croolick 03.11.04, 21:21 Zauwazyliscie w roznych miejscach miasta (w Zarach tez sa) czarne plakaty z wielkimi pomaranczowymi kropami? Co to jest??? Jakas nowa bezposrednia akcja artystyczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Orange dots 04.11.04, 08:13 Jak już napisałem na forum żarskim to "bezpośrednia akcja reklamowa" Idei czy inej Ery (jakie to ma znaczenie, przeciez to jedna firma tyle, że w celu ominięcia przepisów antymonopolowych sztucznie podzieliła się na kilka mnuiejszych). 1.11 listopada spytałem o to plakatującą młodzież w Żaganiu. Powiedzieli, że już wkrótce wszystko się wyjaśni w tv. We Wrocławiu ci fajansiarze chodzą po przejściach dla pieszych "w kółko" z transparentami, jak w czasie akcji protestacyjnych. A wszystko po to, aby - głównie młodzież - utwierdzić w przekonaniu, że nie ma większego szczęścia niż "darmowe minuty" i "darmowe SMS-y". O tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Orange dots 04.11.04, 12:20 no a przed chwilą zamknąłem reklame z pomarańczowym punktem Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: To jednak gazeta! 06.11.04, 09:21 Wczoraj jadąc do pracy widziałem gazeciarzy, którzy podchodzili do samochodów stojących na światłach i rozdawali gazety. Nazywa sie to "Metropol" i jest za darmochę. Co do wartości to trudno wyrokować po jednym numerze, ale wydaje mi się, że nie odbiega od poziomu innych rozdawanych za darmo gazet... Odpowiedz Link Zgłoś