Dodaj do ulubionych

dermatolog ZG

20.02.12, 10:25
Witam,
szukam dermatologa dla niemowlaka czy moglibyscie polecic kogos kompetentnego i z dobrym podejsciem dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: dermatolog ZG IP: 80.50.140.* 24.02.12, 10:24
      Piotrowska Mariola w aldemedzie na deptaku
      • Gość: wacława Re: dermatolog ZG IP: *.pawluk.org 24.02.12, 10:41
        Akurat...Piotrowska ech... Nie ma w Zielonej Górze Żadnego dobrego dermatologa ! Nie piszcie o Kubiakowej bo to porażka...
        Wszyscy bez wyjątku wypisują leki w ciemno !!! Moja rodzina od lat szuka dobrego dermatologa..i nic ! Leki sterydowe zapisywane "a nóż widelec pomogą" 'no ja nie wiem co to może być" Nigdy,ale to nigdy żadne z moich dzieci,mnie czy mojemu mężowi nie zlecono żadnych badań w laboratorium,żadnych wymazów,próbek itp. Nigdy tez żadne te leki nam nie pomogły ! A ceny tech medykamentów horrendalne !
    • floraaa Re: dermatolog ZG 28.02.12, 10:51
      Ja z moim 3-latkiem odwiedziłam 4 różnych dermatologów w Zielonej Górze i zdecydowanie polecam dr Ewę Mirecką-Lutowską (zainteresowanie pacjentem, dokładny wywiad, trafna diagnoza). My chodziliśmy do niej prywatnie na Gajową, ale podobno przyjmuje od jakiegoś czasu też na NFZ w przychodni obok dworca PKP.

Mariola Piotrowska też nie jest zła. Odradzam natomiast Szcząchora - nie interesuje sie za bardzo pacjentem i mam wrażenie, że nie przepada za dziećmi. Gdy zadajesz bardziej szczegółowe pytania, zaczyna chodzić po gabinecie dając do zrozumienia, że to koniec wizyty.

Dodam jeszcze, że moja koleżanka chodzi z synkiem do dr Króla (na Boh. Westerplatte) i jest zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka