Dodaj do ulubionych

z basenu została palmiarnia

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:48
firma niemiecka padła
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.05, 14:14
      Cholewcia...
      Szkoda, że wcześniej basenu nie zdążyli u nas wybudować.... :)
      • Gość: lemon Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 18:08
        no i szkoda, że wcześniej nikt nie sprawdził ich kondycji , tylko o ile
        pamiętam "na oko"
        • Gość: logo Re: z basenu została palmiarnia IP: *.ztpnet.pl 01.02.05, 18:37
          no i dupa.sld nigdy nie zgodzi się na budowe basenu za miejskie pieniądze,chyba
          że z jarzabkiem,a to jest nie do przyjęcia.
          • Gość: gen Re: z basenu została palmiarnia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 13:26
            wyjaśnij mi dlaczego ? czy do tego gościa prokuratura coś ma w związku z
            basenem czy nie ? Jeśli nie, a ma on jakieś udziały, to i wiadomo, że może z
            nimi zrobić co chce, nawet sprzedać z zyskiem lub stratą, tak bywa z udziałami.
            Czy ktoś skalkulował bilans zysków i strat w tym przedsięwzięciu, bo coś mi tu
            zaczyna wyglądać na zwykły upór
            • Gość: dE-reDs Re: z basenu została palmiarnia IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 13:29
              Ja potaram się wyjaśnić.Spółka Aqurena buduje basen.Poręczenie kredytowe miało
              dać miasto,które następnie spłaciłoby kredyt i wykupiło od pana Jarząbka
              udziały.Fajny samograj?Czysty zysk.Dla Jarząbka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka