Dodaj do ulubionych

Paweł Turuto ma dziś urodziny....

10.11.05, 07:38
więc z tej okazji życzymy Ci, Drogi Pawle, wszelkiej pomyślności w życiu
osobistym i zawodowym oraz spełnienia najskrytszych marzeń.

Scorpio A.R & Leo ex. A.W (ex.SP 1)
Obserwuj wątek
    • Gość: tmc Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.05, 09:18
      No to Sto lat TOOTA!
      ---------------------
    • Gość: GM Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.05, 12:37
      Wszystkiego najlepszego Tuta i oby traba Twego słonia nie trafiła w kaktusy;)

• Gość: Madzia Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.05, 12:42
        A kto to jest???
        • Gość: Wiedzący Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:59
          Jak to KTO?!
          Najfajniejszy i najprzystojniejszy, dawny klasowy kolega mojej żony;-))) Co by
          nie mówić o wpływach gwiazd na ludzi, to na pewno coś w nich jest, bo ja też
          jestem Skorpionem, tyle, że z 14.11 i o rok starszym:-)))
    • Gość: siostrzyczki Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.245.81.adsl.skynet.be 10.11.05, 13:26
      Wszystkiego najlepszego braciszku od Twoich siostr;-)))))
      • Gość: Mloda Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.access.telenet.be 10.11.05, 15:20
        Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji Twoich kolejnych 28 juz urodzin.Sto
        lat GRUBY
    • Gość: mongees Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.05, 15:42
      28 i 28cm :) co za zbieg okoliczności, na 30 bedzie chyba tez 30:). A co bedzie
      na sto lat? ojojoj.
      Pozdro P.M sp1 rulesss.
    • fars Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... 10.11.05, 16:54
      to musi być Ktoś ! wszystkiego najlepszego !
      • Gość: Ewa Re: Paweł Turuto ma dziś urodziny.... IP: *.access.telenet.be 10.11.05, 17:10
        To jest Ktos.Znam jego starsza siostre-w telewizji byla.Wszystkiego najlepszego
        Pawle no i pozdrow siostre Anie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka