Gość: facet IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:48 firma niemiecka padła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.05, 14:14 Cholewcia... Szkoda, że wcześniej basenu nie zdążyli u nas wybudować.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemon Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 18:08 no i szkoda, że wcześniej nikt nie sprawdził ich kondycji , tylko o ile pamiętam "na oko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: z basenu została palmiarnia IP: *.ztpnet.pl 01.02.05, 18:37 no i dupa.sld nigdy nie zgodzi się na budowe basenu za miejskie pieniądze,chyba że z jarzabkiem,a to jest nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 13:26 wyjaśnij mi dlaczego ? czy do tego gościa prokuratura coś ma w związku z basenem czy nie ? Jeśli nie, a ma on jakieś udziały, to i wiadomo, że może z nimi zrobić co chce, nawet sprzedać z zyskiem lub stratą, tak bywa z udziałami. Czy ktoś skalkulował bilans zysków i strat w tym przedsięwzięciu, bo coś mi tu zaczyna wyglądać na zwykły upór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dE-reDs Re: z basenu została palmiarnia IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 13:29 Ja potaram się wyjaśnić.Spółka Aqurena buduje basen.Poręczenie kredytowe miało dać miasto,które następnie spłaciłoby kredyt i wykupiło od pana Jarząbka udziały.Fajny samograj?Czysty zysk.Dla Jarząbka. Odpowiedz Link Zgłoś