Dodaj do ulubionych

Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet...

01.08.13, 16:27
Owsiak Tobie podać rękę , chyba by im od razu uschła
Obserwuj wątek
    • kozaczek3 Do aagaj:Serdecznie ci tego życzę!!! 01.08.13, 17:39
      Amen!!!!!!!!
    • macwies Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 17:48
      a gdyby Owsiak przyjechał na spęd w Częstochowie. To byłby wrzask na całą Polskę.
    • kozaczek3 Nich będzie pochwalony!!!!!!!!! 01.08.13, 18:05
      Zawsze tak mówię do napotkanej osoby duchownej.
      Kiedy mi odpowiada: Na wieki wieków
      Ja dorzucam: Jurek Owsiak.
      Reakcje są fantastyczne!!
      • chocnamiejscufke Re: Nich będzie pochwalony!!!!!!!!! 02.08.13, 16:43
        zajebiste! wypróbuję, jak się nadarzy okazja ;)
        pozdro!
    • me2free Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 18:11
      chyba jade na woodstock, kumple, sa ciekawi, a jeden koles tam jest, bedzie nas z hanyskowa pare metrow kwadratowych, goscha tez pewnie sie przylaczy
    • realistas Jezus też może się pobawić! 01.08.13, 19:12
      Jak Jezus się pobawi z grzesznikami. Powinni wziąć ze sobą kropidło i wielkie krzyże.
      • Gość: mcqh Re: Jezus też może się pobawić! IP: 89.204.130.* 06.08.13, 22:09
        i trochę chrustu na stos
    • grudziaz Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 19:52
      aagaj napisał:

> Owsiak Tobie podać rękę , chyba by im od razu uschła
      Nie byłaby to wielka strata dla społeczeństwa, bezrozumny to może być i bezręki.
      • puzonik48 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 19:59
        Oby tacy bezrozumni na kamieniach się rodzili :):)
    • puzonik48 Panie redaktorze !! 01.08.13, 19:56
      Nie "Owsiak kontra Przystanek Jezus" ,a Przystanek Jezus kontra Owsiak ! Te Jezuski po prostu wpieprzają się gdzie mogą ,tylko siłę przyciągania ,mają coraz mniejszą :(:(
    • Gość: a ludzi nie stać na zagraniczne wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 20:04
      to jadą na spęd.
    • Gość: krakus na to idą te składki wyżebrane pod Kościołami IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 20:05
      do puszek.
    • rozterka47 Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 20:26
      szczerze mówiąc , Przystanek Jezus czyli misja ewangelizacyjna na tej imprezie nieco mnie dziwi - przeciez wszystkie dzieciaki i młodzież mają lub mieli religię w szkole - za mało ?

Jakoś przy stadionach misaji ewangelizacyjnych nikt nie prowadzi, a może przydałoby się .
      ...........................................
    • roro_ Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 21:29
      Na przystanek Woodstok przyjeżdża co roku 150-200 tys. młodych ludzi i jakoś nie ma zadym, nikt nie mówi, że został sprowokowany, nikomu nie przeszkadza obecność policji i służb porządkowych.

Dziwna jest ta młodzież... jakaś taka ... mało patriotyczna.
    • Gość: E Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw IP: *.internetia.net.pl 01.08.13, 22:03
      "Roman Polański gwizdnął na odjazd."

Ale analnie, więc się nie liczy.
      • kozaczek3 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 22:19
        Gość portalu: E napisał(a):

> "Roman Polański gwizdnął na odjazd."
        >
        > Ale analnie, więc się nie liczy.
        Analnie to lubił gwizdać młodych chłopców ks.Pawłowicz z Witoni na ziemi łódzkiej.
        Może nawet jest w ekipie tej która ma swój obóz ponad 300 metrów dalej i lepsze propozycje dla młodzieży.
        Idźcie młodzi tam z uśmiechem na ustach z nadzieją na radosną nowinę którą wam ogłosi kleryk po nasmarowaniu lubrykantem tego co jest do przyjmowania tej nowiny najważniejsze.
    • tasmaklejaca-0 brudasy oblechy lamusy 02.08.13, 16:43
      Obrzydliwe brudasy, masakra. Za moich czasów (mam 30 lat, jestem ze stolicy)też były te brudasy,
      • Gość: gość Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 09:08
        tasmaklejaca-0 napisała:

> Obrzydliwe brudasy, masakra. Za moich czasów (mam 30 lat, jestem ze stolicy)też
        > były te brudasy,

Ze stolycy? A skąd do tej stolycy przyjechałeś??
        • Gość: tasma Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.10.13, 20:59
          urodzilam sie na madalinskiego.... w warszawie cwoku
        • Gość: tasma Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.12.13, 21:47
          ?????????jestem z warszawy tak jak moi rodzice i dziadkowie wiesniaku
    • Gość: NataliaG43 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 19:02
      JUREK OWSIAK on to ma nabiał. Że mu się udało, szacuneczek wielki :**********

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka