Dodaj do ulubionych

Basen wraca do miasta

IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.05, 19:15
Prosze wybudujcie w koncu basen!!! Mi i mieszkanca na ktory w kazdej chwili
jak bede mial ochote bede mogl pojsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 19:23
      mam nadzieję, że będzie to propozycja do przyjęcia przez radę i że już nie
      usłyszę, że prawica cacy a lewica be lub odwrotnie, mam już tej zasranej
      polityki dość ! Jeśli się nie dogadają, to spuścimy po nich wielką wodę
      • Gość: IIIks Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 03.02.05, 03:27
        Trzeba zapomnieć,że ktoś za nas wybuduje ten basen.
    • Gość: obserwator Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 21:33
      Basen będzie ale za siedem lat . Wspomnijcie mnie kiedyś . Po pospolitym
      ruszeniu nas poniewz nie mamy co liczyc na polityków , ani wielce panujące
      władze naszego miasta , które się zywią naszymi pieniędzmi . To pasożyci -
      bufoni - jak ich wybieramy to obiecanki cacanki a my głupi w nich wierzymy .
      Przecież to nieudacznicy. Tak jak i z lewej strony -tak i z prawej strony
      politycznej. To oni tylko nasz cały czas zwodzą głupimi planami i projektami.
      Musimy załozyc społeczny komitet budowy basenu w naszym mieście niezalezny od
      naszych włopdarzy i polityków , ich do tego zmusic o pręzne diałanie i zeby oni
      nam byli podlegli w tej mierze a my wtedy będziemy ich popierać czy to
      polityce naszej miejscowej , czy tez w działaniu na stołkach włodarzy naszego
      miasta. taka jest moja propozycja w rozwiązaniu tego małego tematu.
      • Gość: bufon Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 00:06
        a najlepiej społeczny urząd miejski - bezpartyjny i z basenem
        • Gość: youpi Re: Basen wraca do miasta IP: *.ek.zgora.pl 03.02.05, 08:53
          Niestety nie da się powołać bezpartyjnego Urzędu Miejskiego,tak jak nie da się
          wybrać bezpartyjnej Rady Miasta.Jedno jest pewne.Prezydent nie wybuduje basenu
          bez zgody SLD.A na to ze względu na politykę(wybory)się nie zanosi.
    • Gość: Magister UZ Re: Basen wraca do miasta IP: 213.25.30.* 03.02.05, 09:18
      Siostro!!! Basen dla Zielonej Góry!
      Buahhhahhahahahaahhaha!!!!!!
    • Gość: mis uszatek Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 11:17
      jak nie bedzie wkrotce basenu w ZG to mnie zczysci. politycy z ZG to pie..ne barany i cioty. nie umieja nic zrobic porzadnie. posozyci to malo powiedziane. zyciowi nieudacznicy. zary maja basen, swiebodzin ma basen... niedlugo "witnica" bedzie miala a ZG za 20 lat jak dobrze pojdzie i do tego zrobia syfny 25 malutki basen. ku..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa mac!!! popie..ne miasto
    • Gość: zyx Re: Basen wraca do miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 11:44
      BASEN TO JAKAŚ OBSESJA!
      KOMU ON POTRZEBNY???
      WIDAĆ PREZYDENT NIE POTRAFI DOSTRZEĆ INNYCH ZNACZNIE WAŻNIEJSZYCH DLA ZIELONEJ
      GÓRY SPRAW.
      BASEN NIE ZAPEWNI POWTÓRNEGO WYBORU NA PREZYDENTA.
      • Gość: p.o. Re: Basen wraca do miasta IP: *.ztpnet.pl 03.02.05, 11:53
        a kto mówi o wyborach.ja chcę basen i przez tych piź...z sld nie mam
        • Gość: Bydgoszcz REwolucja PRZECIWKO Władzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 03.02.05, 15:33
          u nas też władza NICCCC nie robi JESTEŚMY Z WAMI !!!! WYTĘPIĆ pasożytów z
          naszych polskich miast!!!!!!! KONIEC z tymi skorumpowanymi bandami politycznymi!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka