Dodaj do ulubionych

Redaktor Kolodziejczyk - jubilat

IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.02, 00:08
nie wiem skad wy bierzecie takie wynalazki dziennikarskie. Przeciez tego
tekstu (pt. Jubileusz niedokonczonej drogi) nie da sie czytac, wszystko
namieszane, jezyk jest doslownie benzjdziejny, a na dodatek cytaty sa
niezrozumiale. Gazeta Wyborcza na takim poziomie jak wam nie wstyd. Dobrze ze
mozna was czytac w internecie, bo tak na prawde to szkoda wydawac kase na
marny zielonogrski dodatek. Ludzie z szefostwa gazety wezcie w obroty
dziennikarzy, niech zaprezetuja w koncu cos na poziomie, a red. kolodziejczyk
niech zajmie sie szlifowaniem dziennikarskiego fachu.
Obserwuj wątek
    • Gość: roland Re: Redaktor Kolodziejczyk - jubilat IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.02, 00:17
      z przykroscia musze sie zgodzic z tym co sadzi cycy, ma racje. od jakiegos
      czasu nie ma co czytac w zielonogrskim dodatku. raz na jakis czas red. luk
      pochwali sie na prawde dobrym materialem, ale reszta - to szok. Pan
      Kolodziejczym rzeczywiscie nie popsial sie niczym dobrym w artykule pt
      Jubileusz niesknczonej drogi, jest benzdziejny, szkoda czasu na takie marne
      kawalki. Lepiej i bardzisj zrozumiale papcio chmiel napisanl kmiksy z serii
      Tytus Romek i Atomek, Pana Kolodziejczyka odsylam wiec do poczytania tej
      lekstury, a nastepnie do poczytaj mi mamo i mam nadzieje ze to pomoze. Trzyam
      kciuki za nastepne materialy, przynajmniej ciutke lepsze
      • Gość: czytelnik Re: Redaktor Kolodziejczyk - jubilat IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.02, 00:55
        Gość portalu: roland napisał(a):

> z przykroscia musze sie zgodzic z tym co sadzi cycy, ma racje. od jakiegos
        > czasu nie ma co czytac w zielonogrskim dodatku. raz na jakis czas red. luk
        > pochwali sie na prawde dobrym materialem, ale reszta - to szok. Pan
        > Kolodziejczym rzeczywiscie nie popsial sie niczym dobrym w artykule pt
        > Jubileusz niesknczonej drogi, jest benzdziejny, szkoda czasu na takie marne
        > kawalki. Lepiej i bardzisj zrozumiale papcio chmiel napisanl kmiksy z serii
        > Tytus Romek i Atomek, Pana Kolodziejczyka odsylam wiec do poczytania tej
        > lekstury, a nastepnie do poczytaj mi mamo i mam nadzieje ze to pomoze. Trzyam
        > kciuki za nastepne materialy, przynajmniej ciutke lepsze

daj spokoj - nic nie zmienisz oni juz tacy sa i basta, tam niemal wszystko jest
        cienki i slabe, a artykul p. kolodizjczyka przoduje w swojej cieniutenkiej
        formie - moze przerost formy nad mozliwosciami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka