09.11.06, 22:58
jak na facetow dziala biust,czy bardziej podniecajacy jest ten wiekszy ,czy
moze calkiem mały.
Obserwuj wątek
    • cembe Re: biust 09.11.06, 23:03
      nie ma reguły,ja wolę mniejszy
      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:06
        dlaczego mniejszy? jestem zalamana:(((
        • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:21
          nie martw się, duże też są ładne :)
          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:25
            wcale sie nie martwie, moj biuscik nie jednemu w glowie zawrocil:)))
            • voll1 Re: biust 05.12.06, 08:17
              a jak ma sie duzy biust tio roawda ze z wiekiem ma sie tzw "konskie zwisy" ?i suty na pol cyca ??
        • cembe Re: biust 09.11.06, 23:21
          powiem tak:
          naoglądałem już się w życiu biustów, nie za mało ale i nie za dużo. Mam jedno
          spostrzeżenie - babeczki nie dbają o swoje cycuszki. Biust duży zwykle jest (już
          u młodych dziewczyn) obwisły i niejędrny. No cóż kwestia ćwiczeń i te de
          (pomijam genetykę).
          Co do mniejszych biustów - po prostu lubię szczupłe dziewczyny, ot taka perwersja.

A tak z zupełnie innej beczki - kobieta powinna być PROPORCJONALNA, kształtna,
          po prostu jako całość powinna cieszyć wzrok i odczucia.
          Jak znajdę czas sięgnę do stosownego cytatu z Imienia Róży Eco, tymczasem
          pozdrawiam i do niedzieli
          • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:25
            zdażają sie też czasem przypadki szczupłych z dużym biustem :)
            • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:28
              tak jasne bo sama jestem takim przypadkiem:)))
              • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:35
                niemożliwe ;)
                proszę o jakieś dowody, lol
                • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:36
                  mozliwe, jakie dowody?
                • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:42
                  najlepiej twarde, dowody oczywiście :)
                  zdjęcia, opinie naocznych świadków.. ;)
                  • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:44
                    jezeli przedstawie twarde dowody to twarde moga byc i u ciebie:))))
                    • iris27 Re: biust 09.11.06, 23:45
                      ja jestem naocznym swiadkiem twardych dowodow bellany.
                      • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:48
                        :> a masz je gdzieś uwiecznione?
                        choćby gipsowy odlew :)
                        • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:52
                          po co takie dowody skoro mozna sprawdzic w realu:)))
                      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:50
                        dziekuje ci moja przyjaciolka zawsze moge na ciebie liczyc:)))
                    • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:47
                      niestety dysponuję jedynie jedną sztuką potencjalnego twardego dowodu.. nie
                      jestem tak wyjątkowy jak TY :)
                      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:49
                        w zupelnosci jedna sztuka wystarczy:))
                        • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:52
                          na ogół starcza :P
                          wracając do Ciebie, no to może jakieś zdjęcia poglądowe :) już po 22, ja mam
                          ukończone 18 lat.. jest jakaś szansa ?
                          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:55
                            na forum obnazac sie nie bede:)
                            • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:58
                              drażnisz się ze mną :>
                              • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:59
                                nie , moj drogi ale gdzie to zdjecie mam wystawic , bo chyba nie tutaj?:)
                                • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:07
                                  możesz wysłać na rapidshare/fotosik itd itp ew. mail
                                  ps. zaczynam się czerwienić :P
                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:10
                                    nie jestem az tak zdesperowana zeby wystawiac fotki dla publiki, w gre wchodzi
                                    tylko mail
                                    • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:17
                                      no to proszę :)
                                      • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:23
                                        :*
                                        • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:25
                                          ale ładne te zdjęcia ;P
                                          • Gość: bellana3 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:34
                                            cierpliwosci
                                            • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:35
                                              sesję sobie robisz?
                                              • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:38
                                                tak specjalnie dla ciebie:)
                                                • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:38
                                                  jestem.. bardzo zadowolony :)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:40
                                                    jak to dobrze, lubie zadowalac:)
                                                • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:41
                                                  ładny.. delfinek :)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:42
                                                    a reszta przy innej okazji, tylko delfinka tam widzisz?
                                                  • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:45
                                                    widzę "początki" czegoś co mogłoby zakończyć się wielką przyjaźnią ;)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:46
                                                    chce teraz cos od ciebie, nic za darmo:)
                                                  • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:52
                                                    masz rację, ale ja nie mam się czym pochwalić, biedny miś.. a twardość śpi :P
                                                  • Gość: up! up! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:41
                                                    up!
                                                    nie samą polityką człowiek żyje ;)
                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:14
                                    jezeli jestem powodem twego zaczerwienienia to ide spac:)))
          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:27
            masz bogata bibliografie, jezeli szukanie cytatu zajmie ci czas az do niedzieli
            Pozdrawiam:)))
            • Gość: SSSSD Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 11:29
              ALE BZDURA NIE WRZUCAJCIE TAKICH SMIETNIKOWYCH TEMATOW MIEDZY 2 UZYTKOWNIKAMI
              MONA POGADAC NA CZACIE NP.
              • Gość: emka A mi się fajnie czytało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:37
                • lewy_bez_druzyny Re: A mi się fajnie czytało 10.11.06, 14:29
                  Mi też.
                  Duże miseczki lubię najbardziej :]
                  • Gość: magimag biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:40
                    każdy biust może byc fajny,ale musi być zadbany i jędrny choćby po to aby
                    kiedyś nie służył do ostrzenia brzytwy koniec kropka.
              • Gość: gość Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:00
                czyżby komuś żal było, że zamiast pisac peany nt kandydatów, normalni ludzie o
                normalnych rzeczach piszą?
                • Gość: Boska Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:44
                  w koncu ludzie przyznajcie sie ze wlasnie takie rzeczy lubicie czytac, po co to
                  zaklamanie i pruderyjnosc
                  • Gość: gość a co nt. same zainteresowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:40
                    są biusta i biuściki ;)
                    co sądzą o nich szczęśliwe "posiadaczki"?
                    up!
                    • Gość: fantasta Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 21:11
                      Jestem ciekawy jaki rozmiar biustu ma nasza blondi
                      • Gość: plateau Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:14
                        jeśli to TA blondi to mały :)
                        • Gość: iris27 co z tym biustem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:24
                          prawie nikt z panów się nie wypowiedział jaki biust na nich działa.Więcej
                          konkretów prosze.
                          • Gość: gość Re: co z tym biustem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:38
                            jak to mówią, nieważne jak duży, ważne jaki użytek z niego się robi ;)
                        • Gość: fantasta Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 21:42
                          Może mały ale ciekawy, ładna z niej kobitka
                          • Gość: iris27 oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:56
                            widzę,że fantasta strasznie żyje wyborami i wiadomo na kogo będzie głosował.
                            • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 22:40
                              Na niezależną o pięknym biuście. Dzięki stary
                              • Gość: gość Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:57
                                jeśli masz jakieś przecieki nt biustu najciekawszej wizualnie kandydatki Ani
                                Drobek, to dawaj szybko :)
                                • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:00
                                  jest na to jedna jedyna rada , musimy ją wybrać na prezydenta, to częściej ją
                                  będziemy widywać , a tak zaszyje się w kancelari adwokackiej i ładne widoki nam
                                  umkną, pozdrowienia
                                  • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:05
                                    panowie,temat wyborow na innych wątkach,tu rozmawiamy o biustach i nie
                                    koniecznie pani Drobek.
                                    • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:07
                                      każdy biust jest dobry, a tym bardziej atrakcyjnej kobiety
                                      • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:17
                                        "każdy biust jest dobry"może i masz rację,ale nie zawsze atrakcyjna kobieta
                                        takowy posiada.
                                        • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:21
                                          Każda kobitka go ma , pytanie filozoficzne czy się podoba czy nie
                                          • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:32
                                            oczywiście,że każda kobieta go ma,ale nie zawsze ładny rozumiesz co piszę?
                                            • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:34
                                              ja rozumiem, ja rozumiem! :)

z biustami, jak z sexem, jak go brak, to się o nim mówi :)

• Gość: iris27 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:37
                                                może tak się dzieje w twoim przypadku ,u mnie wszystko ok
                                                • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:40
                                                  a mi w tej chwili brak i tego i tego :(
                                                  • Gość: iris27 nic nie poradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:43
                                                    i co ja mogę Ci na to poradzić?
                                                  • Gość: gość Re: nic nie poradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:49
                                                    sam nie wiem.... ale Wy kobiety macie te swoje kobiece sposoby ;)
                                            • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:38
                                              nie ma brzydkich kobiet, nie ma brzydkich biustów
                                              • Gość: gość Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:41
                                                są tylko te.. niedoceniane ;)
            • cembe Re: biust 12.11.06, 20:47
              No wiesz nie chodzi o bibliotekę, choć tak długi czas świadczyłby raczej o
              bałaganie w niej...

uff więc w końcu na Ziemi Lubuskiej!

niestety nie miałem okazji sięgnąć za Eco i odnaleźć stosowne słowa, w
              szczególności Jorge z Burgos, ale cóż na pewno się pojawią, bo są najlepszą
              dyskusją na temat piersi!

Tymczasem pozdrawiam!
          • rafka44 ;) 17.11.06, 18:59
            Mnie tam cieszy mój skromny dobytek :)
            nie mam przynajmniej problemów z kupowaniem ubrań na siebie :)
          • Gość: vinga Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:57
            Ćwiczenia na jędrny biust? To absolutnie fascynujace. Co my mamy niby w tym
            biuście wyćwiczyc? Tkankę tłuszczową? Bo z niej wlaśnie jest biust zbudowany,
            panie "naoglądałem sie w życiu biustów".
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:52
      Iris wywołałaś super temat, gdy tak pomyślę o Twoim biuście robi mi się ciepło
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:56
        nie przegrzej się za mocno
        • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:58
          Właśnie włożyłem worek lodu
          • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:03
            to nie wygladasz teraz atrakcyjnie.
            • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 00:05
              w każdej chwili ten woreczek może zniknąć
              • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:11
                miałeś się krotko wypowiedzieć na temat biustu,bo o to chodzi w tym
                wątku.Wyciągnij więc ładnie łapki i połóż na biurku.
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 00:08
      Żegnaj księżniczko Iris , idę się przytulić do mojego biustu
      • Gość: Michał Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:47
        ja wolę 4 są fajne sterczące i jest gdzie ucho ogrzać
    • Gość: tytus Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 10:39
      iris , mnie fascynują dobrze wyglądające baloniki, ale nie silikony.
    • aski68 Re: biust 12.11.06, 11:07
      iris27 napisała:

> jak na facetow dziala biust,czy bardziej podniecajacy jest ten wiekszy ,czy
      > moze calkiem mały.

wystarczy, że jest :))))))))))))
    • Gość: k Re: biust IP: 213.199.238.* 12.11.06, 15:52
      he iris moze sie umowimy !!!
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:19
        nie widzę takiej potrzeby.
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 19:23
      Iris wywołałaś temat - podaj w liczbach Twoje baloniki
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:43
        wymiary moich baloników nie są Ci do niczego potrzebne.
        • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:45
          Są potrzebne do potrzymania tematu, wywołałaś temat to wnieś coś więcej.
          Na chwilę obecną masz 0,0
          • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:46
            i tej wersji się trzymaj.
            • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:48
              Wielka szkoda, że tak szybko się poddajesz
              • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:52
                skoro tak to odebrałes to trudno.Wątek o piersiach wywołałam po to aby faceci
                określili się jakie biusty na nich działają,a nie po to abym sama miała się tu
                reklamować.
                • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:58
                  ok
                • Gość: biuścik Ja lubię jędrne i te IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:59
                  nie za malutkie ale też nie przesadnie duże. Ważne aby były ładne wizualnie i
                  miłe w przytulaniu.
                • Gość: gość Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:19
                  nie martw się iris27, małe też są ładne :)
                  • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:22
                    Też lubię małe ale tylko u młodych kobiet
                  • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:27
                    do gościa;nie błysnąłeś inteligencją
                    • Gość: gość Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:28
                      Ale chętnie popatrze na Twoj :) może nawet coś więcej. ;))))
                    • Gość: gość biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:31
                      wcale nie zamierzałem :)
                      • Gość: iris27 Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:34
                        gośc chyba gustuje w małych biustach ,to już wiemy ,teraz proszę o opinie
                        innych panów,chyba że zmienisz nicka i napiszesz coś ciekawszego.
                        • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:36
                          gość nie ocenia kobiet po biustach :P i "coś ciekawego"
                        • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:36
                          Wrzuć fotkę ocenimy czy lubmy taki jak Twój.
                          • Gość: iris27 Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:47
                            fotke niech Ci wrzuci jakaś naiwna,która szuka potwierdzenia swojej kobiecości,
                            ja nie muszę
                            • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:49
                              żeby nie było jakiś niedomówień, to ja a nie chcę tej fotki :P to jakiś inny
                              gość.. :D
                              • Gość: fantasta Re: biust iris27 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:50
                                Nie wygłupiaj się gościu, iris jest w porządku
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:52
      Brawo iris twój temat przekroczył już 100
      • Gość: gość biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:56
        a sprawdziłeś to organoleptycznie?
        • Gość: iris27 Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:08
          może sprawdził organoleptycznie,a może nie .Nie nakręcaj sie tym.
        • Gość: fantasta Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 22:09
          Gościu sprawdam to codziennie i jest to jeden z najsmaczniejszych kąsków
          • Gość: gość Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:11
            podlizucha :P
          • Gość: gość Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 22:16
            Czyli masz tych kąsków więcej. Ciekawe co irs na to?
    • Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 23:32
      dla spragnionych boglo.wrzuta.pl/film/w0NbEFEWE8/skaczace_cycki
      • Gość: bolo Re: biust skaczący IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:35
        Co myślicie o tym biuście boglo.wrzuta.pl/film/w0NbEFEWE8/skaczace_cycki
    • Gość: fredyxxxa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 23:54
      tantiemy za pokazywanie powyższego filmu proszę kierować BZWBK XXXXXXXXXXX -
      XXXXXXXXXXXX- xxxxxx
    • Gość: nana Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 07:59
      iris to twoje?
    • Gość: iris27 Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 08:37
      Ja mam jeszcze ładniejszy
    • Gość: iris27 Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 09:10
      Nie podszywaj się podemnie. Ja jestem prawdziwa Iris27. Nie jestem taka
      bąbelkowata
      • cembe Re: biust 13.11.06, 09:28
        "bąbelkowata" - brzmi ciekawie :)
        • Gość: bolo Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:28
          lubie piersi bąbelkowate
    • Gość: fantast Re: jak wy nazywacie biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 14:51
      piersi, cycuszki, balony, silikony, bąbelki, uszy, czekam na wasze wypowiedzi
      • Gość: milord Re: jak wy nazywacie biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 18:32
        gąbeczki, masażystki,wibratorki
    • Gość: GM Daniel Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 20:49
      lizaczek
      • cembe Re: biust 13.11.06, 23:48
        dżizes, k.., ja pier ...

ech ech chłpy chłopy

a wracając do tematu, bo "bąbelkowate" akurat mnie nie interesują, to powiem
        taki dowcip:
        kształt piersi dzielimy na:
        A - jabłuszko
        B -gruszeczkę
        C - kompot

:D
    • Gość: untergrader Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 08:18
      polecam www.staniczek.pl/
      • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 14:45
        Gościu tu jest forum o biuści a nie o majtkach kupczeniu
        • Gość: fantasta Re: biust blondynek IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 21:18
          Smiem twierdzić, że blondynki mają ładniejsze biusty
          • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:43
            niezbyt naturalnie ale biust + blond jest :)

www.sportbilen.se/bilder/bildspel/storabilder/streetcarsfest/streetcarsfest_screen1024px.jpg

• bellana3 Re: biust blondynek 14.11.06, 22:51
              dlatego sie przefarbowalam zeby byc brunetka z ladnym biustem
              • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:53
                dlaczego? dlaczego?! dlaczego!!!
                :D
                • Gość: paulo Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:00
                  oooo,brunetko z ładnym biustem jestem pod wrażeniem,prosze o reszte twoich
                  wymiarów juz sobie wyobrazam długie nogi,talia osy,czy mam racje?
                  • bellana3 Re: biust blondynek 14.11.06, 23:18
                    mylisz sie kolego:) ciekawa jestem jaki z ciebie Belmondo skoro takie wymagania
                    masz:)))?
                    • cembe Re: biust blondynek 15.11.06, 00:43
                      Zgadza się, najładniejsze, najbardziej kształtne biusty mają brunetki!

PS - czy to nie jest już kwestia gustu, jak z wyżej rzeczonymi "bąbelkowatymi"
                      piersiami?
    • Gość: Irek Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 07:12
      Może być mały lub duży ale musi być jędrny
    • Gość: Ala Re: biust blondynek IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 07:15
      Jestem blondynką, ładna figura, zauważyłam, że najbardziej facetów kręci mój
      biust (80C)
      • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:34
        a ja sądze,że każda kobieta może być interesująca bez względu na koloru
        włosów.A już teksty z serii ma mieć duuuże niebieskie oczy wskazują mi,że facet
        nie jest zbyt bystry.Nie chce oczywiscie nikogo obrazić,ale takie są moje
        subiektywne odczucia.
        • bellana3 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:39
          mysle ze wazne jest co w glowie , a nie na glowie i czy klatka piersiowa jest
          mniej czy bardziej rozwinieta to nie swiadczy o seksualnosci kobiety.
          • aski68 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:47
            mądrej koleżanki to i miło poczytać :))
            • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:56
              ktora mądra koleżanka ta Ci mądrze odpisała,bo bellana i iris to dwie
              nierozłączne przyjaciółki jedna blondynka ,druga brunetka
            • bellana3 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:57
              dziekuje koledze:))) chyba czas juz zakonczyc ten temat:)
        • Gość: Pan C. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:24
          :| to po grzyba te Twoje wątki?
          z jednej strony interesuje Cię, co faceci myślą o biustach, czy o włosach, a z
          drugiej piszesz, że ktoś, kto pisze o swoich upodobaniach "duże niebieskie
          oczy" nie jest zbyt bystry... a skąd wiesz? może właśnie on jest
          najbystrzejszy, lol
          • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 14:47
            no właśnie po to są te wątki,aby poznać co panowie mają do powiedzenia,jakie są
            ich upodobania,a ze wszystkimi nie muszę się zgadzać.
            • Gość: Pan C. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:49
              masz rację, ale pomiędzy nie zgadzaniem się, a mówieniem komuś, że nie jest
              zbyt bystry istnieje pewna subtelna różnica
              • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 15:00
                oczywiście,że jest róznica,ale ja nikogo bezpośrednio nie obraziłam,wyraziłam
                tylko swoja opinię.Rozumiem,że Ty własnie jesteś miłośnikiem "dużych
                niebieskich oczu"i właśnie poczułes się urażony,no cóż.
                • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:10
                  nie mnie obrażasz, lecz tych co tak uważają
                  ja nie oceniam kobiety po biuście, co nie oznacza, że nie może mi się jakiś
                  podobać
                  a pisanie, że zwolennicy "dużych niebieskich oczu" nie są zbyt bystrzy, to jak
                  napisanie, że każdy/większość facetów nie jest zbyt bystra, bo każdy/większość
                  facetów, mając JEDYNIE biust do wyboru (bez żadnych "ale")wybierze ten większy,
                  a nie ten mniejszy; co jest zresztą zrozumiałe :P
                  • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 15:32
                    "kazdy wybierze ten większy"no proszę cię.Nawet nie wiem jak to skomentować.
                    • Gość: c. Re: to już jest manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:47
                      czy wiesz, że manipulujesz faktami?
                      • iris27 Re: to już jest manipulacja 15.11.06, 15:57
                        Wiem,ale nie przeszkadza Ci to?Dodam tylko ,że Twoje wypowiedzi należą do
                        jednych z ciekawszych.
                        • Gość: c. Re: to już jest manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:06
                          szczególnie, że ostatnio są tu jedynie moje i Twoje wypowiedzi :P

ludzie teraz żyją polityką.. choć wydaje mi się, że ci ludzie to tak naprawdę
                          kilka osób mnożących swoje nicki :D
                          • iris27 zauważyłam to 15.11.06, 16:13
                            zauważyłam ,rzeczywiscie często sie tu pojawiasz,ale sądze że Twoje wypowiedzi
                            różnia się jednak od innych.To tyle pozdrawiam.
                            • Gość: c. Re: zauważyłam to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:15
                              pozdrawiam
                              c.
                              • Gość: maxim Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 20:50
                                Pytanie teoretyczne : dwa takie same biusty na której kobiecie ładniej
                                wyglądają?
                                • Gość: anna