Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 17:41 Cieszy mnie to, że młodzież ruszyła głośną już sprawe budowy basenu w Zielonej Gorze. Może w końcu radni posłuchają rozsadnie glosu swoich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.04, 17:56 > Cieszy mnie to, że młodzież ruszyła głośną już sprawe budowy basenu w > Zielonej Gorze. To znaczy co? Zebrala pieniadze na budowe, albo zadeklarowala prace spoleczne na budowie? Czy tylko faszystowskie przydupasy Giertycha zrobily sobie propagandową akcję przedwyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 08.06.04, 21:02 To Listowski i reszta radnych SLD wycięła z budżetu 3 mln złoty na basen,gdyż Ronowicz nie chciała go budować z Jarząbkiem.Młodzież Wszechpolska to faszysci? Idź się leczyć komunisto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.04, 21:26 Gość portalu: IIIks napisał(a): >Młodzież Wszechpolska to faszysci? Bydlo wszechpolskie to najgorsze smieci. > Idź się leczyć komunisto. Sam sie lecz, przydupasie wiadomo kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julev Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.wp.mil.pl 08.06.04, 21:43 Czas najwyższy, aby partie w swoich obiecankach przedwyborczych operowały konkretami. Wówczas nie musieliby młodzi ludzie podejmować takich akcji.Takich spraw do załatwienia jest jeszcze więcej. Zacznijmy mądrzej wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 08.06.04, 22:24 Chciałem grzecznie,ale widzę,że lubisz po swojemu-wal się na ryj czerwońcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 17:15 Gość portalu: IIIks napisał(a): >[...] Sam sie wal faszystowski kabanie, z sieczka zamiast mozgu. Poniewaz na glowe juz za pozno, to lecz się chociaz na oczy skoro wszystko, co na minimetr odstaje od faszystowskiej LPR-oowskiej sciany, widzisz na czerwono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 09.06.04, 19:20 Realista!Odstaje Tobie na milimetr? Współczuję:-)Ale prosto odstaje,czy w lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 20:15 Czyż nie pisalem, ze na glowe sie leczyc tobie juz za pozno. Zmien sobie ksywke na "mentally ILL" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 09.06.04, 20:58 Spodziewałem się,że nie wydolisz intelektualnie.Po pierwsze powtarzasz się,po drugie gubisz watek.Po trzecie masz problemy ze stylistyką.Ale tak to już jest z towarzyszami ,po kursach,które zastępowały renomowane uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 21:56 Chyba to pisales patrzac do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 09.06.04, 22:06 Over chłopie.Myślałem,że jesteś poważnym przeciwnikiem.A tu proszę- cienias,obsuwający się z postu na post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 22:50 Przestan juz patrzec w lustro, bo sie robisz nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.04, 22:07 Czy zielonogórska młodzież wszechpolska ma swoją strone internetową? , czy ktoś zna z imienia i nazwiska te osoby które były u Batkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.06.04, 00:24 znam wszystkie osoby, które były u Batkowskiego wręczać petycję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 22:53 To napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.06.04, 23:30 Podawanie nazwisk na forum jest raczej wykluczne. Nie jestem przekonany czy te osoby życzyłyby sobie tego. Ale imiona czemu nie?:))) Kaśka, Bartek, Irek, Leszek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.04, 18:05 Jak rozumiem są to członkowie młodzieży wszechpolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.04, 19:06 Nie wszyscy. Tylko dwie z nich są w MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.04, 19:07 Tak na marginesie - może w końcu napiszesz o co Ci chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 16:07 Ej ty AMG !!! Przestan weszyc, placa ci za to, czy moze masz chorobe o podłozu psychicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.04, 21:45 Nic nie weszę , chcem sie dowiedziec tylko kto jest tzw przedstawicielem młodziezy zielonogórskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.04, 23:11 Myślę, że w ten sposób nie dojdziemy do porozumienia. Napisz o co Ci chodzi na adres: desire7@vp.pl i będziemy mieli jasność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romanek Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:55 AMG!!!Znalazlem cos dla ciebie wejdz sobie na www.wszechpolacy.pl i w dziale kontakty poszukaj interesujacych cie struktur Mlodziezy Wszechpolskiej w Zielonej Gorze. To jest naprawde proste:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.04, 22:51 To nie jest proste o to chodzi ze na tej stronie nie ma odnosników do ziemi lubuskiej jest tylko napisane ze gosc z zielonej jest jakims sekretarzem czy cuś nie ma ani slowa o członkach młodzieży na ziemi lubuskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw wszechpolacy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:01 AMG! Współczuję, że nie mozesz znależć informacji o lubuskich strukturach Młodzieży Wszechpolskiej. Jestes chyba jedyny(a), który ma takie problemy wsrod tysiecy osob ktore odwiedzaja ta witryne. Ułatwie Ci zadanie, wejdz na www.wszechpolacy.pl/t.php?id=46 a pozniej odszukaj u dolu strony tych informacji, ktore Cie interesują, tzn. OKRĘG LUBUSKI. Zycze sukcesow w pracy wywiadowczej ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.04, 23:16 Powiadasz przydupasy Giertycha? Myślę, że lepsze to niż czerwony podnóżek Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonek Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:50 Mlodziez zadzialala i lewakow wy...bala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.04, 20:42 Kolega trafił w sedno sprawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 00:27 Oj Janek, Janek, czemu Ty nic, a nic nie rozumiesz o co z tym basenem biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salem Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 09.06.04, 05:37 Ja też jestem za budową basenu,więc klepka,wszechnico mądrości, bądź łaskaw napisać-o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.04, 14:07 Ludzie, nic nie kapujecie? Ronowiczka nie chce budować basenu i prowadzi grę zwalając winę na to "cholerne SLD"! Radni dawno zdecydowali, że dadzą kasę ale chcą wiedzieć jak ma to wyglądać, gdzie ma być zbudowane, za ile i skąd będzie forsa!Czekają na to już od pół roku . Może ktoś odpowie - czy dałby kasę nie znając tych "drobiazgów"? Myślę, że nasi radni nacięli się już tyle razy, że teraz muszą dmuchać na zimne. Na cholerę komu podpisy? Wiadomo że wszyscy w Zielonej chcą basenu, a takie działania są pod publiczkę i nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sriro Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:34 Pieprzysz BIG jak potłuczony.Oglądałem w ZTP tak zwaną sesję basenową.Kozłowski przedstawił szczegółowy projekt,z lokalizacją i wtsępnym kosztorysem.To Listowski usunął z budżetu 3 mln złoty na dokumentację i rozpoczęcie inwestycji.Oczywiście,gdyby Ronowicz zgodziła się budować basen z jego przydupasem Jarząbkiem,to wszystko byłoby ok.W jednym przyznaję Tobie rację.Radni nacieli się ,a właściwie naciął ich Listowski na Aquarenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzów To na zielonogorskiej wsi nie ma basenu? Buhahaha! IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.04, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: To na zielonogorskiej wsi nie ma basenu? Buha IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.04, 10:28 w ZG baseny sa w 3 szkolach 9moze jest ich wiecej? wiem o 3), w przedszkolu , jest basen klubu NOVITA,, niedaleko od ZG (dojazd miejskim autobusem!) w Drzonkowie- to osrodek piecioboju nowoczesnego- jedyny w Polsce chyba Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: JEST SZANSA NA BASEN-przestaniemy śmierdzieć 10.06.04, 21:20 winem:-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan powiedział gronkowiec złocisty IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: powiedział gronkowiec złocisty IP: *.gorzow.mm.pl 13.06.04, 13:50 Czas najwyzszy wybudoawć trzodzie basen bo przyjezdza do stolicy i burdzi nam wode gronkowcem-winogronowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: powiedział gronkowiec złocisty IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 15:22 i wybudujecie nam basen ? no bardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: powiedział gronkowiec złocisty 14.06.04, 11:28 Do was to się nawet boją chodzić Gorzowianie po tej aferze z gronkowcem. Jakoś wartość waszego basenu nie przekłada się na wyniki sportowe pływaków. Wystarczy spojrzeć na Korner Novita - 10. Aha i jeszcze jedno. Już wytępiliście tego gronkowca czy nie???? Może zadomowił się już na stałe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.ztpnet.pl 17.06.04, 22:01 Jak możesz ludzi nazywać trzodą?????? Nie wiem dlaczego w ludziach tyle nienawiści i agresji, jesteś pewnie jednym z tych co to człowieka potrafi zakatować za zwrócnie uwagi. Okropne , a szatan się cieszy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Była SZANSA NA BASEN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 17:51 Z tymi czerwonymi purchawami w zielonej nie bedzie nigdy basenu z prawdziwego zdarzenia! Musimy zaczekac do przyszlych wyborow samorzadowych... bardziej cywilizowanych sposobow za tych chorych ludzi juz nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.ztpnet.pl 24.06.04, 19:20 Własnie nie ma żadnej szansy na basen.Klub radnych SLD będzie głosował przeciw.W dupie maja podpisy mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.04, 16:20 Panowie z SLD najzwyczajniej w świecie pokazują co sądzą o mieszkańcach Zielonej Góry (ich podpisach), a że czynią to w sposób niezbyt subtelny pozostaje tylko życzyć im powodzenia i szczęścia w najbliższych wyborach samorządowych. Będę trzymać kciuki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 16:52 Propagandowa akcja robiona tylko i wyłącznie dla zdobycia większego poparcia. Metody działania i cele identyczne jak waszych czerwonych adwersarzy. Mam jeszcze pytanie, jesli rzeczywiście uda Wam się doprowadzić do zbudowania nowego basenu będą mieli na tenże basen wstęp geje, "pederaści", euroentuzjaści, a także lesbijki i kobiety, które przerwały ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zielman.pl 27.06.04, 20:36 Ależ pierd...sz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 21:55 Twoją "odpowiedź" mogę tylko tak skomentować: "Spodziewałem się,że nie wydolisz intelektualnie. (...)masz problemy ze stylistyką.Ale tak to już jest z towarzyszami ,po kursach,które zastępowały renomowane uczelnie." "Over chłopie.Myślałem,że jesteś poważnym przeciwnikiem.A tu proszę- cienias,obsuwający się z postu na post." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zielman.pl 28.06.04, 03:01 Fiodor!Poczytaj co napisałeś,szczególnie o przyszłych klientach basenu,,a zrozumiesz dlaczego maksymalnie uprościłem wypowiedź.Nie ma po prostu kontrargumentów wobec takich idiotyzmów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Była SZANSA NA BASEN! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 08:30 Basenu pewnie i tak długo nie bedzie, ale nic nie szkodzi. Jedno jest pewne, towarzysze pokroju listowskiego beda musieli odejsc... Pewnie mi nie wierzycie, ale stanie sie to wczesniej niz przed koncem kadencji rady miasta... Miarka sie przebrala. Szykujcie sie na ostrą jazde bez trzymanki! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anies Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:20 Fiodor!! Moze i masz racje ale ja jako zielonogórzanka chcę basenu i jestem wdzięczna osobom,które podjeły sie zebrania podpisów w tej sprawie. to że masz inne poglądy nie upoważnia Cię do obrażania innych!!Mam podejrzenia ze jestes jednym z tych czerwonych radnych którzy postępują "oby na przekór". W gębie może jesteś mocny i co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 10:00 Anies! Nikogo nie obrażam. Cytowałem lllks-a z początku tej dyskusji. Tak właśnie zwracał się do innego rozmówcy, po czym odpowiadając na moją wypowiedź zdobył się na super intelektualne, z pewnością z najlepszych renomowanych uczelni "ależ pier..lisz". No nie mogłem się powstrzymać po prostu. Z kolei Ty obraziłaś mnie sugerując, że mogę miec cos wspólnego z czerwoną zarazą. Wiedz, że zarówno czerwoni jak i "wszechpolaczki" budza we mnie jednakową odrazę. No i nie uważam żebym był mocny w gębie i co z tego. Lllks, zaskoczyłbyś mnie gdybyś zauważył ironię zawartą w pytaniu, bo świadczyłoby to o Twojej inteligencji. Z drugiej strony Wasz stosunek do wymienionych grup nie jest tajemnicą, więc cholera wie czy Wasza nastepna akcja nie będzie prowadzona pod hasłem "zakaz pedałowania" np. (na basenie pewnie też). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 28.06.04, 13:58 Ironię możesz zaznaczyć odpowiednim znakiem graficznym,a zdania pytające kończymy znakiem zapytania.Ty masz chyba jakiś kompleks z tym pedałowaniem i to w dodatku na basenie.Perwer?Homo?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remens Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 28.06.04, 16:04 W ostatniej "Polityce" (stosuję odpowiednie znaki graficzne, żeby IIIks zrozumiał intencję wypowiedzi) Młodzież Wszechpolska określona została jako grupa "łysiejąca i faszyzująca". Tak samo odbieram tę formację i dziwię się, że staje się sojusznikiem naszej prezydent. Każda skrajność, bez względu na barwy polityczne, jest złem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 17:25 wszystkie skrajności powinny być ignorowane Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: JEST SZANSA NA BASEN 28.06.04, 17:39 Wy tu sobie gadu gadu a ja mam gdzieś jakie mają poglądy polityczne. JA CHCE BASENU I TO TERAZ JEST NAJWAŻNIEJSZE. SLD nie ma już u mnie szans w wyborach (przejechałem się na nich), młodzież zbierającą podpisy popieram za to że coś robią w kierunku wybudowania tego cholernego basenu. Przecież to już jest wstyd (chodzi o to co dzieje się wokół tej sprawy w ZG). Jeszcze trochę to inne miasta zaczną się z nas naśmiewać, ale nie dlatego że nie mamy basenu, ale ze względu na sposób załatwiana tej sprawy i ciągłe kłótnie temu towarzyszące. Po prostu żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 18:19 Nie rozpoznałbyś ironii nawet jakby wyskoczyła z krzaków i kopnęła Cię w dupę. Kompleksy wobec mniejszości seksualnych to chyba Wy macie, co okazujecie przez swoje żenadne akcje. No, jestem homo perverus. I wersja dla lllks: NO;) (hihi) JESTEM hehe HOMO :P PERVERUS hehehehe:)))))))) (to żart taki;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: JEST SZANSA NA BASEN 28.06.04, 18:22 Nie mam nic do ciebie ale naprawdę ciężko czyta się twoje posty :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remens Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 28.06.04, 19:03 Fiodor, pozdrawiam. W końcu jest tu ktoś z poczuciem humoru, pozwalającym zdzierżyć misyjność IIIksa. Do Marcina - kwestia budowy basenu jest wyłącznie polityczna. Dotyczy tak samo czarnych, jak czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 28.06.04, 22:22 Do remensa.O! Widzę,że polubiłes Fiodora.Koledzy? Pewnie będziecie razem na basenie pedałować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 28.06.04, 22:19 Nie dosyć,że homo i perwer to i jeszcze krowę w to wciągasz.To zoofilia.Ostro jedziesz.No cóż,widać że byle co Ciebie nie rajcuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remens Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 30.06.04, 12:56 Koniec argumentów zazwyczaj daje początek agresji i zapalczywości, czego dowodzą posty IIIksa - nie tylko w tym wątku. Nieodżałowany Kisiel mawiał, że nagłaśnianie głupoty nobilituje ją bez powodu. IIIks, bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zielman.pl 30.06.04, 13:20 No to kierując się wskazówkami Kisiela powinieneś zamilknąć już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: JEST SZANSA NA BASEN IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.04, 19:42 Remens wychodzi z założenia, że każda jego wypowiedź w tej rozmowie, niepotrzebnie Cię nobilituje i jako taka nie ma sensu. Ma dużo racji. Ale ja jestem za tym, żebyś jak najwięcej gadał. Bo każda Twoja wypowiedź odsłania Twoją głupotę, nietolerancję i brak argumentów. Co ty się tak uczepiłeś tego homo? Szukasz kolegów? Życiowego partnera? A może próbujesz po prostu nas obrazić? Odpowiedz Link Zgłoś