prigi 08.09.06, 08:54 poszukuję sklepu z odrzutami Dallasa w Zielonej Górze. Sklep został przeniesiony z ulicy Chemicznej.Czy może ktoś wie gdzie został przeniesiony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: sklep Dallas 08.09.06, 09:16 kojarzy mi sie, ze jest na zjednoczenia, przy stacji benzynowej (shell?), tuz obok nomi i komfortu - tyle ze przy ulicy (zjednoczenia) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travelcare Re: sklep Dallas IP: *.ztpnet.pl 08.09.06, 10:22 Tan sklep znajduje się teraz w jednej z hal na ulicy Krętej. Tabliczki informujące nakierują was dokładnie. A co do tego sklpeu na Zjednoczenia to faktycznie jest on przeniesiony z ulicy Chemicznej ale nie chodzi tutaj o Dallas tylko o Jeans Land, który na chemicznej zjadował się w małym pomieszczeniu na rogu budynku z Dallasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: sklep Dallas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:40 TEZ GO POSZUKUJE, MOZE JUZ GO KTOS ODNALAZL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: sklep Dallas IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 15:47 nie szukaj nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micia Re: sklep Dallas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:36 To już nie to samo :(( Zawiodłam się strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: sklep Dallas IP: *.stat.gov.pl 04.10.06, 14:38 Tego sklepu Dallasa na Krętej już nie ma, nie wiem gdzie go przeniesli ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: sklep Dallas 04.10.06, 15:42 a nie jest na Trasie Północej, coś mi w pamięci smiga, tabliczki jakieś z info:) Odpowiedz Link Zgłoś