Dodaj do ulubionych

uwaga śmierdzi Kronopolem

04.10.06, 12:43
wybrałem się przed chwilą na spacer po osiedlu i czuć mi tu Żary, może nie jest aż tak nieprzyjemny ten zapach, ale kto wie ile tam różnych formaldechydów fruwa i jak to chole...stwo szkodzi!
Obserwuj wątek
    • cancro Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 05.10.06, 16:17
      Mówisz "formaldehydy"? A pomyślałeś ile różnych świństw codziennie dobrowolnie
      wchłaniasz z pożywieniem? Kiedyś przeczytałem co napisano na jakichś słodyczach
      (nie pamiętam już co to było): "Składniki: cukier, owoce, barwniki, benzoesan
      sodu. Nie zawiera konserwantów". Dobre, nie?
      Co do smrodu, to chciałbym, aby w Żaganiu kiedyś zaśmierdziało np. Toyotą.
      Choćby nie wiem jaki to byłby smród, wąchałbym go jak perfumy!
    • mercin.brezan Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 05.10.06, 21:02
      ale bład ort. za karę 10000 razy przepiszę:
      formaldehydy, formaldehydy, formaldehydy, formaldehydy, formaldehydy......
      mówisz Toyotą w Żaganiu - ja też bym powąchał - jak mawia staropolskie przysłowie ;) - własny smrodzik najlepszy :)
      to tak apropo bo bronisz mi tu nieco Żary i waszą z królikiem przyjaźń żagańsko-żarską ;)
      • cancro Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 07.10.06, 08:46
        mercin.brezan napisał:

> to tak apropo bo bronisz mi tu nieco Żary i waszą z królikiem przyjaźń żagańsko
        > -żarską ;)
        A i owszem, przyjaźnimy się. Wiedz jednak, ze w kwestiach zasadniczych nie ma to
        żadnego znaczenia. Jeśli się ze sobą nie zgadzamy, to jeden drugiemu dokłada,
        ale z kulturą. Poza tym uważam, ze nie ma co wszczynać wojny, gdy nie ma o co
        :-)Pozdrawiam!
    • boberzary Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 08.10.06, 16:48
      mercin.brezan napisał:

> wybrałem się przed chwilą na spacer po osiedlu i czuć mi tu Żary

Dlaczego znowu obrażasz Żary, przeszkada Tobie że się rozwijamy a nie cofamy??
      • mercin.brezan Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 08.10.06, 20:48
        stwierdzam obiektywnie fakty panie Bobrze, niech pan Bober poda numer kontaktowy, zaprosze jak znowu poczuje smród z kronopolu - choć w Żarach czuć go chyba bardziej i częsciej. Gdzie tu obraza?
        Pan Bober w wątkach na forum Żary raczy natomiast niejednokrotnie uwłaczać mieszkańcom Żagania np. tekstami o treści mniej więcej: Żagań dzielnicą Żar.
        • mercin.brezan Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 08.10.06, 21:01
          i jakie znów - czy moje stwiedzenie na forum Żar o problemie smrodu z kronopolu - jako riposcie do Twoich bajaniach, niespełnionych marzeniach o Żaganiu dzielnicy Żar to obraza dla mieszkańców tego łużyckiego wspaniałego miasta?
          • wooytoos Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 09.10.06, 10:26
            zagan dzielnica zar ?? co to za bzdura jakas ?? never !! a po za tym zanim zagan sie rozwinie az pod zary (bo zary sie raczej nie rozwijają :P ) to minie ze 200 lat. pozdro dla zarówków
            • boberzary Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 09.10.06, 15:45
              wooytoos napisał:

> zagan dzielnica zar ?? co to za bzdura jakas ?? never !! a po za tym zanim zaga
              > n sie rozwinie az pod zary (bo zary sie raczej nie rozwijają :P ) to minie ze 2
              > 00 lat. pozdro dla zarówków

Daj przykład że Żary się nie rozwijają!
              Kolejny mądry!!!
        • boberzary Re: uwaga śmierdzi Kronopolem 09.10.06, 15:43
          Pan Bober w wątkach na forum Żary raczy natomiast niejednokrotnie uwłaczać
          mieszkańcom Żagania np. tekstami o treści mniej więcej:
          Żagań dzielnicą Żar.

Oczywiście że napisałem że Żagań będzie dzielnicą ale to była ironia do
          wypowiedzi poprzednika...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka