Dodaj do ulubionych

Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ??

• Gość: ona [...] IP: 82.160.53.* 23.03.05, 21:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: on Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.05, 00:51
        A co ona, jakis bramkarz jest twoim panem??
        • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 00:57
          • Gość: jolka kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 14:32
            dajcie juz sobie spokuj z ta rozmowa malo macie problemow wlasnych?niczego nie
            zmienicie, nie macie wplywu na ochrone czy wogole Kociol!!!!!przychodzcie do
            klubu z nastawieniem na dobra zabawe!!!narozrabiasz dostaniesz w morde nie ma o
            czym mowic!pozdrawiam obsluge i ochrone
            • Gość: kociołek:) Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:12
              HEY, czemu wystepujesz tutaj pod wieloma nickami?? A byki walisz cały czas te
              same. Czy po tym poznać dziewczynę ochroniarza, że wychwala bicie po mordach i
              zdania bez błędu nie potrafi napisać?
              • Gość: piotrek Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ceron.pl 24.03.05, 21:21
                ty kociołek co ty masz do ochroniarzy może dziewczyna cie zostawiła dla jednego
                z nich co???????a może ty pedzio jestes i dostałes w buzie jak sie
                przystawiałeś do ochrony ci.to
                • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 22:17
                  • Gość: xxxxxxx Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ceron.pl 26.03.05, 15:17
                    ty lumpie co ty piszesz masz jakiegoś doła psychicznego czy co ? a może na
                    zajączka dostałeś lustro i sie załamałes swoją facjatą i jak patrzysz na
                    ochrone to jest ci żal ze są jeszcze przystojni panowie co ????
                    • Gość: XYXYXY Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.05, 17:11
                      HEH HE Niezły żart z tymi przystojniakami z ochrony, chyba się w jakimś
                      zakochałe/aś
    • wesoly_romek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 27.03.05, 01:21
      Serdeczne pozdrowienia dla BELMONDO, ktory podobno pisuje w tym wątku! A to sie
      zdziwiłem że on jest piśmienny!
      • Gość: xxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 27.03.05, 17:34
        • wesoly_romek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 27.03.05, 20:20
          A widzisz xxxxxx. Ja mam taka zasade ze nigdy nie nasmiewam sie z ludzi
          uposledzonych. Ja naprawde myslalem ze on jest niepiśmienny!!!
          • Gość: majkel Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.05, 01:25
            bramkarze może i sprawnie działaja,ale tez cwaniakuja na maxa,aż za bardzo,za
            to nieraz reaguja skutecznie,ale czasami sami prowokuja bójki,ale za darmo sam
            nigdy nie dostałem,wiec sie nie bede żalił,pozdrawiam
          • Gość: gala Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:19
            zrozumcie w koncu,jestescie zwykłymi beksami. żal wam bo do tych facetów kleją
            sie panienki,żal wam bo to od nich zalezy czy wejdziecie do tego klubu czy
            nie,żal wam bo czujecie sie gorsi . i pomimo tego ze zaraz zaczniecie pisac ze
            nie jestescie gorsi od jakiegos kwadrata,to jednak głeboko w was siedzi to ze
            nie udało wam sie im dokopac-dzieci
            • Gość: zg Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 29.03.05, 17:20
              Ochrona po ryju tez nie raz dostaje! a z tymi panienkami co sie niby kleja do
              nicy to hehe chyba oszalalas!!!!:)
              • Gość: Slawek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:47
                Świeta racja, kiedyś widziałem jak jeden z bramki dostał w pysk.
            • Gość: hi [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.05, 21:00
            • katicaa Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 05.04.05, 19:13
              Bywam w kotle raz na jakis czas i nie przepadam za tamtejsza ochrona bo po
              prostu sa niemili i nie lubie jak ludzie probuja wzbudzic w innych szacunek
              przez agresje chociazby slowna ale jak to juz ktos zauwazyl ochrona nie jest po
              to zeby ja lubic wiec nie wymagam zeby witali mnie z usmiechem w progu wymagam
              zeby nie robili tak jak w studiu np ze wkraczaja do akcji jak juz jest po
              sprawie a ci w kotle dzialaja szybko i sprawnie. Fakt kiedys jeden z
              ochroniarzy grozil mojemu koledze ze go wyprowadzi bo myslal ze ten chce zrobic
              jakas burde (i gdyby tak bylo to plus dla ochrony da reakcje)ale nie bylo
              problemu zeby mu wyjasnic co i jak i nie bylo zadnych ofiar:P Ja osobiscie
              nigdy sie nie spotkalam z jakimis nieusprawiedliwonymi dzialaniami ochrony ale
              nie bede pisac ze wszyscy ktorzy uwazaja ze jest inaczej sa idiotami i maja
              kompleksy bo taka argumentacja jest zalosna poza tym nigdy tez nie spotkalam
              sie z tym zeby ochrona w kotle decydowala kogo wpusci a kogo nie wiec wez sie
              gala zastanow co piszesz poza tym skad masz taka pewnosc ze jest im zal? Bardzo
              mnie to interesuje a moze jestes wykwalifikowanym psychologiem i tez mi powiesz
              co czuje? hm? pozdro
              • Gość: gala Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 07.04.05, 18:27
                kiedys miałam podstawy psychologii w szkole sredniej:).Widze za to,ze ty ich
                załujesz(mozecie jakis kącik załozyc), ale niestety tak juz jest ze kotłownia
                zrobiła sie chyba najlepszym klubem w miescie i Ci panowie na pewno wszystkich
                nie mogą wpuscic , bo to jest lokal na 200-250 osób.Jezeli skargi tych chlopców
                na forum internetowym nie wydaja sie Tobie żałosne to ok, jak dla mnie jednak
                jest to oznaka żalu.Popieram Cie ze w studio Ci panowi wchodzą w zadymy jak juz
                ktos ma rozwalony łeb albo oko na policzku(byłam swiadkiem).Ja nadal bede
                przychodziła ze znajomymi do kotłowni i to równiez przez to ze nikt sie tam nie
                bije-pozdrawiam
                • Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.04.05, 18:56
                  Kotłownia najlepszym klubem w mieście powiadasz... A to dobre. Mam nadzieję, żę
                  prof. Osękowski nie zrezygnuje z pomysłu budowy siedziby Wydziału Prawa
                  oczywiście wg. istniejącego projektu ;)
                  • Gość: klijent kotłowni Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ceron.pl 09.04.05, 17:32
                    nie kotłownia jest i bedzie stała a tacy klijenci jak ty z napisem na szyji
                    uwaga osioł nie musi tam przychodzić są przeciesz inne knajpy dla takich jak
                    ty np Alibi
                    • Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.04.05, 02:53
                      Kotłownia? Alibi? Dzięki, mam troszke większe ambicje.
                      PS. Chłopie, zajrzyj do słownika zanim spłodzisz następny post bo aż ciarki
                      przechodzą jak się czyta Twoje wywody.
                  • Gość: gość Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:30
                    a wtedy bedziesz bawił sie razem z dziecmi w piaskownicy albo w winiarni-idioto
                    • Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.04.05, 02:07
                      To jest właśnie poziom klienteli tego "studenckiego klubu". Brak słów.
    • Gość: zielonogorzanin Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.05, 19:09
      tam same barany chodza:)
      <a herf="http://www.izg.pl">zielona góra</a>
    • Gość: Ksiądz Marek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.gala.net.pl 18.04.05, 23:46
      ŚWIĘTA RACJA , TEN LOKAL TO HAŃBA I WSTYD
      • Gość: !!! Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 19.04.05, 09:29
        a wy banda idiotow
    • Gość: freestyler Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.uz.zgora.pl 19.04.05, 10:29
      Zgadzam się, że Klub zlazł na psy. Jednak nie można powiedzieć, że wszystkiemu
      jest winna ochrona. Chyba juz zapomnieliście co działo się w tym klubie przed
      pojawieniem się chłopców z "Gwardii" ? Problem, tych przestraszonych, polega na
      tym, że jak wcześniej będąc w klubie na bani mogli sobie pokozaczyć tak teraz
      brak im odwagi, bo efekt ich zachowania może być tylko jeden. Dzięki tej ekipie
      bandyterka jest trzymana w ryzach. Wiem, że wielu może mi odpowiedzieć, że to
      ochrona to bandyci, że wyroki mają i td. i tp., lecz jednak nie wyobrażam sobie
      ochrony, która nie miała by kontaktów z półświatkiem i nie umiała sobie
      poradzić z bandami krymoli.

Problem ochrony to problem szefa tego klubu, który tak naprawdę, mam taki
      wrażenie, nie umie się z nimi twardo dogadać. Chyba za bardzo liczy kase.
      A problem Kotłowni leży przede wszystkim po waszej stronie (bywalców klubu).
      To wy twożycie klimat. Dlatego, jeżeli wiecej będzie pustych bezmózgowców i ich
      pięknych różowiutkich świnek to klub się raczej nie zmieni.

Choć jest jedno rozwiązanie. Rezygnacja z dyskotek. Ochrona nie była by wtedy
      potrzebna. Tylko nie wiem gdzie by puszczały sie plastikowe laseczki, a
      buraczki pręzyli swoje mięśnie.

Pozdrawiam Szefa klubu (Zrób coś z tym klubem), Ochronę (bądźcie twardzi),
      Pracowników (Tak trzymać, jesteście cool), bywalców (Wy i tak będziecie
      przychodzić), mięśniaczków (Musicie więcej ćwiczyć.IDZIE LATO), słodkie
      laseczki (Uwaga Nadchodzę.Zobaczymy się znowu w CZWARTEK.Umyjcie się),
      przestraszonych twardzieli (Wyluzujcie) i w ogóle wszystkich których widuję w
      Kotłowni.

• Gość: klient Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 29.04.05, 05:21
        kij z ochroną ale obsługa baru to jest dopiero skandal-ochrona jest całkiem
        miła podrą mi bilecik ,dadzą pieczatke i zazwyczaj juz ich potem nie widze(co
        sie dzieje bez ochrony w tym klubie wiedza wszyscy Ci którzy byli tam na
        sylwestra).Obsługa baru jest straszna do tych dziewczyn strach podejsc bo albo
        rzucą we mnie resztą,albo udają wielką łaske ze mnie obsłuzyły(szczególnie
        dziewczyna w długich włosach i druga taka grubawa),za to barman jest w porzadku-
        poza tym klubik jest ekstra(tylko sufit sie sypie)
    • Gość: Max Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.05, 14:38
      No i trafiła kosa na kamien :) Jeżeli szef tego klubu nie zmieni cos w ciągu 1
      tygodnia sprowadzi na siebie niezłe kłopoty,
      Nik mnie nie atakował ;P ale zachowanie aroganckie i chamskie owej ochrony
      wyjdze mu bokiem,
      Jezeli bedzie mieć szczescie aby to przeczytac , to moze zdazy jezeli nie
      zgłaszam wszedzie gdzie sie tylko da "a mam takie mozliwosci"
      Wykonana bedzie kontrola lokalu , ochrony , zajdzie tam pih zus urząd skarbowy
      i wszyscy swieci tego kraju.
      ma cholernego pech ze jego prymitywna ochrona trafiła na kogos na poziomie :)
      pozdrawiam ,
      Niezadowolony klient
      • Gość: ochrona Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:07
        bujaj sie
      • Gość: wieeeeeelka prosba Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.05, 18:18
        wyslij ich do studio jeszcze. prosze cie,przysluzysz sie spoleczenstwu. albo
        wiesz co lepiej nie. bo jak tym kretynom studio zamkna to cholera wie gdzie sie
        przeniosa.
        • Gość: zg Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 18:40
          Zgadzam sie!
          W studiu jest najgorsza ochrona!
          • Gość: mna Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zacisze.zgora.pl 14.05.05, 19:25
            Jak dla mnie ochrona w kotlowni jest ok. a to ze wygladaja jak wygladaj
            trudno,dla mnie to nie ochrona jest winna a klijenci kotlowni,przychodza tam
            sami gowniarze szukajacy zaczepki itp. ,bardzo chcialabym i wiem ze jest to
            takze zyczenie wielu studentow aby szef wyznczyl jeden dzien w tygodniu gdzie
            do baru moga wejsc wylacznie studenci za okazaniem legitymacji i nikt wiecej
            nawet jesli ma kase jest kolega kolegi itp. A co do ochrony to jak wyobrazacie
            sobie zbiorowisko takich wlasnie szpanujacych szukajacych zaczepki szczeniakow
            bez takiej ochrony???Moze jakis starszy pan co to by tylko bileciki
            sprawdzal.Ja sama dosiwadczylam na sobie "sily" tych panow,na parkiecie jak
            zwykle rozpetalo sie mordobicie i ochrona zareagowala od razu ja stalam z boku
            i dostalam krzeslem ktore jeden z ochroniarzy odrzucil w bok biegnac aby
            powstzymac lejacych sie widzial to jego kolega i pozniej jeden z tych panow
            mnie przeprosil fakt bylam bardzo zdiwiona,2 przyklad stoje z kolezanka obok
            nas ochrona i jeden wypowiedzial dosc glosno slowo na K..:) po czym od razu nas
            przeprosil,wiec nie oceniajcie ich po wygladzie,ktory faktycznie moze nie jest
            zachecajacy.Szef niestety ma duzy problem dosc duzo osob przestalo do kotlowni
            chodzic dla mnie powinien byc zakaz wjazdu dla tych ktorzy "rozrabiali" badz
            tak jak wspomnialam imprezy tylko dla studento tak jak to bylo kiedys klimat
            byl swietny...
          • Gość: madziar Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:05
            To prawda ze w niektorych lokalach w Z.G. ochrona jest troche nadpobudliwa ale
            tak jak piszecie np. w studiu to naprawde mozna dostac po gebie za darmo i to
            nie od bramki ale od klientow (nacpanych cwaniakow) i ci pseudo bramkarze nic
            nie zrobia! W tym czasie sprzataja szklo ze stolikow, a jak bedzie po zadymie
            to wtedy udawaja ze maja wszystko pod kontrola... Tak wiec bezpieczniej jest
            liczyc na tych jak to Wy ich nazywacie miesniakow! Bylem ostatnio na baletach
            pod Londynem i te cymbaly z bramki powiedzieli mi ze w czapce i w adidasach nie
            wejde do lokalu, a jak mi sie nie podoba to moge zarobic w ucho!!! Co byscie na
            to powiedzieli jak by w kotle bramkarz Wam zapodal taki tekst? Nadmienie tylko
            ze balety na poziomie kotla??? Wiec nie wstawiajcie ludziom kitu ze bramka jest
            zla, bo ci co tak gadaja to 100% sami sa sobie winni. Jak sie normalnie bawisz
            i po paru browarach nie wydaje Ci sie ze jestes Golota to nic Ci nie grozi!
            Pozdrowienia dla bramki w kotle!!!
            • Gość: zg. Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:28
              W czwartek ochrona po jakims czasie nie wpuszczala ludzi do studia i ok bo bylo
              zaduzo ludzi ale...
              czlowiek chcial wejsc i odrazu uslyszal "wypie..j" plus pożadne wypchniecie,
              te zachowanie powtarzali do kazdego kto nie byl jasnowidzem i nie wiedzial ze
              juz nie wpuszczaja.
              Pa jakims czasie do środka chcialy wejsc dwie dziewczyny ktore byly tam
              wczesniej,mialy bilety i swoje zeczy!!!
              Niestety jeden osilek wziol je w garsc i wypchnol na ok 1,5 metra(pewnie by
              bylo wiecej gdyby biedaczki nie trafily w tlum ludzi)
              Po 10 min. dotarlo do polmozgowca ze one maja bilety i swoje zeczy i jedna na
              chwile mogla wejsc ale tylko po swoje zeczy.
              Na bramce w studko stoja chamidla i bandyci!!!!
            • Gość: Jaś:) Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 21.05.05, 07:32
              jestem klientem kotłówni juz od kilku lat i naprawde nie zauwazylem zeby cos
              tam sie zmieniło na minus.Klub zaczął tetnic zyciem dopiero od dwóch lat(mniej
              wiecej) i to własnie wtedy kiedy pojawili sie Ci ochroniarze(pamietam
              poprzednich pajaców).Byłem w sobote spotkałem tam Grzegorza Walaska,
              Dowhana,zawodników lechii(Pochylskiego), i pilkarzy recznych.Pewnie-chciałbym
              zeby ochroniarze mowili mi dobry wieczor przy wejsciu,zeby byla klima, i zeby
              byly 3 bary(bo teraz trzeba stac czasami z 10 minut przy barze).Gowniarzy jakos
              specjalnie nie widac(moze czasami).Moim zdaniem to niezły klubik, pamietajcie
              wszystkim sie nie dogodzi-pozdrawiam wszystkich klientów kotła-do zobaczenia
              juz dzisiaj wieczorem
              • Gość: ja Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 12:43
                w końcu ktoś z mądrą wypowiedzią! tak właśnie jest że nie wszystkim da się
                dogodzić POZDRAWIAM:)
          • Gość: wielka prosba Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.05, 13:12
            bo w studiu to i ochorona niewydarzona i klienci podejrzani. ot co!
            nie znosze tej knajpy - bo lokalem to sie tego nie da nazwac. to miejsce dla
            burakow i kretynow co maja zmiekczony mozg i sterydy zamiast szarych komorek.
            • Gość: Goo Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 13:37
              Jeszcze gorsza jest Winiarnia, tam to dopiero jest nieciekawie. Kotłownia jest
              teraz chyba najlepsza w ZG.
          • Gość: kamil Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 09:44
            dla mnie ochrona w kotlowni jest ok,ochroniarze w porządku,o to chodzi,zeby
            budzili respekt,zeby nie bylo niepotrzebnych awantur i kolesie nie kozaczyli za
            bardzo,wedlug mnie ochrona jest spoko,jak wchodze do lokalu widze ich tylko
            przy wejsciu,a potem spokojnie kontroluja sytuacje,za studio powinni sie
            wziaść,przeciez tam stoi banda kretynów,szkoda,ze nie ma tam ochrony wlasnie z
            kotlowni bylby porzadek w końcu,pozdro dla ochrony
    • Gość: Dariusz_Kaczmarski Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:15
      On niema wyjścia. Musi zatrudniać tych półmózgów i płacić im haracz, inaczej go
      powiozą. Boi się zgłosić policji, bo oni też niewiele mogą.
      • Gość: Gość Re: Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: 80.51.205.* 23.05.05, 18:34
        A kim Ty jesteś,że wygłaszasz publicznie take opinie?Masz na to dowody?Mógłbyś
        chociaż podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem, a nie podszywać się pod
        innych!
      • Gość: kibic [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:54
        • Gość: piwosz wyburzenie IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.05, 14:25
          czytałem, że maly akademik bedzie wyburzony, bo stanie tam kolejny wydział UZ.
          czy to oznacza, że Kotłownia również pójdzie po spychacz? i klub Gęba?
          • Gość: piter Re: wyburzenie IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.05, 13:16
            Tak. Ale to dopiero po 2007 roku jak wybudowana zostanie pierwsza część budynku
            (Wydział Nauk Pedagogicznych i Społecznych). Druga część budynku (Wydział
            Prawa) stanie częściowo w miejscu obecnego akademika i Kotłowni, które zostaną
            wyburzone.
        • Gość: xxxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 26.05.05, 10:26
          • Gość: kibic [...] IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:37
      • Gość: xxxxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 26.05.05, 10:32
      • Gość: ja Re: Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.05, 15:13
        Zobaczymy czy nastepnym arzem jak kogos pobiją to ujdzie im to na sucho.Moja
        kancelaria wziela się teraz za takie sprawy i skonczy się to.kazdy kto zostanie
        pobity moze się domagac odszkodowania i to sporego.nauczy to kogos kto bedzie
        mial zamiar podniesc reke do przemyslenia jak zaplaci z 10tys
        zadoścuczynienia.W koncu mamy prawa i tzra z nich korzystac.A pamietajcie ze
        takie bezmozgi jakie tam stoją(sam ich wiidziałem) i chce mi się śmiac jak ich
        koega wpadnie to sie odwrócą od niego.Oni mysla ze znaja szeregowca w Policji
        to są bezkarni.Niestety skonczylo sie.Polecam lokala w Poznaniu i Wrocku tam
        jest kultura i mozna zobaczyc jak wyglada ochrona(kultura i prewencja ) Goscie
        wygladaja a nie takie szczunki w dresikach.Chyba s epojde do kotlowni i mam
        nadzieje ze dostane.Sprawe naglosnimy inni sie zglosza i zamkniemy taki lokal.
        • Gość: :) [...] IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:33
    • Gość: bywalczyni Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:46
      byłam w sobote, było super, bawiłam sie swietnie, duzo ludzi,dobra muza, szkoda
      ze nie ma klimy.Ochrony prawie nie widac(i chyba tak ma byc)i było bardzo
      spokojnie i bezpiecznie.Teraz juz jestem pewna ze wasze wypowiedzi o tych
      ochroniarzach to kłamstwa.Mam nadzieje ze szefostwo lokalu(o tym panu tez sie
      zle mówi) nie spocznie na laurach i klub bedzie sie rozwijał-w sobote bede na
      pewno.
      • Gość: bartosz klijent Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ceron.pl 10.06.05, 18:11
        mi też sie podoba w kotłowni a co do ochrony jest ok? jak jest spokój to ich
        nie ma a jak komuś palma odbije panowie z ochrony są już przy nim i o to chodzi
        naprawde czuje sie tam bezpiecznie pozdrawiam
    • Gość: jlka Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.05.05, 14:26
      ale jaja
      • Gość: kamil Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 09:55
        ja bylem przez ostatnie dwa tygodnie w kotlowni trzy razy bylo extra,a ochrony
        praktycznie nie widać-i o to chodzi,stoja sobie spokojnie,a jak trtzeba
        natychmiast reaguja-wielkie szaco dla nich!lokal jest zajebisty,a buraki sie
        skarżą tak naprawde,ze dostali w pie..bo kozaczyli za barzdo,co do tego
        nieszczęsnego studia to jest popelina na maxa z ta ochrona,wchodzą do akcji juz
        po wszystkim,mam nadzieje,ze szybko nastapi wymiana bramki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka