tamaryszek44 23.01.08, 18:36 Czeka mnie wymiana mostka i inne podobne sprawy związane z zębami. Kto mi poradzi jakiego dentystę wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurasekmarcin Re: Dobry dentysta 25.07.23, 07:30 Moja na przygoda z Klinika Kirylow Stepniak Zielona Gora Niestety moj blad _ nie czytalam ani nie sprawdzalam opini o tej praktyce KATASTROFA_ bez umiejetnosci, arogancka, bezszelna ,opryskliwa, nieuprzejma _ podobno jeszcze do tego msciwa I bezwzgledna - opinii egatywnych na temat ten niby dentystki jest ogrom w mediach Bylam pacjentka teraz placze z bolu . zniszczyla mi zab , wdala sie infekcja a ona Stepniak Kirylow twierdzi ze to mojaa wina = odmowila leczenia go .......zwrocilam uwage ze nie wolno odmowic pomocy w potrzebie I kiedy leczenie nie jest zakonczone ....to jest wredne - nie ma zadnego dialogue , poprostu .... Wyp.......rdalaj !!!! To co zrobila jest obrzydliwe - to arogancja I bufonada w czystym wydaniu. Uwaza ze jesli skroi pacjentow za maxymalna stawkè I obstawi sie sprzetem to jest dobrym lekarzem !!!! Gowno prawda - to zwykly podworkowy niedouczony lekarz !!! Szkolony gdzies na zadupiu w Bulgarii albo kupila ten tytul Bo to co prezentujeto pseudo klinika to jest kompetne ZERO razy 12 Odpowiedz Link Zgłoś
januszkirylov Re: Dobry dentysta 31.10.23, 23:10 tak to niestety prawda to się potwierdza we wszystkich opiniach a jest ich mnóstwo na google ludzuska czytajcie negatywne opinie a dowiecie się prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Dobry dentysta IP: 181.214.173.* 19.10.23, 21:29 Każdy tylko nie Stepniak Kurylów Odpowiedz Link Zgłoś
januszkirylov Re: Dobry dentysta 31.10.23, 23:05 W żadnym przypadku nie Stepniak ze żródlanej gwarantowane problemy wszustko w jednym - za kasę to nawet ogoli ciebie - najpierw z pieniedzy potem jesli jej się zechce a nawiasem to nie rusza się g....na bo można się ochlapac Odpowiedz Link Zgłoś
16karolkarol Re: Dobry dentysta 30.04.24, 23:00 Ja także potwierdzam pełna treść tej opini Odpowiedz Link Zgłoś
januszkirylov Re: Dobry dentysta 31.10.23, 23:08 każdy tylko nie Stepniak ze Zródlanej gwarantowane problemy - zadnej gwarancji ale za to gruba kasa do zostawienia reklamacji nie uznaje poczytaj wszystkie negatywne opinie na google i omijać będziesz z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Dobry dentysta IP: 138.199.59.* 01.11.23, 07:09 Unikaj Stepniak Kirylow ze Źródlanej - gwarantowane kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewel Re: Dobry dentysta IP: 138.199.59.* 07.11.23, 09:21 Tylko nie Stepniak Kirylow —POVzytaj komentarze w internecie ale te negatywne bo pozytywne to pisze sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tafek Re: Dobry dentysta IP: 138.199.59.* 01.12.23, 08:14 Nie polecam -Stepniak kirylow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: Dobry dentysta IP: 138.199.59.* 19.12.23, 11:00 Napewno nie Stepniak Kirylow Odpowiedz Link Zgłoś
16karolkarol Re: Dobry dentysta 30.04.24, 22:59 nie Stępniak Kirylow - każdy inny będzie Zdecydowanie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
16karolkarol Re: Dobry dentysta 30.04.24, 23:01 Nie wybieraj tylko Stępniak Kiryliw - kłopoty gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś