Dodaj do ulubionych

Ceny u weterynarza

17.10.10, 08:10
Podpowiedzcie, proszę, ile w ZG kosztuje wizyta u weterynarza. Obawiam się, że mój kot ma klopoty z nerkami albo pęcherzem. Pewnie będą potrzebne badania i leki... Jaki to koszt mniej więcej?...
Obserwuj wątek
    • Gość: alanka Re: Ceny u weterynarza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 21:59
      o kurcze, przerażasz mnie. czy to znaczy, że mając zwierzaka nigdy nie byłas(byłeś?) z nim u lekarza, chocby na badaniach?!? bo każdy posiadacz zwierza wie, że sama wizyta może kosztowac i 10 zł, ale dopiero porządne postawienie diagnozy i okreslenie, co mozna z problemem zrobić, to początek ustalania kosztów. kocie problemy z nerkami często kończą się BARDZO źle, również na skutek przeciągania nie trafionego leczenia. polecam więc pilną wizytę u dr Hanusz - to na Jędrzychowie, zaraz za Magmą - jesli nie wiesz.
      ma może opinię nie najtańszego weta, ale generalnie chyba jest najskuteczniejszym lekarzem w mieście, tak wynika z doświadczeń moich i innych zaprzyjaźnionych kociarzy i psiarzy. Powiedz na początku, że chcesz na razie tylko porady, bo masz kłopot z kasą. ja nie miałam problemów, określono mniej więcej koszt kuracji, i mogłam zapłacić trochę później. nie wiem, jak z nowymi klientami, ale spróbowac trzeba, chodzi o życie przyjaciela, prawda?powodzenia!
    • Gość: Gość Re: Ceny u weterynarza IP: *.netdrive.pl 17.10.10, 23:42
      forum.gazeta.pl/forum/w,73,80418016,80418016,Weterynarz_w_ZG.html
      • Gość: mozaika Re: Ceny u weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 14:23
        Dr.Hanusz nie jest dla biednych...za uśpienie gryzonia życzy sobie 30 zł !!!!
        • aski68 Re: Ceny u weterynarza 20.10.10, 15:15
          Gość portalu: mozaika napisał(a):

..za uśpienie gryzonia życzy sobie 30 zł !!!!

mam pomysł .... w ramach oszczędności użyć młotka ;)
          • Gość: moja Re: Ceny u weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 21:28
            To najdroższy wet w mieście.
          • Gość: mozaika Re: Ceny u weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 08:06
            To za uśpienie doga czy wilczarza ma brac 1000 ????
            • Gość: jola To ich leczenie polega na usypianiu ? IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 19:31
              dziki kraj
              • Gość: alanka Re: To ich leczenie polega na usypianiu ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.10, 00:42
                No widzisz ara.ara, jak zawsze - innych odpowiedzi się nie doczekasz, za to obrabiania komuś d.. jak najbardziej.
                Prosze napisz jak się ma twój kot i co i gdzie udało ci się zdziałać. pozdrawiam
                (a moje zwierzaki po operacjach guzów, ropni i nowotworów przez "omawianą" lekarkę mają się świetnie, odpukać)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka