Dodaj do ulubionych

Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Środ...

28.11.05, 09:34
Gratulacje
Obserwuj wątek
    • Gość: HF Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 09:48
      sKANDAL.zA CO TAKA PENSJA?
      zA KOLESISTWO ?
      iLE DPALI KOLEDZE?

wstyd
    • Gość: MAXX Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 10:18
      Widze,że SLD mimo wszystko nic a nic się nie uczy........
      • Gość: brrrrrrrrr TAKICH KOLESIOWSKICH ZAGRAŃ JEST WIĘCEJ IP: 213.199.251.* 03.12.05, 17:02
        brałam udział w farsie p.t KONKURS--szkoda gadać.Kandydat na stołek był znany
        już przed konkursem-gdy mi to mówiono nie wierzyłam ,ale już w połowie tzw
        przesłuchań zobaczyłam że to prawda
    • Gość: woody Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 10:26
      To wyjątkowo bezczelny typek.
      • Gość: bob Ja też chce być vickiem! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 10:42
        Ja zgłaszam się na trzeciego vice!
        Wystarczy mi 4,5 tysiąca miesięcznie. Nic nie wiem o środowisku, ale mogę
        uczestniczyć w "licznych imprezach" bo mam mocny łeb i wątrobe.
        • Gość: Adam Re: Ja też chce być vickiem! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 21:10
          o tak bo to wyjątkowy moczymorda
        • maxtender ooo, to wynika ze ja tez mam kwalifikacje ;-) 29.11.05, 13:54
          w życiu za kołnierz nie wylałem, W ŻYCIU!! ;-)
    • block-buster To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na bank 28.11.05, 11:05
      Komunistow nie bedzie we wladzach zadnych funduszy ano rad nadzorczych.To
      kwestia tygodni...
      • bzykbzyczek Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na 28.11.05, 11:21
        Katastrofa. Jak ci komuniści chcą odzyskać zaufanie społeczne skoro w ta
        haniebny sposób szastają społecznymi pieniędzmi? Ile zarabia prezydent,
        burmistrz miasta z olbtzymią odpowiedzialnością, a ile taki polityczny pasożyt?
      • Gość: e. Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 11:21
        psy, nieroby, jak moglem na nich kiedys glosowac :[
        • Gość: zg Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 11:25
          hehe dobre bob:)

PZDR
          • Gość: mela Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:52
            z jakiej racji baronowi kumple daja tak wysokie zarobki, jesli cos potrafi to
            niech sie wezmie za wlasna dzialalnosc gospodarcza. ale widze ze w SLD jest
            sama banda ktore zeruje na panstwie.Zaczynam popierac nowego premiera moze
            zrobi porzadek z ta banda z SLD przeciez to oni rozwalili to panstwo, co to sa
            za fachowcy przeciez tam brak jest uczciwych ludzi to jest wszystko zle pojete
            kolesiostwo za ktore moze wezmie sie nowy rzad.
          • Gość: gosc z zielonej Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:57
            co to za pensja dla wice dosc juz ci z SLD nachapali sie panstwowych
            pieniedzy.Brachmanski wielki fachowiec nic nie zrobil jako wice - minister a
            teraz bedzie sie zajmowal Funduszem jak go rozdzielic na kumpli. Tych starych z
            SLD wyslac na zierlona trawke oni za duzo juz narobili szkod w kraju.
        • Gość: 22 Re: To jest nominacja na pare tygodni.Odejdzie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:11
          przecieranie oczu? lepiej późno niż wcale. Niedługo wybory samorządowe.
          Proponuję wszystkim dobrze je przetrzeć.
      • maxtender ciekawe czy PiS to wszystko poczyści z towarzyszy? 29.11.05, 13:57
        jak już na dobre sie dorwie do władzy?
        Ciekawe, czy powywala tych wesztkich Brachmańskich i innych Bocheńskich na zbity
        twarz
    • Gość: kosmita Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:04
      Brachmanski i Bochenski juz dawno powinni odejsc ale zostalo im juz kilka
      tygodni Dorn sie za nich tez wezmie.za ta czerwona burzuazje.
    • Gość: modelowe Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:07
      Panie Bochenski czy Panu nie wstyd robic takie kombinacje z zatrudnieniem za 9
      tys swojego kumpla ktory jako baron trzał Panem kiedys nie pamieta Pan juz
      zebran SLD
    • Gość: zasieki1 Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:12
      a wy sie pacany uczcie jezykow, studiujcie po 2 kierunki jednoczesnie, to moze
      w wieku 30 lat zdobedziecie prace za 1400 brutto - powiedzial brachmanski,
      przerzucajac z kupki na kupke zaproszenia na kolejne bankiety. nudno w tej
      robocie. w sejmie to chociaz czlowiek sie do kamery pousmiechal, a tu? tylko
      jakas ochrona srodowiska, oczyszczalnie itd. przeciez ja o tym zielonego
      pojecia nie mam. malo tu placa. musze pogadac z andrzejem, zeby cos lepszego
      zalatwil, bo tu nawet sekretarki juz w podeszlym wieku...
    • Gość: spolegliwy Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 14:29
      Jak długo jeszcze postkomunistyczne miernoty będą rządzili tym krajem? W
      okresie PRL-u negatywny dobór kadr był główną przyczyną słabości gospodarczej
      Polski. 16 lat transformacji nic w tym zakresie nie zmieniło Kompletna
      miernota – Bocheński znów rozdaje karty mianując na intratne do tego nikomu i
      niczemu nie służące stanowiska swoich kolesi /po Pierożku Brachmańskiego/ A
      nie przebrzmiał jeszcze echa VIKTORI ze sławy finansowanej przez Ten FUNDUSZ i
      Pana marszałka, Kiedy nastąpi koniec synekury i rozdzielnictwo społecznych
      pieniędzy . Czy mam wyjść na ulicę, a może stawiać barykady, żeby z tym
      definitywnie skończyć . Wszystkie agencje i fundusze muszą przejść pod zarząd
      jednostek państwowych i samorządowych, które są wystarczająco rozbudowane, by
      zarządzać społecznymi pieniędzmi bez powoływania nowych etatów. A do tego, żeby
      pieniądze były racjonalnie wydawane potrzebne są trzy rzeczy: kontrola,
      kontrola i jeszcze raz kontrola. Ten obowiązek dotyczy nas wszystkich
      mieszkający w tym rozkradanym kraju.
    • oczapowski taczkowy korowod w przyszle winobranie!!! 28.11.05, 15:28
      I znowu to sld-owskie scierwo sie umocowalo przy pomocy innego scierwa...Ale
      spokojnie, to juz ostanie podrygi tych gownojadow z sld...Pan Dorn juz juz wie
      co robic...A my oliwmy kola taczek...Bedzie kogo wywozic z tego miasta...Warto
      juz pomyslec o jakichs imprezach przy okazji tych nadchodzacych taczkowych
      korowodow..A moze by tak w przyszle winobranie hurtem wywiezc resztki tego
      postkomuszego scierwa ktore samo nie ucieknie?Bylaby przy okazji i zabawa!Mozna
      np zrobic zawody dla silaczy pt "kto wiecej sld-upkow na jednej taczce
      wywiezie"?!Albo wyscigi pt "z bochenem na taczce dookola ratusza"!
      • Gość: anna Re: taczkowy korowod w przyszle winobranie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:57
        oczapowski.Po przeczytaniu wszystkich twoich wypowiedzi stwierdzam,że
        powinieneś się leczyć i to najlepiej w ciborzu lub Obrzycach.Nawiasem mówiąc
        skąd w ludziach tyle obłudy nie rozumiem tego.Co to komu przeszkadza,że Pan
        brachmański został viceprezesem funduszu? mi wcale.Tak ujadacie na sld a co
        Ronowiczowa zrobiła dla Zielonej Góry? oprocz tego,że daje pieniądze na
        koscioły to nic. A propo wystapienia Pana brachmańskiego w telewizji.Panie
        Andzreju nie powinien dać sie Pan zaskoczyć, proszę brać przyklad z Pana
        Marszałaka fedko, który bardzo dobrze rozprawił się z Panem gromadzkim. Zycze
        powodzenia w nowej pracy.
        z wyrazami szacunku
        Anna Masłowska.
        • oczapowski Re: taczkowy korowod w przyszle winobranie!!! 08.12.05, 17:21
          ...Hmm widze ze cenzura czuwa...Odpisalem pani, pani maslowska o tych sld-
          upkach itp, ale zdjeli...No coz, mam to gdzies...Nie chce mi sie, szkoda
          opuszek palcow na takie sld-owskie pomiotlo...A taczki ze znajomymi szykujemy...
    • Gość: kris Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 15:56
      Co sie tak lamy z PiS;u podniecacie, zaraz wam pikawa stanie. PiS rozliczymy za 2-3 lata rządów i obiecujemy ze bedzie jazda bez trzymanki, bo Wy to jestescie z AWS'u tylko ze przefarbowani
    • Gość: Anna Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 17:13
      rozwiązać te fundusze do których dopłacamy, zostawić tylko jednostki
      samofinansujące się
      • Gość: zasieki1 Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:43
        a to ciekawe anna. pare postow wyzej piszesz, ze lotnisko jest potrzebne a tu ,
        ze nalezy zostawic tylko jednostki samofinansujace sie. jedno z drugim sie
        kloci...
        • armagedon17 Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr 28.11.05, 17:54
          To co zrobili z baronem Brachmańskim jest szczytem buty, chamstwa, arogancji i
          nie liczenia się z nikim i z niczym. I ten wieprz Bocheński zamierza startować
          na prezydenta Zielonej Góry. Po to chyba żeby takimi wymiocinami obstawić
          wszystkie stołki w Urzędzie Miejskim i instytucjom im podległym. Ponoć Bocheński
          jest pewny zwycięstwa. A wy osły jakieś dyskusje o Vadimie czy Gradzie czy
          innych kandydatach. Wychodzi na to że nami będzie rządził Bocheński z
          Brachmańskim, Bambrowiczem, Kęsem, Kałuskim, Listowskim i innymi super specami
          od niszczenia tego co inni zbudują. Hańba Zielonej Górze. Hańba Polsce.
        • Gość: Anna Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 18:20
          to lotnisko może się też samofinansować, np. można je wynajmować na manewry
          wojskom obcym i naszym, można przewozić towary - duuuużo można, tylko trzeba
          chcieć, a jeśli po tej ostatniej próbie okaże się, że nie można , to zaorać !
          Ale potrzebne jest wg mnie
          • Gość: zasieki1 Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:13
            widzisz, lotnisko moze sie samofinansowac. sluzba zdrowia moze sie nie
            zadluzac. szkolnictwo moze byc na wyzszym poziomie i nie platne dla biednych i
            bezplatne dla bogatych. wszystko mozna zmienic. tylko trzeba chciec i wiedziec
            jak. na razie pan brachmanski chce dostawac pieniadze za robote, na ktorej sie
            nie zna (o przepraszam, ma dobre kontakty w lasach panstwowych i w strazy
            pozarnej - takie oto kryteria decydowaly o jego nominacji na stanowisko w
            funduszu). takimi sposobami niestety nic sie nie naprawi. a wlasnie takie
            metody zostaly zastosowane w reaktywowaniu polaczenia z warszawa.
    • Gość: glownodowodzacy SL Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:25
      chce zapytac Posla Kochanowskiego co on na takie glupie pomysly zeby
      Brachmanskiego na wice szefa funduszu.Czy Pan posel tego nie rozumie ze SLD
      przez takich ludzi jak Brachmanski czy Bochenski upada tak jak unia wolnosci
      zniknie z powierzchni bo was juz trzebawymienic na innych nowych mlodych
    • fars Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr 28.11.05, 18:49
      nawet jęczeć się nie chce
    • Gość: BOLIEK Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:52
      POPROSTU-CZERWONA GÓRA
    • Gość: monday1974 Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:39
      Ja również przyłączam się do gratulacji. Ku chwale Przyrody!
      Panie Marszałku Bocheński: Czy nie mógł by i mi PAn czegoś załatwić. ZNam ja
      się na wszystkim prawie :-)A i do SLD wstąpić mogę, wszak czasy cięzkie.
      • Gość: Jędrek Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:45
        Kochani.Cofnijcie się do roku 2001. Kęs startował w wyborach do Parlamentu z
        Nowej Soli. Nie dostał się , zaraz potem Brachmański jemu czyli Kęsowi ,Lidii
        Gryko i wielu innym pozałatwiał stanowiska jakie teraz zajmują. To była zapłata
        za to ,że nie dostali się do parlamentu , ale wiernie jak pies służyli
        Brachmańskiemu.Ręka , rękę myje.Szkoda się denerwowa.
    • Gość: Piotr Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 21:08
      Czy ktoś z tym wreszcie zrobi porządek !!! Czy dalej będą takie cwaniaki pluli
      opinii publicznej w twarz.
    • Gość: AMG Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 22:26
      Brawo panie Bochenski rzeczywiscie jest to idealny kandydat na to stanowisko i
      na ciepła posadke , po co konkurs po co rywalizacja z młodymi wykształconymi
      ludżmi lepiej niech jade sobie oni do anglii pomyć gary wkońcu brachmanski sie
      tak upakarzac nei bedzie skoro posadki sypia sie dla niego jak z rekawa!!!Żygać
      sie chce!!!
      • boccaccio Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr 28.11.05, 22:33
        Mam nadzieję że Bochen to przeczyta. Stary, to twój gwóźdź do trumny.
        Popełniłeś fatalny błąd i ludzie ci tego nie wybaczą. A kto może tę bande wziąć
        dzisiaj za łeb? Tylko sejmik. Choć w mbiejszości, ale mogą zrobić dym.
        Zobaczymy gdzie jest ta koalicyjna z PiSem Samoobrona czy LPR? Zobaczymy?
    • Gość: Podatnik Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 23:14
      Za takie pieniądze można byłoby zatrudnić, co najmniej trzy młode, wykształcone
      osoby (zmniejszenie bezrobocia wśród młodzieży i ukłon w ich stronę), które o
      niebo lepiej radziłyby sobie z "rozległymi obowiązkami i licznymi imprezami”.
      Oburzenie opinii publicznej jest całkowicie zasadne. Patologię, która ogarnęła
      fundusze można zlikwidować tylko w jeden sposób – dokonując totalnej ich
      likwidacji. Takie obietnice wyborcze składali zwycięzcy. Nastał czas ich
      realizacji, pierwszy pod młotek od stycznia przyszłego roku ma iść PFRON – a
      przy okazji ciekawe, w jakie posady zostaną „zabezpieczeni” towarzysze tracący
      w nim pracę? Byle nie za pieniądze podatników, najlepiej niech idą na swoje i
      pokażą, jak prowadzi się własny biznes i tworzy w nim miejsca pracy dla
      bezrobotnych.
    • Gość: IIIks Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 05:59
      Kur...jaja!Ciekawe czy Brachmański zaproponuje tak jak kiedyś,aby w jego nowej
      instytucji pracownicy zwracali się do siebie per Towarzyszu?;)))
      • Gość: ALI Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.05, 08:55
        Brachmański jest be , ale popatrz na swych idoli PISiorów np: Kurskiego i jego
        lesniczówke.....jak pluć to na wszystkie przekręty i wszystkich
        przekrętasów.....IIIks pozdrawiam po dlugiej nieobecności....
        • Gość: kolo Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:24
          Do Alego: Kurski nie jest z mojej bajki, ale wykaż w którym miejscu złamał
          prawo; używaj rozumu częściej.
        • Gość: IIIks Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 18:04
          Do Alego.Z Kurskim sam mam mieszane uczucia.
          • Gość: Joanna Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.11.05, 19:15
            a widziałeś co powiedział w kuluarach w rozmowie Lisem i Wołkiem ? że durne
            społeczeństwo łyknie wszystko i jeszce coś w tym duchu, dla mnie jest skończony
    • Gość: Kumbracha Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.05, 11:18
      Każdy jest czyimś "Brachem". A może mieli zrobić konkurs tak jak się to robi
      w "mieście". Dla iluzji pospólstwa. Przecież stare polskie przysło mówi "Jeśli
      wejdziesz między wrony, musisz krakać jako one". Proste, więc skąd tyle zadymy.
      Przecież PiSowcy za rok wygrają wybory samorządowe i wezmą wszystko. Nawet na
      stanowisko palacza w kotłowni będzie potrzebna opinia pozytywna z IPN-u.
      • Gość: kolo ROBOTA DLA SWOICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:21
        Z dzisiejszej G.Lubuskiej:

Byli posłowie Andrzej Brachmański, Franciszek Wołowicz, Jakub Derech-Krzycki,
        członek władz lubuskiego SLD Zbigniew Pierożek - oni robotę już znaleźli.
        Zatrudnili ich koledzy z SLD.

Andrzej Brachmański to wielki przegrany tegorocznych wyborów parlamentarnych.
        Zainwestował krocie w kampanię wyborczą, ale ludzie go nie wybrali. Krążyły
        plotki, że ma być szefem Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego, a nawet, że
        chce się zarejestrować jako bezrobotny. Robotę znalazł w zielonogórskim
        Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska. Był jedynym kandydatem na wiceprezesa
        (drugiego). Rada nadzorcza klepnęła jego kandydaturę, a dziś ma ją przyklepać
        zarząd województwa. Ponieważ wiceprezes Funduszu dostaje 9 tys. zł brutto
        miesięcznie, to byłemu wiceministrowi na pewno krzywda się nie stanie.

Pan od salonów

Brachmański sam zabiegał o posadę u prezesa Funduszu. W końcu to jego partyjny
        kolega Kazimierz Kęs (szef rady powiatu nowosolskiego z SLD). Fundusz od kilku
        lat obywał się bez drugiego wiceprezesa. Po co więc on teraz? - Wystarczała
        nieobecność jednego prezesa, by zablokować proces decyzyjny - tłumaczy Kęs.
        Brachmański z funduszu będzie mógł być odwołany z trzymiesięcznym
        wypowiedzeniem. Wówczas odbierze odprawę (trzy pensje). Ma się zająć współpracą
        Funduszu ze strażą pożarną, Lasami Państwowymi, parkami krajobrazowymi,
        samorządami. - Chcę też wykorzystać jego kontakty z warszawskimi salonami -
        dodaje Kęs.

Wykosił rywali

Również dziś na zarządzie województwa marszałek Andrzej Bocheński (SLD) ma
        powołać na dyrektora Wojewódzkiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Drzonkowie
        Zbigniewa Pierożka, byłego dyrektora zielonogórskiego oddziału NFZ, a
        partyjnie - członka lubuskiej rady wojewódzkiej SLD. Na czele komisji
        konkursowej, która go wybrała, stał podwładny marszałka - Mieczysław Jerulank.
        - Było siedmiu kandydatów, ale tylko to, co przedstawił Pierożek miało ręce i
        nogi - chwali Jerulank. - Zapunktowało też to, że był dyrektorem klubu
        sportowego Gwardia. Jako dyrektor ma zarabiać ok. 5 tys. zł brutto.

Praca u kolegi

Byli posłowie SLD Franciszek Wołowicz i Jakub Derech-Krzycki nie musieli
        startować w żadnych konkursach. Wrócili do macierzystych zakładów pracy:
        Wołowicz do żarskiego magistratu, a Derech-Krzycki do gorzowskiego szpitala.
        Ten pierwszy odszedł jako burmistrz, teraz został wiceburmistrzem, zastępcą
        swego kolegi z rady wojewódzkiej SLD - Romana Pogorzelca. - Cieszę się, że
        burmistrzem jest kolega, którego sam rekomendowałem - mówi Wołowicz, który
        zarabia teraz 7.621 zł brutto.
        Derech-Krzycki ze szpitala odszedł jako dyrektor. Ale dyrektorem jest już -
        wyłoniony w konkursie - Leszek Wakulicz. Były poseł wprawdzie na swój fotel nie
        wrócił, ale pensję musi mieć taką, jak wtedy gdy odchodził z pracy, czyli w
        granicach 6,5 tys. zł brutto. Od kilku dni pracuje więc jako główny specjalista
        lecznicy ds. zarządzania majątkiem trwałym. - Na tym stanowisku był wakat od
        czterech lat, a obowiązki zarządzania majątkiem wypełniały inne osoby -
        przyznaje Wakulicz.

• Gość: kolo Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:27
      Jeśli palacz był "kapustą" - to i owszem.
    • Gość: zielonogórzanin Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:51
      Kiedy ta czerwona pluskwa oderwie się od organizmu miejskiego? Dopiero gdy
      zejdzie!?
    • Gość: ki czort NIEZŁE JAJA-PRWICA WYGRAŁA WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:00
      A PIEROŻKOWA ESBECJA ZAWŁASZCZA WSZYSTKO CO SIĘ RUSZA I NA DRZEWO NIE UCIEKA.
      • Gość: oremus Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. IP: *.ztpnet.pl 30.11.05, 16:40
        Głosowałem za LSD ale to co widzę,co wyprawia ten rosochaty marszałek to koniec
        .Zresztą to co robi Marcinkiewicz i Pis coraz bardziej mnie przekonuje.Precz z
        kolesiostwem i lsd.
        • Gość: niss Re: Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. IP: 80.51.245.* 30.11.05, 18:32
          Brawo Panie Marszałku.Ci wszyscy dewoci i dewotki z partii Moherowych Berecikow
          moze dostana zawału ze złosci.
          • oczapowski Re: Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. 30.11.05, 18:40
            Ha, ha, ha...!!!Nie licz na to...!Przezylismy potop szwedzki, niemiecki i
            radziecki to tym bardziej nie ruszy nas sld-owski...!A to juz ostatnie podrygi
            tej bandy...Niech sie naciesza ostatnimi w zyciu stolkami...!Zreszta dla takich
            sld-owskich palantow jakikolwiek stolek jest dobry...Na koniec moze jeszcze
            siada ale na stolku do ... dojenia krow w oborze (jak jeszc ze takie sa?!)
            • Gość: niss Re: Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. IP: 80.51.245.* 30.11.05, 18:48
              Piekne zdania.Jak prawdziwy katolik.JUZ WIDZE JAK CO NIEDZIELA W KOŚCIELE
              PRZEKAZUJESZ BLIZNIM ZNAK POKOJU. A po wyjsciu z kościoła to diabeł budzi
              najgorsze instynkty.Gratulacje dla sluchacze prawdziwego radia MARYJA
              • boccaccio Re: Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. 30.11.05, 18:53
                Jak smiesz psie przywoływac kościół. Ludzie z głodu zdychają a ci bandyci dają
                kolesiowi 9000 zł pensji z naszych pieniędzy. Piekło was czeka to 100% pewne.
                Będziecie się SLDowskie s... smażyć w smole.
              • oczapowski Re: Teraz na pewno w Zielonej Górze wygra PiS. 30.11.05, 18:55
                Bliznim przekazuje ale sa granice, nistety...Ale oczywiscie
                argumentacja...powielana w setki nie tylko na tych forach...Nie napracowales
                sie...Cos jesczze o zlych katolikach..?!Moze masz cos o dobrych sld-upkach?!
                Rzuc jakims zartem...?!To co powozimy bochena ddokola ratusza na taczce?

Gość portalu: niss napisał(a):

> Piekne zdania.Jak prawdziwy katolik.JUZ WIDZE JAK CO NIEDZIELA W KOŚCIELE
                > PRZEKAZUJESZ BLIZNIM ZNAK POKOJU. A po wyjsciu z kościoła to diabeł budzi
                > najgorsze instynkty.Gratulacje dla sluchacze prawdziwego radia MARYJA
    • Gość: krzycho Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.gala.net.pl 01.12.05, 17:06
      skandal w zielonej gorze przegrani baronowie sld dziela sobie cieplutkie posadki
      !!!! baronowie sld do marketow do roboty !!! czy pani prezydent - nie wiem pis
      po nie mozecie cos z tym fantem zrobic czy na nich nie ma bata jak dlugo jeszcze
      • Gość: Bolek Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:53
        kto dokładnie oglądał w kablówce rozmowę redaktora Gromadzkiego z Brachmańskim.
        Na koniec rozmowy Brachmański podziękował byłemu baronowi i oddał mu wszystkie
        notatki i pytania ,które w domu studiował i uczył się na pamięc
        odpowiedzi.Zawsze wiedziałem ,że Gromadzki trzyma z SLD , wida to zresztą, a
        ten fakt na koniec rozmowy zapamiętają wszyscy przy telewizorach.I tak okłamuje
        się widzów,a Brachmański udaje ,że wszystko wie o urzędzie do którego poszedł.
        Co by było gdyby nie miał sprearowanych odpowiedzi?????
        • Gość: zdumiony Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 19:10
          Ja oglądałem, i nie mam takiego odbioru jak ty. Gromadzki zachowywał się jak
          cham, nieprzygotowany do rozmowy. On nie rozmawiał, on z lubością niszczył
          swojego niedawnego najlepszego koleżkę. Czerwoni tracą, a on wie kiedy zmienić
          barwy. Jestem zdumiony, bo jego rozmowy były - takie jest moje zdanie - w miarę
          wyważone i rzeczowe. A to była zwykła pyskówka z jego strony i wprost jad i
          złośliwość z niego tryskały.
          Jednego jestem pewien - czy to SLD, czy LPR czy PO czy PIsuary, też będą tak
          postępować. Teraz obrywa lewica, za rok obrywać będzie prawica za swoje
          przekręty. Polityka to jedno wielkie gó..o. Nie wierzę w uczciwość polityków.
          • Gość: M:) Re: Brachmański wiceprezesem Funduszu Ochrony Śr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:34
            ..Mam dokładnie takie same odczucia jak "zdumiony" .Obserwuję z niesmakiem
            metamorfozę red. Gromadzkiego. Generalnie jego zachowanie było żenujące-
            niezależnie od tego co sądzę o nominacji Brachmańskiego-moje zdanie o tym
            programie jest jednoznacznie negatywne..Dziennikarstwo najniższych lotów :(
          • bzykbzyczek Brachmański to wyjątkowy cham i prostak 01.12.05, 20:40
            Butny, arogancki, pewny siebie, beszczelny baron który za 9000 zł plus premie
            nawet nie wie co będzie robił. Brachmański ze wstydu powinien schowac sie pod
            stół. Przecież nikomu to stanowisko nie było potrzebne od wielu lat nikt nie
            powoływał drugiego wiceprezesa. Kęs mianowany z klucza partyjnego wykonał
            polecenie partyjne. To mafia. Jestem pewien że SLDowcy popełnili błąd. Ludzi im
            tego nie wybaczą. A Bocheński któremu marzyła sie prezydentura Zielonej Góry
            dzisiaj niech lepiej idzie na jakiś kurs muraża. Za rok wszyscy na zbity pysk
            mam nadzieję zostaną wyrzucony z dnia na dzień.
            • Gość: Chromy Re: Brachmański to wyjątkowy cham i prostak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:29
              Murarza, raczej. Bo na "muraża" pewnie nie będzie chciał.
              Broń nas Panie Boże przed takim Prezydentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka