aski68 01.09.06, 20:19 Mniej nas w opiece ! A Bachus mógłby kluczy nie oddawać :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Winobranie czas zacząć IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 22:04 Popieram twój apel - razem z żoną, synem i sasiadami Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Jestem z Zielonej... 02.09.06, 11:00 i nie lubię winobrań ! Można nie lubić żużla, a ja nie przepada jeszcze za Winobraniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:19 tłumy, na straganach pełno gaci,smród smażonych i pieczonych dań-to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:13 Gość portalu: gość napisał(a): > tłumy, na straganach pełno gaci,smród smażonych i pieczonych dań-to nie dla mni > e zapomniałeś o "koneserach" wina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
violatic Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:26 aski68 napisał: > > zapomniałeś o "koneserach" wina :))) Aski tak powinieneś napisac: > zapomniałeś o "koneserach" "wina". Gdzie jest nasze zielonogórskie wino... Niech, przedzierając się przez tą stertę szmat i innych kramów, chociaż ktoś mi obieca, że tam na końcu jest stanowisko na którym będę mógł zakupic trochę naszego zielonogórskiego trunku (jaki by on nie był....). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rommax13 Winobranie czas zacząć IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.06, 13:59 A ja na obczyznie tesknie ogromnie za ,korowodem ,straganami ,nawet za tymi ,co naduzyli zielonogorskiego winka ,calym tym zamieszaniem ,ktore przypomina mi dziecinstwo i mlodosc lat 70-tych .Duzo bym dala aby bawic sie dzis z wami Zielonogorzanie !!!!!!!wiec nie zrzedzcie tylko sie bawcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gr000by Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 15:18 e tam jak to mowi moj kolega.. 'w tym smutnym jak piz** miesice' nic sie nie dzieje, wiec chociaz to winobranie jest no i pogoda dzis jest rewelacyjna, juz sie nie moge doczekac wieczornego wyjscia na browarek :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Winobranie czas zacząć IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.09.06, 15:26 idziemy szeroką ławą na winko, wracamy jak popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:51 Szkoda że zero zaskoczenia.Cóż no w sumie to święto dla gawiedzi ale troszkę kiepsko z programem: Dżem, Oddział...i oklapła gwiazdeczka Piesek. Dyskoteki w karczmie od 22 do 24 i toksyczne a la wino z Bartexu. Kurcze winobranie 92' z teatrami ulicznymi i tonami jabłek w fontannach ehhh działo się:)No ale jak się ludziom podoba rok w rok to samo...to niech się dzieje. Ciekawe komu się oberwie za błędy pisarskie na plakacie, jest ze 100 zbędnych spacji, może czkawka dopadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprot Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 16:36 Powiedzmy sobie szczerze: od lat Winobranie to jedna wielka stagnacja, która ma utrzymać na powierzchni dziurawy wrak, jakim jest Centrum Biznesu. Oni nie maja nawet na opłaty sadowe, a bieda piszczy po katach! Jak znowu ich wyroluje jakieś browar, to poleca...a Ruszczyński bedzie musiał sprzedac te swoje wyswiechtane kowbojki... Wszystko już było, a przy zielonym stoliczku znów przyblokowano Owsiannego i dano to Centrum Biznesu. Ponownie domek winiarza bedzie bez zielonogórskiego wina... Odpowiedz Link Zgłoś
gr000by Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:30 zastanawia mnie jedno.. wybory sa co 4 lata.. wiec teoretycznie cos powinno sie zmieniac, na gorsze lub na lepsze.. ale tu ciagle jest to samo i ciagle centrum biznesu.. moze to ktos wyjasnic na czym ten fenomen polega?? btw.. ide sie napic :) .. chetnych zapraszam na deptak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
impulsywna_kobieta pierwszy dzień 03.09.06, 00:01 i już na policję musiałam dzwonić.. bili się po gębach w okolicach Centrum Biznesu....wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gr000by Re: pierwszy dzień - straszne 03.09.06, 09:34 oj straszne straszne.. tak mnie glowa boli od browarkow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vip Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:02 oj winobranie , winobranie.Co dla lepszych to było za darmo winobranie w Palmiarni.Wielki bal dla darmozjadów do białego rana, a żarcie , aż nie chciało się wychodzić.a picie , nawet nie zabrakło.Wyróżnieni zostali tylko ci co związani są z kościołem.Wszystkie te stowarzyszenia i osoby prywatne.Inni ,którzy w kulturze pracują bezinteresownie lub w sporcie odsunięci .Nic o nich nie mówiono, a szkoda.Jest takich wielu.Szkoda,że ci katolicy na wysokich stanowiskach są psełdo katolikami.Tak naprawdę to gorsi niż ci mało wierzący.Ronowiczka nawet nie zapomniała specjalnie wyróżnić i przywitać kwiaciarkę jako najlepszą radną,choć było na sali wielu innych dobrych radnych.Traci kolejny raz w oczach będącej tam inteligencji. Szkoda ,bo sama szybko usuwa się w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:16 MYślę że tak wystawna biesiada jest ostatnią biesiadą Prazydentów miasta? No cóż skończył się miesiąc trzeżwości.Bachus pozwolił pić to i pili za nasze,a nie za swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Winobranie Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:47 kompletne dno.Za nasze pieniądze P. Ronowicz zrobiła sobie niezłą kampanię wyborczą.Kto ta jej podpowiedział.Jak wypowiadał się Radny Markiewicz zignorowała wszystkich radnych i innych polityków.Sama wsiadła jednak do bryczki i machając do ludzi przejechała w korowodzie. Czy chcieli czy nie musieli zielonogórzxanie ją oglądać.Kampania za darmo ,za pieniądze przeznaczone przez radnych na winobranie.Tak było przy wyborach parlamentarnych jej męża.Wszystko odbywało się w urzędzie i za nasze podatników pieniądze.Czas to też rozliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:42 Ja natomiast słyszałem na korowodzie,że mąż Pani Prezydent Ronowicz został zatrudniony przez centrum Biznesu jako porządkowy.Faktycznie biegał po ul.B.Westerplatte i przeganiał ludzi na chodniki bo jadą cięzarowe samochody i konie i idzie korowód.Wątek do sprawdzenia czy prawdziwy,ale tak gadają od wczoraj ludzie w mieście.Czy to prawda czy fausz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek234 Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:07 Witam, nie orientuje sie ktos czy piatkowy kabareton jest platny, czy darmowy? pozdriawm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifol Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 09:38 !!!żeneda!!! "przedstawienie" na otwarcie Winochlania było żenujące, Bachusa na początku nie było słychać, święto.. nie znała scenariusza i biedny satyr musiał jej machać ręką kiedy ma wejść ze swoją kwestią. Jakieś przestoje, głucha cisza, i ogólnie mic na scenie się nie działo. Co do korowodu, to najlepiej było by o tym zapomnieć jak najszybciej......Z roku na rok coraz gorsze to winobranie. Ciekawe co pokazałby Owsianny, bo najwyrazniej koniuszy z CB nie ma większego pomysłu na organizacje tej impry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ip.fastwebnet.it 07.09.06, 13:39 PAni prezydent gwiazda otwarcia zaraz po bachusie nawet nie poszła do fryzjera nie mówiąc już o kosmetyczce chociaż nie wyskoczyła w jednej ze swoich uroczych jednakowych kiecek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejko98 Re: Winobranie czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:01 winobranie czas skonczyc...bogu dzieki ze juz po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawies Re: Winobranie czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:11 odda kluczyki? Odpowiedz Link Zgłoś