Dodaj do ulubionych

Kwitną akacje...

01.06.06, 22:28
Jedliście kiedyś kwiaty akacji w cieście naleśnikowym ?
Są pyszne :) albo jeszcze bardziej ;)

Może macie, znacie jakieś nietypowe potrawy ?
Śmialo... piszcie przepisy :)

Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: Kwitną akacje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:41
      Szczury nadziewane pinezkami-to je wiborne
      • Gość: maxi Re: Kwitną akacje... IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.06, 07:50
        chyba trochę ciężkostrawne:)
        • aski68 Re: Kwitną akacje... 02.06.06, 22:07
          Gość portalu: maxi napisał(a):

> chyba trochę ciężkostrawne:)

ależ nie :) jemy tylko kwiatki :)
          smacznego
          pzdr
      • Gość: gość Re: Kwitną akacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:25
        no to będzie pyszny miód
    • ezabela Re: Kwitną akacje... 02.06.06, 15:25
      No,no, aski zaskakujesz:))
      wszechstronność Twoich zainteresowań jest powalająca:)))
      • be.em Re: Kwitną akacje... 05.06.06, 21:26
        prawda..? :)))
        • aski68 Re: Kwitną akacje... 06.06.06, 07:14
          coś taki niedowiarek ? :))
          • be.em Re: Kwitną akacje... 07.06.06, 13:03
            bo nie ma DOSKONAŁYCH facetów aski.. po prostu;)
            • ezabela Re: Kwitną akacje... 07.06.06, 15:34
              A moze aski, jest kobietą:))??bo faktycznie cos za idealne ma ``zapatrywania``
              na świat, jak na faceta.Jak myślisz be.em?
              • aski68 Re: Kwitną akacje... 07.06.06, 18:37
                be.em... nie doskonały tylko umie gotować :))
                Choć tę potrawę robi akurat żona :)

pzdr

ps.
                jestem facetem :):) choć słyszałem plotki... :)))))
                • Gość: ezabela Re: Kwitną akacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:02
                  a ja myślałam ze z tymi akacjami to jakis żarcik ,a wygląda na to ,że to
                  naprawde jakaś potrawa hmmm,trzeba by popróbować:)))
                  aski ja żartuje ,przeciez wiem
                  żeś 100% mężczyzna:DDD
                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 07.06.06, 21:58
                    To nie żarcik :) smaczne są, a teraz najlepsza pora, kwiecia cała masa

mówisz 100% ? ... hm... niech pomyślę... kto Ci mógł o tym mówić :))))

pzdr ;)
                  • be.em Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 09:11
                    Gość portalu: ezabela napisał(a):

przeciez wiem żeś 100% mężczyzna:DDD

??? ;)))

cholera jasna nie zauważyłam czegoś..? ;)))
                    • ezabela Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 17:57
                      >
                      >
                      > ??? ;)))
                      >
                      > cholera jasna nie zauważyłam czegoś..? ;)))
                      >

A co nie zauważyłaś???:))))))) że aski to 100% mężczyzna:DD???
                      • be.em Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 21:00
                        nie zauważyłam, kiedy zdążyłas wymacać te 100% ;)))
                        • ezabela Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 21:13
                          a czy trzeba 100% wymacać, żeby zauważyc że jest 100%???:)))):P
                          • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:09
                            no w sumie można jezscze wypatrzyć;)
                            • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:14
                              :):):):):):):):):):):)
                              co to za macanie ? :):):):) i to jeszcze jak mnie nie ma :)
                              • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:28
                                eee... to nie ja:)
    • Gość: MAXX Re: Kwitną akacje... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.06, 20:23
      Polecam miód z akacji... ,tylko do miodu to musi by troche więcej
      lepszej ,słonecznej pogody coby pszczółki nazbierały- aha i kupujcie TYLKO
      polski miód od polskich znanych wam pszczelarzy a nie wyroby miodo-podobne z
      chin czy brazylii -szkoda zdrowia.........
    • Gość: falubazik Re: Kwitną akacje... IP: 83.168.106.* 07.06.06, 23:20
      aski -masz racje pyszne kwiaty w ciescie smazone na oleju -mniam mniaaaam
      • aski68 Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 07:50
        WRESZCIE ktoś potwierdził przepis :))) Dzięki ;)
        bo już zaczęto mnie brać "niepoważnie" :))

pzdr
        • ezabela Re: Kwitną akacje... 08.06.06, 17:59
          ale ,niby jak ???
          pozbierać kwiatki i co ??
          tak jak naleśniki ,czy w jakieś małe placuszki... ????
          Czy może każdy kwiatek pojedyńczo?:DD
          • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:22
            ezabela napisała:

> ale ,niby jak ???
            > pozbierać kwiatki i co ??
            > tak jak naleśniki ,czy w jakieś małe placuszki... ????
            > Czy może każdy kwiatek pojedyńczo?:DD

:):):):):)):)
            no i jak ? upaćkałaś już całą kuchnię ? :):):)
            Robi się tak... zrywa się "kiście" kwiatów (jak winogron) i całośc macza się w
            cieście naleśnikowym i tak piecze, tak jest łatwiej i szybciej :) ale je się już
            bez zielonego :)) pewnie można wsypać kwiatki do ciasta i tak piec, ale nigdy
            tak nie robiliśmy

pzdr
            • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:29
              i z czym to? z cukrem pudrem..? ;)
              • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:30
                no jasne :) że z cukrem
                ale spieszcie się, bo zaczynają przekwitać akacje
                • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:33
                  o matko!! dziś pobiegnę z wilkinowym koszykiem i włosem rozwianym do sadu po
                  akacje;)
                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:35
                    koniecznie na boso !!!!! :):):) i w halce :)))))
                    • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:37
                      czekaj..tylko se warkocze zaplete;)
                      • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:41
                        włos miał być rowiany ! :)))
                        • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:42
                          rozwiany :):):):):):):):)
                          • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:43
                            eee.. rowiany brzmi dźwięczniej;)))
                        • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:42
                          rowiany to ja mam charakterek;)) włos rozwiany w tym sensie, że warkocze mi
                          bedą fruwac wkoło głowy jak tej tam od Bohuna;) scorupco;)
                          • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:44
                            jeśli jak Scorupko to spoko :)))
                            • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:50
                              o Ty!! scorupcowy maniaku;)
                              • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:52
                                zaraz tam maniaku... mniam... mniam...mniam... :):):):)
                                • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:53
                                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  ;)
                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:54
                                    no co ????????? zgłodniałem :))))
                                    • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:55
                                      lubieżny, bezczelny, niemoralny samcze!!! ;)
                                      • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:58
                                        dziękuję :):):)
                                        • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 08:59
                                          "odwrócila się na pięcie, trzasła drzwiami i polazła w p..zdu" ;)))
                                          • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:02
                                            a zaczęło się od warkoczy :):) ... nawet nie... od kiatków :))
                                            ileż w tym emocji! ;)
                                            zwłaszcza w trzaskaniach drzwiami :):) dobrze,że porcelana nie leci :)
                                            • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:03
                                              jaka porcelana? gary z mosiądzu, drewniane łyżki i owies;)
                                              • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:05
                                                Scorupko może se walić we mnie czym chce :)) ze wszystkim jej do twarzy :)))
                                                • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:06
                                                  taaa.. najlepiej z pierce brosmanem;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:08
                                                    a po kiego mi gość co pija martini ? :):):):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:08
                                                    Tobie po jakiego, jej po jaką;) Pewnie w sumie chodzi o to samo;)
                                                    A martini? Nie agdaj dobre jest, jak się wódki doleje i pepsi;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:09
                                                    Jak się doleje to tak :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:10
                                                    a widzisz:)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:13
                                                    zawsze się jakoś zgodzimy :):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:14
                                                    jak se połoze na głowę gazetę z scorupco to moze nawet do łóżka pójdziemy.. ;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:16
                                                    :):):):):):):):):):):):):)):
                                                    o gazecie nie pomyślałem :))

a ja jaką mam kupić gazetę ? :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 09:19
                                                    zamknę oczy;) jak zwykle;)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 15:28
                                                    no ,no Robaczki:)))))
                                                    Widzę że tym razem to chyba ja, będe tym Aniołkiem Stróżem forumowym
                                                    ;-)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 15:57
                                                    co Ty ezabela... my w łóżku to możemy z askim chipsy jeść i mecz ogladać;)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 15:59
                                                    ??? To co On TEGO nie ma???!!!!:))))
                                                    A jednak baba;/
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 16:03
                                                    On TO ma zapewne (zona wie najlepiej), ale ja z kumplami do łózka nie chodzę;)
                                                    nie staje mi po prostu;))))
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 09.06.06, 16:04
                                                    Ty zawsze wiesz co powiedzieć haha
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 14:16
                                                    be.em napisała:

> co Ty ezabela... my w łóżku to możemy z askim chipsy jeść i mecz ogladać;)

Całe szczęście, ze się nie umawialiśmy na te chipsy i mecz !
                                                    Nie wiadomo jakby się to skończyło :)) zwłaszcza przy takiej grze ;) :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:22
                                                    no jak to jak? :)) nie wiesz..? :))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:24
                                                    może chociaż jeden gol by był :)))))))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:26
                                                    śmiem stwierdzić, że nawet dwa!! :)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:27
                                                    :):):):):):):):):):):):):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:28
                                                    he, he... ezabela będzie miała minę jak doczyta, że ho!! ho!! :)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:29
                                                    mogła by się dołączyć.. byłby trójkacik :))))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:31
                                                    aski... o rany!!! Ciebie naprawdę mundial podłamał:)) ja mogę panować krótko,
                                                    ale niepodzielnie;))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:37
                                                    byle nie dyktatura :))))

• be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:37
                                                    klasyczny zamordyzm;) ale z wdziękiem;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:42
                                                    Wdzięk i urok jest naważniejszy... człowiek nie zdaje sobie sprawy z dyktatury
                                                    i jest szczęśliwy :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:43
                                                    ooo... widzę, że kolega mocno w temacie:)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:44
                                                    a kto nie jest ??? :):):):):)
                                                    i uwaga ! ... to działa w obie strony :)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:45
                                                    taaa... mnie się wydaje, że nie u mnie, ale... poczytam se sygnaturkę;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:46
                                                    moja droga... właśnie chodzi o tą nieświadomość :):):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:48
                                                    mój drogi, małe mam doswiadczenie:) rzucałam tych chłopów co drugi dzień, teraz
                                                    jeden się ostał:))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:49
                                                    Czyli wybraniec :)
                                                    To jak "jeden z dziesięciu" :):)) i nagrodę główną zdobył :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:50
                                                    on mówi: "kazdy ma swój krzyż" :)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:51
                                                    :):):):):):):)
                                                    no tak... nie ma pewności czy inni nie przegrali celowo :)))))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:52
                                                    pozwolisz, że nie będę analizować:) wolę własną wersję:)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:53
                                                    Dzień Dobry!!! Robaczki:)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:53
                                                    WITAMY :))
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:55
                                                    Trawkę sobie kosiłam i chwilkę przerwy dobrze mi zrobi ,a nie ma nic
                                                    przyjemniejszego niż przerwa w miłym towarzystwie:)))
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:56
                                                    To już pora zbioru marychy ? :):):):)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:57
                                                    KOSIŁAM! - a nie zbierałam:D
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:57
                                                    najpierw trzeba kosić by zbierać :):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:57
                                                    to Ty Kosowski pewnie masz na nazwisko:)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:59
                                                    be.em napisała:

> to Ty Kosowski pewnie masz na nazwisko:)

za co mnie tak nazywasz ? :):):):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 16:00
                                                    ezabelę nazywam za koszenie:) Ty jesteś Możedwagole :))
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 16:01
                                                    Możedwagole :)))no dobre haha
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 16:02
                                                    jakie może... jakie może ???
                                                    wszystko sprawa rozgrzewki i motywacji :):):):)
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:54
                                                    no hejka!!! Pani do trójkąta..? :))
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:55
                                                    No jak zawsze:))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:56
                                                    no to fajnnie, bo se o golach rozmawiamy i emocjach po:)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:58
                                                    be.em napisała:

> no to fajnnie, bo se o golach rozmawiamy i emocjach po:)

przy koszeniu też sporo emocji może być :))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:59
                                                    raczej na skoszonej, to się chyba siano nazywa;)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 16:00
                                                    be.em napisała:

> raczej na skoszonej, to się chyba siano nazywa;)

...chyba...chyba... hehehehe :):):):):)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:58
                                                    Ja meczyku nie oglądałam ,na imprezie zakładowej byłam:)))
                                                  • be.em Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:59
                                                    oooo... rozpustnica!!! :)
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:59
                                                    Nie mieli kiedy zrobić ???? i bez telebimu ??????
                                                  • aski68 Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:57
                                                    a kosą czy sierpem ? :)
                                                  • ezabela Re: Kwitną akacje... 10.06.06, 15:57
                                                    elektrycznie:))
    • be.em nowy wątek 10.06.06, 16:01
      bo się pogubimy:)
      • aski68 Re: nowy wątek 10.06.06, 16:03
        może być :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka