostwo poludniowoafrykanskie nic, nie wazne co sie pije, wazne by sponiewieralo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 14.03.08, 22:35 hiro, co bedziemy sie oszczedzac, na wstepie rozlewamy butelke na 2 rowne czesci Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 14.03.08, 22:46 objetosc standardowa co sie czepiasz, pij! Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Optymistka z Ciebie,Calamo.Uważasz,że do tego 15.03.08, 01:27 paplania można coś jeszcze wnieść? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 01:43 Wącham róże i piwonie. To dopiero jest zabawa. Picie kawy? Nudna sprawa... Pozostawiam to Calamie- może utnie to paplanie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 10:30 kajmakan, zdejmij krawat i sie wyluzuj bo nawet w T-shircie gadasz jak pod krawatem Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 20:14 kajmakan napisał: > Wącham róże i piwonie. > To dopiero jest zabawa. > Picie kawy? Nudna sprawa... > Pozostawiam to Calamie- > może utnie to paplanie? wąchaj co chcesz :P jak paplanie Ci nei pasuje to po co się dołączyłeś? omijaj wątek i już :) albo wrzuć mnie do nieprzyjaciół - nie będziesz widział moich postów :P pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 20:27 nie ma to jak po lufie na wczasach(albo urlopie:)) pozdrowienia! a co racja to racja! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 20:33 hiiro napisał: > nie ma to jak po lufie na wczasach(albo urlopie:)) > pozdrowienia! > a co racja to racja! urlop mam od poniedziałku :) a lufki jeszcze nie piłam kiedyś nadrobię ;) pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 20:46 jakie kiedyś:-)otwieraj piwo i gołe penisy oglądaj:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 20:53 hiiro napisał: > jakie kiedyś:-)otwieraj piwo i gołe penisy oglądaj:-)))) mmmmmmmmmmmm, zaczyna być ciekawie to poproszę zestaw internauty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 21:08 podesłał bym ci linki fajnych stron ale komplet komunistycznych adminów na forum:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 21:09 tfu cenzorów:-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Na śniadanie? Mój Leonie.. 15.03.08, 23:42 hiiro napisał: > podesłał bym ci linki fajnych stron ale komplet komunistycznych > adminów na forum:-))) spoko dam sobie radę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: calama café IP: *.dial.telus.net 15.03.08, 01:44 Hey czarna.pan_tera, Przykro mi kochanie, ale wina nie pije... Takze czewonego.. Jakis taki malo "wyrafinowany" jstem... Wodka z lodem i coca cola (diet) calkowicie zaspakaja moje potrzeby... Male wiec szanse bysmy razemtoasty wzniesli... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna pantera Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:36 Benek, nawet nie bralam Cie pod uwage ... jestem z innej bajki niz Twoja, woda z lodem i cola - to takie pospolite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna pantera Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:13 Jakby nie powiedziec to dla Bernarda i tak skomplikowane. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: calama café 15.03.08, 15:18 zaraz się odezwie i kojotami nas poszczuje! zobaczysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna pantera Re: calama café IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:42 Jakos sie nie boje, a Ty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: calama café 15.03.08, 16:46 daleki jestem od bania się !ale nie wiem ...nigdy kojota na lajfie nie widziałem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Puk, puk... 15.03.08, 20:36 Otwarte? Chora jestem znowu i herbatki z cytrynką chętnie bym się napiła... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Puk, puk... 15.03.08, 20:38 pretty01 napisała: > Otwarte? Chora jestem znowu i herbatki z cytrynką chętnie bym się napiła... > otwarte! herbata z miodem i cytryną wjeżdża :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Puk, puk... 15.03.08, 20:44 pretty01 napisała: > Ajajaj! Miodu nie lubię!! oj, przepraszam szybko podaję bez miodu ps. tez nie lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Puk, puk... 15.03.08, 20:52 Dziękuję. No, to jakby co, to będę tam przy piecu, pod baranim futrem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Puk, puk... 15.03.08, 21:18 pretty01 napisała: > Ajajaj! Miodu nie lubię!! Skłam chociaż, że pszczelarzy lubisz (trochę) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna pantera Re: niedzielna kawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:15 niedzielne brandy i cygara Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Zgadłaś "pan_tera-a pan_potem" Zawsze noszę krawat 16.03.08, 18:26 Ba, czasami nawet muszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Jasne, Calamo, jakie to proste... 16.03.08, 18:31 Tylko, że przypomina radę: jak nie chcesz słuchać wulgaryzmów zatykaj uszy na stałe stoperami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajmakan Re: Jasne, Calamo, jakie to proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:44 Przepraszam Calama, sam nie wiem co piszę, czuję się samotny i opuszczony, nie wiem jak na siebie zwrocic uwagę! Błagam pomóżcie mi! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Jasne, Calamo, jakie to proste... 17.03.08, 13:49 kajmakan napisał: > Tylko, że przypomina radę: jak nie chcesz słuchać wulgaryzmów zatykaj uszy na > stałe stoperami. NIE. co innego wylgaryzmy na przystanku, a co innego jak ktoś sobie w domu przeklina. Na przystanku wkurzają, tego w cudzych domach nie widzisz i nie słyszysz. Wystarczy ominąć wątek ( jak te mieszkania z wulgaryzmami) i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro wisi kartka:zamknięte? 17.03.08, 10:09 a gdzie zastępstwo?jedyna porządna kawiarnia w mieście i zamknięta? tak nie może być! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wisi kartka:zamknięte? 17.03.08, 13:47 hiiro napisał: > a gdzie zastępstwo?jedyna porządna kawiarnia w mieście i zamknięta? > tak nie może być! > :-))) okropne! nikt mnei nei chciał zastąpić... :( nic to - jeśli wybaczysz, że z tak dużym opóźnieniem - to nalewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: wisi kartka:zamknięte? 17.03.08, 14:02 o tej godzinie to dwie poproszę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 17.03.08, 14:04 powiem Wam w zaufaniu, że kawy w realu ... są najlepsze. I pewnie dlatego ta cafe w końcu zbankrutuje. ;) A jakie gadulce przy kawie...... siwy_dym! Urlop fajna sprawa. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 14:10 hiiro napisał: > wziąłem na wynos i spadam:-( czekaj, czekaj atrosfera Ci nie odpowiada? czy jak? będę walczyć do końca o cafe ;) i nie ma na wynos :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: no to zamykamy 17.03.08, 14:18 atmosfera super! a z wynosem:-)za późno-już wypiłem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 14:19 hiiro napisał: > atmosfera super! > a z wynosem:-)za późno-już wypiłem:-))) spoko masz wybaczone następna kawa gratis :) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no to zamykamy 17.03.08, 14:41 Wielka mam chęć na babeczkę z budyniem, oj jak wielką. Jak to zrobić, być pałaszować, by chwycić, czuć smak, no jak? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 20:53 trooly napisał: > Wielka mam chęć na babeczkę z budyniem, oj jak wielką. Jak to > zrobić, być pałaszować, by chwycić, czuć smak, no jak? upiec, albo podskoczyć do cukierni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:01 hiiro napisał: > zamykać kawiarnię:-))) nie! wieczorem będę drinki nalewać :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:06 hiiro napisał: > litra wyborowej i ogórki!:-) litra? a co ja będę pić? wezmę dwa najwyżej zostanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:09 hiiro napisał: > weź trzy może jurek wpadnie! eee, dla samego jurka to trzeba z dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:12 i kaszanki trochę wezmę ;) do ogórców pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:17 kaszanki nie!bo kaszanką to są psy uspokajane;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:19 hiiro napisał: > kaszanki nie!bo kaszanką to są psy uspokajane;-) super! a ja głupia innych środków używam na uspokojenie ;) cos jeszcze dobrze działa? Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:23 relaksująca rossmowa z hirem i jeszcze paroma ludźmi:-))))))(przy litrze) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: no to zamykamy 17.03.08, 21:30 hiiro napisał: > relaksująca rossmowa z hirem i jeszcze paroma ludźmi:-))))))(przy > litrze) z paroma ludzmi ... już próbowałam ;) widocznie Ty jestes czynnikiem niezbędnym do relaksu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no to zamykamy 18.03.08, 08:33 Strasznie mi smutno. Od wczoraj myślę o budyniowych babeczkach i mojej potrzebie ich pałaszowania. Ukierunkowanie na własny wypiek itp. to strzał w moje wnętrze, rozsypuje się. Trzeba będzie pić, na trzeźwo nic się nie załatwi, nawet dobrego słowa. Kobiety są jak nasza wieczna zima, ani mroźne ani przytulne, jedynie kapryśne i złośliwe. Oj, jak mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: no to zamykamy 18.03.08, 20:05 ale mnie wczoraj portal zaniemógł:-(((ani be ani me..... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: no to zamykamy 19.03.08, 07:32 I bardzo dobrze. Wczoraj naszła mnie chęć na babeczkę budyniową, a lipy nawet nie dostałem [wspomnę jedynie o fidze]. Takie społeczeństwo, brak zrozumienia dla drugiego człowieka, brak czułości. Normalna masakra calmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 18.03.08, 09:20 nalewam kawę wszystkim chętnym ... ... a sama śmigam na kawę w realnym świecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: calama café 18.03.08, 09:22 chyba nie wspomniałam, że dla redclouda obok kawy kładę czekoladkę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: calama café 18.03.08, 09:33 Oj jak mi smutno, nadal mi smutno, ciągle mi smutno, to już nieskończony smutek. Jednemu czekoladę, a innemu nawet słowa... Wiosno, Ty jedna rozumiesz duszę niespokojna, Ty rozumiesz czym tęsknota za smakiem budyniowej babeczki. O kobieca złości, dajesz po kości i po żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: calama café 18.03.08, 10:33 Nie ustaję w smutku. O litość proszę, o budyniową babeczkę. Calamo, pozostał ci jeszcze mięsień sercowy, a co z sercem, no co? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: calama café 18.03.08, 11:54 chetnie sie napije bo przede mna dlugie nudne zebranie znowu Odpowiedz Link Zgłoś
calama Otwarte! 19.03.08, 08:09 Kawę nalewam, babeczki rozdaję ( nawet trooly się załapie). Słoneczny poranek. :) Miłego dnia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 08:24 Juz nie dam się nabrać, wolę zemrzeć w głodzie i z pragnienia. Toć doświadczyłem kobiecej obojętności, toć me serce łka. pl.youtube.com/watch?v=ctGhNVoN8Cg Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 19.03.08, 08:31 przykro mi bardzo, ześ doświadczon :( widocznie to zła kobieta była ;) a ja ... byłam na urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 08:40 Cierpi serce i dusza, cierpi podniebienie. Oj jak ciężkie mam nogi, oj jak mi smutno. Muskając policzki zrozumienia, płonę i zasypiam, idę ku nieskończoności. Ze mna wiatr, szelest ptasich skrzydeł i półmrok. Urlopie, dlaczego zabierasz czułość? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 19.03.08, 08:45 trooly napisał: > Cierpi serce i dusza, cierpi podniebienie. Oj jak ciężkie mam nogi, > oj jak mi smutno. Muskając policzki zrozumienia, płonę i zasypiam, > idę ku nieskończoności. Ze mna wiatr, szelest ptasich skrzydeł i > półmrok. następny romantyk ;) uważaj, bo lubię romantyków - swoje dusze :) > Urlopie, dlaczego zabierasz czułość? i tu się mylisz... :P urlop daje czułość, nie zabiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 09:04 Walczył z nią długo, by przekonać do własnego oddechu. Tuląc wilgotne wargi, odkrywał uroki poranka. Koń polny przygrywał na skrzypcach, a on URLOP kpił, kpił z tęsknoty za słodyczą... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 10:55 Słodycz omijała jego podniebienie. Uleciała ku nieskończoności, ot babeczka figlarna, budyniowa babeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Otwarte! 19.03.08, 11:02 z kawy nici :-(widzę,że jesteście zajęci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 11:12 W przerwach pomiędzy innymi zajęciami stukam w klawiaturę i rozmyślam o budyniowych babeczkach. Wybacz ale nie mam checi na kawę, a gdy facet nie ma chęci, to tylko babeczka go rozkręci. Czekam i czekam, a tu faktycznie "nici", szwalnia jakaś, czy co? W wolnej chwili postawię kawę, aromatyczną, z cynamonem, z drobinami czekolady i z duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 19.03.08, 11:24 hiiro napisał: > z kawy nici :-(widzę,że jesteście zajęci:-))))) żadne nici do kawy nie wpadły! to obraza lokalu kawę nalewam kroję ciasto makowe a ... czas znajdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Otwarte! 19.03.08, 11:35 a znajdzie się coś jeszcze z maku do kawy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 19.03.08, 11:39 hiiro napisał: > a znajdzie się coś jeszcze z maku do kawy? > ;) makówka? środków odurzających nie używam a chyba powinnam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 11:43 O szczerości kobieca, o przewrotnosci natury, jednym dajesz budyniowe babeczki i makowca powab, drugim nici kawą nasączone. Oj smutno mi, smutno. Serce me trzepocze, jak w starej syrence, jak obite wiadro w wiekowej studni... Usycham. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 19.03.08, 11:47 trooly napisał: > O szczerości kobieca, o przewrotnosci natury, jednym dajesz > budyniowe babeczki i makowca powab, drugim nici kawą nasączone. Oj > smutno mi, smutno. Serce me trzepocze, jak w starej syrence, jak > obite wiadro w wiekowej studni... Usycham. lepsze jedno cięcie niż męki przez wieki ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 11:59 W wiadrze są dziury, tonę. Nie będziesz mi żurawiem, nie byłaś studnią, zostań ostoją, lukru słodycżą - wołałem do budyniowej babeczki. Ciebie proszę, nie tnij po kościach, mak zakrada się do moich pragnień, apetyt rozbudza, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 11:48 Jak kot, szukam odbicia w kałuży przeznaczenia: pl.youtube.com/watch?v=bpGSE-yqhr8 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Otwarte! 19.03.08, 11:58 "...szukam odbicia w kałuży ..." ... uwazaj to naszczane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 12:00 Nawet wnim można zobaczyć swoje odbicie, spróbować werto. Ty nie toniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 12:53 Nić została zerwana. Bez babeczki, bez makowca i bez kawy, ot kobiety. Proponuję wiosenny bez i bezowe ciasteczka, w prezencie dla właścicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 13:07 Też tak myślę. Bez bezu nie zazna spokoju, to moja kolejna myśl. Calama zakręciła mi w głowie budyniowymi ciasteczkami, coś okropnego. Chciałem kupić w sklepie, nie było. Oj, smutmo mi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Otwarte! 19.03.08, 13:16 nie zdziwię się jak ci calama gorącą kawę na coś wyleje......:-)))) aż ci chęci na babeczki miną.......... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 19.03.08, 14:28 Ona jest tak złośliwa? Nie daję temu wiary, to się w głowie nie mieści, dlaczego? Calamo, jaka Ty jesteś? Oj smutno mi, smutno. Droczysz się z nami, narobiłaś smaku na budyniową babeczkę i makowiec, a nici krawieckie proponujesz. Oj smutno, smutno, od pracy odrywasz, droczysz się, smak wystawiasz do wiatru, Wiosnę odganiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 20.03.08, 07:40 Kolejny dzień bez budyniowej babeczki, kolejny dzień rozczarowań? Drogi w opłakanym stanie, oj jak trudno jechać autkiem po Łodzi, to już bardziej ślizganie niż jazda, a tu co, babeczki brak. Oj jak mi smutno, ciągle mi smutno. Wiosno litości, Calamo litości! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 20.03.08, 12:59 Litość nie nadeszła, jako że w świecie prawdy jej nie ma. Jest powaga, dąs, czasmi tylko pląs... Nastało błogie milczenie, może ktoś inny objada się babeczkami. Oj, jak smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 20.03.08, 20:46 trooly - ja się po prostu Ciebie boję chcesz babeczki - to jedz ile wlezie przeciez sa wystawione na stoliku :) tylko kawę nalewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Otwarte! 20.03.08, 20:54 hiiro napisał: > poczytaj forum :łódź wolę nasze :))) nie będę zaśledzać gościa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Otwarte! 20.03.08, 20:56 ale to nie ja pisałem,że się kogoś boję.poczytaj to poznasz nowego forumowicza u nas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Otwarte! 21.03.08, 08:32 Drogi Hiiro, mylna jest Twoja uwaga "ale to nie ja pisałem,że się kogoś boję.poczytaj to poznasz nowego forumowicza u nas:-)". Nie jestem nowym, nawet tutaj, bywam tu i tam, tak lubię. Związany z Łodzią ale z różnych powodów również z miłym "Goorzowem", nie ukrywam prawdy o sobie, zwykłym użytkownikiem netu jestem, zwykłym człowiekiem. Bać się mnie, ot zagadka? Nie straszę, złych mocy w sobie, chyba nie posiadam. Czasami jestem psotny, czasami smutny, jak pory roku, jak większość z nas. Hm, Calma vel Calama narobiła mi apetytu na budyniowa babeczkę, naprawdę lubię takie ciacha, nie wspominając o wytwarzającym się nastroju. Calama [nick Calama mylę z Calma] jest OK, a ja również lubię ludzi, prawdziwych ludzi. Takich z poczuciem humoru, z własnymi tajemnicami ale bez zakłamania. Lubię ludzi, którzy patrzą na życie, nie tylko przez pryzmat własnego JA, nie przez pryzmat wąskiej grupy ale takich, którzy dostrzegają piękno, które wypływa z serc wszystkich ludzi, z różnych kultur, z różnych miast, z Gorzowa i z Łodzi, z Krakowa i Szczecina, z Kalisza i z Lublina, z Londynu i z Paryża, z Pacanowa i z Wieruszowa... Dzisiaj na ciacho nie mam chęci ale serdecznie pozdrawiam. Wypiję kawę, trzymajcie się zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Otwarte! 21.03.08, 17:31 mnie to wali co ty tam myślisz itd tip!;-))) i nie pisz do mnie drogi !!!jestem bezcenny:-)sorki ale nie dla wszystkich a hiro piszemy z małej pozdro hiro ale też lubie ludzi psotnych a nie smutasów i głupiomądrych! nie masz chęci na kawę to dawaj na litra! mietek ma wpaść! Odpowiedz Link Zgłoś
calama jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 10:29 czasu dużo mam mogę kawę parzyć i ciasta piec :))) Szczególnie dla tych wszystkich zapracowanych. ;) Wesołego po_świętach! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 11:04 Calamo, czym się ostatnio zajmowałaś? Dopiero teraz o pieczeniu ciast myślisz, teraz gdy mój brzusio pękaty, gdy nawet do śpiewów nie jest chętny. Podejrzewam, że wiele osób tak ma, wiele osób jest wściekłych na Panią Wiosnę, na fakt, że lekce nas waży. Tak Ty i budyniowa babeczka, tak mój brzusio, taka wiosna... Oj dziewczyno, zaparzę kawę i wypiję za Twoje zdrowie. Niejaki Hiirro próbował nakłonić mnie do wielkiego picia, ciągota zaprowadziła go na łódzkie forum. To pierwsze mnie smuci, jako że pijakiem nie jestem ale również nie wylewam za kołnierz. Drugie jest cenniejsze, zbliża ludzi, zbliża miasta, regiony. Kto wie, co nam jutro będzie dane, gdzie się znajdziemy, gdzie zamieszakmy, Nasz wspólny dom - Nasza Ziemia. Wesołych po_świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:29 trooly napisał: > Calamo, czym się ostatnio zajmowałaś? Dopiero teraz o pieczeniu > ciast myślisz. niech to pozostanie moją słodką tajemnica ;) piekłam ciasta - przed świętami na święta już nie... tak wyszło ;) > Oj dziewczyno, > zaparzę kawę i wypiję za Twoje zdrowie. oj, dziękuję. wielce mi się to przyda :) > Wesołych po_świąt! i nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 11:26 calama napisała: > czasu dużo mam > mogę kawę parzyć i ciasta piec :))) > Szczególnie dla tych wszystkich zapracowanych. ;) > > Wesołego po_świętach! Poprosze herbate cytrynowa Lipton do tego: pl.youtube.com/watch?v=Q1VGoKBKR3I nie chce mi sie pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 11:48 Nie potrafię stwierdzić, kawa to, czy herbata: pl.youtube.com/watch?v=mJUhj3rVi1A&feature=related Mogę zamówić i ja, na jutro [8.10]? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:26 obstawiam, ze byla to kawa 8.10? poprosze kawe do lozka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:32 > 8.10? poprosze kawe do lozka ;) zaraz zaraz ..tu się zaczyna coś dziać..............?:-))) no to jestem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:36 hiiro napisał: > > > 8.10? poprosze kawe do lozka ;) > zaraz zaraz ..tu się zaczyna coś dziać..............?:-))) > no to jestem;-))) > zaraz cos sie dzieje ... nic sie nie dzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:45 czarna.pan_tera napisała: > hiiro napisał: > > > 8.10? poprosze kawe do lozka ;) > > zaraz zaraz ..tu się zaczyna coś dziać..............?:-))) > > no to jestem;-))) > > > > zaraz cos sie dzieje ... nic sie nie dzieje ;) Kobieto! hiiro naten_tychmiast ogłosił swoją gotowość, a Ty piszesz, że nic się nie dzieje? nie czytasz sygnałów :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 13:48 calama napisała: > czarna.pan_tera napisała: > > > hiiro napisał: > > > > 8.10? poprosze kawe do lozka ;) > > > zaraz zaraz ..tu się zaczyna coś dziać..............?:-))) > > > no to jestem;-))) > > > > > > > zaraz cos sie dzieje ... nic sie nie dzieje ;) > > Kobieto! > hiiro naten_tychmiast ogłosił swoją gotowość, a Ty piszesz, że nic > się nie dzieje? > nie czytasz sygnałów :P > Czytam sygnaly, tylko moze nie chce ich zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 19:29 dzięki ! nie wiedziałem jak wybrnąc:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:40 czarna.pan_tera napisała: > obstawiam, ze byla to kawa > > 8.10? poprosze kawe do lozka ;) tylko kto ma ją zrobić? trolly czy ja? bo już się gubię ;) jak do łóżka ... to chyba nie ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 13:39 Facetowi nie zaniosę kawy do łózka, niech mnie gęś kopnie, normalność popieram. Odstapię tylko wtedy, gdy będzie leżał obłożnie chory. Wspominając budyniowe babeczki i kawę, myślałem o towarzyskiej rozmowie o szeroko rozumianym człowieczeństwie [przy dobrej muzyce]: pl.youtube.com/watch?v=86LSuXi5TLU Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:33 trooly napisał: > Nie potrafię stwierdzić, kawa to, czy herbata: > Mogę zamówić i ja, na jutro [8.10]? Zamówienie przyjęte. :) tą 8:10 mógłbys darować... ale postaram się! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:32 czarna.pan_tera napisała: > Poprosze herbate cytrynowa Lipton > do tego: > pl.youtube.com/watch?v=Q1VGoKBKR3I > > nie chce mi sie pracowac > Już podaję! gazeta kiepsko mi wchodziła. :( muzyczkę inną bym wybrała, ale cóż - to Tobie ma sie podobać :) praca uszlachetnia! i ja - jako, że wystarczająco szlachetna jestem - w marcu postanowiłam juz nie pracować ! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: czyli od marca........? 25.03.08, 12:39 hiiro napisał: > automat do kawy.........;((( nie! robienie kawy to dla mnie przyjemność, nie praca :))) kawa będzie! tylko kto mi zrobi? i chciałabym z tym: pl.youtube.com/watch?v=Fp9GTRFVZ3E&feature=related tak mnie ostatnio ujęło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:40 calama napisała: > Już podaję! dziekuje, tego potrzebowalam ;) > gazeta kiepsko mi wchodziła. :( > muzyczkę inną bym wybrała, ale cóż - to Tobie ma sie podobać :) muzyka w sam raz do czerwonego wina podaj swoje propozycje ;) > praca uszlachetnia! w takim razie powinnam zostac juz swieta! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 12:59 czarna.pan_tera napisała: > muzyka w sam raz do czerwonego wina > podaj swoje propozycje ;) NIEZMIENNIE - MÓJ UKOCHANY: www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c > > praca uszlachetnia! > w takim razie powinnam zostac juz swieta! czarnych charakterów nie biorą na świętych :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pan_tera Re: jakby chętni na kawę byli - mogę zrobić 25.03.08, 13:47 calama napisała: > czarnych charakterów nie biorą na świętych :P biora, biora, nie znasz sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś