aagaj 01.08.13, 16:27 Owsiak Tobie podać rękę , chyba by im od razu uschła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macwies Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 17:48 a gdyby Owsiak przyjechał na spęd w Częstochowie. To byłby wrzask na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Nich będzie pochwalony!!!!!!!!! 01.08.13, 18:05 Zawsze tak mówię do napotkanej osoby duchownej. Kiedy mi odpowiada: Na wieki wieków Ja dorzucam: Jurek Owsiak. Reakcje są fantastyczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
chocnamiejscufke Re: Nich będzie pochwalony!!!!!!!!! 02.08.13, 16:43 zajebiste! wypróbuję, jak się nadarzy okazja ;) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 18:11 chyba jade na woodstock, kumple, sa ciekawi, a jeden koles tam jest, bedzie nas z hanyskowa pare metrow kwadratowych, goscha tez pewnie sie przylaczy Odpowiedz Link Zgłoś
realistas Jezus też może się pobawić! 01.08.13, 19:12 Jak Jezus się pobawi z grzesznikami. Powinni wziąć ze sobą kropidło i wielkie krzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcqh Re: Jezus też może się pobawić! IP: 89.204.130.* 06.08.13, 22:09 i trochę chrustu na stos Odpowiedz Link Zgłoś
grudziaz Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 19:52 aagaj napisał: > Owsiak Tobie podać rękę , chyba by im od razu uschła Nie byłaby to wielka strata dla społeczeństwa, bezrozumny to może być i bezręki. Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 19:59 Oby tacy bezrozumni na kamieniach się rodzili :):) Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Panie redaktorze !! 01.08.13, 19:56 Nie "Owsiak kontra Przystanek Jezus" ,a Przystanek Jezus kontra Owsiak ! Te Jezuski po prostu wpieprzają się gdzie mogą ,tylko siłę przyciągania ,mają coraz mniejszą :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ludzi nie stać na zagraniczne wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 20:04 to jadą na spęd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus na to idą te składki wyżebrane pod Kościołami IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 20:05 do puszek. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła nawet... 01.08.13, 20:26 szczerze mówiąc , Przystanek Jezus czyli misja ewangelizacyjna na tej imprezie nieco mnie dziwi - przeciez wszystkie dzieciaki i młodzież mają lub mieli religię w szkole - za mało ? Jakoś przy stadionach misaji ewangelizacyjnych nikt nie prowadzi, a może przydałoby się . ........................................... Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 21:29 Na przystanek Woodstok przyjeżdża co roku 150-200 tys. młodych ludzi i jakoś nie ma zadym, nikt nie mówi, że został sprowokowany, nikomu nie przeszkadza obecność policji i służb porządkowych. Dziwna jest ta młodzież... jakaś taka ... mało patriotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw IP: *.internetia.net.pl 01.08.13, 22:03 "Roman Polański gwizdnął na odjazd." Ale analnie, więc się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw 01.08.13, 22:19 Gość portalu: E napisał(a): > "Roman Polański gwizdnął na odjazd." > > Ale analnie, więc się nie liczy. Analnie to lubił gwizdać młodych chłopców ks.Pawłowicz z Witoni na ziemi łódzkiej. Może nawet jest w ekipie tej która ma swój obóz ponad 300 metrów dalej i lepsze propozycje dla młodzieży. Idźcie młodzi tam z uśmiechem na ustach z nadzieją na radosną nowinę którą wam ogłosi kleryk po nasmarowaniu lubrykantem tego co jest do przyjmowania tej nowiny najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tasmaklejaca-0 brudasy oblechy lamusy 02.08.13, 16:43 Obrzydliwe brudasy, masakra. Za moich czasów (mam 30 lat, jestem ze stolicy)też były te brudasy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 09:08 tasmaklejaca-0 napisała: > Obrzydliwe brudasy, masakra. Za moich czasów (mam 30 lat, jestem ze stolicy)też > były te brudasy, Ze stolycy? A skąd do tej stolycy przyjechałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.10.13, 20:59 urodzilam sie na madalinskiego.... w warszawie cwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: brudasy oblechy lamusy IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.12.13, 21:47 ?????????jestem z warszawy tak jak moi rodzice i dziadkowie wiesniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NataliaG43 Re: Woodstock odjechał! Frekwencja zaskoczyła naw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 19:02 JUREK OWSIAK on to ma nabiał. Że mu się udało, szacuneczek wielki :********** Odpowiedz Link Zgłoś