Gość: SG IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.04, 20:25 Jest taka fajna strona: www.fnf.ceron.pl. Jak myślisz co da się z tym zrobić? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IIIks Re: Hiro: pobawimy się :-) ? IP: *.ztpnet.pl 25.08.04, 21:06 No! Nareszcie hiro ma netowego loversa.Gratuluję qrwa,gratuluję! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 26.08.04, 21:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks [...] IP: *.ztpnet.pl 26.08.04, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Hiro: pobawimy się :-) ? 26.08.04, 21:22 Gość portalu: SG napisał(a): > Jest taka fajna strona: www.fnf.ceron.pl. > Jak myślisz co da się z tym zrobić? :-) nie ma problemu-zastanów sie czy włączać ..........:-)kompa-poganiamy się;- ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Hiro: pobawimy się :-) ? 26.08.04, 21:39 hiro napisał: > Gość portalu: SG napisał(a): > > > Jest taka fajna strona: www.fnf.ceron.pl. > > Jak myślisz co da się z tym zrobić? :-) > nie ma problemu-zastanów sie czy włączać ..........:-)kompa-poganiamy się;- > ))))))))))))))))) > jedziemy po nich czy nie;-))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG Re: Hiro: pobawimy się :-) ? IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.04, 21:56 Ja tam myślałem o drobnym włamie i zrobieniu rozpierduchy na stronie, bo słabo zapezbieczona jest :-). Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Hiro: pobawimy się :-) ? 26.08.04, 22:12 Gość portalu: SG napisał(a): > Ja tam myślałem o drobnym włamie i zrobieniu rozpierduchy na stronie, bo słabo > zapezbieczona jest :-). to chlewik nie strona -<zabezpieczona----przed kim?:-))))0>4kl szk podst..... Odpowiedz Link Zgłoś