Dodaj do ulubionych

Dyletanci w rozgłośni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 01:03
Łupy podzielone, radiem na którego utrzymanie płacimy abonament bedą rządzić
jacyś goście bez kwalifikacji. Sam szef nawet nie ukrywa swojej partyjności,
kandyduje w najlepsze do sejmiku województwa z listy LPR. Co on takiego
zrobił wcześniej, skąd się wziął, co on wie o mediach. Szkoda tego radia i
jego dziennikarzy. Tzw. słuchalność leci im od dłuzszego czasu, teraz pewnie
sięgnie dna. Pamiętam, że dawniej gdzie człowiek nie zaszedł wszędzie
słuchano tego radia (w biurach, u fryzjera, w taksówkach). Teraz słyszę je
tylko u znajomych emerytów. Szkoda, że w ten sposób polityka wykańcza dobrą i
zasłużoną rozgłośnię. Zróbmy coś!
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: Dyletanci w rozgłośni IP: 83.2.124.* 22.10.06, 17:23
      Tak? A co niby w dzisiejszym ustroju polityczno-partyjnym można zrobić?
    • gziul Re: Dyletanci w rozgłośni 22.10.06, 17:56
      Ooooo, kolejny, który płaci abonament. Wytłumaczcie mi jak to się dzieje, że
      ponoć tylko 80% gospodarstw domowych, w których używa sie telewizora lub radia
      płaci abonament, a jak przychodzi do dyskusji o poziomie programu to 99%
      twierdzi "za co ja płacę abonament"?:)
      • Gość: Majka Re: Dyletanci w rozgłośni IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.06, 18:28
        A co zrobił Krupa przez ostatnie naście lat?????? Raczej nic. Jeszcze kilka lat
        temu tego radia sie dało słuchać bez względu na wiek, teraz jest jakimś
        archaicznym tworem który udaje że jest nowoczesny. Może w końcu ktoś to zmieni
        bo ten pan raczej juz tylko udawał że pracuje. A przynajmniej nie było tego
        słychać. Co rok gorzej.
    • Gość: krzycho Re: Dyletanci w rozgłośni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:54
      fakt.. jesli Walkowiak,Karpinski,Banachowicz,Rutkowski, Nawrocki i na dodatek
      Jankowska to ja dziekuje..przelączam na inną fale. Mysle ze Ci nowi cos
      zmienia,,przede wszysstkim tą muzyke na bardziej przyjazną. Zycze powodzenia i
      poważnych zmian i nowych głosów.
      • gziul Re: Dyletanci w rozgłośni 23.10.06, 10:14
        A co ty chcesz od Banachowicza czy Nawrockiego? Nawrocki znakomicie "znajduje"
        się w wielu różnych programach i jest dwa razy lepszy od takiego Stefanowicza.
        A jeśli chodzi o Banachowicza, to choć ni jestem fanem muzyki poważnej, to jest
        on ikoną Radia Zachód. Takiego fachowca ze świecą szukać. Jesli już kogoś
        wywalać to m.in. p Patalas, bo jej rozmowy telefoniczne z koleżankami są
        żenujące. Jeśli już musi to robić to niech to robi w nocy. Nie wiem co nowy
        zarząd będzie robił, ale mam nadzieję, że szybko zrozumie, że dobrych wyników
        nie osiągnie się wprowadzając partyjny ordung, ale zwiększając słuchalność. A
        to zapewniają: muzyka i informacje. A w weekendy:... sport. Tak, tak. W sobotę
        i niedzielę niewiele ludzi słucha radia, a transmisje przyciągną do odbiorników
        choćby kibiców.
        • Gość: Maciey Re: Dyletanci w rozgłośni IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.06, 16:25
          Brawo... fanem muzyki powaznej nie jestem ale Banachowicz prowadzi audycje
          naprawde na poziomie. Nie chodzi o zaslugi a o poziom dziennikarstwa (zeby zaraz
          mi tu nie argumentowac ze ikona bla bla bla)... tak naprawde to tylko zaluje ze
          nie ma go wiecej w eterze bo nietylko w "powadze" by sie znajdowal zapewne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka