Dodaj do ulubionych

Czuję sie taka samotna...

02.03.06, 11:17
Ta zimowa aura mnie dobija,nie mam już siły,co robicie na chandrę zimową porą?
Ja próbowałam juz fitness,basen,kino-niestety samotnie,spotkania i pogaduchy
z przyjaciółkami,pomaga na jakis czas,ale potem... Co Wy robicie żeby nie
dopadła Was zimowa deprecha?/Brak mi melatoniny:(...
Obserwuj wątek
    • be.em Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 11:21
      obżeramy się do bólu przed TV i hodujemy sobie te tłuste wałeczki na boczkach i
      brzuszku o których wspomniałaś w innym poście:)
      • glupiutkamariolka Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 11:25
        Twierdzisz,że pomaga? :-) Be.em co według Ciebie można ciekawego robić w
        zimie,pomijając sanki,książkę,kino,kolacje z facetem,tv,pogaduszki z
        przyjaciólkami,basen,fitness,kosmetyczkę,fryzjera i masę innych,niekoniecznie
        podbudowywujacych mnie spraw,może faktycznie zacznę wcinać pączki?:) Pozdrawiam
        • be.em Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 11:30
          sanki schowaj, faceta olej:)))
          ja napuszczam wody do wanny, zapalam świeczki, wlewam olejki, nastawiam płytę i
          czytam romanse:))) uwierz mi - jest cudnie:)
    • Gość: karolek Re: Czuję sie taka samotna... IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 11:21
      Mariolka-spacery nawet zimową porą sa ok,poszukaj sobie faceta,z którym nie
      bedziesz sie nudzic,kino,tv i chipsy,basen,kolacja przy swiecach,a wiosna juz
      tuz tuz,nadchodzi wolno,ale jak nadejdzie bedzie pieknie
    • dziarskidziadunio Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 11:28
      Mariolka czyżbyś byłajuż w akcie desperacji?Wiem,że zima sie niebezpiecznie
      przedłuża,ale czy to powód,żeby szukać faceta?Kup sobie gumowego
      pomocnika,wytrzymasz do końca miesiąca:)
      • be.em Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 11:30
        gumowy przyjaciel ma za mało atrybutów żeby zaspokoić kobietę dziadziu:)
        • Gość: marian paździoch Re: Czuję sie taka samotna... IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 14:12
          Ja stary gieroj,boski żigolo i amant w jednym jestem w stanie zapokoić Mariolke
          fizycznie i intelektualnie:)
          • dziarskidziadunio Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 14:19
            Be.em-staram sie być dziarskim dziadkiem,sił witalnych i młodzieńczej werwy z
            pewnościa mi nie brakuje,panie,które przychodza do mnie na masaż,mawiaja,że
            jestem jurny,reasumując uważam,że mógłbym zastapić gumowego friendsa,w końcu
            wibrator to nie facet,uczuciami i ciepłem nie obdarzy :)
            • be.em Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 14:27
              otóż to:)
    • dziarskidziadunio Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 14:22
      Przypomniałem sobie zasłyszany kawał-mąż i zona chcąc wzbogacic swoje zycie
      seksualne postanowili,że kupia masę prezerwatyw o różnych smakach,mąż miał je
      zakładać na fallusa,a żona ssać ustami i rozpoznawać smaki,kiedy żona bierze
      sie do roboty i mówi bardzo szybko serowo-cebulowe,a mąż na to poczekaj,jeszcze
      nie założyłem...:)
    • Gość: angela Re: Czuję sie taka samotna... IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 14:24
      Dziarski dziadku ty jakims zboczkiem jestes czy co,dziadek powinien w tym wieku
      siedziec w domu z babcia i ogladac telewizje trwam,a nie takie posty
      wypisywac,chociaz nie ukrywam zaciekawil mnie pan nieco-jurny i wogóle.hihihi
    • yepes-boski Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 15:35
      Mariolka zapraszam Ciebie na kawkę,kolacyjkę i dobry(nie-Ja wam pokaże czy
      Tylko mnie kochaj)filmik,a potem zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.Czekam
      • glupiutkamariolka Re: Czuję sie taka samotna... 02.03.06, 16:01
        hmmm yepes,ale czy jachcę brać kota nawet boskiego w worku?Muszę się
        zastanowić,chociaz nie ukrywam szukam mojej drugiej połówki,pomyślę,na pewno
        oferta warta rozpatrzenia:)Och w końcu słoneczko wyszło jak fajnie,malatoninka
        dochodzi :)
    • ziemda Brak ci chyba mozgu a nie melatoniny 02.03.06, 16:09
      Wystarczy przeczytac nicka jakiego wybralas :)
      • ziemda Re: Brak ci chyba mozgu a nie melatoniny 02.03.06, 16:10
        No i twoje nudne wypociny jak nie masz co robic to idz pomoz jakiejsc babci
        przejsc przez ulice a nie tu ludzi zameczasz swoimi wynurzeniami spomiedzy
        pustki miedzyusznej :D
        • Gość: nico patridis Re: Brak ci chyba mozgu a nie melatoniny IP: *.ztpnet.pl 03.03.06, 11:18
          Ziemda daj pozyć dziewczynie,niech sie troszkę wygada,skoro ma taką
          potrzebę ,peace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka