turek811 04.01.06, 20:50 Fajna babka z pani Przybylskiej,jeszcze lepszym pedagogiem jest jej mąz Marek,nauczyciel matematyki,potrafił niesamowicie zainteresować ucznia swoim przedmiotem.Pozdrawiam oboje.Były licealista Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Więcej w portfelu belfra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:18 Zgadzam się z Tobą. Pani Danuta jako nauczyciel bardzo się angażuje w naukę swoich uczniów języka niemieckiego i dzięki temu wszyscy, którzy mieli przyjemność mieć u niej lekcje potrafią dobrze posługiwać się tym językiem.Ja jej za to bardzo dziękuję.Co do matematyki - to nigdzie nie spotkałam się z tak wspaniałym pedagogiem jakim jest p. Marek Przybylski.Do tego grona dołączyłabym jeszcze Jacka Budzińskiego - historyka.Pozdrawiam serdecznie całe grono pedagogiczne Liceum nr III.Absolwentka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długi Re: Więcej w portfelu belfra IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 14:07 Dzięki Pani Przybylskiej i Panu Budzińskiemu miałem jedne z najlepszych wyników z Nowej Matury na Uniwerku w Poznaniu.Duży thx i pozdrówko:-) Odpowiedz Link Zgłoś