Gość: s Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.06, 11:07 Co robiła Bukiewicz w USA? Czy tam pracowała legalnie? Czy tam przebywała legalnie? Dlaczego wróciła do Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drużyna Bkiewicz Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:31 Zadaj jej to pytanie. Jak będzie konferencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 22:06 Ciagle mi piszesz ze wyzywam kogos a w jaki sposob??? Dawaj pokaz mi to. To ze pisze ze ekipa z Gorzowa? To jest obraza??? Albo ze zacytowalem kogos tu na forum??? Szukaj na serwerze szukaj tylko pokaz siebie jeszcze cwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 22:11 Z jedej tylko wypowiedzi twojej mozna ukazac twoja dwulicowosc. Oskarzasz bezpodstawnie innych "Przestań obrażać inne osoby w PO." A sam dajesz przyklad takiego zachowania....ciagle "co sie dzieje z twoim PISem uliczicą," "eszcze jedno robisz z gęby cholewę działaczu za dychę." Jakie klapki. jaki dzialaczu??? Nie mozna miec swojego zdania???? No dawaj wyzyj sie wyzwij mnie od PiSuarow itp. Ty wielce kulturalny i mądry dzialaczu PO Napisz jak korzystac z funduszy unijnych!!!!!!!! A najlepiej przestan mnie ciagle atakowac o odczep sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drużyna Bukiewicz Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:56 Pisz Pan więc nt. PISu i jego programu, zrób konkurencję z PO, ale taką aby mieszkańcy Maista Zielona Góra na tym skożystali, a nie zabieraj się za obsmarowywanie Pani Bukiewicz i Zielonogórskiego PO, posądzając o rzeczy, które nie istnieją. Rożnica między mną a PAnem jest taka, że Pan jak dostajesz dobro to odrazu widzisz w tym zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 11:23 PiS program przedstawił ze 4 miesiące temu. A gdzie Drużyno jest pogram PO? Może utajniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:00 Poczytaj, odpowiedz znajdziesz w poprzednich postach, ale ja ci powiem, że jest w sejfie i z tego czytania wynika, że boja się, że ktoś im pomysły ukradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 16:21 A ja mysle, ze niedlugo i PIS i PO bedzie w zgodzie pracowac dla dobra naszego miasta bo prezydentem bedzie prof. Miłek, ktorego komitet wyborczy zostal zarejestrowany w piatek i to on pogodzi politykow obu partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: 212.109.135.* 25.09.06, 10:23 Ale jeśli go nie poproszą, nie uczepią się surduta, nie będą skamleć i zawodzić niczem płaczki sycylijskie, aby zechciał zaszczycić i kandydować, to nic z tego nie będzie. Powinien zawiązać się jakiś oddolny komitet i wesprzeć. Na razie jakoś nie słychać, kto tego niezależnego od nikogo senatora będzie popierał w Zielonej Górze. W senacie coś cichutko o dokonaniach osoby wybranej - warto zobaczyć dorobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:47 Ten alek to jakiś dziwny, pisał, że poszywam sie pod innymi osobami ale widze tu że juz z nim takie problemy są czyli dobrze mu napisałam, ze to psychopata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 22:23 Ty masz gosciu jakies kompleksy czy manie na punkcie mojej osoby?? Daj sobie na luz ok?? Co do towich roznych osobowosci na forum to przeciez sam sie przyznales mi ze nie lubisz byc utassamiany z jedna osoba i dlatego wpisujesz sie pod np druzyna bukiewic czy marika heheeh Nic zlego na PO nie napisałem. Ale swietnie mnie do tego prowokujesz wiec od dzis ja i inni zaczynamy. Bozennnna czy Bozenka nie ma roznicy to taki Gucio co skacze z kwiatka na kwiatek. Radna z radnej na posla z posla na prezia byle wieksze i głębsze korytko. Gdyby tego było malo to jeszcze z nadania gorzowskiego!! Wybory i tak przegra wiec spoko ale…….!!!! Lista kandydatow do sejmiku z PO to tragedia. Tu nawet z okręgu zielonogórskiego trudno doszukac się zielonogórzanina. Sami współpracownicy Bachala. Zielonogórska PO slaba jak nigdy. Tragedia. Już wole Ronowicz, przynajmniej z ZG. Ps. zielonogorzaninem nie wystarczy jest byc tylko prawnie czyli zameldowanie od np 4 lat. niestety w PO mysla inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re:Uwaga zaraz ten z IP .neoplus.adsl.tpnet.pl IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 22:41 Wscieknie sie . Juz to widze jak wpisze 10 postow pod roznymi nickami np Głosuj na nią ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Drużyna Bkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl głosuj na Bożennę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl oni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl poeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl + cd, odpowiadam i dociekliwy. tak tak jeden koles ma zazadanie nawbijac ludzia ile to ich jest i jak potezna jest PO w ZG:) Cos takiego samego jak na zasadzie sądaży ktore zamiawiaja. Dzialaj dizalaj. Wymysl kolejne 20 osob na forum tylko zmien forme pisania a nie ciagle to samo "bukiewicz wygra, ale ty fanatyku tu ulicznico pis-owska ty .........." Zalosne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re:Uwaga zaraz ten z IP: *.ztpnet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:27 Poprostu shizofremia tak jak bracia kaczyńscy, chłopcze poprostu żal mi ciebie. Zobacz jak cię coś doprowadza do obsesji, to już odrazu kłamiesz, wyzywasz i próbujesz manipulować ludźmi prawdziwy z ciebie PSI-owiec. Teraz cię uświadomię w tym, że i tak za mało wpisałeś osób ponieważ jest tu więcej użytkowników neostrady. Następna sprawa to taka, od kiedy jeden koputer jest przypożądkowany do jednej osoby??. Musisz sobie jeszcze dużo rzeczy uświadomić. Mając takich ludzi w szeregach, PIS nie ma szans!!!. Tu potrzeba budować, a nie niszczyć. Dlatego głosuje na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 22:49 Bożenna to przecież lalka Barbi.Głosuj a na BARBI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruczek Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 23:52 Zerknęłam dzisiaj na fragment konferencji prasowej - cieniutko oj cieniutko było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wrocil nawiedzony IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 17:48 Skonczylo sie spotkanie sztabu wyborczego?? Padl rozkaz "wpisywac sie pod roznymi nicami byle zrobic wrazenie ze cala ZG bedzie glosowac na PO " Głosuj na nią ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Drużyna Bkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl głosuj na Bożennę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl oni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl poeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl + cd, odpowiadam i dociekliwy. Ja sie wpisuje pod jednym nic-em a ty jak sam przyznales roibs z siebie interentowa szmate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wrocil nawiedzony IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 18:00 Zanim odpiszesz to radze wyjdz sobie na papieroska, odpocznij. Nie chce mi sie dzis z taba przepychac na tym forum. wpisuj sie pod jedna osoaba (moim zdaniem jako druzyna bukiewicz najlepiej pasuje ) heeh i promoj ile wlezie swoja szefowa. Pozdrwaiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Nastepny nic naszego P-owca IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 18:33 Głosuj na nią ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Drużyna Bkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl głosuj na Bożennę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl oni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl poeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl + cd, odpowiadam i dociekliwy. Nowosc na forum: robertos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Po cyzm poznac ze to jedna i ta sama os???? Po glofyfikacji PO i wyzwiskach wobec PIS nawet w tematach ktore z PiS nie maja nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika alek ale ty jesteś crazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:43 Co się z tobą dzieje? wyluzuj bo już popuszczasz, PIS doprowadza cię do shizofremi tak mi sie wydaje, albo to wrodzone. Wyjdź na miasto odetchnij i pomyśl jak to będzie jak PO wygra, Zielona sie rozbuduje...,albo lepiej nie myśl, bo nie dostaniesz stołka i jeszcze bardziej pogłębi się twoja choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: > shizofremi ??????????????????:) IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 18:47 > shizofremi HA HA HA Taka inteligencja PO?????// Nie no spoko kazdy moze bylka zroibc ja tez robie. Wkoncu jakis post z chumorem :) Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika alek ale ty jesteś... znajdz sobie wreście chłopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:53 z tym ostatnim to znam paru chłopców, ale oni raczej wolą dziwczynki więc nie mogę ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Jak na wyksztalciucha z PO to slabo IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 22:29 Wszystkie P-owce - wykształciuchy reprezentuja taki sam zenujacy poziom??? Niesiolowski przy tobie to lalus, pikuś :) Ale tak juz jest. Propaganda jaka jest w mediach jakoby PO to same osobistosci popierani przez tlumy heheeheh to mit obecnych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
nickii Re: Jak na wyksztalciucha z PO to slabo 26.09.06, 23:20 przepraszam a co ma zrobić zwolennik PO, który uważa ze Bukiewicz jako prezydent Zielonej Góry to jedna wielka porażka. Miałem nadzieje że eksperyment w postaci konbiety-prezydenta naszego miasta zakończy się ostatecznie w tym roku a tu prosze PO chce wejsc do tej samej rzeki. Nie kumam, chcą przegrać wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Jak na wyksztalciucha z PO to slabo IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 23:28 No a kogo mieli by wystawic??? Nie ma kogo w zielonogorskim PIO sa 3 postacie Urbaniak -nie chcial Czesio F- nie mogl bo Bachalowi sie nie podoba, oj baaaaarzo nie podoba Bozena- tak jak najbardziej, Bachal popiera, Gorzow popiera i jest z Bozenka :) Kto jest jescze w PO tej partii o wielkich rezerwach ludzkich??????? Nikt 2-3 ludzi i koniec. Ale program jest w sejfie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drużyna Bukiewicz STOP korupcji, STOP dla PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:32 Platforma Obywatelska najlepsza dla Zieloenj Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: zielonogorzanie dowiedza sie prawdy IP: *.ztpnet.pl 28.09.06, 23:46 Zielonogorskie struktury PO sa tak slabe ze nie moga dbac o interesy miasta Zielonej Gory. Nie tylko ja tak twierdze. Duzo ludzi na miescie o tym mowi. Nie uda sie wam to w tajemnicy dlugo utrzymac. Re: PO sam Gorzow Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: marcin_zielonagora Data: 23.09.06, 13:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz "Też jestem wkurzony, zwłaszcza za Ciemnoczołowskiego. Dzisiaj w lubuskiej są przedstawieni kandydaci różnych partii: PSL, Samoobrona, LPR, SLD, PiS, wszystko jest normalnie tzn. trochę przedstawicieli Gorzowa (w północnych okręgach), trochę przedstawicieli ZG (w południowych okręgach). Najgorzej wygląda sytuacja w PO. Tutaj tylko Gorzów, tak jak w ułożonych przez Bachalskiego listach do parlamentu." Jesli dbasz o swoje miasto ty z druzyny bukiewicz to zadbaj o nie tak jak sie nalezy. Nie chowaj glowy w piasek ale postaw sie Bachasliemu!!!! Szanuje zielonogorskie PO ( wprzeciwienstwie do centrali z tuskiem na czele) i mam nadzieje ze uda wam sie rozwiazac ta sytuacje ale napewno Bukiewicz nie kiwnie palcem. czesio jak sie za to nie wiezmie to koniec!!!! Zielonogorzanie musza dowiedziec sie o tym ze zielonogorskie PO znaczy mniej niz struktury uni polityki realnej czy kolo gospodyn wiejskich!!!!!!!!!!!! Zielona Gora jest skazana jesli wygra PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: 195.205.61.* 29.09.06, 09:58 Niech się wycofa. Z Miłkiem nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Koleżanko Bubkiewicz - na czym polega Pani znajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 16:31 Koleżanko Bożenno Hosanno Bubkiewicz - na czym ma polegać Pani znajomość gospodarki ? Twierdzę, że nie ma na świecie osoby, która mogłaby sobie przypisać cechę znajomości gospodarki, jest to nie do ogarnięcia przez umysł ludzki, przez jednostkę ludzką. Jaka jest treść pojęcia "gospodarka" ? Spróbujmy wymienić parę elementów składających się na to pojęcie w różnych aspektach metodą luźnych skojarzeń - makroekonomia, mikorekonomia, zarządzanie, finansowanie, intstytucje, gospodarka rynkowa, przepływy, obrót gospodarczy, prawo, budżet, państwo, samorząd, ustrój gospodarczy, cykle ekonomiczne itd. Wymieniłem parę bardzo ogólnych pojęć, które składają się na gospodarkę, bądź bardzo mocno na nią wpływają. Pytam poważnie o konkrety - panią inżynier elektryk, na czym polega Pani znajomość gospodarki, w których z wymieninych dziedzin jest Pani wybitna, a w których chociaż średnia ? Twierdzę, że Pani rządy będą powtórką nieudolnych rządów p. Ronowicz + pokątnym handlem resztówką nieruchomości, jaka została w mieście + rozdawanie synekur. Na tyle oceniam Pani potencjał, Pani osobowość. Bardzo mocno chciałbym się mylić, ale moje analizy (robione z wewnętrznej potrzeby poznania rzeczywistości)są brutalne. Wogóle to śmieszy mnie autoreklama PO, że jest partią, której członkowie znają się na sprawach gospodarczych. Świadczyć o tym mają składne deklaracje (słowa, słowa, słowa) i posiadanie paru posłów z kręgu przedsiębiorców. Z tymi przedsiębiorcami jest tak, że ma ich swoich każda partia i SLD i Samoobrona czy PiS. A mimo to, tylko PO ma rzekomy patent na gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Koleżanko Bubkiewicz - na czym polega Pani zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:07 Właśnie napisałeś o Platformersach. Oni mają program i swoich ludzi odpowiedzialnych za zadania związane z np. gospodarką:))) i innymi rzeczami. Nie są skorumpowani, widzą to czego inni nie widzą. Dlatego są najlepsi. Młoda mądra kadra, a starsi to doświadczenie. Platforma pomaga nie szkodzi, a Bukiewicz nie jest skorumpowana tak jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Re: Koleżanko Bubkiewicz - na czym polega Pani zn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:29 Magdo Proszę skup się na analizie, na konkretach, a nie na agitacji. Podaj mi ten program, a nie deklaruj, że on gdzieś jest. Wskaż mi konkretne osoby odpowiedzialne za ten program, a nie agituj. Obiecuję, że chętnie sam, mocą swoich szarych komórek, bez wielkiego wysiłku, w pojedynkę "rozjadę" tą "młoda mądrą kadrę". To po prostu śmierdzi mi recydywą z 'geniuszu' Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Koleżanko Bubkiewicz - na czym polega Pani zn IP: *.ztpnet.pl 01.10.06, 13:10 JFK ma rację.Pamiętam jak PiS w czerwcu ogłosił swój program Umowa dla Zielonej Góry(może się komuś podobać lub nie,to rzecz wtórna).Podał kto co w nim tworzył i po kolei przedstawia na konferencjach.A PO co? Nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Jeśli Miłek nie wystartuje to pewnie wygra fotelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:13 bo tak to chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simur Jeśli Miłek nie wystartuje to pewnie wygra fotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:18 Eee tam jak ostatni raz wiara na niego głosowała z uczelni, to powiedział, że będa dobre oceny. Jestem ciekaw czym teraz przekupi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Konkretne pytanie do kandydatki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 15:03 Chciałem popływać na basenie na ul. Wyspiańskiego w sobotę. Bilet wstępu 8 zł. Okazuje się, że nie mam szans, ponieważ wszystkie miejsca wykupiły zakłady pracy. Osoby prywatne traktowane są jako niepożądane, jako intruzi. To efekt "działań" pana dyrektora Rzeźniewskiego, który ma w d.pie mieszkańców miasta. Mam pytanie do kandydatów na prezydenta, radnych i dziennikarzy lokalnych. Co zrobicie konkretnego, aby obywatel, który płaci podatki, z którego utrzymywany jest wspomniany basen mógł się za pieniądze popływać ? Czy za takie traktowanie mieszkańców miasta wywalicie na zbity pysk tego pana dyrektora z układu ? Wszyscy chcecie mojego dobra, chcecie mojego głosu! Wypowiedzcie się na ten drobny, konkretny temat. Czekam na odpowiedź tu na forum i w gazetach lokalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Cala Platforma IP: *.ztpnet.pl 14.10.06, 15:58 "MAMY PROGRAM, MAMY PROGRAM, MAMY PROGRAM " Tylko to umiecie gadac ze macie program. "Bukiewicz nie jest skorumpowana tak jak inni" Co za inni??? Jacy inni??? Kto inni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: Cala Platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 08:34 ci co rządzą, to jest oczywiste. PISiory chciały by poznać bardziej program?? I go poznacie w całości zobaczycie jak zostanie wszysto zrealizaowane, a jest co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przewidujący Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.centertel.pl 14.10.06, 22:03 Po wyborach PO iPIS będą razem rządzić ZG.Prawdziwy przeciwnik to SLD proszę pamiętać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 00:29 Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 08:58 Zobaczymy na jak długo?? pis wytrzyma??? Oby długo, ale wydaje mi się, że zaraz spali to wszystko i tak. Do alka, pytałeś co Bukiewicz zrobiła jak była radną, w skrócie: - jest inicjatorka Uchwały Rady Miasta w sprawie sprzedazy mieszkań komunalnych z 95% bonifikatą, - inicjatorka spotkań z org. pozarządowymi w sprawie budowy hali widowiskowo-sportowej, - oś.słoackiego powstanie i budowa placu zabaw dla dzieci i boiska sportowego LO 3. To tylko nieliczne tematy, ale Bukiewicz poświęca siebie i swoją rodznę dla dobra innych, dla dobra mieszkańców w brudnj polityce i daje radę wychodzić z podniesiona głową wsród kłamstwa polityczego i osób, które wszystko zrobią aby mieć władzę, a później kradą ile się da, bo takie mają podejście do całej sprawy. W skrócie PO i Bukiewicz tu w Zielonej Górze dba o ludzi i niepozwoli, aby krzywda się komuś stała. Alek! napisz mi plusy jakiejś postaci z Zielonogórskiego PIS??, bo oprócz Sapy, który farbuje sobie teraz włoski, aby lepiej się zaprezentować jest ktoś inny, lepszy?? a może nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nino Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.06, 09:42 Po pierwsze: to ja, a nie Alek pytałem co zrobiła Bukiewicz jako radna (może Alek wcześniej ale jakieś 5 postów wyżej ja - el Nino :-) ). Po drugie: jesteś grafomanem. Naprawdę. Poniższy cytat z twojego postu świadczy o tym lepiej, nawet gdybyś miał świadectwo grafomaństwa wystawione przez ministra edukacji. "To tylko nieliczne tematy, ale Bukiewicz poświęca siebie i swoją rodznę dla dobra innych, dla dobra mieszkańców w brudnj polityce i daje radę wychodzić z podniesiona głową wsród kłamstwa polityczego i osób, które wszystko zrobią aby mieć władzę, a później kradą ile się da, bo takie mają podejście do całej sprawy." Teraz brakuje tylko, żebyś zaczął wyliczać ile ran Bukiewicz odniosła w walce o dobro innych. Może straciła jakąś kończynę? Albo członka rodziny? Po trzecie: odnosząc się do jej dokonań w radzie miejskiej które wymieniłeś "jest inicjatorka Uchwały Rady Miasta w sprawie sprzedazy mieszkań komunalnych z 95% bonifikatą" Przyznaje Ci racje, tak to prawda. Ale ta uchwała jest jej wyjątkowo na rękę, jako pośrednik w obrocie nieruchomościami, otworzyła w ten sposób nowy obszar na tym rynku, przysparzając sobie i swoim kolegom nowych klientów. "inicjatorka spotkań z org. pozarządowymi w sprawie budowy hali widowiskowo-sportowej" Inincjować spotkania może każdy, a widziełeś może gdzieś Halę Widowiskowo - Sportową? Jak każdy zielonogórzanin wolę Halę, niż spotkania. "oś.słoackiego powstanie i budowa placu zabaw dla dzieci i boiska sportowego LO 3" Podejrzewam, że plac zabaw dla dzieci ma na swoim koncie 80% radnych (czy jest to załuga rzeczywista czy tylko przypisana - tego niewiem). Jakiś miesiąc temu przechodziłem obok LO 3 i nie widziełem żadnego nowego boiska sportowego. Ale jeżeli tam jest, to raczej zasługę w jego powstaniu należy przypisać radnemu Budzińskiemu i dyr. Kościkowi. Co do plusów zielonogórskiego Pis-u odniosę do tego później, postaram się jeszcze dziś (choć niewątpliwie Alek będzie w tym lepszy). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 10:08 Taka jest prawda, chcesz czy nie, a ty to tylko udowadniasz. Bukiewicz jedna z 3 radnych, która dala pieniądze na budowe pomnika Jana Pawła II. Na początku wszyscy mówili ile to dadzą, a jak przyszło co do czego to ręce umywają i to co pisze to nie jest wypominanie tylko udowadnianie jaką była radną ponieważ były pomówienia z tym związane. Bronię PO, bo pis mnie zawiódł po wybranych wyborach i obiecanym tanim państwu. Teraz mamy same spory brak rządzenia tylko zemsta za poprzednie lata rządów porozuienia centrum. PIS mnie zawiódł, bo nie ma żadnych zmian, dlatego uważam, że w Zielonej tez ich nie będzie, a wasze slogany to tylko kłamstwa, które mają na celu wygrać wybory. Co do polityki to taka jest brudna i napisałem prawdę jaką rolę odgrywa w niej Bukiewicz, bo napewno Ty byś sobie nie poradził w podobnych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 10:47 Co ty pieprszysz moloko czy jak ty sie tam wpisujesz z druzyny bukiewicz ze zawiodles sie na pis. Gloryfikujesz bukiewicz jak niegdys komuchy Stalina tak samo jak PO i chcesz mi wcisnac kit ze glosowales kiedys na PiS :) Wymieniles/as wiele wieeeele wieeeeeeeeeele spraw ktore zalatwila Bukiewicz jak byla radna heeh w ilosci 2 :) radna bukiewicz podobala mi sie jako poslel rowniez Ale napewno nie jako prezio. Prosze dokonczyc swoja robote w sejmie!!!! Gdyby tego bylo malo to jescze to szefostwo z Gorzowa, ktorego sie slucha ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko farbowany-pisor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:36 głupty jak zawsze, piszesz, zawsze mało, a ty co zrobiłeś dobrego??? Napisz lisie farbowany? teraz żal ci tyłek ściska, że jednak Bukiewicz coś zrobiła, w porównaniu do tego łatwuńskiego, który co zrobił???? Bukiewicz już jako nie radna inicjowała umieszczenie na na 2005 r. zadań, budowy hali widowiskowo-sportowej, uzbrojenia Hynowa (pomimo bokowania tego przez ronowicz), systematyczie spotykała się z ludzmi, pomagała im. Najlepsza radna w 2004 r., w tym roku Urbański. Gorzowa się nie słucha o czym mogłeś poczytać niedawno pomimo twoich pomówień. Nie jestes w PO i gadasz głupoty. ja ci napiszę nt. Sapy, który zabiera im pensji ok. 5 zł. Ma pod soba 2000 pacjentów niech z tego choruje połowa ilemu mu zostaje?? Spóźnia się do rady i jest zakręcony jak mało kto. Powinien poświęcać sie obywatelom, a nie robć 10 innych rzeczy. Bukiewicz pomimo większych zarobków jest w stanie z nich zrezygnować dla dobra innych. Jak sie poświęcają ludzie w pis??? nie wspomne tu o SLD bo szkoda gadać. Czekam na odpowiedz, bo to że dostali od ronowicz pierszeństwo aby sie wywiesić w mieście to znaczy tylko jak ronowiczka mieszała i dlatego dostała 1 miejsce na liście do rady. Wielce zasłużona. Na pis sie zawodzę czytając twoje posty, ponieważ powinnienś coś napisać nt. pisu pożądnego, a nie jak twoi bracia klony niszczyć wszystko czego się boją. Juz ci kiedyś ktoś tu napisał, że twój styl rządzenia polega na skłócaniu innych, a taka szkoła to szkoła esbecka. Nic dobrego nie wnosi, nie buduje, a tylko psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: farbowany-pisor IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 15:22 A ty co soba reprezentujesz?? Co ja zroiblem?? heeh to ty jestes partyjniak wiec moze sie pochwalisz. Co oprucz wyzwisk i pomowien pokazales na forum??? Nie przenoscie nam PO-wce stolicy do Gorzowa. Przeciwstawcie sie swojemu szefowi Jackowi tak jak wasz kolega partyjny Cziesio F (jedyny ktory walczy z ta dykatura) Latwinski to nowa postac w polityce. Jego kampania wyborcza, program i tlumaczenie w jaki sposob zamerza go realizowac a nie tylko pieprzyc "MAMY PROGRAM, MAMY PROGRAM" przekonuje mnie iz to najlepszy kandydat a juz niedlugo najpelszy prezio od lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: farbowany-pisor------kulturalny wyksztalciuch IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 15:24 "Co oprucz wyzwisk i pomowien pokazales na forum???" Nie bede ci udowadnial twoich wyzwisk bo duzo bylo tego nawet pomowien karalnych w stosunku do LAtwinskiego,Milka, Switalskiego i innych (chociaz ten ost. to eheh nie przepadam za nim) Zobacz na tekst "farbowany ...." To jest toj styl i twoja kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko farbowany-pis, alek konkrety, a nie bzdety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:05 jak zawsze brak odpowiedzi z twojej strony tylko jakiś głupi atak. Napisałem, że miłek doprowadził do bezrobocia i nie utworzył strefy ekonomicznej, a latwuński to kto to??? dalej brak odpowiedzi??? To, że jest od niedawna to nic nie znaczy, brak konkretów i nawet nie umiesz obronić kandydata. farbowany znaczy tyle co zrobony pod wybory np. farbowany sapa lub też latwuński, który po wyborach powie, że te obietnice bedą do spełnienia za 10 lat. ps. mogiście już zafundować tupecik latwunskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: farbowany-pis, alek konkrety, a nie bzdety. IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 20:12 Napisalem duuuuuzo wiecej na Milka, Łatwinskiego i Switalskiego. O Łatwinskim ost. sie juz wypowiedzialem i o jego doskonalej kampani wyborczej. > ps. mogiście już zafundować tupecik latwunskiemu. > Albo gadam z prostakiem-chamem albo z dzieciakiem hmmmmmmm Zaczynam sie nad toba chlopcze zastanawiac. Ale dobrze :) Wsciekle ataki i chamstwo doprowadza was do tego co zawsze podczas wyborow..... do przegrania ich hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Łatwiński jest najlepszy :) IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 20:17 Masz troche konkretow ale juz nie zyciorys (ulubiony temat karierowiczow, aż rzygać sie chce) To z ost. tygodni, to rowniez bardzo wazne szczegonie jak sie poznaje kandydata. Kazimierz Łatwiński to najlepszy kandydat na prezia Zielonki. Widac to nawet po sposobie prowadzenia kampanii (wiadomo walczy) Nienaganna kultura osobista Nie atakuje wsciekle przeciwnikow, skupia sie nad problemami Zielonki, ktore trzeba rozwiazac. Świetne konferencje prasowe w terenie, tlumaczy w jaki sposob zamierza realizowac swoj program wyborczy Doskonaly sztab wyborczy, dzieki ktoremu każdy w Zielonej juz wie kto to Łatwinski. Obraca sie w doskonalym srodowisku, kozysta z pomocy innych w roznych kwestiach z zycia miasta To Dopiero poczatek. Reszta na wakacjach czyta sądaże heheeh :) Łatwiński jest najlepszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: Łatwiński jest najlepszy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:36 ok rozumiem, że to dopiero początek tego wypisywania, bo szczerze, ża ja mogę lepeij to zrobic, ale ok. W PO nikt nie jest na wakacjach tylko praca, ciężka praca, a kampania to nasza strategia. PS. Przejedż się po Zielonej Górze napewno zobaczysz zmiany. Co do blbordów to Bożenny są większe, bo lepiej coś zrobić dobrego i z klasą, a nie nacpac pełno gdzie się da małego łatwińskiego. Kampani PO dopiero początek:))), a pis już się wyczerpał, czy to falstart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Łatwiński jest najlepszy :) IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 20:40 > PS. Przejedż się po Zielonej Górze napewno zobaczysz zmiany. > Co do blbordów to Bożenny są większe, bo lepiej coś zrobić dobrego i z klasą, a > nie nacpac pełno gdzie się da małego łatwińskiego. > Nacpac to ty smie mozesz z zalu razem z kolegami z partii jak juz przegracie :) PO to partia samych bogaczy tak wiec stac was na takie reklamy baaaa czekam na bilbody jeszcze. Ps. nie niszczie tych plakatow Łatwinskiego bo to nie sportowe a poza tym jak juz musicie to nie posprzatajcie a nie taki syf zostawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloko Re: farbowany-pis, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:29 ten się śmieje kto sie śmieje ostatni:))) PO jest najlepszą partia w Zielonej Górze, lepszą niż pis i sam to wiesz. Widać to było po twoich atakach jak się pojawiają jakieś pozytywne informacje na temat Bożenny Bukiewicz lub też PO, wtedy widać twoje ataki jak i twich kolegów konsternację. Odpowiedz mi na pytanie: Dlaczego zapa, budzińska dzwonili do PO i prosili o wspólny start??? Dlaczego jeden z liderów pis mówi, że jak dojdzie tu do koalicji to on i jego kolesie kaczorów nie będą juz słuchać??? Dlaczego??? To jest ten farbowany zielonogórski pis, dla stołków zrobi wszystko. Widać oczka zrobiłeś, ale taka prawda jeszcze mało wiesz;) dzieciaku. Czas na zmiany czas na PO. Bożenna Bukiewicz najlepszym kandydatem na Prezydenta Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: klamca IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 20:43 Mogles nagrac te rozmowy heheeh :) Tylko ze nie bylo co nagrywac, ja moge soibe to samo napisac jak to czolowi zielonogorscy platformersi przylazili i blagali aby dostac sie na listy ( jeden zreszta jest pan Wolanowski zdaje sie kandyduje z list PiS a byl wczesniej radnym PO) i co lysoooooooooo??????? Oczywiscie nie twierdze ze tak bylo no ale........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewidujący Re: klamca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:44 Chłopaki dajcie spokój. Nabluzgacie tu na siebie, a po wyborach trzeba to będzie odkręcać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloko kłamstwo = populizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:52 wolanowski wywiało do władzy, bo pis wygrał wybory, swiadczy tylko o człowieku co chce, mam nadzieję, że popłynie daleko:)PP Może i są nagrania, mnie to nie obchodzi, ale taka prawda:)) i nie kłamca, bo to następne twoje pomówienie. Partie są dla ludzi, ale to co piszesz nijak ma się do tego co zaprezentowały te osoby z pis, bo dla mnie to stołkowicze, którzy są w stanie odwrócić się od sowjego szefa tylko po to aby mieć władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: kłamstwo = populizm IP: *.ztpnet.pl 16.10.06, 00:20 i nie kłamca, bo t > o > następne twoje pomówienie. he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 22:28 no dobrze aele niech zmieni wygląd bo w tej fryzurze z przerzedzona grzywka w [updabnia sie do Ronowicz, a wiadomo, że pani ta wiele straciła przez swój wygląd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:55 napewno wygląda lepiej niż twoja mama:ppp, a sapa z pofarbowanymi włosami wygląda lepiej od twojego taty, tylko ten łysy łatwiński??? lepiej niech się ogoli będzie jak bachal błyszczał głową, a nie jakieś pejsy mu stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Łatwiński jest najlepszy :) IP: *.ztpnet.pl 16.10.06, 00:30 Ani wyzwiska, ani agresywna kampania + niszczenie plakatow nie zmienia tego. Ps.cos sie tak za wyglad zabral ??? Latwo sie nabijac z kogos jak sie jest anonimowy co ??? Chamidlo doprawdy jakiego na forum jeszcze nie bylo. Ps.Tusk wyglada ok ale przydalby sie caly sztab logopedow "RRRRRRRAZEM" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asO Łatwuński najgorszy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:46 koniec oszołómów z pis, koniec ich kłamstw, bo kościół podupada, a Polacy tracą najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kultura chamie obywatelski !!!!! IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 00:15 koniec zlodziejstwa, koniec biznesu powiazanego z grupami przestepczymi, koniec z gamienetem cieniasow,koniec z chamidlami ktorzy nawywaja sie wyksztalciuchami, koniec z idiotami ktorzy wpisuja sie na forum pod roznymi osobiami, koniec z PO :P Czekam na kolejne wyzwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stupendo Maj Gat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:36 200 wpisów! Zaraz Bukiewicz wyprzedzi słynną kuleczkę i jej asystentki! ::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacman Re: Maj Gat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:27 stupendo nie wpisuj się już aby nie przegoniła buhahaha, kuleczka i jej asystenci na prezia, huraaaa Odpowiedz Link Zgłoś