Dodaj do ulubionych

Bocheński pogrążył Falubaz

11.01.06, 20:32
Brak slow. Fakt biblioteka jest wazniejsza, ale starowka?
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Bocheński do DYMISJII IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 20:43
      Przewietrzyć ten urząd. Arogancja władzy na każdym kroku. I On chce startować
      na Prezydenta Zielonej Góry??? Dobrze, że miejskie SLD ma wyobraźnię i szacunek
      dla mieszkańców Zielonej Góry.
      • Gość: zg Re: SLD do skreslenia IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 20:54
        Oni cha ratowac twarz.

"SLD w mieście chce ratować twarz przed wyborcami. Zapowiada po cichu, że
        dołoży do stadionu żużlowego 6 mln zł budżetu miasta, kosztem innych
        inwestycji."

Cooooo??/ z miejskiej kasy????
        Moglo byc wiele wiecej kasy z UE !!!!

SKANDAL!!!!!!!!!!
        Sld kolejny raz zdradzilo miasto Zielna Gora.

PZDR
        • Gość: Eugman Re: SLD do skreslenia IP: *.uz.zgora.pl 11.01.06, 21:03
          A co myślicie, że bedziecie zgarniać calą kasę pazernie tylko dla siebie.
          Zielona Gora nie może zabierać całej kasy tylko dla siebie. Uważam, że
          posuniecie marszałka było rozsądne. Jako mieszkańca Żar cieszy mnie fakt i
          decyzja Marszalka jest szansą dla mojego miasta i starówki. A stadion owszem
          jest ważny, ale same wyniki ZKZ byly mizerne. Pamiętajcie zielongorzanie, że
          Kronopol jest sponsorem Falubazu. Chyba a tym zapomnieliście, gdyby sie kasa od
          sponsora z Żar to byście nic nie mieli.
          • Gość: zg Re: SLD do skreslenia IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 21:09
            To ja sie pytam po cholere ci eksperci ktorzy wystawiaja punkty za projekty???

Lepiej zeby ich nie bylo (nie bedzie trzeba im placic)
            Skoro wszystkie decyzje to decyzje polityczne

PZDR
            • cancro Re: Znowu croolick (notxt) 11.01.06, 22:17

• Gość: Waldek Re: SLD do skreslenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:12
            Ciesz sie ,że masz prace w Kronopolu a żarska starowka mnie interesuje tyle co
            ciebie nasza
            • Gość: kibic ZKŻ-tu Re: SLD do skreslenia IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.01.06, 20:40
              A Żarska starowka wisi mi jak kilo kitu."Ta joj" Ciekawe czy chociarz zauwaza ze
              jest odnowiona.Zary to ciemnota(nie wszyscy).
        • Gość: kibic ZKŻ-u Re: SLD do skreslenia IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.01.06, 20:33
          Czerwony Bochenski zdradzil Zielona Gore,a poklonil sie kobylakom.Biblioteke im
          odremontuje.Ciekawe za...
      • Gość: lolo Re: Bocheński do DYMISJII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 07:53
        Powiedźcie ludzie na co Wam ten stadion? Opamiętajciee się . Nie dajcie się
        popduścić jakiemuś taniemu redaktorowi-pachołkowi z PiS-u (Łukasiewicz).
        Decyzję podjął cały Komitet Sterującu a nie Bocheński w jednej osobi.
      • Gość: ziel Re: Bocheński do DYMISJII IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 18:06
        może on chce startować na prezia gorzowka?
    • Gość: żaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 21:09
      Z tego co się orientuję to zielona góra dostaje kasę na swój markowy żuzel z ..Żar.Czyż nie tak?No to w takim razie część kasy musi wrócić do Żar na remont starówki.Tak jest bardzo sprawiedliwie.Wy macie żużel i kase na to z Żar , a my mamy trochę więcej formaldechudu w powietrzu i odnowiona starówkę.Nie mozna mieć wszystkiego!!!!
      • eugman Re: Bocheński pogrążył Falubaz 11.01.06, 21:16
        Popieram raz jeszcze i czekam na polemike. No dawać Zielongorzanie macie coś do
        dodania. Argumatów wam brakuje. A swoja droga takich macie wlodarzy w miescie.
        Kogo wybarliscie to macie. Jaki wybor taki wynik.
      • Gość: Masterpeace Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.gala.net.pl 11.01.06, 21:28
        O czym ty mówisz?? Zielona Góra niczego z Żar nie dostaje. Kronopol niczego nie
        daje, ale kupuje medium reklamowe. Dotacje z Uni są zwykłą dotacją i nie
        porównujmy tu dwóch różnych rzeczy!
        • strusi_ogon Re: Bocheński pogrążył Falubaz 11.01.06, 21:57
          Są w lekkim szoku, bo dotarło do nich, ze to województwo nie składa się tylko z
          Zielonej Góry. Czasami taki zimny prysznic się przydaje. Może mentalnie
          przygotować niektórych mieszkańców ZG do niedługich, mam nadzieję czasów, gdy to
          śmieszne (tfu!) Lubuskie w ogole zostanie zdemontowane.

BTW - patrząc na problem czysto pragmatycznie - stare miasto w Żarach jest
          kulturowo i historycznie jednak znacznie cenniejszym obiektem, niz stadion w
          Zielonej Górze i nie ma co się napinać, że dostanie w pierwszej kolejności kasę.

• Gość: smutny Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:57
          Jestem Falubazem z Zielonej MARSZALEK ma racje ten MOCHEROWY "daunhan"mysli ze
          na Falubazie dojdzie do prezydenta badz marszalka -on do piet nie dorasta TYM
          ktorzy rzadza.Huszcze zalatwil zeby nie zabieral"prawicy"glosow.Daunhan w
          2004startowal na czlowieka ROKU czemu go niema w 2005-ha ha ha ha!!!!!!!
          • Gość: TonyFNF Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 22:09
            Smutny co ty tu bredzisz. Mowa jest o stadionie, a ty pieprzysz o Dowhanie (tak
            ma na nazwisko) i jeszcze klepiesz coś o Huszczy. Jeśli Bocheński był
            przymierzany na prezydenta ZG to przetracił sobie sam kark (politycznie) i
            wcale mi go nie żal - ZASŁUŻYŁ NA TO!!!

P.S. Po co są wydawane publiczne pieniądze na ekspertyzy, które nikogo nie
            obchodzą i lądują w koszu?? Na co ja płace podatki? Na marnotrawstwo jednego
            barana, który pomaga kolesiom?
            • Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:37
              W Zielonej Górze stadion żużlowy to symbol byc albo pić i ktoś kto tego nie
              rozumie nie jest lubuszaninem. Jest to jedyne miejsce w województwie gdzie sie
              spotyka 8 tys ludzi w niedzielne popołódnia i powinien on miec wygląd na miarę
              czasów.
    • Gość: croolick Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 22:48
      mag9 napisał:

> Brak slow. Fakt biblioteka jest wazniejsza, ale starowka?

No pewnie jasniepanstwo zrozumiec nie moze, wszak od 1950 caly "narod lubuski"
      budowal swoja stolice, ktora z 20 tys. miasteczka stala sie miastem 6-krotnie
      wiekszym. A wlasnie, ze to ma sens. Zaniedbywane przez ZG miasto w koncu moze
      cos zawdzieczac zielonogorskiemu politykowi, bo nie tylko ZG jest w tym
      wojewodztwie, do cholery! A jak tak dalej pojdzie to zuzel w ZG przejdzie do
      historii i co zrobilibyscie ze stadionem? gielda czy bazar za wojewodzkie pieniadze?
    • Gość: GORZÓW Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.06, 23:02
      A po co na wsi stadion? Muhhhahahah!!!
      • Gość: mag9 Re: Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.server.ntli.net 11.01.06, 23:21
        Sam jestem z Gorzowa, ale takiego chamstwa nie zniose! Wiesniaku pewnie
        mieszkasz gdzies na wsi w Jeninie, a ZG wioska nazywasz! Po uja wlazisz na to forum!

Dzieki Bochenski za kase na biblioteke.
        • Gość: Piterek Re: Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 23:24
          Mam nadzieję, że jak Bochen pojechał na Ukrainę to tam ma już niedaleko na
          Białoruś i niech nie wraca przynajmniej tyle dobrego zrobi dla województwa bo
          nic wiecej nie potrafi.
    • Gość: Boro Zary, Goszuf i polityczny debilizm IP: *.dsl.ligado.de 11.01.06, 23:38
      po raz kolejny okazuje sie, ze w naszym kraju nie ma rzeczy niemozliwych:-)))
    • Gość: Aleksander Wielki Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:55
      To pies
      • Gość: zielonogorzanin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 01:21
        Dla mnie to kolejny dowod, na to ze komuchy to zdrajcy. W zadnym przypadku nie
        stawili sie za Zielona Gora. Nic dla niej nie wywalczyli. Wszystkie wazniejsze
        rzeczy poszly do kobylej gory. Dbaja tylko o swoje interesy i kryja kolesi.
        Kiedy w koncu ten glupi narod to zrozumie i przestanie na nich glosowac.

Odnosnie projektow to kolejna glupota. Eksperci oceniaja, a potem banda kolesi
        pewnie nawet nie zagladajac do papierow ustala sobie kolejnosc. Jak w tym kraju
        ma byc dobrze.

Ps. Pozdrowienia dla sasiadow z polnocnej czesci woj. Dzieki waszym polityka
        teraz wy jestescie na gorze...
        • Gość: dzik Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 12.01.06, 14:14
          nie zapomniej że te komuchy wybudowały ZG!
    • Gość: MAXX Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 08:16
      No to Bochenski ma "na 100%" pewną wygraną we wszystkich najbliższych wyborach
      w Zielonej Górze...........ewidentne samobójstwo polityczne...........
    • Gość: stomatolog Nowe zęby Bochna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:27
      Pewnie w Gorzowie obiecano mu nowe zęby w zamian za taka decyzję.
    • Gość: e. Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 08:35
      Jak by ktoś go zabił chyba bym się nawet ucieszył.. oto jak go szanuję.... A
      pomyslec ze na SLD kiedys glosowalem :((( ... PS: nie jestem kibicem żużla a i
      tak widać że znów prywata, prywata...
    • Gość: mt Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: 195.85.249.* 12.01.06, 08:47
      Bocheński masz przerąbane wyprowadź sie od razu z naszego miasta
    • Gość: zielonogórzanin ZIELONA GÓRA=FALUBAZ + ronowicz i nic więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:39
      pustka-pustka-pustka-pustka
      • Gość: Waldek Re: ZIELONA GÓRA=FALUBAZ + ronowicz i nic więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:08
        jakie władze takie decyzje. Tak dbamy o własne interesy. Kiedyś SLD z czasów
        pan. Bartkowiaka bardziej dbało o stadion i jego parkingi
    • Gość: adams Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:27
      Szkoda, ze Zielona Gora jest nadal czerwona gora i kolesie z sld robia dalej co
      chca...Mam jeszcze nadzieje , ze po zgloszeniu oficjalnego protestu decyzja
      jeszcze raz bedzie podjeta . Nie mysle tu wcale o 100 % poparciu projetku
      stadionu , ale o wypracowaniu kompromisu - bo na tym to wszystko chyba powinno
      polegac .
      pozdro,a
    • Gość: zaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:32
      Zeby było po równo nasz Kropnopol ładuje kase w zuzla a oni spadają z ligii, to
      i marszałek dał kase dla zar. Z tego sie niezmiernie ciesze,

Zapraszam zielonogrzan do Żar jak juz rynek bedzie odnowiony.
      • Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:40
        I co mielibyśmy na tej waszej starówce robić ????????? siedzieć z menelami na
        ławce.
        • Gość: zaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:45
          nie przyrównuj tego czego nie znasz do zielonej góry. Skoro u was siedzą menele
          nie znaczy ze tak jest w kazdym miescie.

Poza tym w tym sezonie wasza drużyna pokazała jak z dwoma nowymi sponsorami nie
          mozna utrzymac sie w ekstraklasie. Niezły wyczyn.
          • Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:09
            jedyne miasto abstynentów
      • Gość: zlo Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:57
        jaki wsz kronopol to jest firma ktora daje gdzie chce wiesz co to jest reklama
        powiedz ile kronopol dal kasy na zuzel z twojej kasy co wy bredzicie z tych zar
    • Gość: Tak nie może być!! Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:50
      SLD pokazało ile jest warte. Nie czepiałbym się gdyby projekt klubu żużlowego
      był guzik warty. Jednak został on oceniony NAJLEPIEJ!!!!Ale zaledwie jeden
      człowiek udowodnił, że jest mądrzejszy od wszystkich razem wziętych. Nie ma on
      racji!!Stadion w Zielonej Górze potrzebuje modernizacji. Już od wielu lat to
      nie stadion, ale jego wrak. Przecież tam przychodzi tysiące kibiców. Niech mi
      nikt tutaj nie gada głupot, że biblioteka jest ważniejsza. Przecież idzie niż
      demograficzny. Już za kilka lat w szkołach będzie o połowę mniej dzieci. Kto
      będzie mianowicie korzystał z tej biblioteki? Czyli będzie tak, że przybędzie
      jedna duża biblioteka, ale kilkanaście mniejszych zostanie zamkniętych, bo kogo
      one będą miałyby obsługiwać? To jednoznacznie pokazuje, że ta decyzja to czysta
      polityka!!Jeśli ludzie wybrani w wyborach nie umieją reprezentować interesów
      wyborców to tacy politycy niech mają jakąś odrobinę przyzwoitości i niech się
      podadzą do dymisji. Ja też brałem udział w wyborach i głosowałem, gdzie są
      ludzie, gdzie są posłowie i senatorowie na których ja oddałem głos niech
      interweniują niech bronią intersów tych, którzy na was oddali głosy?! Jesli nie
      potrafią, to najlepiej zlikwidować woj. lubuskie. Przyłączmy się np. do
      dolnośląskiego czy wielkopolskiego - co za różnica? Dla mnie ta decyzja to
      wstyd!!Precz z takimi leniwcami, którym jedyne dobro to dobro własnego brzucha
      i własny interes!!Brzydko ten pan postąpił!!Olał kibiców!!To nie zostanie mu
      zapomniane!! O nie!!
      • Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:07
        Jesli chodzi o biblioteke w GW to jest to juz druga.
        Pierwsza wlasnie sie konczy a teraz nastepna a u nas co???
        Nic UZ jest a bibliotek brak.

Niewazne pieniadze byly obiecanie i GW powinien je dostac.
        Najsmutniejsze jest jednak to iz gorzowiaczki w ogole tego nie zauwaza.
        Twierdza iz pieniadze im sie naleza ze "spadlo cos z panskiego stolu dla gw"
        Ost. polityk gorzowski powiedzial iz woj. powinno im sfinansowac rowniez CEA bo
        w ZG jest filharmonia i ze nasza orkiestra powinna grac w tym ich CEA bo
        przeciez on jak zwykle aspiracje maja warszawskie tylo ze nie zauwazaja ze sa
        wiocha (nie bedzie mial kto grac w tym CEA)
        Tak wiec dalej bedzie ujadanie ze strony GW jak to ZG wszystko zabiera

ZALOSNE.

Ps. Jedrzejczak moziwe iz smieje sie znas przewracajac przy tym nogami mooze
        tak:

"jakie te falubazy glupie no. W poprzedniej kadencji mieli tyle poslow z SLD,
        Barona,wice ministra a wszystko poszlo na moj weeeeeeelki GW.
        Wystarczylo iz porozdawalo sie wsrod poslow SLD ulotki informujace iz w ZG jest
        prawicowa prezydent a w GW jestem ja z SLD i to wystarczylo aby poslowie SLD
        glosowali za GW w sprawie TV Lubuska, WSA to juz wogole wychujalismy falubazow.
        W miescie tez sld jedzie sobie hahaha Basenu nie maja (ja zbudowalem bo to nie
        problem)byli przeciw budowie os. kronopolu, glosuja przeciw wszystiemu co dobre
        dla ZG (byle by Ronowicz bardziej zdolowac) a teraz dali nam taki prezent ahhaa.
        A te durne falubazy jeszcze pojda i zaglosuja na nas hahaha hahaha ale zycie
        pinkne jest"

PZDR
    • Gość: moris Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: 195.85.249.* 12.01.06, 12:02
      Na basen czekamy ponad 10 lat , na sztuczne lodowisko prawdopodobnie może
      wnuki się doczekają a te komunisty czerwone tacy jak Brachmański myśliwy z
      bożej łaski zapier..... sobie do lasku strzela do liska,dziczka i ma w d....
      o co proszą ludziska ZG. Przez takich ludzi jak Brachmański czy Bocheński
      Zielona Góra cofa się w rozwoju. I ostatnia moja prośba Panowie strzelcie sobie
      w łeb może wtedy coś się ruszy w ZG.
      • Gość: zg Re: SLD = ZDRADA!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:10
    • Gość: kibic FALUBAZU Trzeba wywieźć go na taczce z urzędu... IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:11
      prosto do goszofa!!!sld=zdrajcy ZG!!!
    • Gość: zg Re: Żary to fajne miasto tylko ze mieszka tam IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:31
      jeden taki gnojek co wpada tu czasem i syf sieje.

Nie zwalajmy winy na Zary, nie odreagowujmy na nich.

Wszystkiemu jest winne SLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PZDR i zycze rozwagi w wyborach
    • Gość: hanno Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:39
      Pani Ronowicz twierdzi iż to niechęć lewicy do prawicy jest przyczyna tego
      stanu rzeczy, tj. brakiem poparcia dla projektu rozbudowy stadionu żużlowego.
      Jest to oczywista nieprawda.
      Uzasadnię to w ten sposób;
      1. p. Ronowicz jest tak samo „prawicowa’ jak SLD „lewicowe”. W obu
      przypadkach są to tylko szyldy bez jakiegokolwiek znaczenia. SLD lewicowość ma
      tylko w nazwie , nie w działaniu. Z drugiej strony patrząc, czy jest możliwe by
      prawicowa p. Ronowicz pielęgnowała w swoim UM lewicowych działaczy na
      stanowiskach, a usuwała z takowych z rodowodem prawicowym (np.p. Baran, p.
      Sawicka) ?, Nie. Jej spory z lewicą to tylko teatrum, sprawa medialna i nic
      ponad to.
      2. W mieście faktycznie rządzi SLD, a tym rządzi de facto poseł Wontor.
      Pan Wontor jest w opozycji do p.Brachmańskiego, Bocheńskiego, Romankiewicza.
      3. Utracenie projektu bije więc w miejskie SLD (Wontor), a „prawicowa” p.
      Ronowicz nie ma tu nic do rzeczy.
      Być może też być tak, iż moje mniemania są z gruntu fałszywe.
      • Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:49
        W kwesti stadionu faktycznie Ronowicz jest czysta i nie ma nic wspolnego.

Inne dzialania byly torpedowane albo przez SLD na zlosc Ronowicz albo przez
        Ronowicz na zlosc SLD - ot zielonogorska rzeczywistosc.

W tej spr. zawinilo samo SLD i ich zagrywki wewnatrz partyjne.

ZDRAJCY!!!!!!!!!!!!

PZDR
      • Gość: adams Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:56
        hanno , za ciezkie to dla mnie ;)
    • Gość: Łukaszek BOCHEŃSKI idz na ryby IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 13:56
      Panie Bocheński pan interpretuje się z Falubazem widziałem pana ogłoszenia z
      poprzedniej kampani panie daj pan spokój i idz pan na ryby i tylko żebym nie
      widział pana ogłoszeń wyborczych na stadionie razem z panem. A SLD to ja się
      dziwie tniecie fundusze europejskie dla ikony miasta (żużla) w którym chcecie
      ponownie przejąć władze uwarzajcie bo my kibice też jesteśmy kibicami. P.S. Pana
      Bocheńskiego nie popre w kandydowaniu
    • Gość: żaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 12.01.06, 14:08
      Niech wam KRONOPOL da pieniądze na satdion jak taki dobry jest!! Kronopol w
      żarach truje a na żużel w Zielonej daje pieniądze Bocheński dobrze robi że dał
      na starówke w żarach miasto stare i z historią należy się mieszkańcom. Co
      innego z tym Gorzowem....
    • Gość: ObServer A cóż to jest SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:35
      Zastanawia mnie ciągle, że kolesie z jakiejś sekty politycznej, osiągającej w
      badaniach wynik mieszczący się w granicach błędu statystycznego, ciągle
      utrudniają życie ogółowi! Czy nie czas na delegalizację tej sekty, by jakieś
      bocheńskie, brachmańskie, listowskie czy pomocników pomocnicy jarząbki nie
      przeszkadzali normalnie żyć i nie żerowali na zdrowym organiźmie?
      • Gość: zaranin Re: A cóż to jest SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:31
        zanim cos napiszesz to sprawdz o co chodzi. Marszałem to władza samorządowa, a
        wybory do sejmiku beda jesienią. Nie podoba sie to zagłosuj na PIS pewnie da
        więcej na zuzel bo onie wszystkim na papierze dają, gorzej jak przychodzi do
        konkretów, Poza tym sprawa nie jest jeszcze przesądzona.

A na koniec porównaj interes społeczny jaki niesie ze sobą zuzel i poprawa
        wizerunku miasta. Macie sponsora to zapukajcie jako kibice do Kronopolu. A
        najlepiej wpadnijcie do Żar powdychac troche trucizny, zobacz jak pachnie lasem.
    • Gość: piter Re: A cóż to jest SLD ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.01.06, 16:02
      Tak samo wy budujcie sobie bibliotekę za własne pieniądze. Wojewódzka już jest,
      drugiej nie potrzeba.
    • Gość: OlaF Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:07
      Klub z Zielonej Góry ma takie samo prawo starania się o pieniądze unijne jak
      każdy inny w województwie. Jak się okazuje został on najprofesjonalniej
      przygotowany ze wszystkich. Mówienie o tym, że "ja" sobie nie życzę by
      z "moich" pieniędzy ktoś remontował "sobie" stadion jest niepoważne. Ja moge to
      samo powiedzieć. Też mieszkam w tym województwie. Jeżdże na mecze żuzlowe i
      chce je ogladać w godziwych warunkach. Są to pieniądze unijne i każdy może z
      nich skorzystać. Są tak samo "twoje" jak i "moje". Miasto przecież też
      postanowiło, że dołoży nie mało. Tutaj zabrakło dobrej woli. Nie wiem może to
      jakaś złośliwość, osób które decyzje podejmują. Być może nie chodzą one do
      spowiedzi. Może są niewierzący. Wierzą tylko w pieniądze, pełny brzuch i pełny,
      własny pełny mieszek.
      • Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 17:23
        Dajcie na luz.

Z gorzowiaczkami nigdy nie mozna bylo merytorycznie pogadac.

PZDR
        • Gość: Biuro meldunkowe Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 18:07
          Czy bochen i brachman wyprowadzili się już z Zielonej Góry?
      • Gość: Kaninchen Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 20:27
        Gość portalu: OlaF napisał(a):

> Jak się okazuje został on najprofesjonalniej przygotowany ze wszystkich.

Jak wiadomo od 1950 r., kiedy ZG zostala stolica wojewodztwa, kazdy przygotowany
        tu projekt, jest zawsze bez dyskusji, najbardziej profesjonalny ze wszystkich.
    • jose_camboso Re: Bocheński pogrążył Falubaz 12.01.06, 18:33
      Do andrzejusa!
      Słuchaj jak masz zamiar na forum przedstawiac swoje sympatie kibicowskie to
      sobie lepiej podaruj, bo fora od tego nie sa, a poza tym móglbys uzywac troche
      bardziej eleganckich slow prostaczku z gorzówka. Renowacja stadionu to miała
      byc z funduszy UE, a to znaczy ze obiekt miałby słuzyc nie tylko jako stadion
      ale tez kompleks rekreacyjny równiez dla przyjezdnych czyli np dla ciebie, ale
      lepiej tu nie przyjezdzaj prosty człowieczku!
      • andrzejusa Re: Bocheński pogrążył Falubaz 12.01.06, 18:54
        jose_camboso , co zo znaczy"sympatie kibicowskie"?
        mylisz sie co do forow , fora wlasnie po to sa zeby na nich
        wyrazac swoje opinie
        co do eleganckich slow , to bez problemu bije mnie na glowe zg , i
        nie przesadzaj , ja uzywam bardzo eleganckich slow!
        czy okreslenie "durnowate falubazy" kogos obraza? moglbym uzyc duzo
        bardziej dosadnego , bo na takie zaslgujecie , ale kulturalny jestem
        • Gość: Zielonogórzanin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:54
          Tak, mnie obraza i mieszkańców mojego miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka