Dodaj do ulubionych

B.Bukiewicz-kukiełka SLD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:59
To co wyprawia mam nadzieje, że nie posłanka Bożenka B. to szczyt
błazeństwa.Manipulowana przez martusie s. i ele p. współpracuje przy jawnej
kurtynie z SLD. Pierwsze znamiona to rozgrywka wokół przewodniczącego rady i
dogadywanie się z listowskim żeby uchronić d.. błochowej i trepowi
edziowi.Następnie przyczyniła się do wyboru sadalskiej na przew. komisji
edukacji nie popierając kandydata prawicy (w czasie głosowania stała pod
drzwiami). Potem sktytykowała bachalskiego i stanęła w obronie organu
prasowego SLD - Gazeta Lubuska.Dzisiaj wspiera durną kukułke i atakuje
Promyk, choć sama jest w radzie programowej.Czy to są wybryki?Cięzko patrzeć
jak pogrąża PO w Zielonej Górze.Co na to Donald Tusk?
Obserwuj wątek
    • Gość: PO Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.ztpnet.pl 07.07.05, 21:11
      Taaaaaaaak.Słuchałam wczoraj wywiadu pani radnej Bożenny Bukiewicz w Radiu
      Zachód.Wszystkie wypowiedzi w stylu jestem za ,a nawet porzeciw.Do tego ta
      maniera:prosze państwa,ja jako przewodnicząca PO itd...Jak można pchać się do
      czerwonych frejmanowskich mediów aby dupę Bachalskiemu urobić.WSTYD dla PO!
      • Gość: po Fan zenujacy atak na Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:07
        sluchajcie pseudo czlonkowie PO - Tusk to powinien pogonic takich pseudo
        dzialaczy jak wy.
        jezeli PO nie chce skonczyc jak aws czy sld to powinni wam podziekowac!!!!!!!
        Pani Bozenno tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Niech pani sie nie daje wlazidupkom poslow pokroju Bachalskiego czu urzedasow z
        urzedu miejskiego !!!
        Wstyd posel lamie prawo to OK. posel klamie na temat swego wyksztalcenia to OK.
        posel likwiduje lubuskie To OK. posel obraza wszystkich to OK.
        Nie dla TKM w PO

pzdr Fan PO
    • Gość: Już po PO Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 22:16
      Bożenna B. robi rozłam w celu dogadania się z SLD po wyborach. Dla mnie to jasne
      jak słońce. Kobita która niszczy włsaną partię. Żenada. Bożenna B. + Elżbieta P.
      + Marta S. = po PO w mieście.
    • Gość: ? Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.05, 01:20
      moze jest juz ich czlonkiem?
      • Gość: uczciwy Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:18
        dla mnie żenująca jest sama Bukiewicz , nie mówiąć już o jej działaniu i
        wypowiedziach. Szkoda,bo tyle lat już startuje w różnych wyborach , choć bez
        powodzenia , że powinna się polityki nauczyć. To co chce zrobić razem z radną
        Kukulską z Promykiem to godne pogardy. Kukulska od samego początku robiła i
        robi atak na dyrektorkę Promyka ,choć teraz ucichła,. nIE MOŻE WYBACZYĆ
        NIKOMU ,ŻE DYR.W pROMYKU MA DOKTORAT I,WIĘKSZE POBORY I WIĘKSZE UZNANIE WŚRÓD
        LUDZI., A bUKIEWICZOWA TAK NAPRAWDĘ TO CAŁY CZAS WSPÓŁPRACUJE Z sld. śWIADKIEM
        TEGO SĄ WSZYSTKIE PRZYMIŁKI , KTÓRE OGLĄDAMY NA SESJI.pROMIENIEJE W PRZERWACH
        JAK Z NIMI ROZMAWIA.Widać to wyraźnie na ekranie telewizora podczas oglądania
        transmisji.
    • Gość: kola Wreszcie porządki w PO!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:19
      Czy wyście na łeb upadli???? Jaka koalicja z SLD? Totalna głupota!!!! A lizusy
      zazdrosnej B. Ronowicz niech się opamiętają, bo nikt normalny nie traktuje ich
      wypocin poważnie!!!
      • Gość: kola2 Re: Wreszcie porządki w PO!!! IP: *.ztpnet.pl 08.07.05, 09:32
        Jakie lizusu? Jakiej Ronowicz? Ocipiałeś? Bachalski jedyny,który uderza w
        czerwoną Gazetę Lubuską jest przez Bukiewicz publicznie izolowany od reszty
        partii! To jest w/g ciebie normalne???
    • Gość: Zorba Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:53
      Już niedługo skończy się władza ronowiczowej w mieście. To bachalsko-
      ronowiczowa gwardia wypisuje przeciw PO, udając przyjaciół. A biedny bachal,
      rzeczywiście należy go izolować od PO, bo szkodzi.
      • Gość: zorba2 Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.ztpnet.pl 08.07.05, 10:44
        To teraz jesteś przydupasie Bukiewicz Zorba? Przed chwila byłeś kola.
    • Gość: radny- bezradny Re: B.Bukiewicz-kukiełka SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.05, 20:54
      Ta nieszczesna bukiewicz nie potrafi nawet prowadzic swojej komisji w Radzie.
      Przychodzi nieprzygotowana, jest balagan. Ta komisja zamiast gospodarki powinna
      nazywac sie KOMISJA WIELKIEGO BALAGANU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka