michalmichta 01.01.03, 13:04 Podobno "fachowcy" z fifmy ,ktora remontowala basen powiedzieli ,ze przeciez plytki tylko troche odstaja !!! Czy ktos wie cos wiecej na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: 'remont' Novity 10 01.01.03, 21:16 ogladałem relację telewizyjną i załamałem się ile pieniędzy zmarnowano (nie wnikam na tym etapie czyich) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 'remont' Novity 10 02.01.03, 18:42 Najwyrażniej firma spełniała wymogi ISO 1410. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: 'remont' Novity 10 IP: *.man.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 06.01.03, 10:27 tezgucio napisał: > Najwyrażniej firma spełniała wymogi ISO 1410. normy z grupy 14000 dotycza ochrony srodowiska, moze te wymogi firma spelniala nie wiem czy spelnia te z dziewiatka z przodu, ktore mowia o jakosci- raczej nie bo to tanie nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 'remont' Novity 10 06.01.03, 15:01 Gość portalu: heniek napisał(a): > tezgucio napisał: > > > Najwyrażniej firma spełniała wymogi ISO 1410. > > normy z grupy 14000 dotycza ochrony srodowiska, moze te wymogi firma spelniala > nie wiem czy spelnia te z dziewiatka z przodu, ktore mowia o jakosci- raczej > nie bo to tanie nie jest Ich przodkowie wygrali pod Grunwaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: 'remont' Novity 10 IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.03, 17:11 michalmichta napisał: > Podobno "fachowcy" z fifmy ,ktora remontowala basen powiedzieli ,ze przeciez > plytki tylko troche odstaja !!! > > Czy ktos wie cos wiecej na ten temat ? A kto to remontował i projektował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giveMEthe5 Re: 'remont' Novity 10 IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 07:46 Jak dobrze pamięcią sięgam to tę Novitę remontują, remontują i remontują - ciągnie sie to-to już ładnych parę lat... Ale zawsze jak tam jestem to syfiaste szatnie, jeszcze gorzej z przebieralnią na basen (o samym basenie nie wspominając) chujowe wręcz trybuny na hali i sama hala syf (zwłaszcza wentylacja - jebie potem sporstsmenów jak z murzyńskiej chaty). Zewnetrzna elewacja jak od macoszki nawiązująca do minionej epoki... SIF NA MAXA a remonty od lat... Cuś tu śmierdzi (nie koniecznie spod pachy juniora Zastalu) Odpowiedz Link Zgłoś