masme 08.10.06, 19:17 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś kancelarię w Zielonej, gdzie mogłabym uzyskać fachową poradę prawną? Interesuje mnie też orientacyjna cena takiej porady. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: speed Re: Porada prawna - Zielona Góra IP: *.zg.pl 09.10.06, 10:26 Parę tygodni temu byłem u prawnika to za 20 min pogadanke skasował 50 zł, jezeli miałby coś napisać to coś w granicach 100-150 zł w zależności od trudności sprawy. Lepiej zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Porada prawna - Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 13:36 poszukaj w internecie, sporo znajdziesz. Przedmówca ma rację,porady prawników są bardzo drogie,często ceny nieuzasadnione, z sufitu. Poszukaj młodych aplikantów. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Porada prawna - Zielona Góra 10.10.06, 11:42 Może ja mogłabym pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
masme Re: Porada prawna - Zielona Góra 11.10.06, 00:06 Może mogłabyś:) Tyle, że nie chciałabym wywlekać mojej sprawy tu, na forum... Jesteś prawnikiem? Czekam na odpowiedź, może być na adres gazetowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Porada prawna - Zielona Góra 11.10.06, 09:14 Wysłałam info na Twojego maila:) Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
masme Re: Porada prawna - Zielona Góra 13.10.06, 15:26 Wysłałam maila... Mam nadzieję, że doszedł. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś