Dodaj do ulubionych

Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 07:52
Kto ogłądał wczoraj program Zapytaj radnego-wokół ratusza?Były niezłe
jaja.Domaszewicz coś ,jak to on,w kółko beblał,ale najlepszy numer wycieła
radna Panek-Gara(podobnie jak Domaszewicz z SLD).Zadzwoniła i nie
przedstawiając się zaczęła jechać radnego Barczaka.Ten ja oczywiście
rozpoznał po głosie i publicznie zidentyfikował.Siara!Z tego co wiem są
powtórki.Gorąco polecam,tym bardziej,że była ciekawa tematyka.P.S.W tym
programie bardzo często są ustawiane telefony.Najlepszy jest taki czubek z
Pomorskiego,który jedzie na Kościoły i chwali Listka za ronda.Ludzie mówia,że
ustawia go prezes Biczyk.He! He!
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 22.04.04, 10:23
      to są praktyki prawicowców, jest tak jak ze złodziejem, to on najgłosniej
      krzyczy łapać złodzieja! zeby odwrócić uwagę od siebie, jak oglądałem wcześniej
      to dziwne, ale były telefony z atakami na lewicę a bardzo pochwalne dla
      bukiewicz np.
      • Gość: IIIks Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.ztpnet.pl 22.04.04, 17:59
        A ja myślałem,że to typowe dla zielonogórskich SLD-eków:-)Prawda jest taka,że
        zielonogórskie SLD nie ma kadr,ani w partii ani w radzie.Porównaj ich poziom do
        radnych prawicy,oczywiście tych bystrzejszych i aktywniejszych.Jest wyrażna
        różnica na niekorzyść SLD.Brakuje im młodej krwi.Jest wyga Listowski,ale po
        tylu aferach niestrawialny,nawet jeśli zdaży mu się mieć rację.Aparatczyków-
        typu Błoch,Batkowski i Markiewicz nie liczę ,bo to intelektualne
        średniaki.Reszta-bez komentarza.Nie dziwię się więc,że aby lepiej wypaść
        ustawiają telefony.Parę miesięcy temu jakiś telewidz zadzwonił i pochwalił
        Kukulską.Bez jaj- to na kilometr pachnie sterowaniem.W miarę wiarygodni są
        ci,których telewidzowie krytykują.Ale to z kolei może być ustawione przez ich
        politycznych przeciwników.Koło się zamyka.
        • Gość: Lupo Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 18:40
          Tres, wymień tych bystrzejszych radnych prawicy! Urbaniak jest poza
          konkurencją, ale inni? Eleonora? Drozd? Bukiewicz? nie rób jaj!
          • Gość: Tres Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.ztpnet.pl 22.04.04, 19:22
            Ja mam wymienic?To raczej chyba IIIks.
            • Gość: lllks Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 19:51
              Wysocki !
              • Gość: IIIks Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.ztpnet.pl 22.04.04, 20:12
                Hej! Gościu! Nie wpisuj się za mnie. Ja jestem w ztpnet.Podpisz się swoim
                nickiem,łajzo.Nadal uważam,że prawica ma w radzie bystrzejszych radnych.Nie
                tylko Urbaniaka.Zreszta,on jest za często lewoskrętny.
                • Gość: Michu Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 09:44
                  Nie dziwię się.Urbaniaka teść to były prezydent Zielonej Góry w latach 1990-
                  1994 Doganowski.Członek Ordynackiej,a więc kolega Listowskiego,wywalony z klubu
                  radnych AWS,za lizanie dupy czerwonym.
    • Gość: Tres Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.ztpnet.pl 22.04.04, 16:35
      Oglądam systematycznie.Masz rację,to było żenujące.
    • Gość: AMG Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 17:42
      Boze to miasto schodzi na psy ,jakies wyzywanie sie na antenie jakies
      podstawione telefony =tragedia!
      • Gość: telewidz Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 18:42
        no nie gadaj, kto tam kogo wyzywał, nie widzialem a oglądalem
    • Gość: Robert Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 20:03
      To chyba specjalna akcja zielonogórskich radnych. Przed chwilą oglądałem
      program Bezpieczne Miasto i z pytaniem do Fiedorowicza i oczywiście z
      pretensjami zadzwonił anonimowo jakiś radny. I także został rozpoznany - o ludu
      drogi co tu sie dzieje?? Wzajemne animozje przekazywane incognito a i tak jako
      tajemnica poliszynela - czy oni sa choc troche powazni?
      • Gość: Lupo Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 20:07
        pewnie nie spotykaja sie
      • Gość: Qake Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 08:42
        Ten rady to Jerzy Teicher z SLD. Poznałem po głosie.Już chyba nie wystarcza
        im,ze trzymają za mordę media rekoma Frejmana i Rataja i sami dzwonią.
    • Gość: Jooooasia Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 21:26
      Do listy radnych bezradnych i niekompetentnych trzeba zaliczyc wszystkie baby
      z SLD. Szczegolną niekompetencją popisuje się przed telewidzami Sadalska -
      piskliwym głosem oświadcza że w zasadzie nie zna się na danej sprawie. To po co
      jest w tej radzie? Zwykły obywatel musi znać wszystkie przepisy bo inaczej
      zginie. Więć stawiam pytanie: za co radna bierze tak duze pieniądze? Kazdy
      przedszkolak potrafi podnieść rekę do góry. Za darmo.
      • Gość: edyta Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.04, 08:13
        no tak, kobieto Jooooasiu, ladnie, podsumowalaś, Eleonora to wg ciebie bardzo
        wie wszystko,ha ha, Bukiewiczowa , co słowo gada "że tak powiem" i mowi same
        mądre rzeczy! ha ha, nie rób siary! to to są głupie baby!!! do kwadratu!!!
        • Gość: Jooooasia Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.04, 09:17
          Edyto, wcielilas się w rolę radnej Sadalskiej?
          A co sądzisz o facetach z klubu SLD?
          Już słysze rechot na forum.
          • Gość: kinga Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.04, 09:27
            Joooanno, a co sądzisz o facetach z prwej str.? ty jestes pewnie superhiper!
            startuk do rad, na prezydenta i gdzie chcesz! wtedy zobaczymy ciebie i bedziemy
            krytykować! pozdro!
          • Gość: kinga Re: Domaszewicz i Panek-Gara w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.04, 09:28
            Joooanno, a co sądzisz o facetach z prwej str.? ty jestes pewnie superhiper!
            startuj do rad, na prezydenta i gdzie chcesz! wtedy zobaczymy ciebie i bedziemy
            krytykować! pozdro!
    • Gość: urwis proponuję wrócić do rankingu radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 13:16
      Pół roku temu ogłosiłem na forum ranking zielonogórskich radnych z punktacją i
      nie było zbyt wielu chętnych do ocen radnych. Proponuję poszperać w archiwum i
      wrócić do sprawy.
      • Gość: tymochowicz Re: proponuję wrócić do rankingu radnych IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 23.04.04, 13:46
        a co ty , urwis, tymochowicz jesteś, ty się na tym nie znasz!
      • Gość: wyborca Re: proponuję wrócić do rankingu radnych IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 23.04.04, 13:57
        bedzie ranking podczas wyborow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka