Gość: novy IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 07.05.05, 08:43 kto wie kim są terminatorzy stacjonujący na dzikiej Ochli wehikułem blaszanym marki Żuk? w jakim celu tam stacjonują i po jaką cholerę stawiają jakąś buraczaną drewnianą budę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romcio Re: dzika Ochla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:47 Boszzzzz mam nadzieję, że to nie następny kretyński pomysł Łowejko i jej sztabu architektów!!! obserwujcie to jak macie okazję zeby w porę zapobiec kolejnemu obrzydlistwu!! bo jak to jej projekt to na bank szpetny i głupi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt buduja elektrownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:54 jadrowa i potrzebne jest zaopatrzenie w wode do chlodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: dzika Ochla IP: *.ztpnet.pl 10.05.05, 15:54 Romcio zle trafiłeś to nie architekt miejska , lecz Miejski Ośrodek Sportu iRekreacji na czele z Zelkiem tak kombinyją . To tak po chłopsku - myslą tak jak dokonali zrobienia porządku z tym stawem, wszystko niepoukładane, pieniądze wydane premie wziete no i co. Myślą teraz o nowych inwestycjach i przetargach i znowu kasa leci - to jest biznes w tym MOSIRZE , a wszystko z naszych pieniędzy. Ciekawa jestem czy mają plany na ten pomost co zrobili po chłopsku i będa wypożyczać kajaki oby się nie zawalił . ZE też ich jeszcze w tym MOSIRZE trzymają - przecież to partacze . Prywatna firma dochodowa ZELEK- POZNIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolegliwy Re: dzika Ochla IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 06:13 Przy wykonanych npracach nie zauważyłem uszczelnienia dna zbiornika. Jeżeli tego nie uczyniono, całe przedsięwzięcie to zmarnowane pieniądze, co władze miasta zrzucą na barki niesolidnych wykonawców. Tylko gdzie jest nadzór inwestorski?. Odpowiedz Link Zgłoś