Gość: mężatka Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 09:31 Duży biust raz jest atutem, raz udręką. Modelkom (tym od mody) każą zmniejszać piersi, aktorkom - powiększać. Wiele kobiet, mimo niebezpieczeństw związanych z operacją i mimo tego, że każde wprawne oko rozpozna biust naturalny od silikonowego, decyduje się poprawić naturę. Wiele dziewcząt i kobiet ma kompleksy, wydaje im się, że mężczyźni wolą biusty duże. Tymczasem każdy mężczyzna ma indywidualne upodobania w tym względzie, a większość zwraca uwagę na wygląd, jędrność a nie wielkość. Piersi są jakie są, na szczęście każdy rozmiar i kształt ma swoich amatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 09:36 Ćwiczenia na ładny biust -------------------------------------------------------------------------------- Za mały, za duży, niezbyt jędrny... to problemy naszego biustu. Na jego kształt nie mamy większego wpływu, jest on uwarunkowany genetycznie. Wszystko co możemy zrobić, aby piersi były piękne to dobrać odpowiedni zestaw ćwiczeń i przestrzegać kilku zasad. Ładny dekolt może być prawdziwą ozdobą kobiecego ciała. Nie wystarczy jednak, by skóra w tym miejscu była gładka i napięta. Znacznie bardziej męski wzrok przyciąga jędrny, zadbany biust. Istnieje kilka reguł, które pomogą zachować piersi i dekolt w nienagannej formie. Ważnym elementem jest to, aby utrzymywać wyprostowaną postawę ciała. Wymaga to niewielkiego wysiłku a jedynie odrobinę samodyscypliny. Garbiąc się najbardziej obciążamy mięsień piersiowy, który jest tzw. rusztowaniem podtrzymującym biust. Defekty i niedostatki naszych piersi, które uprzykrzają nam życie i uniemożliwiają zakładanie wymarzonych kreacji, można albo skorygować poprzez założenie specjalnej bielizny, albo zwalczyć, dobierając odpowiedni zestaw ćwiczeń. Poniżej proponuję kilka z nich. Mozna je wykobywać zarówno w domu, jak i w fitnessklubie. Ćwiczenie 1. Połóż się tak, aby plecy leżały na stepie. Łokcie muszą mieć możliwość opadania swobodnie poniżej ciała. Hantle trzymaj w dłoniach koło klatki piersiowej tak, aby znajdowały się w jednej linii z brodawkami. Jednocześnie podnoś oba hantle do góry, prostując ręce w łokciach i powracaj do pozycji wyjściowej. Podnosząc hantle do góry należy powietrze wydychać, opuszczając je spokojnie wdychać. -------------------------------------------------------------------------------- Ćwiczenie 2. Połóż się się tak, aby twoje plecy leżały na stepie. Ręce z hantlami wyprostowane przed sobą, dłonie zwrócone do siebie wewnętrznymi stronami. Rozchylaj ręce na boki, opuszczając hantle i delikatnie zginaj łokcie. Wróć do pozycji wyjściowej i powtórz ćwiczenie kilka razy. Hantle powinny znajdować się w lini prostej w brodawkami. Opuszczając hantle w dół należy wdychać powietrze, podnisząc je wydychać. Ćwiczenie 3 Pompka na stepie. Opieramy kolana i podudzia na podłodze, dłonie rozstawione na szerokośc ramion opieramy na stepie. Brzuch musi być mocno napięty, aby biodra nie opadały. Uginamy łokcie i powracamy do pozycji wyjściowej z wydechem. Wykonujemy dwie serie po osiem powtórzeń i trzecia serię z maksymalna ilością powtórzeń. Można też wykonywać jedną długą serię z maksymalna ilością powtórzeń trzy razy w tygodniu. W kolejnym tygodniu zwiekszamy ilość pompek o 2-3. Ćwiczenie 4 Na „jogina”. Siadany w siadzie skrzyżnym na stepie, kręgosłup wyprostowany. Składamy dłonie jak do modlitwy na wysokości klatki piersiowej rozkładając szeroko łokcie. Naciskamy dłonią na dłoń z maksymalną siłą przez około 6 sekund. Powtarzamy ćwiczenie cztery razy z krótkimi przerwami. Codzienna gimnastyka może sprawić cuda. W trosce o utrzymanie jędrnego biustu zaleca się również pływanie, wiosłowanie i specjalne ćwiczenia na atlasie. Ale ćwiczenia i specjalna kosmetyka pomaga tylko w pewnym stopniu na zwiotczałe, niezbyt jędrne piersi. Dalej pozostaje tylko chirurgia plastyczna. Dlatego starajmy się jednak tak dbać o nasze ciało, aby nigdy nie była ona potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 20.11.06, 15:33 to tak jakby zapomnieć o piersiach! NIGDY :D (w końcu jest to jedyna rzecz, z której my mężczyźni nigdy nie wyrastamy) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 20.11.06, 15:35 bede bronic tego watku calym moim biustem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 20.11.06, 16:01 ze względu na strój genetycznyi różnicę płci stawiam swój tors! Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 20.11.06, 16:06 meska klata jest tym dla kobiety, czym dla mezczyzny biust! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 20.11.06, 16:16 ;) a już się przeraziłem :D PS taka opowiastka mi się przypomniała jak się pani, z wydatnym biustem,przepycha w autobusie i koleś odwraca się i mówi - co mi pani to z tym ... (chwila zamyślenia) barem się pcha! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 20.11.06, 16:22 ja znów zacznę, choć pora roku nie przyja tak bliskim spotkaniom Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 20.11.06, 17:04 zima nadchodzi, wiec mysle, ze wlasnie teraz ludzie chetniej sie przytulaja do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 18:46 bellana przytulisz się do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze prostaczek!! IP: 213.199.251.* 21.11.06, 08:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze prostacz 21.11.06, 10:20 bellano, Twe słowa potwierdzają moją teorię! Otóż zawsze mówiłęm, że na zimę ludzie się parują - tzn. dobierają w pary, gdy na okres lata (kiedy nie potrzebne jest oszczędzanie energii) bardziej skłonni są do życia w pojedynkę i szukania towarzystwa na zewnątrz stada! PS nie proszę odnosić tego do siebie, to po prostu uogólnienie w dopiciu do naszego zwierzęcego jestestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 biust 21.11.06, 12:41 tak, teraz sie wzajemnie ladujmy ta energia, zima moze byc ciezka, szczegolnie dla tych co ogrzewaja gazem, moze to byc alternatywa i jaka przyjemna:) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 21.11.06, 14:28 słuszna uwaga, choć niektórzy wolą oglądać płomień w samotności Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 21.11.06, 15:11 moge powiedziec o sobie, ja nie lubie samotnosci i nigdy nie bylam samotna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 23:23 ale dzisiaj luz blus na wątku Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 22.11.06, 13:13 no wygląda na to że biust nam opada. Co do samotności - raczej w znaczeniu, samego, samodzielnego i te de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 13:21 to naturalne, jędrnieje porą wieczorową, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 13:47 nie zauwazylam roznicy, u mnie jest ok:) rano, wieczor... itd:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 22.11.06, 13:48 uff a już myślałem, że coś przeoczyłem ... no cóż człowiek całe życie się uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 13:53 bellana, przy dotyku męskiej dłoni napewno jędrnieje, a na pewno lubisz wszelkie igraszki wieczorową porą ( większość populacji ), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 14:02 naprawdę zrobiłem duże oczy, a więc mój post odwróć sprawa dotyczy pory porannej, całuski Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 14:06 rano czy wieczorem, w dloniach odpowiedniego faceta jest fantastyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Pnij się wątku "dumo naszego miasta" heja!!!! IP: 213.199.251.* 22.11.06, 14:06 :) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Pnij się wątku "dumo naszego miasta" heja!!!! 22.11.06, 14:10 ha ha ha no taaaa, złośliwie i szyderczo w kontekście samodzielności powiem: szczera prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Pnij się wątku "dumo naszego miasta" heja!!!! IP: 213.199.251.* 22.11.06, 14:14 Szkoda tylko że nie możemy obejrzeć tych twarzy opalonych(ogorzałych)w mikrofalówkach Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Pnij się wątku "dumo naszego miasta" heja!!!! 22.11.06, 14:15 ja jednak podziękuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 14:54 zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44524 Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 22.11.06, 15:49 co wam powiem to wam powiem, ale fajny biust nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 17:57 widzę po krótkiej nieobecnosci,że watek z biustem troche więdnie.No cóz nie pozostaje nic innego jak przenieść się na forum bellany3, moze tam pojawią sie fajne osoby i fajne tematy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:01 nie chcesz chyba nam powiedzieć, że Ci iris27 biust zwiędł :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:55 tak, umiem czytać ze zrozumieniem :) nie zrozumiałaś żartu :P a więc Ci to wytłumaczę :P wątek "biust" stworzyła iris27 (czyli TY), Ty twierdzisz, że wątek więdnie, czyli: biust iris27 więdnie :) albo inaczej: biust - A, iris27 - B, więdnie - C (A^B)^(A^C)-> A^B^C ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 21:19 Kobieta jest jak kołnierzyk: Dopiero kiedy masz ją na karku, wiesz co to za numer Kobiet nieprzystępnych jest o wiele więcej aniżeli mówimy i o wiele mniej aniżeli myślimy Najsłodszą zaletą pocałunku jest to, że kobieta nie może przy tym mówić Kobiety o sobie nawzajem mówią tylko źle, ale prawie zawsze mają rację Najistotniejszą sprawę w liście kobiety zawsze znajdziesz po pozycją Post Scriptum Kobiety nie można przekonać, można ją tylko namówić Samobójca z miłości to głupi, który zabija idiotę Swoją pierwszą i lepszą miłość ofiarowuje kobieta, niestety najczęściej pierwszemu lepszemu Kobieta jest jak deszcz - pada często Kobiety swoiście stopniują wyraz "nigdy": nigdy, jeden raz, wiele razy Mężczyźni najczęściej pamiętają te kobiety, które się zapomniały Kobiety nie potrzebują pieniędzy. Nie piją, nie palą i same są kobietami Dla kobiety taniec jest rozkoszą bogów: przechodzi się legalnie z rak do rąk Kobiety lubią łzy, mężczyźni wino. Krótko mówiąc obie strony lubią wilgoć Rozgniewaną kobietę łatwiej ugłaskać pocałunkami niż logiką argumentów Nigdy nie potrafi ci kobieta przebaczyć tego, że nie ma ci nic do przebaczenia Kobiety nienawidzą się wzajemnie, co stwarza nam pewne możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:22 czyli nie przokonałem Cię, ale czy mogę Cię namówić? lol Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: biust 22.11.06, 21:34 bellana3 napisała: irys wpadnij do mnie na forum pogadamy? masz jakieś fajne forum? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 21:36 mam, dla wyjatkowych z zg:)forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44524 Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: biust 22.11.06, 21:38 bellana3 napisała: > mam, dla wyjatkowych z zg łapiemy się? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: biust 22.11.06, 21:41 bellana3 napisała: > jasne, ale kto jeszcze chce sie zalapac? nie wiem;) wrzuciłam u siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 21:35 moze wpadniesz do nas na forum?forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44524 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:54 ale tam to tylko dla wybranych :| a ja, to tylko takie małe C.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 21:57 czuj się wybrany,skoro prowadzę z Tobą konwersacje Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 21:59 kobieta zepsuta nalezy do tego rodzaju istot, ktorych mezczyzni nigdy nie maja dosyc Oskar Wilde jest cos w tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 22:09 QUANTUM EST UNI PLACERE VIRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 22:35 Miłość w kilku zdaniach "Miłość jest najpiękniejszą religią; ktoś, kto kocha, odda mu wszystko bez modlitwy" Honoriusz Balzak "W miłości irytujące jest to, że jest ona zbrodnią wymagającą wspólnika" James M. Barrie "Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skad i nie wiadomo jak i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego" Luis Vaz de Camoes Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 22.11.06, 22:45 Miłość nie daje rozumu głupcom, ale najmędrszych otumania Kobiety umieją szaleć jedynie dla głupców. Miłość woli zazwyczaj kontrasty niż podobieństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 23:27 Mężczyźni zazdrośni są o tych, którzy ich poprzedzili, a kobiety o te, które przyjdą po nich. Kocha się tylko te kobiety, które się uszczęśliwia. Miłość istnieje tylko dla tych, którzy o niej myślą. Z miłością jest jak z masłem. Od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje je w świeżości. W miłości pragniesz, by ci wierzono; w przyjaźni, by cię rozumiano Kariera artysty podobna jest karierze kurtyzany: najpierw dla własnej przyjemności, później dla przyjemności innych, a w końcu dla pieniędzy. Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje. Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro. BB Współczesne kobiety rozumieją wszystko z wyjątkiem własnego męża. a może ktoś odkryje jakieś sentencje, cytaty itp o piersiach Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 23:31 nowe sentencje i cytaty znajdziesz na nowym forum wiesz gdzie szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 21:35 Podobają mi się te sentencje, w szczególności: Najsłodszą zaletą pocałunku jest to, że kobieta nie może przy tym mówić Rozgniewaną kobietę łatwiej ugłaskać pocałunkami niż logiką argumentów Prawda, prawda, prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:39 czy iris27 jest rozgniewana? i czy nie ma innych metod niż pocałunki, kwiaty itp? bo ja aż taki romantyczny wobec nieznajomych kobiet to nie jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 21:41 nie,nie gniewam się.Nie potrafię gniewać się na nieznajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:53 o! to mamy jakąś wspólną cechę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: biust IP: 213.199.251.* 27.11.06, 14:33 Ta wiedza to chyba rodem z Krzywańca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:13 no widac ze orientujesz sie jak to jest w Krzywancu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 21:55 Iris a to kilka sentencji o kobietach Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie. Mężczyzna uczyni wszystko dla kobiety, którą niegdyś kochał, nigdy jednak nie zakocha się w niej powtórnie. Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni. Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety. Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego. Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. Państwa upadają, gdy kobiety rządzą sprawami publicznymi. Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić. Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem. Największym marzeniem mężczyzny jest umieć utrzymać kobietę za jej własne pieniądze. Szczyt miłości, wierności i stałości - kiedy zdradza się żonę z kobietą podobną do niej. W zemście i w miłości kobieta jest większym barbarzyńcą niż mężczyzna. Kobiety udowadniają, że nie ma żadnych różnic pomiędzy nimi, a mężczyznami. A przecież gołym okiem widać, że tak nie jest. Pocałunek wymyślili mężczyźni, aby kobiecie nareszcie usta zamknąć. Bardzo niebezpiecznie jest spotkać kobietę, która nas całkowicie rozumie. Kończy się to zawsze małżeństwem. Dla kobiety jedyne naprawdę wygodne miejsce do płaczu to pierś mężczyzny. Jeżeli kobieta cię zdradzi, zawsze mieć będzie żal do ciebie, że z twego powodu nie mogła tego uczynić wcześniej. Świat bez kobiet byłby jak ogród bez kwiatów. Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 22.11.06, 22:01 również mi sie podoba,zgadzam się z tym całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek biust wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:52 Bukiewicz ma biust, Kubicki nie ma za kim więc głosujecie wielbiciele biustów? Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust wyborczy 23.11.06, 00:30 dyskusjom wyborczym mówimy STANOWCZE NIE! i pociągamy, oczywiście z piersiówki! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust wyborczy 23.11.06, 11:02 Z młodej piersi się wyrwało ... wyborcza gorączka sięga zenitu mam zapierdziel, a na deptaku kozaczków moc ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v żałoba w kraju!!!!a ty się pniesz idiotyczny wątku IP: 213.199.251.* 23.11.06, 11:56 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awangarda Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 12:00 v ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 23.11.06, 15:17 po prostu wielki skrót myślowy wiecie że wstrzymywanie moczu jest szkodliwe ps dobre piersi to dobra rzecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 22:44 oj pusto na naszym wątku , dla rozruszania tematu dowcip o blondynce: Co robi blondynka z zamkniętymi oczami przed lustrem? - Chce zobaczyć, jak wyglądają jej piersi kiedy śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 22:47 jeszcze jeden: Przychodzi blondynka do lekarza i mówi -Panie doktorze!jestem w trzecim miesiacu ciazy a mój brzuszek się wciaz nieuwypukla!-Je Pani pomarancze??-Trzeba?-Trzeba, trzeba! Nakupiła pełno pomarańczy i idzie za trzy miesiace do lekarza! -Panie Doktorze!jestem w szostym miesiacu ciazy a mój brzuszek się wciąz nieuwypukla!-Je Pani banany?-Trzeba? -trzeba, trzeba! Nakupiła pełno bananów i idzie za trzy miesiace do lekarza! -Panie Doktorze! Jestem w dziewiątym miesiącu ciazy a mój brzuszek sie wciaz nieuwypukla! -A kocha Pani meza? -A trzeba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 22:52 dla równowagi coś o facetach: Przychodzi murzyn do lekarza i mówi: -Panie doktorze chcę być rośliną -Hmm... niech pan przyjdzie za tydzień. Lekarz myśli,, Jak ja zeby on był rośliną? Mogę mu najwyzej obciąć jaja." Za tydzień przychodzi murzyn, lekarz obciął mu jaja. Murzyn budzi sie, zobaczyl ze nie ma jaj. - Miał pan sprawić ze będe rośliną, a obciął mi pan jaja!! - Nooo to teraz jesteś CZARNY BEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 22:54 i jeszcze jeden: Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 22:56 coś z życia rodziny: Ania mówi do mamy: -Pójdę do sklepu po zeszyt. -Wykluczone! -sprzeciwia się mama. -Leje taki deszcz, że psa żal wypędzić z domu. Tata pójdzie kupić Ci zeszyt... Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 23.11.06, 23:23 zapraszam do mnie i do irys forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44524 Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 24.11.06, 00:13 ech spada nam wątek wyborczo, kurde w weekenda siąde przy tym Eco :D Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 24.11.06, 22:02 co z tym biustem,czy wątek leci na łeb ,na szyję,czy wybory itp. itd.są wazniejsze od biustu?Nie,nie,nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 22:20 Iris , bellana czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 24.11.06, 22:26 wiecej u mnie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44524 fantasto;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan C. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:28 jestem wyborcą, jak mnie rozgrzejecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan C. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:34 ee tam :P ile razy można :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantast Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 22:41 bellana ziobro dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan C. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:43 a mi się podoba muppet show przeniesiony w polskie realia :) widział ktoś? ps. jak znajdę, to dam linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan C. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:44 jest link :P www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:46 dziewczyny pochwalcie się czy lubicie biustonosze zapinane z przodu czy z tyłu, ja preferuję te zapinane z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:58 uprzejmie proszę o nie kupczenie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 20:21 Wielkie dzięki za usunięcie tych 3 postów , nie będących na temat wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 20:22 Iris, bellana odpowiedzcie na poprzednie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 26.11.06, 20:28 odpowiadam specjalnie Tobie lubię biustonosze zapinane z tyłu,z przodu,lubię tez nie miec biustonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 20:28 bellana walczymy dzisiaj o 500, koniec wyborów może przyłączą się do nas inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 20:30 a gdzie się bawiłaś w narodową żałobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 20:30 ja też lubię bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 21:20 dziewczyny świętujmy piękną liczbę, otwieram powoli szampana, bellana piliśmy już za 300 Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 26.11.06, 23:01 szampana chetnie sie napije, i ciekawe co dalej na jakiej liczbie stanie licznik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 23:04 ja już wypiłem całą butelkę, tylko licznik tak słabo bije Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 26.11.06, 23:17 sam wypiles tego szampana?,myslalam ze podeslesz mi troszke:)) jak tak mozna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 23:19 mam drugiego, no to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 23:23 ok, już się wybieram, czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 06:46 bellana pobłądziłem na Twoich uliczkach, zamiast skręcić w prawo , pojechałem w lewo i nie mogłem już do Ciebie trafić, szkoda bo szampan był odpowiednio schłodzony Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 27.11.06, 10:38 fantasto, bo tak to juz z wami facetami ze na lewo was ciagnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 11:21 nie zawsze, bardzo lubię prawy biust pieścić Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 27.11.06, 12:23 to bardzo dobrze:))oby lewego nie zaniedbywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 13:22 masz rację bellana obydwa dobre a pod wpływem pieszczot jędrniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 23:14 każdy licznik jest dobry, jeden liczy zwycięstwa, drugi dziewczyny, trzeci może chłopaków? itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:42 Rozmiar zero jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 15:25 a ja czuję w tym wątku prowokacje dziennikarską albo policyjną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.06, 08:22 www.wrzuta.pl/film/19xPFlRXGQ/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.06, 08:35 a czy to wam się podoba luuuuuki.wrzuta.pl/film/n7XLA1kOb0/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.06, 08:53 uncontrollable.wrzuta.pl/film/2mjDNluYVN/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.06, 09:03 nie tylko kobiety mają biust www.wrzuta.pl/film/xS3zGF7pjp/ Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 29.11.06, 09:57 biust 0 hmmm zależy w jakim kształcie, szpiczasty mi nie odpowiada poza tym wicie, Barbórka to pikna rzeczQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 23:30 nie tylko biusty oklapły inne rzeczy też Odpowiedz Link Zgłoś