magda_lenax 19.01.06, 19:10 Czy my juz tego kiedyś nie przerabialiśmy ? Czy naprawdę historia niczego nie uczy ? A może jesteśmy .... ? Właśnie - kim my jesteśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erni Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:29 Mieliśmy juz czerwonych tyranów to teraz będziemy mieć czarnych tyranów. Ze skarajności w skrajność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:40 ale ty glupi jestes, stary z PZPR nawalal cie mlotkiem po glowie czy co, zastanow sie sam , w ciszy i potem sie opluj z tej tepoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor USA, UK jedna partia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.01.06, 19:36 Bzdury, po pierwsze PiS ma mniejszość, po drugie w USA, czy Wielkiej Brytanii także rządzi jedna partia i co to ma wspólnego z tyranami?? Opozycja jest kiepska, to PiS jako lider błyszczy. Zresztą wszystko idzie w dobrym kierunku, także nie ma co skomleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: USA, UK jedna partia IP: *.ztpnet.pl 19.01.06, 19:40 Naprawde mam juz dosc tych anty PiS-owskich watkow. Jak wy tak mozecie ciagle pie..c o jednym i tym samym??????? Wlaczyc TVN,Polsat,TV publiczna.... Tam pelno jest tego rodzaju antyPis-owskich tekstow i pro PO-wskich dziennikarzy,redaktorow,politologow, socjologow i roznych specow co maja po 30,60,150 tys. miesiecznie. Wystarczy!!!!!!!!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: USA, UK jedna partia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:23 No biedny PiS wsyscy dookoła się uwzięli na tą partię. Biedaczki. Zapewne to przez to nie moga rzadzic krajem bo im wszyscy dookoła przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Nie jestem rasistą ale wygląd facetów z PiS-u... IP: *.ztpnet.pl 19.01.06, 20:28 Trudno tam znależć normalnego z wygladu.Ten Gosiewski jakis taki... Ten Cymański...O liderach nie wspomne. Myślałem że po tym oblesnym typie Oleksym nadejdą inne czasy.A tu qrwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primordial Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.01.06, 20:34 Klapiesz tak bezmyslnie... Tak, mialas taki scenariusz 1 Polska-1 Partia, tyle ze bez poparcia narodu. Zgadlas, to SLD!!! To czerwona holota zabrala cale panstwo dla siebie,zrobili sobie prywatny folwark z panstwa, te wszystkie Millery, Kwasniewskie-Stolzmany, Guzowate, Kulczyki, Grabki od zelatyny, Rywiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:51 No tak ale nei chcemy zamieniać czerwonej chołoty na czarna chołotę. Paru facetów w PiS jak np. ziobro robi dobrą robotę, ale za to Kaczyńscy i i Kurscy nie zajmują się niczym jak knuciem intryg, spisków i wojenek politycznych - to chore. Kraj potrzebuje stabilizacji i normalnych rządów a nie chorych rozgrywek dwuch autystycznych braci. Dzisiaj np. się okazało że Lech Kaczyński jest podwójnym prezydentem, radni PiS w Warszawie zprawili że kaczyński jest jednoczesnie prezydentem Kraju i Warszawy. To ja się pytam po co ta pazernośc? Koryto kusi? Gdzie jest prawo i gdzie sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts kolejna odsłona kaczego kabaretu - IP: *.ztpnet.pl 19.01.06, 21:15 - czyli odwołanie v.marszałka Olejniczaka jutro Kaczor będzie piać o koalicji przeciwnej odwołaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: WOJNA WOJNA WOJNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:31 Nic tylko wojna. Zero budowania, zero współpracy i PRACY. Tylko WOJNA. Wykopać konkurencję, zniszczyć przeciwnika, odebrać członków, odebrać wyborców, skompromitować, skonflikrować, donieść i wyeliminować. To chyba jedyne myśli naszych obecnych "władców". Kaczyńscy to jedn a znajuwiększych pomyłek III RP. Az lata 90 same na myśl przychodzą. Panowie Kaczyńscy tak jak kiedyś Wałęsa odrodzą postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isuzu Po co wpuścili czerwoną świnię na salony? IP: cache1.rps* / *.140.7.209.rtc5.illinois.net 19.01.06, 21:39 Oby go odwołali. Czerwonych powinno się odsunąć od wszystkich ważniejszych stanowisk w kraju, a szczególnie tą pacynkę Rakowskiego - Olejniczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: z PiS - owskim pozdrowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:59 IV Rzeczpospolita jeszcza nie rozgrabiona - nie szkodzi i tak będzie. Mie udalo się ukraść księżyca , uda się coś innego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.ztpnet.pl 20.01.06, 17:51 Magda lenax to etatowa działaczka ZSMP,która ma codziennie zasuwać na forum anty-PiS-owski wątki.A może to ZSMP-owiec marzący o sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heil Kaczka Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.06, 18:18 Ein Folk, Ein Reich, Ein Furer- tak trzymać, ale ja tam wolę zgniłą demokrację. Na przykład USA, jako wzoru demokracji i państwa do naśladowania nie powoływałbym się, tam jest już państwo policyjne. Gra teraz toczy się o to, czy będziemy mieli demokrację, wprawdzie byle jaką- ale zawsze demokrację, lub powoli dązyć będziemy do państwa autorytarnego z jedną niepodważalną drogą do szczęścia wszystkich obywateli. W d....e mam kolor tego kto wciska mi twarz w ziemie. Żadna różnica czy będzie mnie inwigilować czarna czy czerwona policja polityczna. Mama nadzieję, że nasi naukowcy wynajdą w końcu "szczepionkę" na tą "Kaczą zarazę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Czy mając tak krótkie rączki jak poseł Gosiewski.. IP: *.ztpnet.pl 20.01.06, 20:52 Można sie ...no wiecie ...onanizować? Qrwa tak mnie to męczy. Bo na krótkich nogach można. Odpowiedz Link Zgłoś
po_zg Re: Czy mając tak krótkie rączki jak poseł Gosiew 20.01.06, 21:03 Te kudruple z pisu nawet sobie dobrze nie umieją zrobić. Wszystkie laski i tak lecą na nas z PO:)))) Precz z pisiorkowymi onanistami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Czy mając tak krótkie rączki jak poseł Gosiew IP: *.ztpnet.pl 20.01.06, 21:17 z PO? Platformy Onanistów?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agamemnon Re: Czy mając tak krótkie rączki jak poseł Gosiew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:06 Wiesz to bo masz takie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_lenax Re: JEDNA POLSKA - JEDEN NARÓD - JEDNA PARTIA - P 21.01.06, 10:22 A "? " to batman LePRowiec - i to nie tylko na jawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BIBLIA O "PRAWYCH I SPRAWIEDLIWYCH" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:40 „Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, że podobni jesteście do grobów pobielanych, które na zewnątrz wyglądają pięknie, ale wewnątrz są pełne trupich kości i wszelakiej nieczystości. Tak i wy na zewnątrz wydajecie się ludziom sprawiedliwi, wewnątrz zaś jesteście pełni obłudy i bezprawia. „ Mt 23, 27-28. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: mały firerek z tej kaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:14 ciekawe co będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: mały firerek z tej kaczki IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 23.01.06, 15:11 Jak to co będzie dalej????? Kraina wiecznej szczęśliwości. Zaczynam tęskinić za czerwonymi, te pomysły z religią na świadectwie- to już po bandzie pojechali, a becikowe zniosłem spokojnie, ale jak wywalą religię(czemu nie islam???)na maturze to mnie krew zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś