Dodaj do ulubionych

Hity i kity lubuskiej kampanii: Wontorpartia, a...

07.10.11, 11:27
Hitem z pewnością było hasło Materny
Poseł wierny wyborcom a nie układom.

Sprawdziłem to w praktyce ,że jest wierny Układom a nie Wyborcom.
Podobnie jak jego jego kolezanki i koledzy z lubuskiego PiS .

Nie głosujcie na niego .

Obserwuj wątek
    • czarny_bunior Hity i kity lubuskiej kampanii: Wontorpartia, a... 07.10.11, 11:54
      Palikotów nie widać? Widać! Pani Raginia pokazuje nogi w TV (kompletnie niekompetentna! ciekawe, dlaczego wpuścili ją na listę?), Pan Mroczek w Warszawie zajmuje się zatajaniem nieprawidłowości w opłacaniu faktur stowarzyszenia, na klatce schodowej walały się ulotki pana, co strzela do celu. Widać ich! Widać.
      • Gość: dddd Re: Hity i kity lubuskiej kampanii: Wontorpartia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:06
        A co tam słychać w Partii Oszustów?? Macie nowe obietnice wyborcze, których też nie dotrzymacie, jak 4 lata temu??? Czy znajdzie sie znowu jakis temat zastepczy jak kibice, żeby ukryć waszą niekompetencję ??? Co tam u ,,Słońca Peru'' dalej jedzie swoim busem i straszy kaczką??
        • Gość: Precz z PełO Precz z PełO IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.11, 16:48
          i nie głosujcie na 1, 2, 3
    • croolick Re: Hity i kity lubuskiej kampanii: Wontorpartia, 07.10.11, 21:31
      Mnie bawiły te przechwałki lubuskich posłów, że działali na rzecz lotniska w Babimoście. Istne kuriozum, by chwalić się wyrzucaniem publicznych pieniędzy, by oni mogli sobie wygodnie polecieć do Sejmu...
      Dla mnie taki punkt w ulotce dyskwalifikował kandydata, tak jak użycie zwrotu "Ziemia Lubuska" i "Lubuszanie" - nie mieszkam w Niemczech, nie czuje się związany z niemieckim Lebus i powiatem Märkisch-Oderland a i Słubice oraz Kostrzyn są mi geograficznie bardzo odległe. Najbardziej bawiły mnie te określenia w ustach kandydatów PiS. Kto by pomyślał, że tak "patriotyczna" partia będzie popierać hasła komunistycznej propagandy o Ziemi Lubuskiej... :-)
    • Gość: !!! NIE dla P eł O IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.11, 22:15
      www.falubaz.pl
      • Gość: dziad Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 22:37
        Generalnie mało która partia do mnie przemawia, ale jak poczytałem sobie ostatnie felietony Michnika (który ciągle pierdo... o pisowskim zagrożeniu) i ,,alert'' Kuby Wojewódzkiego (ktory tez pierdo... jak to było strasznie za rzadów Pisu), to postanowiłem, że zrobię Michnikowi i Wojewódzkiemu na przekór i zagłosuję na jakiegoś pisowca.
        • Gość: QQ Re: NIE dla P eł O IP: *.aster.pl 08.10.11, 09:21
          To masz pecha :)) Po wyborach swojej partii będziesz chodził na klęczkach do kościoła i oddawał 1/2 wypłaty na fanaberie religijne....
          • Gość: dziad Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 09:54
            Jak wczesniej wygrał pissss to nic takiego u mnie nie było, żebym chodził na kleczkach do koscioła , ani tez nie oddawałem 1/2 swojej pensji na religijne fanaberie:) Nie jestem zwolennikiem pissssssu, chce tylko zrobic na przekór róznym ,,autorytetom'' (jak Michnik czy Wojewódzki).
            • Gość: Morph Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 10:33
              jezioro sławskie przepadło
              forum.gazeta.pl/forum/w,73,36053751,36053751,jezioro_slawskie_przepadlo_.html
            • Gość: :)) Re: NIE dla P eł O IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.11, 10:43
              ZOBACZ CO NAWYPRAWIALI PRZED ZAMKNIĘCIEM NA FORUM GL (CISZA WYBORCZA) PiSowscy FURIACI . MNIE UTWIERDZIŁO TO TYLKO W PRZEKONANIU ŻE SĄ NAPRAWDĘ SZAJBNIĘCI. CZEKAM NIECIERPLIWIE DO JUTRA WIECZOREM. ZOBACZYMY JAK TYM RAZEM BĘDĄ TŁUMACZYĆ SWOJĄ PORAŻKĘ - ZNOWU NAZWĄ TO SUKCESEM? :))
              Zobaczyć facjatę prezesa po klęsce, będzie to niezwykle przyjemne :)
              • Gość: ancel Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 15:42
                a mnie utwierdzasz w tym, ze jestes lemingiem pełowskim, dla was każdy, kto nie jest za peło, to jest z pisu, powinniscie się leczyć
                • Gość: Morph Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 15:56
                  To "utwierdzenie" na odwrót jest bardziej widoczne w naszym życiu.
                  Kto nie "klęczy" na Jasnej i nie słucha RM na FM ten nie Polak, a tym bardziej patriota.

• Gość: ele ! Wybory Re: NIE dla P eł O IP: *.aster.pl 08.10.11, 16:24
                    Od 20 lat reżimy żydo-chazarskie traktuja obywateli jak przedmioty ! i tak dalej bedzie jak
                    nami nie zaczna rzadzic Polacy ! [ Słowianie ]

Dzis miliony obywateli sa karmieni przez rezimowe żydo-chazrskie mass-media kłamstwami !
                    ze niby od 21 lat mamy demokracje !!! widac było po obecnej kampani wyborczej ! gdzie
                    mafia medialna [ zydo-chazarska ] nachalnie promowała jednych [ bande czworga ] ! a innych beszczelnie pomijała !
                    Słowianie !
                    To zmanipulowan farsa wyborcza gdzie role sa juz wyznaczone ! a od obywateli mafia wymaga jedynie frekwencji by przed światem uwiarygodnic swe rzadzenie !!!

TO TOTALITARYZM ! Okupacja Polski przez żydo-chazarska mafie TRWA !!!
                    • Gość: Morph Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 17:52
                      Ale mądry Polak słowianin ma chyba swój rozum i nie musi łykać niczym pelikan tego co media mu wciskają pod czaszkę.
                      W czym Ele istnieje problem by słowianie - Polacy powołali komitet by wystawić swojego np. w jednomandatowym systemie do senatu ?
                      W czym Ele istnieje problem by słowianie - Polacy posiadali własne media, szczególnie w dobie cyfrowego przekazu i internetu ?
                      Może chęci ? Może ... umiejętności ?
                      Należy sobie uświadomić, że polityka i wybory to nie taniec z gwiazdami i kierować się rozumem.
                • Gość: :)) Re: NIE dla P eł O IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.11, 18:39
                  DO ancla :JUTRO WIECZORKIEM WYLECZONY Z UROJEŃ BĘDZIESZ TY I TOBIE PODOBNI :))
                  • Gość: :)) Re: NIE dla P eł O IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.11, 18:45
                    www.youtube.com/watch?v=lKZvSinx2lk
                    :))
                    • Gość: ele Apel ! Re: NIE dla P eł O IP: *.aster.pl 08.10.11, 19:59
                      Słowianie ! Wolny wybór to świadomy bojkot tych żydo-chazarsko-totalitarnych wyborów !

Słowianie ! Posłowie to nie reprezentaci Narodu !! to tylko najemnicy światowej mafi !! oni bez zmrużenia oka pozbawili nas suwerennosci [ traktat lizbonski ] bez referendum !!!!
                      dla 4 lat w sejmie ,i zycia bez stresu gotowi sa wcisnąc kazdy Kit wyborcom !

Słowianie ! ich program to mówic tak by nic nie powiedziec !! [ czytajcie ich ulotki tam nic nie ma ! ulotki to popierduchy -sraluchy ! tam nie ma istotnych spraw dla Polski i Polaków !]
                      np.
                      1. stacjonowanie obcych wojsk w Polsce
                      2. instalowanie rakiet amerykanskich ! [zrobiono z Polski i Polaków strzelnice ]
                      3.dlaczego jedni płaca haracz na ZUS 900 ZŁ a inni 80 zł na Krus ?
                      4. czy Polska ma sie stac krajem imigracyjnym ? [ narodowe referendum ] !!!!!!!!!!!!!!
                      5. kiedy w Polsce zniknie żydo-chazarski rasizm ?! Apartheid !! [ w mass-mediach w Polsce ]

Słowianie ! słyszeliscie od kandydatów na posłów te tematy ? w ZYCU !!!! oni jak ognia unikaja ich !! a potem sobie przyznaja prawo do decydowania o Polsce i Polakach !!!!!

Polska dalej jest okupowana przez swiatową mafe zydo-chazaro-globalistyczno-syjonistyczna
                      mafie która dobiera sobie wsród żydów i chazarów posłusznych posłów !!

I TO Mafia żydo-chazarska decyduje za nas Słowian co jest dobre dla Polski !!!

ŻĄDAMY !!! PRAWA DO DECYDOWANIA O LOSIE POLSKI !

• Gość: Morph Re: NIE dla P eł O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 20:13
                        Napisałeś;
                        "I TO Mafia żydo-chazarska decyduje za nas Słowian co jest dobre dla Polski !!!"

a potem;
                        "ŻĄDAMY !!! PRAWA DO DECYDOWANIA O LOSIE POLSKI ! "

To od kogo żądasz i w czyim kierunku wysyłasz żądanie ?
                        Albo samemu trzeba wziąść się za robotę, albo prosić braci Marsjan.
                        • Gość: ele do dzada ! Re: NIE dla P eł O IP: *.aster.pl 08.10.11, 21:16
                          Dziad ! nie lec w głupa !!! [ co znowu period dostałes ze zmieniłes nicka ? ]
                          • Gość: żyd z banaowej Re: NIE dla P eł O IP: *.aster.pl 08.10.11, 21:21
                            ele pojeb gada sam ze sobą z 2 kompów.jeden ma w mieszkaniu na zaciszu, a drugi w robocie-hotelik.
        • Gość: witban Re: NIE dla P eł O IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 07:22
          Boś głupi.Mądry człowiek nie pcha łap do ognia bo wie że się poparzy,głupiec musi sę zawsze o tym na nowo przekonywać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka