Dodaj do ulubionych

kampania wyborcza

25.07.05, 11:14
Zbliżają się bardzo gorące politycznie czasy.
Odpowiednim miejscem do zakładania postów politycznych jest forum ”Kto nami
rządzi”

• Gość: . Re: kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:55

- to nie jest najlepszy pomysł
      • arwena Re: kampania wyborcza 25.07.05, 13:11
        bardzo dobry pomysl!
    • Gość: gnom Re: kampania wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:31
      mniej sie bedzie dziac tutaj ale moze nie bedzie tylu zenujacych politycznych przepychanek..
      • Gość: druchBoruch Re: kampania wyborcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.05, 20:46
        Świetny pomysł! Na ogólnym nie powinno być miejsca dla forów, które od dawien
        mają swój porządek w podforach! Mówię to, bo zdarza mi się zabierać głos na
        tematy polityczne. Jestem za, wręcz 3XTAK :D

kiss
        kiss
    • Gość: urwis redakcjo_zielon zrobisz co chcesz i zrobisz bzdurę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:29
      Szanowny Panie Błażeju Wandtke - jako webmaster moze Pan zrobić na forum
      wszystko, co się Panu podoba, włącznie z pisaniem postów do siebie. Twierdzę
      jednak, że jest to zdecydowanie zły pomysł.

Podfora w rodzaju 'kto nami rządzi', jak wykazuje doswiadczenie są sposobem na
      zabicie żywej dyskusji, która jest czymś cennym, nawet wtedy, gdy dochodzi do
      wypowiedzi przekraczających granice dobrego smaku. Miałem okazję parokrotnie
      doświadczyć skutków takiej manipulacji i nie ukrywam, że byłem wściekły.

Wybory odbywają się raz na 4 lata i trwają raptem ok. 1 miesiąca. Tyle w
      praktyce trwa zainteresowanie wyborami. W tym roku dochodzi jeszcze kumulacja
      wyborów prezydenckich i parlamentarnych. Jest to moment niezwykle wazny, gdyż
      konstytuujący władzę polityczną na 4 lata. Wycofanie wątków do getta jest
      pomysłem na zabicie ważnych dyskusji. Chyba nie o to chodzi.
      • Gość: gron Re: redakcjo_zielon zrobisz co chcesz i zrobisz b IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 21:43
        racja, a jak się nie podoba, to niech admin pilnuje i przenosi-to jego praca,
        ja tam na podfora zaglądać nie będę, tu jest moje miejsce, howg !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka