Dodaj do ulubionych

Winobranie czas zacząć

01.09.06, 20:19
Mniej nas w opiece !
A Bachus mógłby kluczy nie oddawać :))

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: Winobranie czas zacząć IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 22:04
      Popieram twój apel - razem z żoną, synem i sasiadami
    • aski68 Jestem z Zielonej... 02.09.06, 11:00
      i nie lubię winobrań !
      Można nie lubić żużla, a ja nie przepada jeszcze za Winobraniem

pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:19
      tłumy, na straganach pełno gaci,smród smażonych i pieczonych dań-to nie dla mnie
      • aski68 Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:13
        Gość portalu: gość napisał(a):

> tłumy, na straganach pełno gaci,smród smażonych i pieczonych dań-to nie dla mni
        > e

zapomniałeś o "koneserach" wina :)))
        • violatic Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:26
          aski68 napisał:
          >
          > zapomniałeś o "koneserach" wina :)))

Aski tak powinieneś napisac: > zapomniałeś o "koneserach" "wina".

Gdzie jest nasze zielonogórskie wino... Niech, przedzierając się przez tą
          stertę szmat i innych kramów, chociaż ktoś mi obieca, że tam na końcu jest
          stanowisko na którym będę mógł zakupic trochę naszego zielonogórskiego trunku
          (jaki by on nie był....).

Pozdrawiam
    • Gość: rommax13 Winobranie czas zacząć IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.09.06, 13:59
      A ja na obczyznie tesknie ogromnie za ,korowodem ,straganami ,nawet za
      tymi ,co naduzyli zielonogorskiego winka ,calym tym zamieszaniem ,ktore
      przypomina mi dziecinstwo i mlodosc lat 70-tych .Duzo bym dala aby bawic sie
      dzis z wami Zielonogorzanie !!!!!!!wiec nie zrzedzcie tylko sie bawcie!!!!!
    • gr000by Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 15:18
      e tam jak to mowi moj kolega.. 'w tym smutnym jak piz** miesice' nic sie nie
      dzieje, wiec chociaz to winobranie jest

no i pogoda dzis jest rewelacyjna, juz sie nie moge doczekac wieczornego
      wyjscia na browarek :):)
      • Gość: Marian Re: Winobranie czas zacząć IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.09.06, 15:26
        idziemy szeroką ławą na winko, wracamy jak popadnie
        • Gość: www Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:51
          Szkoda że zero zaskoczenia.Cóż no w sumie to święto dla gawiedzi ale troszkę
          kiepsko z programem: Dżem, Oddział...i oklapła gwiazdeczka Piesek. Dyskoteki w
          karczmie od 22 do 24 i toksyczne a la wino z Bartexu. Kurcze winobranie 92' z
          teatrami ulicznymi i tonami jabłek w fontannach ehhh działo się:)No ale jak się
          ludziom podoba rok w rok to samo...to niech się dzieje.
          Ciekawe komu się oberwie za błędy pisarskie na plakacie, jest ze 100 zbędnych
          spacji, może czkawka dopadła?
          • Gość: szprot Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 16:36
            Powiedzmy sobie szczerze: od lat Winobranie to jedna wielka stagnacja, która ma
            utrzymać na powierzchni dziurawy wrak, jakim jest Centrum Biznesu. Oni nie maja
            nawet na opłaty sadowe, a bieda piszczy po katach! Jak znowu ich wyroluje
            jakieś browar, to poleca...a Ruszczyński bedzie musiał sprzedac te swoje
            wyswiechtane kowbojki... Wszystko już było, a przy zielonym stoliczku znów
            przyblokowano Owsiannego i dano to Centrum Biznesu. Ponownie domek winiarza
            bedzie bez zielonogórskiego wina...
            • gr000by Re: Winobranie czas zacząć 02.09.06, 17:30
              zastanawia mnie jedno.. wybory sa co 4 lata.. wiec teoretycznie cos powinno sie
              zmieniac, na gorsze lub na lepsze.. ale tu ciagle jest to samo i ciagle centrum
              biznesu.. moze to ktos wyjasnic na czym ten fenomen polega??

btw.. ide sie napic :) .. chetnych zapraszam na deptak :))
    • impulsywna_kobieta pierwszy dzień 03.09.06, 00:01
      i już na policję musiałam dzwonić..
      bili się po gębach w okolicach Centrum Biznesu....wrrrrr
      • gr000by Re: pierwszy dzień - straszne 03.09.06, 09:34
        oj straszne straszne.. tak mnie glowa boli od browarkow :/
        • Gość: Vip Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:02
          oj winobranie , winobranie.Co dla lepszych to było za darmo winobranie w
          Palmiarni.Wielki bal dla darmozjadów do białego rana, a żarcie , aż nie chciało
          się wychodzić.a picie , nawet nie zabrakło.Wyróżnieni zostali tylko ci co
          związani są z kościołem.Wszystkie te stowarzyszenia i osoby
          prywatne.Inni ,którzy w kulturze pracują bezinteresownie lub w sporcie
          odsunięci .Nic o nich nie mówiono, a szkoda.Jest takich wielu.Szkoda,że ci
          katolicy na wysokich stanowiskach są psełdo katolikami.Tak naprawdę to gorsi
          niż ci mało wierzący.Ronowiczka nawet nie zapomniała specjalnie wyróżnić i
          przywitać kwiaciarkę jako najlepszą radną,choć było na sali wielu innych
          dobrych radnych.Traci kolejny raz w oczach będącej tam inteligencji. Szkoda ,bo
          sama szybko usuwa się w cień.
        • Gość: Ryba Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:16
          MYślę że tak wystawna biesiada jest ostatnią biesiadą Prazydentów miasta? No
          cóż skończył się miesiąc trzeżwości.Bachus pozwolił pić to i pili za nasze,a
          nie za swoje?
          • Gość: Hej Winobranie Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:47
            kompletne dno.Za nasze pieniądze P. Ronowicz zrobiła sobie niezłą kampanię
            wyborczą.Kto ta jej podpowiedział.Jak wypowiadał się Radny Markiewicz
            zignorowała wszystkich radnych i innych polityków.Sama wsiadła jednak do
            bryczki i machając do ludzi przejechała w korowodzie. Czy chcieli czy nie
            musieli zielonogórzxanie ją oglądać.Kampania za darmo ,za pieniądze
            przeznaczone przez radnych na winobranie.Tak było przy wyborach parlamentarnych
            jej męża.Wszystko odbywało się w urzędzie i za nasze podatników pieniądze.Czas
            to też rozliczyć.
            • Gość: gość Re: pierwszy dzień - straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:42
              Ja natomiast słyszałem na korowodzie,że mąż Pani Prezydent Ronowicz został
              zatrudniony przez centrum Biznesu jako porządkowy.Faktycznie biegał po
              ul.B.Westerplatte i przeganiał ludzi na chodniki bo jadą cięzarowe samochody i
              konie i idzie korowód.Wątek do sprawdzenia czy prawdziwy,ale tak gadają od
              wczoraj ludzie w mieście.Czy to prawda czy fausz nie wiem.
    • Gość: marek234 Re: Winobranie czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:07
      Witam, nie orientuje sie ktos czy piatkowy kabareton jest platny, czy darmowy?

pozdriawm
      • Gość: fifol Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 09:38
        !!!żeneda!!! "przedstawienie" na otwarcie Winochlania było żenujące, Bachusa na
        początku nie było słychać, święto.. nie znała scenariusza i biedny satyr
        musiał jej machać ręką kiedy ma wejść ze swoją kwestią. Jakieś przestoje, głucha
        cisza, i ogólnie mic na scenie się nie działo. Co do korowodu, to najlepiej
        było by o tym zapomnieć jak najszybciej......Z roku na rok coraz gorsze to
        winobranie. Ciekawe co pokazałby Owsianny, bo najwyrazniej koniuszy z CB nie ma
        większego pomysłu na organizacje tej impry.
        • Gość: Ala Re: Winobranie czas zacząć IP: *.ip.fastwebnet.it 07.09.06, 13:39
          PAni prezydent gwiazda otwarcia zaraz po bachusie nawet nie poszła do fryzjera
          nie mówiąc już o kosmetyczce chociaż nie wyskoczyła w jednej ze swoich uroczych
          jednakowych kiecek
    • Gość: lejko98 Re: Winobranie czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:01
      winobranie czas skonczyc...bogu dzieki ze juz po
    • Gość: zawies Re: Winobranie czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:11
      odda kluczyki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka