Gość: ona [...] IP: 82.160.53.* 23.03.05, 21:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.03.05, 00:51 A co ona, jakis bramkarz jest twoim panem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 00:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 14:32 dajcie juz sobie spokuj z ta rozmowa malo macie problemow wlasnych?niczego nie zmienicie, nie macie wplywu na ochrone czy wogole Kociol!!!!!przychodzcie do klubu z nastawieniem na dobra zabawe!!!narozrabiasz dostaniesz w morde nie ma o czym mowic!pozdrawiam obsluge i ochrone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociołek:) Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:12 HEY, czemu wystepujesz tutaj pod wieloma nickami?? A byki walisz cały czas te same. Czy po tym poznać dziewczynę ochroniarza, że wychwala bicie po mordach i zdania bez błędu nie potrafi napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ceron.pl 24.03.05, 21:21 ty kociołek co ty masz do ochroniarzy może dziewczyna cie zostawiła dla jednego z nich co???????a może ty pedzio jestes i dostałes w buzie jak sie przystawiałeś do ochrony ci.to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 24.03.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.ceron.pl 26.03.05, 15:17 ty lumpie co ty piszesz masz jakiegoś doła psychicznego czy co ? a może na zajączka dostałeś lustro i sie załamałes swoją facjatą i jak patrzysz na ochrone to jest ci żal ze są jeszcze przystojni panowie co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYXYXY Re: kotlownia jest nadal SUPER IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.05, 17:11 HEH HE Niezły żart z tymi przystojniakami z ochrony, chyba się w jakimś zakochałe/aś Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_romek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 27.03.05, 01:21 Serdeczne pozdrowienia dla BELMONDO, ktory podobno pisuje w tym wątku! A to sie zdziwiłem że on jest piśmienny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 27.03.05, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_romek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 27.03.05, 20:20 A widzisz xxxxxx. Ja mam taka zasade ze nigdy nie nasmiewam sie z ludzi uposledzonych. Ja naprawde myslalem ze on jest niepiśmienny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.05, 01:25 bramkarze może i sprawnie działaja,ale tez cwaniakuja na maxa,aż za bardzo,za to nieraz reaguja skutecznie,ale czasami sami prowokuja bójki,ale za darmo sam nigdy nie dostałem,wiec sie nie bede żalił,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:19 zrozumcie w koncu,jestescie zwykłymi beksami. żal wam bo do tych facetów kleją sie panienki,żal wam bo to od nich zalezy czy wejdziecie do tego klubu czy nie,żal wam bo czujecie sie gorsi . i pomimo tego ze zaraz zaczniecie pisac ze nie jestescie gorsi od jakiegos kwadrata,to jednak głeboko w was siedzi to ze nie udało wam sie im dokopac-dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 29.03.05, 17:20 Ochrona po ryju tez nie raz dostaje! a z tymi panienkami co sie niby kleja do nicy to hehe chyba oszalalas!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:47 Świeta racja, kiedyś widziałem jak jeden z bramki dostał w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.05, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katicaa Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? 05.04.05, 19:13 Bywam w kotle raz na jakis czas i nie przepadam za tamtejsza ochrona bo po prostu sa niemili i nie lubie jak ludzie probuja wzbudzic w innych szacunek przez agresje chociazby slowna ale jak to juz ktos zauwazyl ochrona nie jest po to zeby ja lubic wiec nie wymagam zeby witali mnie z usmiechem w progu wymagam zeby nie robili tak jak w studiu np ze wkraczaja do akcji jak juz jest po sprawie a ci w kotle dzialaja szybko i sprawnie. Fakt kiedys jeden z ochroniarzy grozil mojemu koledze ze go wyprowadzi bo myslal ze ten chce zrobic jakas burde (i gdyby tak bylo to plus dla ochrony da reakcje)ale nie bylo problemu zeby mu wyjasnic co i jak i nie bylo zadnych ofiar:P Ja osobiscie nigdy sie nie spotkalam z jakimis nieusprawiedliwonymi dzialaniami ochrony ale nie bede pisac ze wszyscy ktorzy uwazaja ze jest inaczej sa idiotami i maja kompleksy bo taka argumentacja jest zalosna poza tym nigdy tez nie spotkalam sie z tym zeby ochrona w kotle decydowala kogo wpusci a kogo nie wiec wez sie gala zastanow co piszesz poza tym skad masz taka pewnosc ze jest im zal? Bardzo mnie to interesuje a moze jestes wykwalifikowanym psychologiem i tez mi powiesz co czuje? hm? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 07.04.05, 18:27 kiedys miałam podstawy psychologii w szkole sredniej:).Widze za to,ze ty ich załujesz(mozecie jakis kącik załozyc), ale niestety tak juz jest ze kotłownia zrobiła sie chyba najlepszym klubem w miescie i Ci panowie na pewno wszystkich nie mogą wpuscic , bo to jest lokal na 200-250 osób.Jezeli skargi tych chlopców na forum internetowym nie wydaja sie Tobie żałosne to ok, jak dla mnie jednak jest to oznaka żalu.Popieram Cie ze w studio Ci panowi wchodzą w zadymy jak juz ktos ma rozwalony łeb albo oko na policzku(byłam swiadkiem).Ja nadal bede przychodziła ze znajomymi do kotłowni i to równiez przez to ze nikt sie tam nie bije-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.04.05, 18:56 Kotłownia najlepszym klubem w mieście powiadasz... A to dobre. Mam nadzieję, żę prof. Osękowski nie zrezygnuje z pomysłu budowy siedziby Wydziału Prawa oczywiście wg. istniejącego projektu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent kotłowni Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ceron.pl 09.04.05, 17:32 nie kotłownia jest i bedzie stała a tacy klijenci jak ty z napisem na szyji uwaga osioł nie musi tam przychodzić są przeciesz inne knajpy dla takich jak ty np Alibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.04.05, 02:53 Kotłownia? Alibi? Dzięki, mam troszke większe ambicje. PS. Chłopie, zajrzyj do słownika zanim spłodzisz następny post bo aż ciarki przechodzą jak się czyta Twoje wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:30 a wtedy bedziesz bawił sie razem z dziecmi w piaskownicy albo w winiarni-idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.04.05, 02:07 To jest właśnie poziom klienteli tego "studenckiego klubu". Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.05, 19:09 tam same barany chodza:) <a herf="http://www.izg.pl">zielona góra</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Marek Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.gala.net.pl 18.04.05, 23:46 ŚWIĘTA RACJA , TEN LOKAL TO HAŃBA I WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 19.04.05, 09:29 a wy banda idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.uz.zgora.pl 19.04.05, 10:29 Zgadzam się, że Klub zlazł na psy. Jednak nie można powiedzieć, że wszystkiemu jest winna ochrona. Chyba juz zapomnieliście co działo się w tym klubie przed pojawieniem się chłopców z "Gwardii" ? Problem, tych przestraszonych, polega na tym, że jak wcześniej będąc w klubie na bani mogli sobie pokozaczyć tak teraz brak im odwagi, bo efekt ich zachowania może być tylko jeden. Dzięki tej ekipie bandyterka jest trzymana w ryzach. Wiem, że wielu może mi odpowiedzieć, że to ochrona to bandyci, że wyroki mają i td. i tp., lecz jednak nie wyobrażam sobie ochrony, która nie miała by kontaktów z półświatkiem i nie umiała sobie poradzić z bandami krymoli. Problem ochrony to problem szefa tego klubu, który tak naprawdę, mam taki wrażenie, nie umie się z nimi twardo dogadać. Chyba za bardzo liczy kase. A problem Kotłowni leży przede wszystkim po waszej stronie (bywalców klubu). To wy twożycie klimat. Dlatego, jeżeli wiecej będzie pustych bezmózgowców i ich pięknych różowiutkich świnek to klub się raczej nie zmieni. Choć jest jedno rozwiązanie. Rezygnacja z dyskotek. Ochrona nie była by wtedy potrzebna. Tylko nie wiem gdzie by puszczały sie plastikowe laseczki, a buraczki pręzyli swoje mięśnie. Pozdrawiam Szefa klubu (Zrób coś z tym klubem), Ochronę (bądźcie twardzi), Pracowników (Tak trzymać, jesteście cool), bywalców (Wy i tak będziecie przychodzić), mięśniaczków (Musicie więcej ćwiczyć.IDZIE LATO), słodkie laseczki (Uwaga Nadchodzę.Zobaczymy się znowu w CZWARTEK.Umyjcie się), przestraszonych twardzieli (Wyluzujcie) i w ogóle wszystkich których widuję w Kotłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 29.04.05, 05:21 kij z ochroną ale obsługa baru to jest dopiero skandal-ochrona jest całkiem miła podrą mi bilecik ,dadzą pieczatke i zazwyczaj juz ich potem nie widze(co sie dzieje bez ochrony w tym klubie wiedza wszyscy Ci którzy byli tam na sylwestra).Obsługa baru jest straszna do tych dziewczyn strach podejsc bo albo rzucą we mnie resztą,albo udają wielką łaske ze mnie obsłuzyły(szczególnie dziewczyna w długich włosach i druga taka grubawa),za to barman jest w porzadku- poza tym klubik jest ekstra(tylko sufit sie sypie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.05, 14:38 No i trafiła kosa na kamien :) Jeżeli szef tego klubu nie zmieni cos w ciągu 1 tygodnia sprowadzi na siebie niezłe kłopoty, Nik mnie nie atakował ;P ale zachowanie aroganckie i chamskie owej ochrony wyjdze mu bokiem, Jezeli bedzie mieć szczescie aby to przeczytac , to moze zdazy jezeli nie zgłaszam wszedzie gdzie sie tylko da "a mam takie mozliwosci" Wykonana bedzie kontrola lokalu , ochrony , zajdzie tam pih zus urząd skarbowy i wszyscy swieci tego kraju. ma cholernego pech ze jego prymitywna ochrona trafiła na kogos na poziomie :) pozdrawiam , Niezadowolony klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochrona Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:07 bujaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieeeeeelka prosba Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.05, 18:18 wyslij ich do studio jeszcze. prosze cie,przysluzysz sie spoleczenstwu. albo wiesz co lepiej nie. bo jak tym kretynom studio zamkna to cholera wie gdzie sie przeniosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 18:40 Zgadzam sie! W studiu jest najgorsza ochrona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zacisze.zgora.pl 14.05.05, 19:25 Jak dla mnie ochrona w kotlowni jest ok. a to ze wygladaja jak wygladaj trudno,dla mnie to nie ochrona jest winna a klijenci kotlowni,przychodza tam sami gowniarze szukajacy zaczepki itp. ,bardzo chcialabym i wiem ze jest to takze zyczenie wielu studentow aby szef wyznczyl jeden dzien w tygodniu gdzie do baru moga wejsc wylacznie studenci za okazaniem legitymacji i nikt wiecej nawet jesli ma kase jest kolega kolegi itp. A co do ochrony to jak wyobrazacie sobie zbiorowisko takich wlasnie szpanujacych szukajacych zaczepki szczeniakow bez takiej ochrony???Moze jakis starszy pan co to by tylko bileciki sprawdzal.Ja sama dosiwadczylam na sobie "sily" tych panow,na parkiecie jak zwykle rozpetalo sie mordobicie i ochrona zareagowala od razu ja stalam z boku i dostalam krzeslem ktore jeden z ochroniarzy odrzucil w bok biegnac aby powstzymac lejacych sie widzial to jego kolega i pozniej jeden z tych panow mnie przeprosil fakt bylam bardzo zdiwiona,2 przyklad stoje z kolezanka obok nas ochrona i jeden wypowiedzial dosc glosno slowo na K..:) po czym od razu nas przeprosil,wiec nie oceniajcie ich po wygladzie,ktory faktycznie moze nie jest zachecajacy.Szef niestety ma duzy problem dosc duzo osob przestalo do kotlowni chodzic dla mnie powinien byc zakaz wjazdu dla tych ktorzy "rozrabiali" badz tak jak wspomnialam imprezy tylko dla studento tak jak to bylo kiedys klimat byl swietny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziar Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:05 To prawda ze w niektorych lokalach w Z.G. ochrona jest troche nadpobudliwa ale tak jak piszecie np. w studiu to naprawde mozna dostac po gebie za darmo i to nie od bramki ale od klientow (nacpanych cwaniakow) i ci pseudo bramkarze nic nie zrobia! W tym czasie sprzataja szklo ze stolikow, a jak bedzie po zadymie to wtedy udawaja ze maja wszystko pod kontrola... Tak wiec bezpieczniej jest liczyc na tych jak to Wy ich nazywacie miesniakow! Bylem ostatnio na baletach pod Londynem i te cymbaly z bramki powiedzieli mi ze w czapce i w adidasach nie wejde do lokalu, a jak mi sie nie podoba to moge zarobic w ucho!!! Co byscie na to powiedzieli jak by w kotle bramkarz Wam zapodal taki tekst? Nadmienie tylko ze balety na poziomie kotla??? Wiec nie wstawiajcie ludziom kitu ze bramka jest zla, bo ci co tak gadaja to 100% sami sa sobie winni. Jak sie normalnie bawisz i po paru browarach nie wydaje Ci sie ze jestes Golota to nic Ci nie grozi! Pozdrowienia dla bramki w kotle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg. Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:28 W czwartek ochrona po jakims czasie nie wpuszczala ludzi do studia i ok bo bylo zaduzo ludzi ale... czlowiek chcial wejsc i odrazu uslyszal "wypie..j" plus pożadne wypchniecie, te zachowanie powtarzali do kazdego kto nie byl jasnowidzem i nie wiedzial ze juz nie wpuszczaja. Pa jakims czasie do środka chcialy wejsc dwie dziewczyny ktore byly tam wczesniej,mialy bilety i swoje zeczy!!! Niestety jeden osilek wziol je w garsc i wypchnol na ok 1,5 metra(pewnie by bylo wiecej gdyby biedaczki nie trafily w tlum ludzi) Po 10 min. dotarlo do polmozgowca ze one maja bilety i swoje zeczy i jedna na chwile mogla wejsc ale tylko po swoje zeczy. Na bramce w studko stoja chamidla i bandyci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś:) Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 21.05.05, 07:32 jestem klientem kotłówni juz od kilku lat i naprawde nie zauwazylem zeby cos tam sie zmieniło na minus.Klub zaczął tetnic zyciem dopiero od dwóch lat(mniej wiecej) i to własnie wtedy kiedy pojawili sie Ci ochroniarze(pamietam poprzednich pajaców).Byłem w sobote spotkałem tam Grzegorza Walaska, Dowhana,zawodników lechii(Pochylskiego), i pilkarzy recznych.Pewnie-chciałbym zeby ochroniarze mowili mi dobry wieczor przy wejsciu,zeby byla klima, i zeby byly 3 bary(bo teraz trzeba stac czasami z 10 minut przy barze).Gowniarzy jakos specjalnie nie widac(moze czasami).Moim zdaniem to niezły klubik, pamietajcie wszystkim sie nie dogodzi-pozdrawiam wszystkich klientów kotła-do zobaczenia juz dzisiaj wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 12:43 w końcu ktoś z mądrą wypowiedzią! tak właśnie jest że nie wszystkim da się dogodzić POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka prosba Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.05, 13:12 bo w studiu to i ochorona niewydarzona i klienci podejrzani. ot co! nie znosze tej knajpy - bo lokalem to sie tego nie da nazwac. to miejsce dla burakow i kretynow co maja zmiekczony mozg i sterydy zamiast szarych komorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goo Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 13:37 Jeszcze gorsza jest Winiarnia, tam to dopiero jest nieciekawie. Kotłownia jest teraz chyba najlepsza w ZG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 09:44 dla mnie ochrona w kotlowni jest ok,ochroniarze w porządku,o to chodzi,zeby budzili respekt,zeby nie bylo niepotrzebnych awantur i kolesie nie kozaczyli za bardzo,wedlug mnie ochrona jest spoko,jak wchodze do lokalu widze ich tylko przy wejsciu,a potem spokojnie kontroluja sytuacje,za studio powinni sie wziaść,przeciez tam stoi banda kretynów,szkoda,ze nie ma tam ochrony wlasnie z kotlowni bylby porzadek w końcu,pozdro dla ochrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz_Kaczmarski Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:15 On niema wyjścia. Musi zatrudniać tych półmózgów i płacić im haracz, inaczej go powiozą. Boi się zgłosić policji, bo oni też niewiele mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: 80.51.205.* 23.05.05, 18:34 A kim Ty jesteś,że wygłaszasz publicznie take opinie?Masz na to dowody?Mógłbyś chociaż podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem, a nie podszywać się pod innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz wyburzenie IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.05, 14:25 czytałem, że maly akademik bedzie wyburzony, bo stanie tam kolejny wydział UZ. czy to oznacza, że Kotłownia również pójdzie po spychacz? i klub Gęba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: wyburzenie IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.05, 13:16 Tak. Ale to dopiero po 2007 roku jak wybudowana zostanie pierwsza część budynku (Wydział Nauk Pedagogicznych i Społecznych). Druga część budynku (Wydział Prawa) stanie częściowo w miejscu obecnego akademika i Kotłowni, które zostaną wyburzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 26.05.05, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx [...] IP: *.ceron.pl 26.05.05, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mirek Gancarz jest zastraszany. IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.05.05, 15:13 Zobaczymy czy nastepnym arzem jak kogos pobiją to ujdzie im to na sucho.Moja kancelaria wziela się teraz za takie sprawy i skonczy się to.kazdy kto zostanie pobity moze się domagac odszkodowania i to sporego.nauczy to kogos kto bedzie mial zamiar podniesc reke do przemyslenia jak zaplaci z 10tys zadoścuczynienia.W koncu mamy prawa i tzra z nich korzystac.A pamietajcie ze takie bezmozgi jakie tam stoją(sam ich wiidziałem) i chce mi się śmiac jak ich koega wpadnie to sie odwrócą od niego.Oni mysla ze znaja szeregowca w Policji to są bezkarni.Niestety skonczylo sie.Polecam lokala w Poznaniu i Wrocku tam jest kultura i mozna zobaczyc jak wyglada ochrona(kultura i prewencja ) Goscie wygladaja a nie takie szczunki w dresikach.Chyba s epojde do kotlowni i mam nadzieje ze dostane.Sprawe naglosnimy inni sie zglosza i zamkniemy taki lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zetozg.pl 26.05.05, 19:46 byłam w sobote, było super, bawiłam sie swietnie, duzo ludzi,dobra muza, szkoda ze nie ma klimy.Ochrony prawie nie widac(i chyba tak ma byc)i było bardzo spokojnie i bezpiecznie.Teraz juz jestem pewna ze wasze wypowiedzi o tych ochroniarzach to kłamstwa.Mam nadzieje ze szefostwo lokalu(o tym panu tez sie zle mówi) nie spocznie na laurach i klub bedzie sie rozwijał-w sobote bede na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz klijent Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.ceron.pl 10.06.05, 18:11 mi też sie podoba w kotłowni a co do ochrony jest ok? jak jest spokój to ich nie ma a jak komuś palma odbije panowie z ochrony są już przy nim i o to chodzi naprawde czuje sie tam bezpiecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlka Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.05.05, 14:26 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kto jest za,że klub KOTŁOWNIA zeszła na psy ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 09:55 ja bylem przez ostatnie dwa tygodnie w kotlowni trzy razy bylo extra,a ochrony praktycznie nie widać-i o to chodzi,stoja sobie spokojnie,a jak trtzeba natychmiast reaguja-wielkie szaco dla nich!lokal jest zajebisty,a buraki sie skarżą tak naprawde,ze dostali w pie..bo kozaczyli za barzdo,co do tego nieszczęsnego studia to jest popelina na maxa z ta ochrona,wchodzą do akcji juz po wszystkim,mam nadzieje,ze szybko nastapi wymiana bramki Odpowiedz Link Zgłoś