Dodaj do ulubionych

Gdzie kują olimpijczyków

IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 18:33
W LO I w Zielonej Górze jest 20 finalistow i laureatow olimpiad
przedmiotowych, w tym 1 miejsce w o. ekonomicznej , 2 w o. biologicznej !
Najlepsza szkola w wojewodztwie to LO 1 !

Chyba slynne do te pory LO 5 podupadlo, a gimnazjalisci w tym roku beda mieli
w czym wybierac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nigdy W życiu Re: Gdzie kują olimpijczyków IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.04.05, 13:08
      Co pana derektora gimnazjum w Żarach , mieszkam w Żaganiu (15km) i był u nas
      aby przectawic program swojej szkoły.
      łagodnie mówiac był nie miły.
      Wręcz zachował sie chamsko
      mówiąc jednemu z moich kolegów (tu cytuje) : Napił sie melisany , bo i tak ma
      móżdzek jak szpilka " , innym powiedział że sa debilami i do jego ,,WSPANIAŁEj
      Szkoły " sie nie nadają.
      Moj przyjaciel, pochodzi z biednej rodziny jednak jest bardzo zdolny.
      Pan derektor nie wiedzac o jego wynikach , gdy ten zapytał sie ile kosztuje
      czesne , wykrzyczał , że i tak go nie stać bo to sa całe 5 stów , i że
      większosć naszych rodzin ma tyle pieniedzy na cały miesiąc zeby nas utrzymać
      Później gdy dowiedział sie jaie stopnie ma mój kolega, przymilnie wspomniał o
      rabatach dla tych najzdolniejszych.
      ja nawet jesli udzielił by mi WILEKIEGO rabatu nie poszła bym do jego szkoły
      nie chciałabym chodzic do szkoły którym derektorem , czyli jakiś autorytet ,
      obraza ucznieów w ten sposób.
      • Gość: anastazja Re: Gdzie kują olimpijczyków IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 15:31
        olimpijczycy stanowią bardzo drobny odsetek wszystkich uczniów. Dla mnie
        ważniejsze jest co szkoła robi z tymi pozostałymi, jakie szanse stwarza tzw.
        przeciętnemu uczniowi i czy umiejętnie mobilizuje go i przygotowuje do egzaminu
        końcowego. Dla większości rodziców to jest ważne, gdyż mają świadomość, że ich
        dzieci są raczej średnio uzdolnione, tylko niektórzy mają ambicje olimpijskie,
        w tym uzasadnione bardzo rzadko
        • afe-lek Re: Gdzie kują olimpijczyków 26.04.05, 22:51
          masz 100% racji ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka