Dodaj do ulubionych

Po wódkę z dowodem

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.03.05, 20:19
najlepiej wprowadzić pieczątki na czołach albo wypalać rocznik na czole
dorosłego.
W ten sposób możnaby bezpiecznie sprzedawać także inne produkty dla
dorosłych - papierosy, prezerwatywy, uciechy cielesne, czasopisma przyjemne
acz zakazane.
Wypalony rocznik nie dałby się przerobić na inny, co jest istotne w przypadku
pań
Obserwuj wątek
    • Gość: MAXX Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.05, 20:25
      Widać ,że wybory idą: gospodarki w woj.lubuskim panu bachalskimu ruszyć się nie
      dalo, aborcja i teczki przez innych już zajęte -to cóż zostało? ........alkohol
      + młodzież - powiem szczerze ,że czegoś więcej po tym panu się spodziewałem
      • Gość: studentka Re: Po wódkę z dowodem IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.05, 17:16
      • Gość: studentka nie lepiej wycofać ze stacji benzynowych IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.05, 17:18
        pijany kierowca to też zagrożenie, nie mówiąc o pijanym pośle, bo trzeba być
        albo pijanym albo osłem aby takie banialuki wypisywać.
    • Gość: IIIks Re: Po wódkę z dowodem IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 20:51
      Miałem Bachala za ...po pomyśle rozwiązania Lubuskiego.Ale w tym przypadku
      popieram:)))
      • Gość: Mania Re: Po wódkę z dowodem IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 09.03.05, 00:00
        Przyłączam się!!!
    • Gość: jakub Re: Po wódkę z dowodem IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.05, 20:57
      Po wódce przyjdzie czas na walkę z narkomanią-to też dobre przed wyborami i
      jest okazja złapać więcej głosów.A co z tą demokracją i ochroną danych
      osobowych? A może dobrze by było wytatuować np pod pachą datę urodzin.Brawo za
      pomysły.
    • Gość: Menel Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.05, 21:56
      Ja się ciesz, brawo pan Bachalski, malolaty przyjdą do mnie i za dwa piwa kupie
      im wódke, brawo,brawo
      • Gość: jojo Re: Po wódkę z dowodem IP: *.uz.zgora.pl 07.03.05, 08:42
        To co jest zakazane najlepiej smakuje, rozwinie sie przemyt, a podejścia
        wyborcze nie dla małolatów
        • Gość: Pele Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.05, 08:44
          A ja uważa,że Bachalski dobrze myśli.W USA to standart.
    • Gość: Diego Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.05, 08:54
      Pele łyknij coś, bo ortografy "sadzisz". No, chyba że nie masz dowodu:)
    • Gość: max Re: Po wódkę z dowodem IP: *.adsl.hansenet.de 07.03.05, 11:18
      Ludzie i o co to cale poruszenie ? W Niemczech juz od dlugich lat zada sie od
      osob wygladajacych mlodo dowodu lub jakiegos innego dokumentu ze zdjeciem i
      wszyscy sa szczesliwi .
      • Gość: mix Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.03.05, 00:25
        sprzedawczyni z netto na ogrodowej zażądała dowodu osobistego od chłopaka, który
        kupował piwo. nie mógł jej pokazać, bo najwyraźniej go nie miał. Odszedł z
        niczym. I bardzo dobrze.
        Jakoś nikt nie kwapił się, by mu kupić.
    • Gość: mis uszatek Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.05, 11:21
      kaszanka wyborcza. chyba jego ludzie tworza gazete bo ciagle o nim sie pisze. a o czym tu pisac? hehehe
    • Gość: work Re: Po wódkę z dowodem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 16:08
      tyle lat myślał nad tak banalnym rozwiązaniem ?
      ciekawe co nam jeszcze podrzucą przed wyborami.
      Na takich bystrych inaczej na pewno nie będę głosował, to cwaniaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka