Dodaj do ulubionych

Surmacz odpowiada

16.02.06, 12:11
Do napisania kilku zdań skłoniła mnie dyskusja o artykule "Surmacz listy
pisze". Nie mam zwyczaju włączać się do dyskusji, w której mają miejsce
nierówne relacje.
Po tym jak wielu fałszywych obrońców prezydenta zabiera tutaj głos i pozwala
sobie na wszystko wobec mnie - kryjąc się za anonimem, wstyd, PYTAM
czy ktokolwiek widział treść mojego listu w tej sprawie?
Nie bedę odnosił się do treści postów, w których piszący wykazują się
gigantyczną ignorancją. Mogę wymienić poglądy z tymi, którym rzeczywiście
zależy na tym, na co zwykle powołuje się wielu - na polepszeniu naszego życia
w Gorzowie i Polsce.
Nie mam zwyczaju skrywać się za jakimikolwiek plecami, jeśli zamierzam
wygłosić swoje poglądy. Brzydzę się anonimami, szczególnie tymi, z treści
których zieje jadem i osobistą frustracją.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ignorant Re: Surmacz odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:36
      szanowny panie, kilka uwag do pana listu.
      Pisze pan o nierównych relacjach?! Taki jest urok forum dyskusyjnego, że ludzie
      piszą to co myślą, choć nie każdemu się to podoba. Jeśli tylu pisze o panu źle,
      to nie ich wina, tylko pana!!!
      O jakich równych relacjach może być mowa z tak mściwym i agresywnym człowiekiem
      jak pan??? Niech się pan temu niedziwi, bo przez lata dowiódł pan, że stosuje
      nierówne relacje!!!
      Niech się pan również zastanowi jakim językiem pan do nas przemawia???
      "ziejący jadem", " gigantyczna ignorancja", "ziejący jadem", to jest język
      dyskusji i "równych relacji" ???
      Od pana jako posła mamy prawo wymagać więcej!!!
      Pan również jako poseł jest narażony na większą krytykę, takie jest nasze
      prawo!!!
      Niech pan więc napisze rzeczowo, co dobrego zrobił pan dla Gorzowa,regionu I
      Polski, a może część z nas pan przekona?! Bo na razie swoim listem tylko
      potwierdza pan, że to co piszą o panu forumowicze, to w WIELKIEJ CZĘŚCI
      prawda!!!
      • karolekk_lat_9ipol Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 13:12
        świetny tekst ignorant.
        doskonale ujales zagadnienie.
        surmaczmarek to wyjatkowo niebezpieczny typ,swiatopoglad zaslepia mu
        bezgraniczna nienawisc.

sledze jego kariere polityczna od samego niemal poczatku i ze smutkiem
        stwierdzam ,ze dla miasta nie zrobil NIC dobrego,wrecz przeciwnie, bezustannie
        mu szkodzi.

powtarzam po raz n-ty ,za przeproszeniem:
        najgorszy ten ptak, co we wlasne gniazdo sra.

radze to przemyslec panie surmaczmarek ,posle gorzowski.

pzdro
        karolekk_lat_9ipol,forumowicz,mieszkaniec Gorzowa.
      • Gość: S.Ciemnoczołowski Re: Surmacz odpowiada IP: *.ztpnet.pl 21.02.06, 20:35
        Witam,
        Panie Marku. Brawo. Popieram każde słowo. Tak trzymać. Pozdrawiam
        Sebastian Ciemnoczołowski
        • asobnap S.Ciemno......... 21.02.06, 21:40
          która twoja ksywa....jest prawdziwa????????????
          • Gość: Bernard Re: S.Ciemno......... IP: *.ed.shawcable.net 21.02.06, 21:51
            Hey asobnap,
            Ciemnoczlonkowski to w wolnym tlumaczeniu..."kret"...
            Taki od robienia kreciej roboty w Gorzowie...
            :)
            PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
    • rafal_zapadka Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 12:38
      Cieszę się, że piszesz pod imieniem i nazwiskiem. Popieram pogląd wyrażony w
      ostatnim zdaniu Twojego postu.
      Może opublikujesz list, a cała sprawa będzie klarowna.

Pozdrowienia - Rafał Zapadka
      • budrys77 Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 12:49
        A ja, mimo że nie popieram PiSu i partii satelickich, bardzo cieszę się z Pana
        listu do prokuratury. Nie jest rzeczą normalną by czekać 3 lata na wnioski
        prokuratury, tym bardziej, że cierpi obraz miasta i regionu jako całości.
        Trzymam kciuki i pozdrawiam
        Budrys - stały forumowicz:)
    • Gość: anonimus Re: Surmacz odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:11
      Jak mus to mus - brzydzić się, są ludzie którzy się Panem brzydzą - przyjmnie
      to Pan do wiadomości czy też nie - wisi mi to.
      Jak Pan żeś Ciepielę odstrzelił - wstyd.
      Tylko Pańskie poglądy, Pańskie racje... historia zweryfikuje.
      • budrys77 Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 13:24
        Będąc osobą publiczną i to jeszcze o skrajnie moherowych poglądach, trudno
        oczekiwać powszechnego poklasku. Tym bardziej, że uczestnikami forum są przede
        wszystkim ludzie młodzi, którym do Torunia, tak samo daleko, jak na Księżyc...
        Za kilka lat ci młodzi będą stanowić większość elektoratu i PiS umrze śmiercią
        naturalną lub powróci na normalne tory. Obecny "skręt" w stronę moherowego
        elektoratu LPR i cwaniaków z Samoobrony, to początek końca partii Kaczyńskich.
        Popieram Pana działania ale tylko w tym jednym przypadku. Sojusz z faszystami z
        LPR oraz kryminalistami z Samoobrony, zniechęcił mnie do PiSu całkowicie.
    • asobnap Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 13:42
      surmaczmarek napisał:

> zależy na tym, na co zwykle powołuje się wielu - na polepszeniu naszego życia
      > w Gorzowie i Polsce.
      > Nie mam zwyczaju skrywać się za jakimikolwiek plecami, jeśli zamierzam
      > wygłosić swoje poglądy. Brzydzę się anonimami, szczególnie tymi, z treści
      > których............_ zieje jadem i osobistą frustracją._
      > Pozdrawiam

Panie Marku.
      Proszę jeszcze raz przeczytać co Pan pisze, o jadzie i osobistej frustracji..
      Pańska "kultura parlamentarna", jad lejący się z każdej Pańskiej wypowiedzi w
      stosunku do osób wyrażających inne poglądy aniżeli Pańskie,nienawiść do
      przeciwników z innych partii. Ba nawet osób wyrażających swoje zdanie (sesje
      rady).Panie Marku to Pan jest najbardziej sfrustrowanym człowiekiem od dnia w
      którym nie udało sie Panu zajać stanowiska na które Pan liczył. Po to przecież
      Pan jechał do W. Prawda. Niech Pan nie zarzuca innym tego co jest Pańską
      domeną.
      Jad, frustracja, mściwośc graniczace u Pana z obłędem, to Pański motto
      życiowe...wzorowane na naukach ks.Jankowskiego i Rydzyka. Pan jeszcze śmie
      zwracać zwracać uwagę nam, internautom, Pan polityczny nieudacznik,
      karierowicz.Czy Pan wie co to "forum internautów", chce Pan abyśmy nie
      wystepowali anonimowo. Pan sam, kulturoznawco od siedmiu boleści nie podpisał
      się pod swoimi(?) "wypocinami". Pan chce robić z siebie bohatera na podstawie
      jednego, JEDYNEGO wyczynu dla dobra zdrowej policji. Następny sukces...nie moge
      sobie przypomnieć. Aha... zemsta na koledze, z która czekał Pan... Intryga to
      Pana specjalność.
      Odszczekując się w tak nieudolny sposób tylko taki "polytyk" jak pan potrafiu.
      Wzór wszelkich cnot i uczciwosci. Katolik w postępowaniu. Też jestem
      katolikiem, do zemsty znalazłbym wielu, lecz znam i wyznaje inne zasady życiowe.
      Nie moę napisać Panu "pozdrawiam" czy "z poważaniem", "z wyrazami szacunku",
      poniewaz nie zasługuje Pan na zadne z tych zakończeń.
      To tyle.

asobnap
      • Gość: xyz Re: Surmacz odpowiada IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 14:17
        Przecież On tylko pyta dlaczego tak długo sprawa jest w prokuraturze.Czy to
        takie dziwne,bardzo dobrze ponieważ prokuratura dość długo rozpatruje
        kilkadziesiąt spraw,następnie jest przedawnienie.I do kogo pretensje???
        • Gość: ignorant Re: Surmacz odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:23
          A w czyich rękach jest prokuratura i sądy? Czyż nie ministra Ziobro??? Nie
          wierzy w jego szczere intencje???
          Więc niech nie pyta, a zajmie się czymś pożytecznym!!! On tylko ciągle pyta,
          oskarża i podejrzewa!!!!
        • asobnap Re: Surmacz odpowiada 16.02.06, 14:25
          Gość portalu: xyz napisał(a):

> Przecież On tylko pyta .....
          Dziewczyno, on nie pyta....
          On zaczyna ...odpowiadać na zarzuty dotyczące jego "całokształtu działalności"
          Obejrzyj również>>" Za co Surmacz odstrzelił Ciepielę".
          Pozdro...również jako były pracownik W.T.
          • Gość: xyz Re: Surmacz odpowiada do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 19:45
            Do czego zmierzasz pozdrawiam pisząc były W.T.
    • Gość: Bernard Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 16.02.06, 16:54
      Hey Surmacz,
      Prosze, podaj wyborcom liste inicjatyw nad ktorymi pracujesz..
      Tych prawdziwych - nie donosy i szczucia...
      Przegladalem strony sejmowe i nie ma nic.
      Nie nazywaj pacanie mnie i inych wyborcow "falszywymi" !!!
      Jak smiesz.
      Bronie Jedrzejczaka bo przed pacanami takimi jak ty na obrone ten czlowiek
      zasluguje.
      Nie wypowiadam sie na temat jego winy czy niewinnosci. Wypowiadam sie na temat
      zaszczutego przez powiatowych politykierow jak ty czlowieka.
      Jedrzejczak w jednym tygodniu wiecej dla Gorzowa zrobil niz ty w calym swoim
      zyciu!!! Jedyna jego "wina" to jest to ze ...lewicowiec.
      A to kazali ci niszczyc!!!
      Bedac w Gorzowie specjalizowales sie nie w pracy dla wyborcow a jedynie
      gnojeniu ludzi.. Pojechales do Warszawy...i robisz oczywiscie to samo.
      Gorzow ma mase problemow i pomoc reprezentantow miasta w Warszawie w
      rozwiazaniu chocby jednego byloby czyms wielkim.
      Zadnej pomocy. Nic.
      Ty, jedyne co robisz to umacniasz sile swojej partii probujac niszczyc
      wszystkich inych...
      Pod pozorem "prawa" ingerujesz w prace niezawislego organu.
      Rozumiem iz PiS dalo sobie prawo weryfikacji urzednikow panstwowych..
      Po policji co nastepne? Wywalanie nieprawomyslnych Prokuratorow i Sedziow.
      Zalosny jestes.
      Pozdrawiam bo Posla pozdrowic wypada...
      • Gość: scot1 Re: Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 18:26
        Panie Surmacz, ze zdziwieniem czytam jak to my forumowicze obdarzeni jestesmy
        jadem i tchorzostwem wystepujac anonimowo. Taka konwencja.
        Moze pomyslalby Pan, ze my jestesmy rowniez wyborcami, ktorych nie moze Pan
        przekonac do wlasnej osoby, szczegolnie pracy poselskiej.
        Chcialbym bardzo uslyszec co Pan zrobil dla miasta w parlamencie. Nie zrobil
        Pan nic , bo poszloby to na konto Jedrzejczaka. Tak bedzie do konca kadencji
        tropic, szczuc, karac. Tylko czekam kiedy Pan zacznie podpieprzac innych
        poslow. Taka to Pana natura. W sejmie jesli Pan cokolwiek robi to tylko
        resortowo.
        My Gorzowianie oczekujemy od swoich reprezentantow w Warszawie godnego
        reprezentowania miasta, zdobywania srodkow na jego rozwoj, wyszukiwania
        inwestorow dla regionu, wspierania lokalnych inicjatyw, promowania wszelkich
        dzialan wymagajacych wsparcia ze stolicy.
        Znajac Panskie zapedy sledcze, kto bedzie powaznie traktowal takiego posla.
        Jestem pewien, ze wsrod swoich tez ma Pan ograniczone zaufanie.
        Czekam na jakikolwiek Pana poselski sukces, ktory nie bedzie zwiazany z
        blacharstwem. Jesli moze Pan czyms sie wykazac to prosze. Forum czeka.
        Pan jednak tutaj zaglada i chocby ta droga moze Pan sie wykazac jak wielka
        robote w naszym imieniu tam wykonuje.
        • asobnap Re: Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!! 16.02.06, 18:50
          Gość portalu: scot1 napisał(a):

> poselski sukces, ktory nie bedzie zwiazany z
          > blacharstwem.

hey scoty, na blacharstwie to on sie nie zna, a i jako gliniarz też musiał być
          czasami...uczony, przez kolegów. Ponadto ,prawdopodobnie, zna się na
          elektrycznych łączach. Poczekajmy, niedługo w jakiejś komisjii wystąpi.....
          z szeregów... tylko skończy kurs.
          A tak własciwie to on (obraża?),(czy mówi prawdę?) o _swoich_ wyborcach.
          Głosowałeś na niego????!!!!!!!!!
          • Gość: scott1 Re: Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 18:57
            Niestety, nie przekonal mnie do siebie.
            U mnie jest razem z Szadnym okropnie podpadniety za inicjowanie protestu
            kupcow z Nadbrzeznej i kierowanie tym protestem.
            On jest jednym z winowajcow ataku sfrustrowanych kupcow na rade miasta.
            To wiem dokladnie. Wszystko wowczas poszlo wg scenariusza.
            Tylko naiwni kupcy nie wiedzieli , ze sa narzedziem w grze.
            • Gość: Bernard Re: Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 16.02.06, 19:09
              Hey scott,
              Alez oczywiscie..
              Niszxczenie Jedrzejczaka za wszelka cene, takze za cene szkodzenia miastu, to
              byla jedyna jego "praca" w Gorzowie.
              Ten facet nigdy nic pozytywnego dla miasta nie zrobil. On, Rafalska i inni
              wybili sie w PiS poprzez wlasnie nienawisc do lewicy. To ze sami nic
              pozytywnego ani dla PiS ani dla Kraju nie wnosza to nie ma znaczenia...
              Oni spelniaja role zamiataczy, kretaczy i macicieli.. Czym wiecej szkody
              uczynia tym lepiej.
              Co za zalosne polityczne kreatury. Z tego ma byc Gorzow dumny?
              Pozdrawiam
              PS. A szkoda. Mogliby tyle zrobic dla miasta
        • Gość: aaa Re: Surmacz, Jak smiesz obrazac wyborcow???!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:44
          Ja nie czuje się obrażany tak jak Ty i wg. mnie Pan Marek bardzo dobrze
          zrobił. A teraz kilka słów do Ciebie szary człowieku. Powiedz nam co Ty
          zrobiłeś dla naszego miasta?? Bo łatwo komuś wytykać i do siebie grabić. Znam
          Surmacza osobiście i wiem ile on ma i to co ma nasz największy przekrętacz Pan
          Jedrzejczak to Surmaczy musiałoby być tysiące. Czy zauważyłeś ja mówi nasz
          Prezydent miasta Cyt.” zrobiłem, wybudowałem, wyremontowałem” tak wygląda ze
          to sam Prezydent to zrobił i za własne pieniądze.
      • Gość: nicelus może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.06, 19:23
        nie jesteś bernardzie na na egzekutywie pop, więc mów tylko za siebie.

nie udawaj elektoratu pisu, bo cię ktoś nazwie "fałszywym wyborcą". dotychczas
        nikt nic takiego jeszcze nie powiedział. ty oczywiście nie czytałeś co poseł
        napisał, ale powietrze swoim zwyczajem zepsułeś już na początku dyskusji
        nazywając posła pacanem.

> Nie nazywaj pacanie mnie i inych wyborcow "falszywymi" !!! <

dalej piszesz niedorzeczności których nie rozumiem:

> Jedyna jego "wina" to jest to ze ...lewicowiec. <

skoro opozycja słaba i lewica rządzi w mieście, to jak się mógł dać zaszczuć?
        skoro to jedyna wina, że lewicowiec, to powino ci zależyć żeby jak najszybciej
        stanął przed sądem i oczyścił się z zarzutów. nie rozumiem twojej histerii.

> Zalosny jestes.
        > Pozdrawiam bo Posla pozdrowic wypada...

nie ma w tym pozdrawianiu odrobiny hipokryzji? zwłaszcza że wcześniej od
        pacanów wyzywałeś posła i pisałeś np:

• Komuna w wydaniu PiS IP: *.ed.shawcable.net

Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: Bernard 13.02.06, 20:30 + odpowiedz

Hey Rangar,
        Nie ma roznicy pomiedzy tym co ten pacan surmacz robi a tym co robila
        komunistyczna wladza 25 lat temu...
        Wywiera nacisk na Prokurature by ta wydala takie ozeczenie jak on chce i kiedy
        on chce...
        W najbardziej zasmierdzialej pseudo-demokracji bananowej takie rzeczy nie maja
        miejsca...
        Surmacz to niebezpieczny dla demokracji idiota.

• Gość: scott1 Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 19:29
          Dyzurny PiS wzial sprawy w swoje obiektywne rece. Nicelus ,o czym bysmy
          dyskutowali gdyby nie Twoj skrajnie prawicowy poglad.
          Wszystko co w lewo od Ciebie gnoic.
          Zwroc uwage na serce.
          • Gość: nicelus Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.06, 19:41
            dlaczego uważasz mnie za skrajną prawicę?
            dlatego że nie jestem członkiem sld?
            czy dlatego że nie mam zarzutów prokuratorskich?
            • Gość: scott1 Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 19:48
              3 x tak
            • asobnap Do niesfornych........inter..."dzidz iów" 16.02.06, 19:53
              Gość portalu: nicelus napisał(a):

hey nicello, czy ty ze sknerą tak żartujecie, czy poważnie chcecie sobie dać po
              ryjkach?
              Przywołuję Was do porzadku. Tematem lekcji jest srumaczyństwo i jego zapędki.
              Proszę na temat. Jutro sprawdzę. Dobranoc.Szczawiki.Hey.
              ps. A gdzie uczennica _calamy_? Obraziła się za "małolaty".
              No nie , "stara" , to był żart!!!!
              Dobranoc.Szczawiki.Hey.
              • Gość: xyz Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 20:03
                Witam asobnap,chciałabym się dowiedzieć do czego zmierzasz pisząc były prac.W.T
                może Ty też pozdrawiam.
                • Gość: scott1 Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 20:10
                  Zpomnial dodac C . WTC. Przezyl.
                  • Gość: xyz Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 20:19
                    co ten skrót oznacza pozdrawiam
                    • Gość: Enola Gay Znam pana z jak najgorszej strony,panie Surmacz IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.06, 20:49
                      Wiem,ze jest pan czlowiekiem malo inteligentnym.Wiem,ze panska kariera w
                      policji to prowadzania psa i konwojowanie wiezniow.Wiem,ze jest pan gminnym
                      krzykaczem,ktory zajmowal sie sprawami przerastajacymi pana.Szkoda,ze ktos taki
                      reprezentuje miasto w Sejmie.Pieniacz nie zrobi nigdy nic dobrego dla
                      miasta.Panu po prostu,oprocz wyksztalcenia,brakuje klasy.Znajomosci
                      jezykow,Znajomosci swiata i ludzi.Kreowanie sie na jedynego sprawiedliwego w
                      miescie, wktorym ludzie wie,kim pan rzeczywiscie jest,przypomina mi zabawe w
                      piaskownicy.Syndrom Surmacza to- z zachowaniem wszelkich proporcji-syndrom
                      Leppera.Dojsc do koryta wylacznie
                      gardlowaniem,blokowaniem,protestem,krzykiem.Daleko panu do osob z miasta,ktore
                      spokojnie wykonuja swoje obowiazki i nie pchaja sie ze wszystkim do polityki.Te
                      osoby gardza pana,brzydza sie panskim parciem na koryto,panskimi zenujacymi
                      numerami ze swoimi kolegami w pracy,na ktorych pan wylacznie donosil,szpiegowal
                      ich,osmieszal,aby na ich krzywdach dochrapac sie wreszcie zasluzonej emerytury
                      w Sejmie.Mam nadzieje,ze bedzie pan w Sejmie dwa razy-po raz pierwszy i
                      ostatni.Tam potrzebni sa ludzie odpowiedzialni,a nie tacy,jak pan.Tam potrzebne
                      sa mozgi,a wie pan dokladnie,co o panu mowili panscy przelozeni w policji.Zna
                      pan swoja zalosna ksywke?A wiec,panie Surmacz,zycze panu jak najgorzej.I niech
                      pan nie kreuje sie na obronce Gorzowa.Gorzow poradzi sobie bez takich zalosnych
                      kaczorow,jak pan.
                      • Gość: olaf Re:Jak jesteś taki inteligent to na Posła pacanie. IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 21:10
                      • karolekk_lat_9ipol Re: Znam pana z jak najgorszej strony,panie Surma 16.02.06, 21:25
                        surmacz ,co zrobiles dla miasta?
                        pochwal sie wreszcie.

CZAKAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!

pzdro
                        • Gość: olaf Re A co Ty pacanie zrobiłeś dla miasta. IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 21:40
                        • Gość: mieszkaniec Re: Znam pana z jak najgorszej strony,panie Surma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:18
                          Nie doczekamy się od posła takiej deklaracji.
                          On w sejmie nie jest od tego aby coś robił dla miasta.
                          To maszynka do głosowania pomysłów PIS.
                          Tacy posłowie są potrzebni,bo nie stwarzają problemów w PIS.
                          Gdyby wykazał inicjatywy byłby niewygodny.
                        • asobnap Re: Znam pana z jak ...>>karolek....... 17.02.06, 15:07
                          karolekk_lat_9ipol napisał:

> surmacz ,co zrobiles dla miasta?
                          > pochwal sie wreszcie.
                          >
                          > CZAKAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!
                          >
                          >
                          > pzdro
                          Witaj mały.
                          No i widzisz, potrafisz być grzeczny, ładnie pytać.
                          pozdrawiam.
                      • asobnap Re: Znam pana z jak n...>>>Enola Gay 17.02.06, 13:42
                        Gość portalu: Enola Gay napisał(a):

> .............i panscy przelozeni w policji.Zna
                        > pan swoja zalosna ksywke?........................

nie bądź taki, podaj!!!!!!!!!!

Może "srulmiecz"

Nieścisłość, nie on prowadzał psy. Przecież szedł za nimi.....
                      • Gość: MiKo Re: Znam pana z jak najgorszej strony,panie Surma IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 18:49
                        No nie tak. st.kpr.MO Marek Surmacz jest zasluzonym dla miasta obywatelem.A
                        tylko to ze chcial byc komendantem wojewodzkim MO mu zaszkodzilo. Wlasnie trzeba
                        bylo "dac"prostakom wladze,a potem ich "odstrzelic".Moze jednak spoko.Mysle tak
                        ze Koledzy suracza po fachu wiedza z kim maja do czynienia i go "odstrzela"
                      • Gość: znajomy Re: Znam pana z jak najgorszej strony,panie Surma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:31
                        Jesteś żałosna kobieto. Widać jak malo wiesz o tym czlowieku.
                    • asobnap Re: Do asobnap>>>xyz 17.02.06, 13:37

> co ten skrót oznacza pozdrawiam

Warta Tourist
                      pozdro
                    • Gość: nicelus Re: Do asobnap IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 13:52
                      xyz napisała:

> co ten skrót oznacza pozdrawiam <

współpracownik tajny - czyli sb-cka wtyka na etacie.
                      • asobnap Re: Do asobnap>>> nic...chama 17.02.06, 15:11

> xyz napisała:
                        >
                        > > co ten skrót oznacza pozdrawiam <
                        >
                        > współpracownik tajny - czyli sb-cka wtyka na etacie.

Czyżby e-werty był Twoim guru?
                        Na taki Twój dowcip odpowiem tak jak zasługujesz. Cham.
                      • Gość: xyz Re: nicelus faktycznie z Ciebie analfabeta IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 20:51
                        Tylko głowa nie ta.Nie wcinaj się jak nie wiesz o co chodzi a chodzi zawsze o
                        kasę.
                        • Gość: Bernard Re: nicelus faktycznie z Ciebie analfabeta IP: *.ed.shawcable.net 19.02.06, 19:30
                          Hey xyz,
                          Nie zawsze chodzi tylko o kase...
                          Ta "kasa" przewaznie jest drugorzedna do manii wielkosci, do chorego przerostu
                          ambicji, do kompleksu napoleona, do przekonania, ze Bog wyslal na ziemie by
                          ciemnote wokolo zbawic...
                          Obserujac kariere polityczna Surmacza widac, jak przy swoich niezmiernie
                          ograniczonym potencjale intelektualnym , rozpaczliwie szuka "waznego" miejsca
                          dla siebie...
                          Poniewaz jego limity nie pozwalaja mu na tworczy i pozytywny wklad, musi sie on
                          ograniczac do poziomu dla siebie wygodnego; bycia policjantem.
                          Imie w Gorzowie wyrobil sobie wsrod gorzowskiej opozycji bezlitosnymi atakami
                          na Jedrzejczaka. Opozycja potrzebowala takiego kija i go dostala...
                          Po wyborze do Warszawy pisale, ze Surmacz bedzie robil te same durne afery,
                          poniwaz nic inego nie potrafi. Urodzonego pastuszka nie mozna na wiolonczeliste
                          przerobic, niezaleznie ile to bajek na ten temat napisamo...
                          A wiec siedzi sobie w Warszawie, caly dumny z siebie i...od czasu do czasu robi
                          swoje rzucanie bl;otem...
                          Rzecz w tym, ze nawet opozycja nie potrzebuje takiej kontrowersji.. Spodziewam
                          sie ze jego kariera wkrotce sie zakonczy..
                          Fajnie jest miec wariata do odwrocenia uwagi spoleczenstwa od waznych spraw.
                          Kiedy jednak bedac u wladzy PiS chce pokazac ze "potrafi" takie pacany jak
                          Surmacz, zaczynaja juz przeszkadzac...
                          • Gość: xyz Re: Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 19:37
                            A tak prawdę mówiąc to jaka partia cokolwiek zrobiła lub robi dla
                            ludności.Popatrz na Prawo Karne zerowe itd.Pozdrowienia
                            • Gość: nicelus Re: Bernard IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.06, 23:06
                              bernard na prawie karnym się nie zna. słucha prl-owskich profesorów i przyjmuje
                              ich pogląd na sprawę. profesorowie mówią, że prawo karne jest znakomite:

www.wprost.pl/ar/?O=87085

• Gość: nicelus Re: Bernard IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.06, 20:56
                              > A tak prawdę mówiąc to jaka partia cokolwiek zrobiła lub robi dla
                              > ludności.Popatrz na Prawo Karne zerowe itd.

może jednak temu rządowi uda sie coś zrobić?

www.wprost.pl/ar/?O=87086
                  • asobnap Re: Do asobnap>>>sknerusa 17.02.06, 13:36
                    Gość portalu: scott1 napisał(a):

> Zpomnial dodac C . WTC. Przezyl.

sie ma. młody
                • asobnap Re: Do asobnap>>>xyz 17.02.06, 13:35

> Witam asobnap,chciałabym się dowiedzieć do czego zmierzasz pisząc były
                  prac.W.T
                  >
                  > może Ty też pozdrawiam.
                  Dobrze odczytałaś. Tylko bez inwestowania w udziały. Zreszta b.krótko. Nie
                  mogłem zgodzić się z panem U.
                  • Gość: xyz Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 16:33
                    Ja z kolei sporo czasu tam pracowałam końcówka była katastrofalna zwalniali
                    ludzi metodami hitlerowskimi ale to już przeszłość serdecznie pozdrawiam
                    • Gość: xyz Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 16:34
                      To jest pan O
                      • asobnap Re: ... asobnap>>>xyz 17.02.06, 20:14

> To jest pan O

????????????????nie kumaty jestem >>> "O"?
                        • Gość: xyz Re: ... asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 20:51
                          Witam nie przesadzaj kto wie może nawet się znamy a nie wiemy pozdrawiam
                          • asobnap ... asobnap >>>xyz 17.02.06, 20:57

> Witam nie przesadzaj kto wie może nawet się znamy a nie wiemy pozdrawiam

Wszystko możliwe. Lubiałem zaglądać do kuchni i ciastkarni, przez pewien czas z
                            powiazań słuzbowych.Chociaż stałe>Dworcowa. Może to Cię naprowadzi.
                            Pozdro.
                    • asobnap Re: asobnap>>>xyz 17.02.06, 20:17

> Ja z kolei sporo czasu tam pracowałam końcówka była katastrofalna zwalniali
                      > ludzi metodami hitlerowskimi ale to już przeszłość serdecznie pozdrawiam

spróbuj się "umiejscowić", może "odnajdę Cię" w pamięci ??
                      Miesazko? Dworcowa?
                      • Gość: xyz Re: Do asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 21:01
                        Witam ja już na Kosynierów Gdyńskich pozdrawiam
                        • asobnap :.. asobnap>>>xyz 17.02.06, 21:17

> Witam ja już na Kosynierów Gdyńskich pozdrawiam

nic mi to nie mówi..zaraz...jeszcze w starej "bazie" ???!!!
                          • Gość: xyz Re: :.. asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 21:20
                            Witam stara baza była na Dworcowej
                            • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 17.02.06, 21:24

> Witam stara baza była na Dworcowej
                              a co było przy Kos.Gdyń. tu gdzie teraz bank?? O tej bazie myslałem...
                              Na dw-ej była dyr-ja
                              • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 21:30
                                ok poważnie nie wiesz gdzie jest Hotel Mieszko wieżowiec przy postoju taksówek
                                na ul.Borowskiego
                                • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.06, 21:32
                                  tylko nie ściemniaj że nie wiesz pozd.
                              • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 13:19
                                Witam i co nie dogadaliśmy się a szkoda że zrezygnowałeś pozdrawiam
                                • asobnap :.. asobnap..>>>xyz 18.02.06, 20:16

> Witam i co nie dogadaliśmy się a szkoda że zrezygnowałeś pozdrawiam

Hey. Nie zrezygnowałem tylko miałem trochę zajęć, a i "młode" miały troche do
                                  pisania.
                                  Poza tym jestem "nadwornym" kucharzem i dzisiejszy obiad + przygotowanie na
                                  jutro...
                                  Ciasto w piekarniku ......mam wolne.Tylko na razie, kuna..
                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 20:44
                                    Witam to jesteśmy w tym samym zawodzie pozdrawiam
                                    • asobnap Re: :.. asobnap.>>xyz 18.02.06, 20:51

> Witam to jesteśmy w tym samym zawodzie pozdrawiam

ale to nie mój zawód...pisałem ,że często zaglądałem.... A kuchnia to moja
                                      pasja...i przekleństwo(?)
                                      Ciągle...a co wymyślisz..., a co jutro..., a co...kuna......
                                      • Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 20:53
                                        sory żle zrozumiałam a tak na marginesie zaproponuj jutro żurek rodzince jeżeli
                                        lubią
                                        • asobnap Re: :.. asobnap...>xyz 18.02.06, 21:02

> sory żle zrozumiałam a tak na marginesie zaproponuj jutro żurek rodzince
                                          jeżeli
                                          >
                                          > lubią
                                          Ciągle chcą .jutro.....kołdunki (nie całkiem) z wołowiny i wieprzowiny.
                                          Z baraniną nie byłoby kłopotu ale na Wiejską do Wa-wy za daleko.
                                          I stara, żylasta, śmierdząca...żadne mleko nie pomoże.
                                          Mam swój sposób na żurek, a ziemniaki osobno lekko okraszone.

• Gość: xyz Re: :.. asobnap... IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:17
                                            Wiem co masz na myśli.A tak na marginesie co ten analfabeta jakiś tam nieculis
                                            tak strasznie pyskuje nie wie o co chodzi,a chodzi o kasę nieprawdaż
                                            pozdrowienia dla rodzinki
                                          • Gość: xyz Re: :.. asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:20
                                            Mam pytanko,zdefiniować marżę bardzo potrzebuję.
                                            • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 18.02.06, 21:27

> Mam pytanko,zdefiniować marżę bardzo potrzebuję.

gra....czy szyfr na 4
                                              • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:30
                                                Zaden szyfr poważnie
                                                • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 18.02.06, 21:39

(Encykl.PWN 1991)>"marża, część ceny detalicznej pokrywajacej koszty własne
                                                  działalności przedsiębiorstwa handl.i jego zysk".

A szukał{a(?)}(eś)w inter-towych encyklopediach?
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:44
                                                    dzięki bardzo,nie szukałam i jeszcze jedno dokumenty związane z rozrachunkami
                                                    bardzo potrzebuję
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap...xyz 18.02.06, 22:00

> ......................... dokumenty związane z rozrachunkami(????? )> bardzo
                                                    potrzebuję

rozliczenie działalności??
                                                    bliżej
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 22:08
                                                    Jakie dokumenty są związane z rozrachunkami dzięki
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 18.02.06, 22:20

.........z rozrachunkami......... dzięki

No nie, kuna, nie mogę załapać

• Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 22:27
                                                    Napiszę Ci dosłownie,wymienić dokumenty związane z rozrachunkami,mocny jesteś
                                                    nie brak Ci humoru tak trzymaj
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 18.02.06, 22:41

> Napiszę Ci dosłownie,wymienić dokumenty związane z rozrachunkami,mocny jesteś
                                                    > nie brak Ci humoru tak trzymaj

sory to nie żart. Wiem tylko że znajomy znalazł cos nt-temat w in-ecie.Nie
                                                    wiem tylko co i gdzie, kontakt z nim niemozliwy do końca lutego
                                                    przykro, nie moę Ci pomóc.

P.S.Muszę główkować...jak Cię "odnaleźć".
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap..xyz 18.02.06, 22:50
                                                    asobnap napisał:

> Gość portalu: xyz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > .......dosłownie,wymienić dokumenty związane z rozrachunkami,...
                                                    ....

......piszesz "wypracowanie"?!...kuna trzeba było tak od razu, że chodzi o
                                                    wyszczególnienie druków. Zajarzyłem po skojarzeniu z marżą...
                                                    dobrze kumam??????

• Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 22:53
                                                    W marcu zdaję egzamin z rachunkowości i na te pytanie muszę odpowiedzieć czekam
                                                    jeżeli jest to możliwe.
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.>>>xyz 19.02.06, 20:13

> Witaj. Teraz konkretnie, czego oczekujesz, jak mozna Ci pomóc.
                                                    In-ci- do Was, też >>> czytacie , to pomóżcie dziewczynie.
                                                    Hey
                                                    pzdro
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 20:36
                                                    Witam od wczoraj czekam na odpowiedz
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.....xyz 19.02.06, 20:50

> Witam od wczoraj czekam na odpowiedz

otwórz 2- inter i wejdź na:
                                                    katalog.wp.pl/www/Biznes_i_Ekonomia/Firmy_wg_Branz/
                                                    .... i odpowiedz
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap..... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 20:53
                                                    Dziękuję serdecznie
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.....xyz 19.02.06, 20:58

> Dziękuję serdecznie

powaznie....czy...jaja robisz ze starego zgreda?
                                                    przecież to aż... za proste było
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap..... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:01
                                                    Co było za proste,ja całkiem poważnie pytałam pożyczyłam ekonomię handlu i
                                                    wszystko wiem nie przeczytałeś wszystkich chyba wczorajszych postów.
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.....xyz 19.02.06, 21:04

> Co było za proste,ja całkiem poważnie pytałam pożyczyłam ekonomię handlu i
                                                    > wszystko wiem nie przeczytałeś wszystkich chyba wczorajszych postów.

ale czy faktycznie pomogłem Ci?
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap..... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:06
                                                    Tak bo inne pytania również miałam
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.....xyz 19.02.06, 21:14

> Tak bo inne pytania również miałam

Cholera, jak Cie odszukam to buuuuuuziak mi się należy........
                                                    Guzik obchodzi mnie Twój "władca"?
                                                    nawet nie wiesz jak się cieszę, ze mogłem pomóc................
                                                    pzdro:-))))))))))))))))))))))))))))))0000
                                                    jakby co to wywołaj
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap..... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:19
                                                    Władca jest bardzo ważny a jak mnie odszukasz??
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.....xyz 19.02.06, 21:23

> Władca jest bardzo ważny a jak mnie odszukasz??

kuna.....problem........muszę pogłówkować...jakie słowo lub co mogłoby być
                                                    hasłem, znakiem
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap.... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:27
                                                    Myśl i to pozytywnie.Wczoraj też główkowałeś
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap....xyz 19.02.06, 21:31

> Myśl i to pozytywnie.Wczoraj też główkowałeś

TY,Ty,TY,......i nic nie wygłówkowałem.
                                                    Pozdro.....Ty się ucz, bo później będziesz na mnie zwalać.
                                                    Cześć. koniec . wchodź na strony "naukowe", a nie rrrrrrrozrywkowe
                                                    basta.finito.

• Gość: xyz Re: :.. asobnap... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:32
                                                    OK PA PA
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:35
                                                    Rozkaz czy prośba na naukę nie jest zapużno dopiero pod koniec marca apropo
                                                    jesteś z Gorzowa??
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap..... IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.06, 21:04
                                                    szczeże mówiąc szłam na łatwiznę nie ten wiek teraz zdawać ale podjęłam się
                                                    tego i poprostu muszę pozdrawiam
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 22:55
                                                    Sam wiesz jak to jest na forum i tak że jest cisza ale chyba przed burzą ale ja
                                                    się nie przejmuję potrzebuję i już
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 22:51
                                                    Ok no to myśł i daj znać,jak mnie odnależć.
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap.. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:47
                                                    Nie stawiaj znaku zapytania z pewnością jestem kobietą
                                                  • asobnap Re: :.. asobnap.>>.xyz 18.02.06, 21:57

> Nie stawiaj znaku zapytania z pewnością jestem kobietą

Znalazłem posty "beztekstowe", czyli siarczyste ...po obróbce inkwizycji
                                                    i dlatego moje (???). Teraz ok.
                                                  • Gość: xyz Re: :.. asobnap. IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.06, 21:59
                                                    ok,ale odpowiesz mi pytanie co zadałam już ostatnie z tego tytułu.
          • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.ed.shawcable.net 16.02.06, 21:38
            Hey scott,
            Nie chodzi tutaj jedynie o lewice. Oni probuja zniszczyc PO i cala reszte...
            Bezlitosne ataki na lewice sa najbardziej widoczne. Uzywaja starych
            antykomunistyczbnych hasel by zniszczyc demokracje.
            Trudno by mnie uznac za "lewicowca" jednak bronie Jedrzejczaka i lewicy bowiem
            nie mozna zabraniac im bycia tymi kim sa.
            To podstawa demokracji.
            Nie bede sluchal zadnych "historycznych uzasadnien". To falsz i klamstwo.
            Albo popiera sie demokracje i wszystko co ze soba przynosi a;bo jest sie
            sk..synem ktory chce w Polsce wprowadzic totalitarny system.
            Luidzie maja prawo miec poglady prawicowe, lewicowe czy liberalne ..lub
            jakiekolwiek..
            Nie mozna prowadzic pacyfikacji Policji. To faszyzm i komunizm z
            blogoslawienstwem Kosciola...Bowiem Kosciol niestety pomaga niszczyc w Polsce
            wolnosc i demokracje.
            Ten sam Kosciol ktory nieomal sam padl ofiara totalitaryzmu dzisiaj kuma sie i
            wspomaga sily antydemokratyczne i nietolerancji.
            Pozdrtawiam
            Smutne lecz prawdziwe.
            Pozdrawiam

• Gość: open Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.06, 21:49
              dyskusja jak za dawnych czasów na forum aż się czytać chcę i pisać Tyż. Teraz
              po tych wywodach ruch Pana Marka!
              • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.ed.shawcable.net 16.02.06, 22:33
                Hey open,
                Jka ma kolejny raz powtorzyc to co juz pisal...to niech da spokoj..
                Niech wraca do Warszawy i da miastu swiety spokoj...
                Jego nieobecnosc jest bardzo konstruktywna.
                Tyle sie w miescxie dzieje ze az milo...
                Pozdrawiam
                PS. Czy wspomnialem, ze Jedrzejczak to taki dobry Prezydent???
            • Gość: nicelus Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 11:22
              Bernard napisał:

> Albo popiera sie demokracje i wszystko co ze soba przynosi a;bo jest sie
              sk..synem ktory chce w Polsce wprowadzic totalitarny system. <

pasuje to dokładnie do ciebie. przecież też miałeś możliwość do sejmu
              kandydować, lub na swojego kandydata głosować, a teraz nie akceptujesz
              demokratycznego wyboru i bezpodstawnie podrywasz zaufanie do posłów i do
              niezawisłych sądów.
              • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.ed.shawcable.net 17.02.06, 16:30
                Hey nicelus,
                Ja nie kwestionuje faktu iz Surmacz jest demokratycznie wybranym Poslem.
                Ja mam problem z tym jak on i jego koledzy z PiS uzywaja sily ktora demokracja
                im dala...
                Polowanie na czarownice, polityczne "weryfikowanie" urzednikow i pracownikow
                urzedow panstwowych jest atakiem na podstawy wolnosci osobistych.
                Nie mozna odmowic racji PiS owi iz podjal walke z korupcja..
                Korupcja jest jednym z najgorszych przestepstw jakie, w oparty na zaufaniu
                demokratyczny system, mozna popelnic...
                Raz utacajac zaufanie do demokracji spolecznosci czesto skierowuja sie do
                wladzy "silnej reki".
                W historii Europy mamy tego przyklady i pierwsze oznaki mamy w Polsce.
                PiS pod plaszczykiem walki z korupcja zaczyna wlasciwie zwalczac politycznych
                przeciwnikow i stwarzac struktury majace gwarantowac ich 'przewodnia role' w
                kraju..
                To bardzo niebezpieczne.
                • asobnap Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard 17.02.06, 20:11
                  Gość portalu: Bernard napisał(a):

> politycznych
                  > przeciwnikow i stwarzac struktury majace gwarantowac ich 'przewodnia role' w
                  > kraju..
                  > To bardzo niebezpieczne.
                  > :)
                  hey. Berni, czasem jak piszesz to nawet, nawet...
                  Masz rację, tylko że czasami zapominamy wszyscy co to jest _demokracja_, mamy
                  w d.... wybory i po wyborach mamy pretensje do wszystkich. Tylko nigdy do
                  siebie. Dlatego później puszczamy "wiąchy" we wszystkie strony. Nie krytykujemy
                  konkretnych osób tylko partie. Teraz walimy w zakuty łeb "siuracza", a z
                  jakiej bandy onże pochodzi to pies go...(policyjny nie bo wlałby mu olej w łeb).
                  Gdybysmy nie głosowali na przedstawicieli partii, to dupki nie dostałyby się
                  do władzy....i tak wkoło Macieju.
                  pozdro:-)
                  jak Ci się olimpiaduje. Twoi jakoś wygladają. Naszą biegaczkę chyba struli
                  jakimś drobiem. Albo sokiem klonowym!?
                  • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard IP: *.ed.shawcable.net 17.02.06, 21:26
                    Hey asobnap,
                    Ogladalem skoki kwalifikacyjne na duzej skoczni..
                    Polacy sie zakwalifikowali lecz tak cieniutko ze na pierwsza 15 nie ma co
                    liczyc.
                    Ogladam wlasnie hokej kobiek Kanada Finlandia.
                    Na razie 0:0
                    • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard IP: *.ed.shawcable.net 17.02.06, 21:33
                      Okay,
                      jest 1:0 dla Kanady..
                      Nareszcie. Cos te panie powolne dzisiaj. Zajelo im 17 minut ..
                      • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard IP: *.ed.shawcable.net 17.02.06, 21:35
                        2:0 dla Kandady.. Ruszyly sie panie...
                      • Gość: rudy Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:18
                        Surmacz, nieodrodny syn Antka Macierewicza i Jarosława Kaczyńskiego. Czy to nie
                        on przygotowywał Kaczynskiemu to przemówienie w sejmie???
                      • Gość: kibel Re: Surmacz Marek juz tu nie wróci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:36
                        Panie Marku, pis jest ostatnią partią na ktorą zgłosowałem i zagłosuje.
                        Fałszywa partia i tyle.Pod publike dzialacie.Nic nie zrobiliscie dla Polski i
                        nie zrobicie.Nie macie pomysłów.Moze idzcie na studniowki jak Marcinkiewicz,
                        troche glosow sie uzbiera od molodziezy dojrzewającej.
                    • asobnap asobnap...>>Bernard 17.02.06, 21:39
                      Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey asobnap,
                      >
                      Hey Berni, masz kuna dobrze, sok klonowy w pycho, w domu cicho, ja przy
                      piwku.....niech to licho.
                      Skoki.... cieńko, w bok....nie można..., "polytyka" ... zbyt nabożna.
                      Wszyscy pieprzą sprawy Polski...jak tak można.Jak tak można.
                      "I tem optymistecznem akcętem ".....
                      Cześć. Pozdrawiam.
                      Idę na większy ekran. Młoda chce poklawiaturzyć.
                • asobnap Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard 17.02.06, 20:12
                  hey. Berni, czasem jak piszesz to nawet, nawet...
                  Masz rację, tylko że czasami zapominamy wszyscy co to jest _demokracja_, mamy
                  w d.... wybory i po wyborach mamy pretensje do wszystkich. Tylko nigdy do
                  siebie. Dlatego później puszczamy "wiąchy" we wszystkie strony. Nie krytykujemy
                  konkretnych osób tylko partie. Teraz walimy w zakuty łeb "siuracza", a z
                  jakiej bandy onże pochodzi to pies go...(policyjny nie bo wlałby mu olej w łeb).
                  Gdybysmy nie głosowali na przedstawicieli partii, to dupki nie dostałyby się
                  do władzy....i tak wkoło Macieju.
                  pozdro:-)
                  jak Ci się olimpiaduje. Twoi jakoś wygladają. Naszą biegaczkę chyba struli
                  jakimś drobiem. Albo sokiem klonowym!?
                  • Gość: nicelus Re: może niech każdy wyborca...>>Bernard IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 22:57
                    asobnap napisał:

> hey. Berni, czasem jak piszesz to nawet, nawet...
                    > Masz rację, ...

on ma racje tylko jak nie pisze.
                    • asobnap Do ...nicelusa-chama 18.02.06, 20:32

> asobnap napisał:
                      >
                      .........................
                      >
                      > on ma racje tylko jak nie pisze.
                      >
                      Hej. nicelus. Podaj przykład ---
                      Chyba nie uważasz, że nie mam racji
                      odpwiadając na Twój chamski dowcip rozszyfrowujący skrót W.T.
                      podany przez Ciebie:

> współpracownik tajny - czyli sb-cka wtyka na etacie.

> uważasz, ze nie mam racji!!!!! Faktycznie , jesteś zwykłe bydle,... a ja mam
                      długą pamięć.Bardzo!Módl się ,żebym _nigdy_ Cie nie spotkał. To nie groźba na
                      forum. To prawda. Dostaniesz tak w pysk, jak na to zasługujesz.
                      I nie będę patrzyć na wiek, czy płeć.Bydle nie ma płci ani rodzaju.To tylko
                      bydle.
                      • Gość: nicelus Re: Do asobnap. IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.06, 13:08
                        > Faktycznie , jesteś zwykłe bydle,... a ja
                        > mam
                        > długą pamięć.Bardzo!Módl się ,żebym _nigdy_ Cie nie spotkał. To nie groźba na
                        > forum. To prawda. Dostaniesz tak w pysk, jak na to zasługujesz.
                        > I nie będę patrzyć na wiek, czy płeć.Bydle nie ma płci ani rodzaju.To tylko
                        > bydle.

to był tyko dowcip. nie miałem zamiaru nikogo dekonspirować, ani nikomu
                        niszczyć kariery. wszyscy na forum tak to potraktowali. jestem przekonany, że
                        nikt w to nie uwierzył. przecież mało kumatych tam też nie brali.
                        • asobnap To jest odpowiedź..?? 20.02.06, 15:54

>
                          > to był tyko dowcip. nie miałem zamiaru nikogo dekonspirować, ani nikomu
                          > niszczyć kariery. wszyscy na forum tak to potraktowali. jestem przekonany, że
                          > nikt w to nie uwierzył. przecież mało kumatych tam też nie brali.

Jednak jesteś..bydle "to był tylko dowcip"(!!!!!)..."...nie miałem zamiru
                          nikogo dekonspirować.. itd."

dalej brniesz w chamskie docinki...prowokujesz bydlaku. kto ci obiecał
                          zapłatę,ze tak sie szmacisz.........

• Gość: nicelus Re: To jest odpowiedź..?? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.06, 16:45
                            > kto ci obiecał zapłatę,ze tak sie szmacisz.........

to wam ktoś płaci!? ...
                            teraz wszystko rozmmiem!
                            dlatego była taka jednomyślność!
                            tylko ja pisałem tak po amatorsku w wolnych chwilach ...
                            • asobnap Re: To jest odpowiedź..??>>>...nicelus 20.02.06, 18:23
                              >
                              > to wam ktoś płaci!? ...
                              > teraz wszystko rozmmiem!
                              > dlatego była taka jednomyślność!
                              > tylko ja pisałem tak po amatorsku w wolnych chwilach ...
                              Albo faktycznie jesteś bydlę albo idiota, albo piszesz aby pisać. Nie mogę
                              uwierzyć , że tak jest. Może zaczniesz myśleć..........
                              chronologia:
                              17.02 g.13.35 xyz nie zrozumiała co oznacza .."były pracownik W.T"
                              nim wyjaśniłem, że Warty-Tourist.... Ty w chamski sposób
                              13.52podajesz...._kierując do mnie_.. wpółpracownik tajny....s-becka wtyka na
                              etacie ...i nazywasz mnie, bydlaku tym samym,... s-bekiem !!!!!!!
                              Albo jesteś przygłupem, albo faktycznie nie wiesz co piszesz. Jeszcze raz
                              pytam -kto płaci Ci za takie chamstwo kierowane pod moim adresem!!!!!!
                              Nawet e_werty nie byłby zdolny do tego, jest zgryźliwy, lubi dosr.. nawet czasem
                              po chamsku,.... ale takim jak ty bydlakiem..., zeby mnie nazwać ...tak jak ty
                              mnie nazwałeś,to...

• Gość: xyz Re: To jest odpowiedź asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 18:27
                                Witam dlatego też nie piszę wielu rzeczy bo faktycznie na forum co niektórzy to
                                stworzenia nie do opisania pozdrawiam
                                • asobnap Re: To jest odpowiedź asobnap>>>xyz 20.02.06, 18:34

> Witam dlatego też nie piszę wielu rzeczy bo faktycznie na forum co niektórzy
                                  to
                                  >
                                  > stworzenia nie do opisania pozdrawiam
                                  witaj
                                  jak wypocinki.Cieszę się . mam z kim podyskutować.
                                  Powiedz jak można być takim...jak nicelus. Albo pijany, albo na chaju,
                                  albo ...nie wiem co sądzić. Przecież... nie wiem jak toto nazwać. Tak mi
                                  skk...syn ublizył i dalej to ciągnie.. Nie wiem czy łba bym nie ukrecił za to
                                  bydlakowi.Za taka obelgę....Nie mogę się pozbierać.Ajeszcze sk...syn kpi.....
                                  Ciekawe kto spłodził takie coś...nie bedę się...No Q.a nie mogę....
                                  • Gość: xyz Re: To jest odpowiedź asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 18:41
                                    z całą odpowiedzialnością pije to dziw że trafia w klawiaturę prosty cham.A
                                    wypocinki już zakończone myślę że będzie dobrze na egzaminach.Nie zwracaj na
                                    prostaka uwagi poprostu nie odpisuj znudzi się jemu ignoruj jego prostackie
                                    zachowanie tak jak ja to zrobiłam wiele miesięcy temu pozdrawiam głowa do góry
                                    uśmiechnij się jesteś w kamerze pozdr.dla rodzinki
                                    • asobnap asobnap>>xyz 20.02.06, 18:44

> z całą odpowiedzialnością pije to dziw...............

niech go.........
                                      ciekaw jestem co jeszcze przydało sie z wczorajszego "odsyłacza"
                                      za pozdro dzieki i od rodzinki równiez
                                      • Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 18:46
                                        Zapewne jesteś z Gorzowa
                                        • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 18:53

> Zapewne jesteś z Gorzowa

czy ty ...kuna wątpisz....w to że jestem z Gorzowa, mam niedaleko do Parku
                                          Słowiańskiego
                                          • Gość: xyz Re: asobnap>>xyz IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 18:55
                                            To mieszkamy niedaleko siebie,ale jaja pozdrowienia.
                                            • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 19:02

> To mieszkamy niedaleko siebie,ale jaja pozdrowienia.

gdzie "urzędowałaś w "M"- parter..?
                                              Co masz charakterystycznego,...powiedzenie...???

• Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:06
                                                Przez 10 lat góra,a 5 lat parter.
                                                • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 19:09

> Przez 10 lat góra,a 5 lat parter.

recep?
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:12
                                                    gastr.
                                                  • asobnap Re: asobnap>> 20.02.06, 19:18

> gastr.>> od....do.... zapl/sala
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:26
                                                    zapl.
                                                  • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 19:29

> zapl.....szary...czy rzadca
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:30
                                                    szary
                                                  • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 19:34

> szary

kuna.....ciężko załapać
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:38
                                                    Nic na to nie poradzę,wiesz jak jest na forum
                                                  • asobnap Re: asobnap>xyz ...bardziej >>>nicelus 20.02.06, 19:55

> Nic na to nie poradzę,wiesz jak jest na forum
                                                    rozumiem. jak coś wymyslę to odezwę się. Teraz na jakis czas chyba wyłaczę sie
                                                    z tego forum.Tutaj jak widać forum tylko dla bydlaków pokroju "nicelusa" i
                                                    innych "jezykoznawców".Nerwy mnie wyczerpuja. Ciekaw jestem skad to
                                                    bydle "nicelus"? Może surmacz mu płaci?Albo inne takie samo bydle jak i
                                                    on.Pomiot. S...syn pisze na inne "tematy" , pseudopatriota. Napewno przeczytał
                                                    i teraz siedzi na dupie zadowolony że mi przyłożył.

PRZYŁOŻYŁEŚ S...SYNU!!!! Nie po bożemu to zabrzmi ale życzę ci żebyś nie zaznał
                                                    szczęscia do konca życia. A jak bedziesz zdychał, to żeby ci ktos
                                                    powiedział ...ty mendo na usługach ( właśnie czyich???), chybaś sam były ubek
                                                    albo sbek, pomiot wychowania komunistycznego.....a własne dzieci żeby nasrały
                                                    ci na grób.Za tę obelgę ty swiński pomiocie.....
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 22:13
                                                    Dobrze wiesz że specjalnie tak napisałam pozdrawiam minęły już nerwy.
                                                  • asobnap Re: asobnap>>xyz 20.02.06, 19:21

ja odszedłem w IX.90
                                                  • Gość: xyz Re: asobnap>> IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 19:26
                                                    ja 01
                        • Gość: xyz Re: Do nieculik czy jak tam IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.06, 18:43
                          Te docinki zachowaj dla swoich przyjaciół sory z takim charakterem z pewnością
                          ich jest brak.Mimo wszystkiego trzymaj się.
                          • Gość: nicelus Re: Do nieculik czy jak tam IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.06, 18:53
                            xyz napisała:

> Te docinki zachowaj dla swoich przyjaciół sory z takim charakterem z
                            pewnością ich jest brak. Mimo wszystkiego trzymaj się. <

dziękuję. trzymam się i potrafię odróżnić przyjaciół prawdziwych od fałszywych.
                            ten docinek był dla tego fałszywego. bernard pomimo, że często mnie nazywa
                            przyjacielem to wcale przyjaciółmi nie jesteśmy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=36914715&a=37377368
                            nie nazywaj mnie nieculik i przestań się dąsać. myślałem że jesteś facetem i
                            trochę ostro ci kiedyś odpowiedziałem. przpraszam. nie wiedziałem, że jesteś
                            blondynką.
                • Gość: nicelus Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.06, 22:42
                  > Ja mam problem z tym jak on i jego koledzy z PiS uzywaja sily ktora
                  demokracja im dala... <

zauważyłem. jak sld używała siły nie miałeś problemów, a teraz masz.

przecież sld rządziła niepodzielnie i totalnie wykorzystywała siłę którą
                  demokracja jej dała. używali służby do bezprawnych zatrzymań, tworzyli układ
                  korupcyjny, wymieniali ludzi na wszystkich stanowiskach. wtedy nie miałeś
                  problemu?
                  • Gość: Bernard Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.ed.shawcable.net 17.02.06, 23:28
                    Hey nicelus,
                    Powtarzasz z ulotki ktora ci podrzucaja co rano???
                    Nawet jesli to prawda... to wiec co to za odnowa jesli PiS robi to samo co
                    SLD???
                    Jak to jest?
                    Jesli sa tacy dobrzy...to dlaczego sa tacy zli????
                    • Gość: nicelus Re: może niech każdy wyborca mówi za siebie IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.06, 00:01
                      pis robi zupełnie coś innego. co innego tworzyć układy, a co innego likwidować.

boicie się kaczyńskiego od chwili gdy zlikwidował układ warszawski. gdyby
                      wygrała platforma spalibyście spokojnie. platforma pokazała, że nie potrafi
                      układu nawet u siebie zlikwidować. w platformie układy mają się dobrze.

wiadomosci.onet.pl/1263358,11,item.html
                      mnie ulotki nie podrzucają.
                      tobie podrzucają co rano?