Gość: Lukasz IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 19:15 Prosze wybudujcie w koncu basen!!! Mi i mieszkanca na ktory w kazdej chwili jak bede mial ochote bede mogl pojsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 19:23 mam nadzieję, że będzie to propozycja do przyjęcia przez radę i że już nie usłyszę, że prawica cacy a lewica be lub odwrotnie, mam już tej zasranej polityki dość ! Jeśli się nie dogadają, to spuścimy po nich wielką wodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 03.02.05, 03:27 Trzeba zapomnieć,że ktoś za nas wybuduje ten basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 21:33 Basen będzie ale za siedem lat . Wspomnijcie mnie kiedyś . Po pospolitym ruszeniu nas poniewz nie mamy co liczyc na polityków , ani wielce panujące władze naszego miasta , które się zywią naszymi pieniędzmi . To pasożyci - bufoni - jak ich wybieramy to obiecanki cacanki a my głupi w nich wierzymy . Przecież to nieudacznicy. Tak jak i z lewej strony -tak i z prawej strony politycznej. To oni tylko nasz cały czas zwodzą głupimi planami i projektami. Musimy załozyc społeczny komitet budowy basenu w naszym mieście niezalezny od naszych włopdarzy i polityków , ich do tego zmusic o pręzne diałanie i zeby oni nam byli podlegli w tej mierze a my wtedy będziemy ich popierać czy to polityce naszej miejscowej , czy tez w działaniu na stołkach włodarzy naszego miasta. taka jest moja propozycja w rozwiązaniu tego małego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufon Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 00:06 a najlepiej społeczny urząd miejski - bezpartyjny i z basenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youpi Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 03.02.05, 08:53 Niestety nie da się powołać bezpartyjnego Urzędu Miejskiego,tak jak nie da się wybrać bezpartyjnej Rady Miasta.Jedno jest pewne.Prezydent nie wybuduje basenu bez zgody SLD.A na to ze względu na politykę(wybory)się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister UZ Re: Basen wraca do miasta IP: 213.25.30.* 03.02.05, 09:18 Siostro!!! Basen dla Zielonej Góry! Buahhhahhahahahaahhaha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis uszatek Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 11:17 jak nie bedzie wkrotce basenu w ZG to mnie zczysci. politycy z ZG to pie..ne barany i cioty. nie umieja nic zrobic porzadnie. posozyci to malo powiedziane. zyciowi nieudacznicy. zary maja basen, swiebodzin ma basen... niedlugo "witnica" bedzie miala a ZG za 20 lat jak dobrze pojdzie i do tego zrobia syfny 25 malutki basen. ku..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa mac!!! popie..ne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 11:44 BASEN TO JAKAŚ OBSESJA! KOMU ON POTRZEBNY??? WIDAĆ PREZYDENT NIE POTRAFI DOSTRZEĆ INNYCH ZNACZNIE WAŻNIEJSZYCH DLA ZIELONEJ GÓRY SPRAW. BASEN NIE ZAPEWNI POWTÓRNEGO WYBORU NA PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.o. Re: Basen wraca do miasta IP: *.ztpnet.pl 03.02.05, 11:53 a kto mówi o wyborach.ja chcę basen i przez tych piź...z sld nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszcz REwolucja PRZECIWKO Władzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 03.02.05, 15:33 u nas też władza NICCCC nie robi JESTEŚMY Z WAMI !!!! WYTĘPIĆ pasożytów z naszych polskich miast!!!!!!! KONIEC z tymi skorumpowanymi bandami politycznymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś