mag9 11.01.06, 20:32 Brak slow. Fakt biblioteka jest wazniejsza, ale starowka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Bocheński do DYMISJII IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 20:43 Przewietrzyć ten urząd. Arogancja władzy na każdym kroku. I On chce startować na Prezydenta Zielonej Góry??? Dobrze, że miejskie SLD ma wyobraźnię i szacunek dla mieszkańców Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: SLD do skreslenia IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 20:54 Oni cha ratowac twarz. "SLD w mieście chce ratować twarz przed wyborcami. Zapowiada po cichu, że dołoży do stadionu żużlowego 6 mln zł budżetu miasta, kosztem innych inwestycji." Cooooo??/ z miejskiej kasy???? Moglo byc wiele wiecej kasy z UE !!!! SKANDAL!!!!!!!!!! Sld kolejny raz zdradzilo miasto Zielna Gora. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugman Re: SLD do skreslenia IP: *.uz.zgora.pl 11.01.06, 21:03 A co myślicie, że bedziecie zgarniać calą kasę pazernie tylko dla siebie. Zielona Gora nie może zabierać całej kasy tylko dla siebie. Uważam, że posuniecie marszałka było rozsądne. Jako mieszkańca Żar cieszy mnie fakt i decyzja Marszalka jest szansą dla mojego miasta i starówki. A stadion owszem jest ważny, ale same wyniki ZKZ byly mizerne. Pamiętajcie zielongorzanie, że Kronopol jest sponsorem Falubazu. Chyba a tym zapomnieliście, gdyby sie kasa od sponsora z Żar to byście nic nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: SLD do skreslenia IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 21:09 To ja sie pytam po cholere ci eksperci ktorzy wystawiaja punkty za projekty??? Lepiej zeby ich nie bylo (nie bedzie trzeba im placic) Skoro wszystkie decyzje to decyzje polityczne PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: SLD do skreslenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:12 Ciesz sie ,że masz prace w Kronopolu a żarska starowka mnie interesuje tyle co ciebie nasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ZKŻ-tu Re: SLD do skreslenia IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.01.06, 20:40 A Żarska starowka wisi mi jak kilo kitu."Ta joj" Ciekawe czy chociarz zauwaza ze jest odnowiona.Zary to ciemnota(nie wszyscy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ZKŻ-u Re: SLD do skreslenia IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.01.06, 20:33 Czerwony Bochenski zdradzil Zielona Gore,a poklonil sie kobylakom.Biblioteke im odremontuje.Ciekawe za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Bocheński do DYMISJII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 07:53 Powiedźcie ludzie na co Wam ten stadion? Opamiętajciee się . Nie dajcie się popduścić jakiemuś taniemu redaktorowi-pachołkowi z PiS-u (Łukasiewicz). Decyzję podjął cały Komitet Sterującu a nie Bocheński w jednej osobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: Bocheński do DYMISJII IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 18:06 może on chce startować na prezia gorzowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 21:09 Z tego co się orientuję to zielona góra dostaje kasę na swój markowy żuzel z ..Żar.Czyż nie tak?No to w takim razie część kasy musi wrócić do Żar na remont starówki.Tak jest bardzo sprawiedliwie.Wy macie żużel i kase na to z Żar , a my mamy trochę więcej formaldechudu w powietrzu i odnowiona starówkę.Nie mozna mieć wszystkiego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eugman Re: Bocheński pogrążył Falubaz 11.01.06, 21:16 Popieram raz jeszcze i czekam na polemike. No dawać Zielongorzanie macie coś do dodania. Argumatów wam brakuje. A swoja droga takich macie wlodarzy w miescie. Kogo wybarliscie to macie. Jaki wybor taki wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masterpeace Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.gala.net.pl 11.01.06, 21:28 O czym ty mówisz?? Zielona Góra niczego z Żar nie dostaje. Kronopol niczego nie daje, ale kupuje medium reklamowe. Dotacje z Uni są zwykłą dotacją i nie porównujmy tu dwóch różnych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Bocheński pogrążył Falubaz 11.01.06, 21:57 Są w lekkim szoku, bo dotarło do nich, ze to województwo nie składa się tylko z Zielonej Góry. Czasami taki zimny prysznic się przydaje. Może mentalnie przygotować niektórych mieszkańców ZG do niedługich, mam nadzieję czasów, gdy to śmieszne (tfu!) Lubuskie w ogole zostanie zdemontowane. BTW - patrząc na problem czysto pragmatycznie - stare miasto w Żarach jest kulturowo i historycznie jednak znacznie cenniejszym obiektem, niz stadion w Zielonej Górze i nie ma co się napinać, że dostanie w pierwszej kolejności kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:57 Jestem Falubazem z Zielonej MARSZALEK ma racje ten MOCHEROWY "daunhan"mysli ze na Falubazie dojdzie do prezydenta badz marszalka -on do piet nie dorasta TYM ktorzy rzadza.Huszcze zalatwil zeby nie zabieral"prawicy"glosow.Daunhan w 2004startowal na czlowieka ROKU czemu go niema w 2005-ha ha ha ha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TonyFNF Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 22:09 Smutny co ty tu bredzisz. Mowa jest o stadionie, a ty pieprzysz o Dowhanie (tak ma na nazwisko) i jeszcze klepiesz coś o Huszczy. Jeśli Bocheński był przymierzany na prezydenta ZG to przetracił sobie sam kark (politycznie) i wcale mi go nie żal - ZASŁUŻYŁ NA TO!!! P.S. Po co są wydawane publiczne pieniądze na ekspertyzy, które nikogo nie obchodzą i lądują w koszu?? Na co ja płace podatki? Na marnotrawstwo jednego barana, który pomaga kolesiom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:37 W Zielonej Górze stadion żużlowy to symbol byc albo pić i ktoś kto tego nie rozumie nie jest lubuszaninem. Jest to jedyne miejsce w województwie gdzie sie spotyka 8 tys ludzi w niedzielne popołódnia i powinien on miec wygląd na miarę czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.06, 22:48 mag9 napisał: > Brak slow. Fakt biblioteka jest wazniejsza, ale starowka? No pewnie jasniepanstwo zrozumiec nie moze, wszak od 1950 caly "narod lubuski" budowal swoja stolice, ktora z 20 tys. miasteczka stala sie miastem 6-krotnie wiekszym. A wlasnie, ze to ma sens. Zaniedbywane przez ZG miasto w koncu moze cos zawdzieczac zielonogorskiemu politykowi, bo nie tylko ZG jest w tym wojewodztwie, do cholery! A jak tak dalej pojdzie to zuzel w ZG przejdzie do historii i co zrobilibyscie ze stadionem? gielda czy bazar za wojewodzkie pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORZÓW Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.06, 23:02 A po co na wsi stadion? Muhhhahahah!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag9 Re: Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.server.ntli.net 11.01.06, 23:21 Sam jestem z Gorzowa, ale takiego chamstwa nie zniose! Wiesniaku pewnie mieszkasz gdzies na wsi w Jeninie, a ZG wioska nazywasz! Po uja wlazisz na to forum! Dzieki Bochenski za kase na biblioteke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterek Re: Buhahaha!!! BRAWO MARSZAŁEK!!! IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 23:24 Mam nadzieję, że jak Bochen pojechał na Ukrainę to tam ma już niedaleko na Białoruś i niech nie wraca przynajmniej tyle dobrego zrobi dla województwa bo nic wiecej nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Zary, Goszuf i polityczny debilizm IP: *.dsl.ligado.de 11.01.06, 23:38 po raz kolejny okazuje sie, ze w naszym kraju nie ma rzeczy niemozliwych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Wielki Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:55 To pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 01:21 Dla mnie to kolejny dowod, na to ze komuchy to zdrajcy. W zadnym przypadku nie stawili sie za Zielona Gora. Nic dla niej nie wywalczyli. Wszystkie wazniejsze rzeczy poszly do kobylej gory. Dbaja tylko o swoje interesy i kryja kolesi. Kiedy w koncu ten glupi narod to zrozumie i przestanie na nich glosowac. Odnosnie projektow to kolejna glupota. Eksperci oceniaja, a potem banda kolesi pewnie nawet nie zagladajac do papierow ustala sobie kolejnosc. Jak w tym kraju ma byc dobrze. Ps. Pozdrowienia dla sasiadow z polnocnej czesci woj. Dzieki waszym polityka teraz wy jestescie na gorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 12.01.06, 14:14 nie zapomniej że te komuchy wybudowały ZG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 08:16 No to Bochenski ma "na 100%" pewną wygraną we wszystkich najbliższych wyborach w Zielonej Górze...........ewidentne samobójstwo polityczne........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolog Nowe zęby Bochna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:27 Pewnie w Gorzowie obiecano mu nowe zęby w zamian za taka decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 08:35 Jak by ktoś go zabił chyba bym się nawet ucieszył.. oto jak go szanuję.... A pomyslec ze na SLD kiedys glosowalem :((( ... PS: nie jestem kibicem żużla a i tak widać że znów prywata, prywata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: 195.85.249.* 12.01.06, 08:47 Bocheński masz przerąbane wyprowadź sie od razu z naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin ZIELONA GÓRA=FALUBAZ + ronowicz i nic więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:39 pustka-pustka-pustka-pustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: ZIELONA GÓRA=FALUBAZ + ronowicz i nic więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:08 jakie władze takie decyzje. Tak dbamy o własne interesy. Kiedyś SLD z czasów pan. Bartkowiaka bardziej dbało o stadion i jego parkingi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:27 Szkoda, ze Zielona Gora jest nadal czerwona gora i kolesie z sld robia dalej co chca...Mam jeszcze nadzieje , ze po zgloszeniu oficjalnego protestu decyzja jeszcze raz bedzie podjeta . Nie mysle tu wcale o 100 % poparciu projetku stadionu , ale o wypracowaniu kompromisu - bo na tym to wszystko chyba powinno polegac . pozdro,a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:32 Zeby było po równo nasz Kropnopol ładuje kase w zuzla a oni spadają z ligii, to i marszałek dał kase dla zar. Z tego sie niezmiernie ciesze, Zapraszam zielonogrzan do Żar jak juz rynek bedzie odnowiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:40 I co mielibyśmy na tej waszej starówce robić ????????? siedzieć z menelami na ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:45 nie przyrównuj tego czego nie znasz do zielonej góry. Skoro u was siedzą menele nie znaczy ze tak jest w kazdym miescie. Poza tym w tym sezonie wasza drużyna pokazała jak z dwoma nowymi sponsorami nie mozna utrzymac sie w ekstraklasie. Niezły wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:09 jedyne miasto abstynentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlo Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:57 jaki wsz kronopol to jest firma ktora daje gdzie chce wiesz co to jest reklama powiedz ile kronopol dal kasy na zuzel z twojej kasy co wy bredzicie z tych zar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak nie może być!! Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:50 SLD pokazało ile jest warte. Nie czepiałbym się gdyby projekt klubu żużlowego był guzik warty. Jednak został on oceniony NAJLEPIEJ!!!!Ale zaledwie jeden człowiek udowodnił, że jest mądrzejszy od wszystkich razem wziętych. Nie ma on racji!!Stadion w Zielonej Górze potrzebuje modernizacji. Już od wielu lat to nie stadion, ale jego wrak. Przecież tam przychodzi tysiące kibiców. Niech mi nikt tutaj nie gada głupot, że biblioteka jest ważniejsza. Przecież idzie niż demograficzny. Już za kilka lat w szkołach będzie o połowę mniej dzieci. Kto będzie mianowicie korzystał z tej biblioteki? Czyli będzie tak, że przybędzie jedna duża biblioteka, ale kilkanaście mniejszych zostanie zamkniętych, bo kogo one będą miałyby obsługiwać? To jednoznacznie pokazuje, że ta decyzja to czysta polityka!!Jeśli ludzie wybrani w wyborach nie umieją reprezentować interesów wyborców to tacy politycy niech mają jakąś odrobinę przyzwoitości i niech się podadzą do dymisji. Ja też brałem udział w wyborach i głosowałem, gdzie są ludzie, gdzie są posłowie i senatorowie na których ja oddałem głos niech interweniują niech bronią intersów tych, którzy na was oddali głosy?! Jesli nie potrafią, to najlepiej zlikwidować woj. lubuskie. Przyłączmy się np. do dolnośląskiego czy wielkopolskiego - co za różnica? Dla mnie ta decyzja to wstyd!!Precz z takimi leniwcami, którym jedyne dobro to dobro własnego brzucha i własny interes!!Brzydko ten pan postąpił!!Olał kibiców!!To nie zostanie mu zapomniane!! O nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:07 Jesli chodzi o biblioteke w GW to jest to juz druga. Pierwsza wlasnie sie konczy a teraz nastepna a u nas co??? Nic UZ jest a bibliotek brak. Niewazne pieniadze byly obiecanie i GW powinien je dostac. Najsmutniejsze jest jednak to iz gorzowiaczki w ogole tego nie zauwaza. Twierdza iz pieniadze im sie naleza ze "spadlo cos z panskiego stolu dla gw" Ost. polityk gorzowski powiedzial iz woj. powinno im sfinansowac rowniez CEA bo w ZG jest filharmonia i ze nasza orkiestra powinna grac w tym ich CEA bo przeciez on jak zwykle aspiracje maja warszawskie tylo ze nie zauwazaja ze sa wiocha (nie bedzie mial kto grac w tym CEA) Tak wiec dalej bedzie ujadanie ze strony GW jak to ZG wszystko zabiera ZALOSNE. Ps. Jedrzejczak moziwe iz smieje sie znas przewracajac przy tym nogami mooze tak: "jakie te falubazy glupie no. W poprzedniej kadencji mieli tyle poslow z SLD, Barona,wice ministra a wszystko poszlo na moj weeeeeeelki GW. Wystarczylo iz porozdawalo sie wsrod poslow SLD ulotki informujace iz w ZG jest prawicowa prezydent a w GW jestem ja z SLD i to wystarczylo aby poslowie SLD glosowali za GW w sprawie TV Lubuska, WSA to juz wogole wychujalismy falubazow. W miescie tez sld jedzie sobie hahaha Basenu nie maja (ja zbudowalem bo to nie problem)byli przeciw budowie os. kronopolu, glosuja przeciw wszystiemu co dobre dla ZG (byle by Ronowicz bardziej zdolowac) a teraz dali nam taki prezent ahhaa. A te durne falubazy jeszcze pojda i zaglosuja na nas hahaha hahaha ale zycie pinkne jest" PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: 195.85.249.* 12.01.06, 12:02 Na basen czekamy ponad 10 lat , na sztuczne lodowisko prawdopodobnie może wnuki się doczekają a te komunisty czerwone tacy jak Brachmański myśliwy z bożej łaski zapier..... sobie do lasku strzela do liska,dziczka i ma w d.... o co proszą ludziska ZG. Przez takich ludzi jak Brachmański czy Bocheński Zielona Góra cofa się w rozwoju. I ostatnia moja prośba Panowie strzelcie sobie w łeb może wtedy coś się ruszy w ZG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic FALUBAZU Trzeba wywieźć go na taczce z urzędu... IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:11 prosto do goszofa!!!sld=zdrajcy ZG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Żary to fajne miasto tylko ze mieszka tam IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:31 jeden taki gnojek co wpada tu czasem i syf sieje. Nie zwalajmy winy na Zary, nie odreagowujmy na nich. Wszystkiemu jest winne SLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PZDR i zycze rozwagi w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanno Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 12:39 Pani Ronowicz twierdzi iż to niechęć lewicy do prawicy jest przyczyna tego stanu rzeczy, tj. brakiem poparcia dla projektu rozbudowy stadionu żużlowego. Jest to oczywista nieprawda. Uzasadnię to w ten sposób; 1. p. Ronowicz jest tak samo „prawicowa’ jak SLD „lewicowe”. W obu przypadkach są to tylko szyldy bez jakiegokolwiek znaczenia. SLD lewicowość ma tylko w nazwie , nie w działaniu. Z drugiej strony patrząc, czy jest możliwe by prawicowa p. Ronowicz pielęgnowała w swoim UM lewicowych działaczy na stanowiskach, a usuwała z takowych z rodowodem prawicowym (np.p. Baran, p. Sawicka) ?, Nie. Jej spory z lewicą to tylko teatrum, sprawa medialna i nic ponad to. 2. W mieście faktycznie rządzi SLD, a tym rządzi de facto poseł Wontor. Pan Wontor jest w opozycji do p.Brachmańskiego, Bocheńskiego, Romankiewicza. 3. Utracenie projektu bije więc w miejskie SLD (Wontor), a „prawicowa” p. Ronowicz nie ma tu nic do rzeczy. Być może też być tak, iż moje mniemania są z gruntu fałszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 12:49 W kwesti stadionu faktycznie Ronowicz jest czysta i nie ma nic wspolnego. Inne dzialania byly torpedowane albo przez SLD na zlosc Ronowicz albo przez Ronowicz na zlosc SLD - ot zielonogorska rzeczywistosc. W tej spr. zawinilo samo SLD i ich zagrywki wewnatrz partyjne. ZDRAJCY!!!!!!!!!!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:56 hanno , za ciezkie to dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszek BOCHEŃSKI idz na ryby IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 13:56 Panie Bocheński pan interpretuje się z Falubazem widziałem pana ogłoszenia z poprzedniej kampani panie daj pan spokój i idz pan na ryby i tylko żebym nie widział pana ogłoszeń wyborczych na stadionie razem z panem. A SLD to ja się dziwie tniecie fundusze europejskie dla ikony miasta (żużla) w którym chcecie ponownie przejąć władze uwarzajcie bo my kibice też jesteśmy kibicami. P.S. Pana Bocheńskiego nie popre w kandydowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaranin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 12.01.06, 14:08 Niech wam KRONOPOL da pieniądze na satdion jak taki dobry jest!! Kronopol w żarach truje a na żużel w Zielonej daje pieniądze Bocheński dobrze robi że dał na starówke w żarach miasto stare i z historią należy się mieszkańcom. Co innego z tym Gorzowem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ObServer A cóż to jest SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:35 Zastanawia mnie ciągle, że kolesie z jakiejś sekty politycznej, osiągającej w badaniach wynik mieszczący się w granicach błędu statystycznego, ciągle utrudniają życie ogółowi! Czy nie czas na delegalizację tej sekty, by jakieś bocheńskie, brachmańskie, listowskie czy pomocników pomocnicy jarząbki nie przeszkadzali normalnie żyć i nie żerowali na zdrowym organiźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaranin Re: A cóż to jest SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:31 zanim cos napiszesz to sprawdz o co chodzi. Marszałem to władza samorządowa, a wybory do sejmiku beda jesienią. Nie podoba sie to zagłosuj na PIS pewnie da więcej na zuzel bo onie wszystkim na papierze dają, gorzej jak przychodzi do konkretów, Poza tym sprawa nie jest jeszcze przesądzona. A na koniec porównaj interes społeczny jaki niesie ze sobą zuzel i poprawa wizerunku miasta. Macie sponsora to zapukajcie jako kibice do Kronopolu. A najlepiej wpadnijcie do Żar powdychac troche trucizny, zobacz jak pachnie lasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: A cóż to jest SLD ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.01.06, 16:02 Tak samo wy budujcie sobie bibliotekę za własne pieniądze. Wojewódzka już jest, drugiej nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaF Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:07 Klub z Zielonej Góry ma takie samo prawo starania się o pieniądze unijne jak każdy inny w województwie. Jak się okazuje został on najprofesjonalniej przygotowany ze wszystkich. Mówienie o tym, że "ja" sobie nie życzę by z "moich" pieniędzy ktoś remontował "sobie" stadion jest niepoważne. Ja moge to samo powiedzieć. Też mieszkam w tym województwie. Jeżdże na mecze żuzlowe i chce je ogladać w godziwych warunkach. Są to pieniądze unijne i każdy może z nich skorzystać. Są tak samo "twoje" jak i "moje". Miasto przecież też postanowiło, że dołoży nie mało. Tutaj zabrakło dobrej woli. Nie wiem może to jakaś złośliwość, osób które decyzje podejmują. Być może nie chodzą one do spowiedzi. Może są niewierzący. Wierzą tylko w pieniądze, pełny brzuch i pełny, własny pełny mieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 17:23 Dajcie na luz. Z gorzowiaczkami nigdy nie mozna bylo merytorycznie pogadac. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro meldunkowe Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 18:07 Czy bochen i brachman wyprowadzili się już z Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaninchen Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.06, 20:27 Gość portalu: OlaF napisał(a): > Jak się okazuje został on najprofesjonalniej przygotowany ze wszystkich. Jak wiadomo od 1950 r., kiedy ZG zostala stolica wojewodztwa, kazdy przygotowany tu projekt, jest zawsze bez dyskusji, najbardziej profesjonalny ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
jose_camboso Re: Bocheński pogrążył Falubaz 12.01.06, 18:33 Do andrzejusa! Słuchaj jak masz zamiar na forum przedstawiac swoje sympatie kibicowskie to sobie lepiej podaruj, bo fora od tego nie sa, a poza tym móglbys uzywac troche bardziej eleganckich slow prostaczku z gorzówka. Renowacja stadionu to miała byc z funduszy UE, a to znaczy ze obiekt miałby słuzyc nie tylko jako stadion ale tez kompleks rekreacyjny równiez dla przyjezdnych czyli np dla ciebie, ale lepiej tu nie przyjezdzaj prosty człowieczku! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Bocheński pogrążył Falubaz 12.01.06, 18:54 jose_camboso , co zo znaczy"sympatie kibicowskie"? mylisz sie co do forow , fora wlasnie po to sa zeby na nich wyrazac swoje opinie co do eleganckich slow , to bez problemu bije mnie na glowe zg , i nie przesadzaj , ja uzywam bardzo eleganckich slow! czy okreslenie "durnowate falubazy" kogos obraza? moglbym uzyc duzo bardziej dosadnego , bo na takie zaslgujecie , ale kulturalny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: Bocheński pogrążył Falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:54 Tak, mnie obraza i mieszkańców mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś