maks29 30.08.05, 19:32 Bardzo proszę o opinię na temat lekarza ginekologa Jarosława Rut Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarka ten temat juz byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:35 jakis czas temu. Odbyl sie sondaz popularnosci kolegow ginekologow, po co znowu pytac? Przeszukaj Google... Ja ufam: 1) Pani dr Karolinie Rabedzie 2) Pan dr Andrzej Baryla 3) Pan dr Wojciech Sandecki poza rankingiem jest Pan Ordynator Zenon Radoch - szanuje Go! Odpowiedz Link Zgłoś
moninka1 Re: ten temat juz byl 31.08.05, 11:58 niestety nie moge odnaleŻć tego sondażu, pomóżcie, proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: lekarz ginekolog IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 22:38 Proponuję zebrać opinie odnośnie usług ginekologicznych w naszym mieście. Miałam rozpocząć taki wątek,ale brak czasu i oto pojawia się zbliżony tematycznie. Otóż sprawa dotyczy usług ginekologicznych w ALDEMEDZIE,gdzie bywam od kilku lat jako pacjentka. Będąc z wizytą urlopową poza Z.Górą zmuszona byłam udać się do ginekologa. Kuzynka poleciła mi swojego lekarza.Byłam odpłatnie - 50 zł. Jakież było moje zdziwienie /pozytywne/, gdy okazało się,że w tej cenie mam konsultację medyczną,od razu zrobione przy wizycie USG, oraz za dopłatą 10 zł/bo potrzebne/ badanie cytologiczne. Gdy okazałam zdziwienie,że nie spotkałam się z takim luksusem,Pani doktor zapytała na jakiej podstawie wobec tego mam wystawianą diagnozę i zdziwiła się, czy leczenie jest skuteczne. Cała wizyta trwała ok.30 minut.Leczenie ze skutkiem pozytywnym. W Aldemedzie tracę godziny /nawet płacąc/ na oczekiwanie,za kwotę wyższą jestem tylko "obmacana", lekarz śpieszy się bardzo,mam zapisane leki ,otrzymuję sugestię,/ skierowanie, to wydarzenie wyjątkowe/ ,że dobrze byłoby zrobić USG, / odpłatnie/ następnie zapisuję się na USG,czekam nieraz kilkadzieścia dni,/,następnie z wynikiem idę ponownie do lekarza gin. i stwierdza się,że może następnym razem będzie trzeba zrobić cytologię, odpłatnie. Ile trwa taki cykl można przypuszczać i co znaczy dla zdrowia i dla kieszeni. Opowiadając o tym wszystkim koleżankom w Z.G. dowiedziałam się,że w Z.Górze też są takie możliwości, że wszystko jest na miejscu podczas jednej wizyty u lekarza w przychodni.Zapisałam się tam. Nieodpłatnie. Ale może mi ktoś wyjaśni,/może Pan Dyrektor/ dlaczego nie dzieje się tak w znanej przychodni, jaką jest ALDEMED, gdzie jest tylu dobrych lekarzy / do nich należy m.in. Pan Doktor wykonujący USG / , skoro faktycznie w innych miejscach Z.Góry i Polski są takie praktyki i wcale , jak słyszę,nie należą do rzadkości. Odpowiedz Link Zgłoś