Gość: mjuzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:32 Rewelacja ;-) mp3.wp.pl/p/informacje/njus/232902.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: III Wojna Światowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.05, 22:00 Jaka rewelacja? Zespol bez krzty skromnosci. Cytat z ich strony sprzed klilku tygodni: "Grupa Operacyjna to dzisiaj jeden z najciekawszych i najbardziej oryginalnych polskich zespołów ... połączenie ambitnej, profesjonalnej muzyki z żywiołowym wokalem". Jak mozna tak pisac o samym sobie? Teraz jeszcze wciskaja na sile hymn Falubazowi, mam nadzieje, ze prawdziwi kibice odrzuca ta propozycje (ma byc jakies glosowanie?). Cos ich w Vivie ani razu nie widziałem, a na stronach sie chwala, ze wszystkie stacje beda ich puszczac. Za to wlasnie jestem swiezo po wysluchaniu koncertu na zywo w studiu radiowym trójki Kombajnu do zbierania kur po wioskach - to jest zespól rewelacja i jemu zycze jak najwiekszych sukcesow na polskiej scenie muzycznej. an Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuszko Re: III Wojna Światowa IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 22:35 takich tekstów mogę jeszcze dziś popełnić 10, muzykę napiszę jutro przy goleniu Odpowiedz Link Zgłoś