Gość: teletyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:41 Przenosiny oddziału TVP3 REG LUBUSKA. z Gorzowa wlkp. do Zielonej Góry. Termin dokładnie jeszcze nie jest ustalony, ale spodziewać się można pod koniec sierpnia 2005. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mietek Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.05, 19:53 A my nie chcemy oddziału, mamy dobrą redakcję, wystarczy!!! Co to za oddział, jak i tak Poznań ma więcej do powiedzenia. Ale prowokacja pewnie skierowana krzykaczy:) Chyba się nie powiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:24 Gość portalu: mietek napisał(a): Ale prowokacja pewnie skierowana krzykaczy:) Chyba się nie powiodła. Jeszcze nie wiadomo czy sie nie powiodła bo jedni wciąż leżakują w przedszkolu (mamusia ma złudną nadzieje że będzie je mogła tam zostawić na zawsze a przynajmniej na 9,5 tyg) a inni jak to napisał greencityking na forum GW "prawdopodobnie w pasach bo milczą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak_ZG Re: boshhhh, tylko nie to! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.05.05, 08:10 zostawcie ich tam gdzie są, a jeśli już to dajcie nam spokojnie pooglądać Poznań lub Wrocław! A gdyby jednak komuś na tych przenosinach zależało to zostawcie w Gorzowie reporterkę, p. Bukowską bo nie mogę słuchać jej, tzn. jej sposobu wymowy, stawiania akcentów, przesadnej modulacji itd. profesorowie Bralczyk i Miodek potrafiliby dokładnie tę przypadłość określić - dotyczy to również reporterki TVP, rezydentki w Berlinie - jej intonacja jest również nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otka Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: 80.51.222.* 19.05.05, 14:32 Tak wiem o tym ze przeniosą tylko po co? Oczywiście ze to dobrze bo w końcu powinien być on w Zielonej G. lecz powinna to byc TV Zielonogórska a nie Lubuska. I tez słyszałam ze do sierpnia będzie przeniesiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 14:41 Ludzie to nie wazne gdzie to jest wazne by wiadomosci i programy byly o calym woj.lub. a nie tylko w 90% z gorzowka i 9% z ZG!!! Fakt ze osrodek mial powstac w ZG ale potem poslowie z gorzowka staneli na zesach, grali nie fer np. roznosili ulotki wsrod poslow SLD ze w ZG jest prawicowy prezydent!!!!!!!!!! A TV regionalna powinna nosic nazwe LUBUSKA niezaleznie gdzie bedzie czy w ZG czy w gw! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otka Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: 80.51.222.* 19.05.05, 14:47 A mi to jest rybka, ale i tak ją przeniosą do Zielonki. Przeciez juz jest o tym dość głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 15:38 Gdzie jest niby glosno???? chyba na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otka Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: 80.51.222.* 19.05.05, 18:10 Nie, w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 19:20 Litości ,żadnych przenosin TVP 3 nie będzie !! Nie wiem skąd te informacje ale zapewniam was że TVP 3 odział Gorzów Wlkp. był i będzie nadal czy sie to komuś podoba czy nie. A jak rozpoczyna sie taki wątek na forum to prosze o informacje w jakiej gazecie lub z jakiego źródła są takie nowinki.Bo tą są wyłącznie spekulacje , które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Pozdrawiam z Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teletyp Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:19 Nowe nowoczesne studio TVP3 ma powstać w okolicy Trasy Północnej. W tym rejonie dziąłką pod nowe studio zainteresowany jest podobno także TVN, ale to jest jeszcze w powijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re:Do teletyp IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 19:26 Dla TVN-u news-y z lubuskiego są przygotowywane również z Gorzowa a budowy studia nie bedzie bo to jest związane z ogromnymi kosztami i my niestety nigdy nie będziemy mieli telewizji z prawdziwego zdarzenia bo jesteśmy zbyt małym i prowincjonalnym województwem z nic nie znaczącymi stolicami w skali kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 19:41 No.... na tym forum to się zawsze człowiek dobrze pobawi. Napisz proszę domorosły zielonogórski Sherlocku (a stosując słynną w Polsce ortografię zielonogórską, to raczej Szerlokó), gdzie niby jest o tym głośno i w jakiej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 20:12 Przenosin raczej nie bedzie!!! A co do TVN to spokojnie, jeszcze zobaczymy!! TVN to pozadna i rozwijajaca sie firma i napewno kiedys jakis niezalezny od tej p.....TVP osrodek powstanie. Taki juz powstaje w Toruniu. Jestem pewien ze bedzie to w ZG bo w przeciwienstwie do tej p...TVP decyzja o lokalizacji osrodka bedzie miala charakter merytoryczny a nie polityczny!!!PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 20:38 Skoro będzie to decyzja merytoryczna, to mamy TVN w Gorzowie. Heheheheh~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz [...] IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.05, 07:22 Gość portalu: telewidz napisał(a): > zg- jesteś kretynem. Wiesz o tym czy jeszcze nie? Nie ma to jak konstruktywna krytyka. Właśnie wpadlo mi do głowy porównania typowego gorzowiaka do osła ze Szreka. Dajesz takiemu do zrozumienia, ze nikt go tutaj (na forum) nie chce, a ten sie ciągle pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.poczta.poznan.pl 20.05.05, 14:17 Przenosiny mogą odbyć się wyłącznie w drodze USTAWOWEJ. Czy ktoś powie mi kiedy przewidziano w sejmie RP pierwsze i drugie czytanie powyższej ustawy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.ztpnet.pl 20.05.05, 15:42 Nie bedzie zadnych przenosin! Nie stresujcie gorzowiaczkow bo po tej inf. juz co niektorzy z nich karabiny szykowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:45 Gość portalu: zg napisał(a): > Nie bedzie zadnych przenosin! > Nie stresujcie gorzowiaczkow bo po tej inf. juz co niektorzy z nich karabiny > szykowali!!! Za późno! Podobno widziano koło Poznania w kierunku na Warszawę ok. 20 autobusów z rejestracjami gorzowskimi, a w środku tabuny ludzi z flagami i trąbkami. Śpiewali jakieś patriotyczne pieśni. Wg mnie jechali na W-awę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 20.05.05, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.gorzow.mm.pl 20.05.05, 18:56 Rozumiem twoja frustracje. Tez pewnie bylbym zdolowany mieszkajac w powiatowej zielonej gorze, z daleka od perspektyw. Przeprowadz sie stary do Zar, albo Swiebodzina, bo twoja padla wiocha chocbys nie wiem co tu wypisal zawsze bedzie w cieniu Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 20.05.05, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 20.05.05, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 20.05.05, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: O/TVP3 REG. DO Z.GÓRY IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 00:10 Nie plac!! i przeslij im jeszcze swoje uzasadnienie!! Te patalachy z gorzowka moze sie opamietaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEY Gorzów nie dorósł do telewizji IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.05.05, 23:46 90% innformacji leci o Gorzowie, o Zielonej niewiele (nawet w migawkach w progarmie TVP1). Miała to być telewizja LUBUSKA a jest gorzowska, w dodatku na miernym poziomie. Chcecie mnieć tv Gorzów-proszę bardzo, ale nie za moje pieniądze z abonamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 21.05.05, 01:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś