09.11.06, 22:58
jak na facetow dziala biust,czy bardziej podniecajacy jest ten wiekszy ,czy
moze calkiem mały.
Obserwuj wątek
    • cembe Re: biust 09.11.06, 23:03
      nie ma reguły,ja wolę mniejszy
      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:06
        dlaczego mniejszy? jestem zalamana:(((
        • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:21
          nie martw się, duże też są ładne :)
          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:25
            wcale sie nie martwie, moj biuscik nie jednemu w glowie zawrocil:)))
            • voll1 Re: biust 05.12.06, 08:17
              a jak ma sie duzy biust tio roawda ze z wiekiem ma sie tzw "konskie zwisy" ?i suty na pol cyca ??
        • cembe Re: biust 09.11.06, 23:21
          powiem tak:
          naoglądałem już się w życiu biustów, nie za mało ale i nie za dużo. Mam jedno
          spostrzeżenie - babeczki nie dbają o swoje cycuszki. Biust duży zwykle jest (już
          u młodych dziewczyn) obwisły i niejędrny. No cóż kwestia ćwiczeń i te de
          (pomijam genetykę).
          Co do mniejszych biustów - po prostu lubię szczupłe dziewczyny, ot taka perwersja.

A tak z zupełnie innej beczki - kobieta powinna być PROPORCJONALNA, kształtna,
          po prostu jako całość powinna cieszyć wzrok i odczucia.
          Jak znajdę czas sięgnę do stosownego cytatu z Imienia Róży Eco, tymczasem
          pozdrawiam i do niedzieli
          • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:25
            zdażają sie też czasem przypadki szczupłych z dużym biustem :)
            • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:28
              tak jasne bo sama jestem takim przypadkiem:)))
              • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:35
                niemożliwe ;)
                proszę o jakieś dowody, lol
                • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:36
                  mozliwe, jakie dowody?
                • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:42
                  najlepiej twarde, dowody oczywiście :)
                  zdjęcia, opinie naocznych świadków.. ;)
                  • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:44
                    jezeli przedstawie twarde dowody to twarde moga byc i u ciebie:))))
                    • iris27 Re: biust 09.11.06, 23:45
                      ja jestem naocznym swiadkiem twardych dowodow bellany.
                      • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:48
                        :> a masz je gdzieś uwiecznione?
                        choćby gipsowy odlew :)
                        • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:52
                          po co takie dowody skoro mozna sprawdzic w realu:)))
                      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:50
                        dziekuje ci moja przyjaciolka zawsze moge na ciebie liczyc:)))
                    • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:47
                      niestety dysponuję jedynie jedną sztuką potencjalnego twardego dowodu.. nie
                      jestem tak wyjątkowy jak TY :)
                      • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:49
                        w zupelnosci jedna sztuka wystarczy:))
                        • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:52
                          na ogół starcza :P
                          wracając do Ciebie, no to może jakieś zdjęcia poglądowe :) już po 22, ja mam
                          ukończone 18 lat.. jest jakaś szansa ?
                          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:55
                            na forum obnazac sie nie bede:)
                            • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:58
                              drażnisz się ze mną :>
                              • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:59
                                nie , moj drogi ale gdzie to zdjecie mam wystawic , bo chyba nie tutaj?:)
                                • Gość: facet Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:07
                                  możesz wysłać na rapidshare/fotosik itd itp ew. mail
                                  ps. zaczynam się czerwienić :P
                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:10
                                    nie jestem az tak zdesperowana zeby wystawiac fotki dla publiki, w gre wchodzi
                                    tylko mail
                                    • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:17
                                      no to proszę :)
                                      • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:23
                                        :*
                                        • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:25
                                          ale ładne te zdjęcia ;P
                                          • Gość: bellana3 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:34
                                            cierpliwosci
                                            • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:35
                                              sesję sobie robisz?
                                              • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:38
                                                tak specjalnie dla ciebie:)
                                                • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:38
                                                  jestem.. bardzo zadowolony :)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:40
                                                    jak to dobrze, lubie zadowalac:)
                                                • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:41
                                                  ładny.. delfinek :)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:42
                                                    a reszta przy innej okazji, tylko delfinka tam widzisz?
                                                  • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:45
                                                    widzę "początki" czegoś co mogłoby zakończyć się wielką przyjaźnią ;)
                                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:46
                                                    chce teraz cos od ciebie, nic za darmo:)
                                                  • facet_zg Re: biust 10.11.06, 00:52
                                                    masz rację, ale ja nie mam się czym pochwalić, biedny miś.. a twardość śpi :P
                                                  • Gość: up! up! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:41
                                                    up!
                                                    nie samą polityką człowiek żyje ;)
                                  • bellana3 Re: biust 10.11.06, 00:14
                                    jezeli jestem powodem twego zaczerwienienia to ide spac:)))
          • bellana3 Re: biust 09.11.06, 23:27
            masz bogata bibliografie, jezeli szukanie cytatu zajmie ci czas az do niedzieli
            Pozdrawiam:)))
            • Gość: SSSSD Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 11:29
              ALE BZDURA NIE WRZUCAJCIE TAKICH SMIETNIKOWYCH TEMATOW MIEDZY 2 UZYTKOWNIKAMI
              MONA POGADAC NA CZACIE NP.
              • Gość: emka A mi się fajnie czytało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:37
                • lewy_bez_druzyny Re: A mi się fajnie czytało 10.11.06, 14:29
                  Mi też.
                  Duże miseczki lubię najbardziej :]
                  • Gość: magimag biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:40
                    każdy biust może byc fajny,ale musi być zadbany i jędrny choćby po to aby
                    kiedyś nie służył do ostrzenia brzytwy koniec kropka.
              • Gość: gość Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:00
                czyżby komuś żal było, że zamiast pisac peany nt kandydatów, normalni ludzie o
                normalnych rzeczach piszą?
                • Gość: Boska Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:44
                  w koncu ludzie przyznajcie sie ze wlasnie takie rzeczy lubicie czytac, po co to
                  zaklamanie i pruderyjnosc
                  • Gość: gość a co nt. same zainteresowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:40
                    są biusta i biuściki ;)
                    co sądzą o nich szczęśliwe "posiadaczki"?
                    up!
                    • Gość: fantasta Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 21:11
                      Jestem ciekawy jaki rozmiar biustu ma nasza blondi
                      • Gość: plateau Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:14
                        jeśli to TA blondi to mały :)
                        • Gość: iris27 co z tym biustem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:24
                          prawie nikt z panów się nie wypowiedział jaki biust na nich działa.Więcej
                          konkretów prosze.
                          • Gość: gość Re: co z tym biustem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:38
                            jak to mówią, nieważne jak duży, ważne jaki użytek z niego się robi ;)
                        • Gość: fantasta Re: a co nt. same zainteresowane? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 21:42
                          Może mały ale ciekawy, ładna z niej kobitka
                          • Gość: iris27 oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:56
                            widzę,że fantasta strasznie żyje wyborami i wiadomo na kogo będzie głosował.
                            • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 22:40
                              Na niezależną o pięknym biuście. Dzięki stary
                              • Gość: gość Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:57
                                jeśli masz jakieś przecieki nt biustu najciekawszej wizualnie kandydatki Ani
                                Drobek, to dawaj szybko :)
                                • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:00
                                  jest na to jedna jedyna rada , musimy ją wybrać na prezydenta, to częściej ją
                                  będziemy widywać , a tak zaszyje się w kancelari adwokackiej i ładne widoki nam
                                  umkną, pozdrowienia
                                  • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:05
                                    panowie,temat wyborow na innych wątkach,tu rozmawiamy o biustach i nie
                                    koniecznie pani Drobek.
                                    • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:07
                                      każdy biust jest dobry, a tym bardziej atrakcyjnej kobiety
                                      • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:17
                                        "każdy biust jest dobry"może i masz rację,ale nie zawsze atrakcyjna kobieta
                                        takowy posiada.
                                        • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:21
                                          Każda kobitka go ma , pytanie filozoficzne czy się podoba czy nie
                                          • Gość: iris27 Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:32
                                            oczywiście,że każda kobieta go ma,ale nie zawsze ładny rozumiesz co piszę?
                                            • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:34
                                              ja rozumiem, ja rozumiem! :)

z biustami, jak z sexem, jak go brak, to się o nim mówi :)

• Gość: iris27 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:37
                                                może tak się dzieje w twoim przypadku ,u mnie wszystko ok
                                                • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:40
                                                  a mi w tej chwili brak i tego i tego :(
                                                  • Gość: iris27 nic nie poradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:43
                                                    i co ja mogę Ci na to poradzić?
                                                  • Gość: gość Re: nic nie poradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:49
                                                    sam nie wiem.... ale Wy kobiety macie te swoje kobiece sposoby ;)
                                            • Gość: fantasta Re: oj fantasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:38
                                              nie ma brzydkich kobiet, nie ma brzydkich biustów
                                              • Gość: gość Re: oj fantasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:41
                                                są tylko te.. niedoceniane ;)
            • cembe Re: biust 12.11.06, 20:47
              No wiesz nie chodzi o bibliotekę, choć tak długi czas świadczyłby raczej o
              bałaganie w niej...

uff więc w końcu na Ziemi Lubuskiej!

niestety nie miałem okazji sięgnąć za Eco i odnaleźć stosowne słowa, w
              szczególności Jorge z Burgos, ale cóż na pewno się pojawią, bo są najlepszą
              dyskusją na temat piersi!

Tymczasem pozdrawiam!
          • rafka44 ;) 17.11.06, 18:59
            Mnie tam cieszy mój skromny dobytek :)
            nie mam przynajmniej problemów z kupowaniem ubrań na siebie :)
          • Gość: vinga Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:57
            Ćwiczenia na jędrny biust? To absolutnie fascynujace. Co my mamy niby w tym
            biuście wyćwiczyc? Tkankę tłuszczową? Bo z niej wlaśnie jest biust zbudowany,
            panie "naoglądałem sie w życiu biustów".
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:52
      Iris wywołałaś super temat, gdy tak pomyślę o Twoim biuście robi mi się ciepło
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:56
        nie przegrzej się za mocno
        • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 23:58
          Właśnie włożyłem worek lodu
          • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:03
            to nie wygladasz teraz atrakcyjnie.
            • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 00:05
              w każdej chwili ten woreczek może zniknąć
              • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:11
                miałeś się krotko wypowiedzieć na temat biustu,bo o to chodzi w tym
                wątku.Wyciągnij więc ładnie łapki i połóż na biurku.
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 00:08
      Żegnaj księżniczko Iris , idę się przytulić do mojego biustu
      • Gość: Michał Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:47
        ja wolę 4 są fajne sterczące i jest gdzie ucho ogrzać
    • Gość: tytus Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 10:39
      iris , mnie fascynują dobrze wyglądające baloniki, ale nie silikony.
    • aski68 Re: biust 12.11.06, 11:07
      iris27 napisała:

> jak na facetow dziala biust,czy bardziej podniecajacy jest ten wiekszy ,czy
      > moze calkiem mały.

wystarczy, że jest :))))))))))))
    • Gość: k Re: biust IP: 213.199.238.* 12.11.06, 15:52
      he iris moze sie umowimy !!!
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:19
        nie widzę takiej potrzeby.
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 19:23
      Iris wywołałaś temat - podaj w liczbach Twoje baloniki
      • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:43
        wymiary moich baloników nie są Ci do niczego potrzebne.
        • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:45
          Są potrzebne do potrzymania tematu, wywołałaś temat to wnieś coś więcej.
          Na chwilę obecną masz 0,0
          • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:46
            i tej wersji się trzymaj.
            • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:48
              Wielka szkoda, że tak szybko się poddajesz
              • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:52
                skoro tak to odebrałes to trudno.Wątek o piersiach wywołałam po to aby faceci
                określili się jakie biusty na nich działają,a nie po to abym sama miała się tu
                reklamować.
                • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:58
                  ok
                • Gość: biuścik Ja lubię jędrne i te IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 20:59
                  nie za malutkie ale też nie przesadnie duże. Ważne aby były ładne wizualnie i
                  miłe w przytulaniu.
                • Gość: gość Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:19
                  nie martw się iris27, małe też są ładne :)
                  • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:22
                    Też lubię małe ale tylko u młodych kobiet
                  • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:27
                    do gościa;nie błysnąłeś inteligencją
                    • Gość: gość Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:28
                      Ale chętnie popatrze na Twoj :) może nawet coś więcej. ;))))
                    • Gość: gość biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:31
                      wcale nie zamierzałem :)
                      • Gość: iris27 Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:34
                        gośc chyba gustuje w małych biustach ,to już wiemy ,teraz proszę o opinie
                        innych panów,chyba że zmienisz nicka i napiszesz coś ciekawszego.
                        • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:36
                          gość nie ocenia kobiet po biustach :P i "coś ciekawego"
                        • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:36
                          Wrzuć fotkę ocenimy czy lubmy taki jak Twój.
                          • Gość: iris27 Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:47
                            fotke niech Ci wrzuci jakaś naiwna,która szuka potwierdzenia swojej kobiecości,
                            ja nie muszę
                            • Gość: gość Re: biust iris27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:49
                              żeby nie było jakiś niedomówień, to ja a nie chcę tej fotki :P to jakiś inny
                              gość.. :D
                              • Gość: fantasta Re: biust iris27 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:50
                                Nie wygłupiaj się gościu, iris jest w porządku
    • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 21:52
      Brawo iris twój temat przekroczył już 100
      • Gość: gość biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:56
        a sprawdziłeś to organoleptycznie?
        • Gość: iris27 Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:08
          może sprawdził organoleptycznie,a może nie .Nie nakręcaj sie tym.
        • Gość: fantasta Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 22:09
          Gościu sprawdam to codziennie i jest to jeden z najsmaczniejszych kąsków
          • Gość: gość Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:11
            podlizucha :P
          • Gość: gość Re: biust iris27 przekroczył 100 :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 22:16
            Czyli masz tych kąsków więcej. Ciekawe co irs na to?
    • Gość: bolo Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 23:32
      dla spragnionych boglo.wrzuta.pl/film/w0NbEFEWE8/skaczace_cycki
      • Gość: bolo Re: biust skaczący IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:35
        Co myślicie o tym biuście boglo.wrzuta.pl/film/w0NbEFEWE8/skaczace_cycki
    • Gość: fredyxxxa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.06, 23:54
      tantiemy za pokazywanie powyższego filmu proszę kierować BZWBK XXXXXXXXXXX -
      XXXXXXXXXXXX- xxxxxx
    • Gość: nana Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 07:59
      iris to twoje?
    • Gość: iris27 Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 08:37
      Ja mam jeszcze ładniejszy
    • Gość: iris27 Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 09:10
      Nie podszywaj się podemnie. Ja jestem prawdziwa Iris27. Nie jestem taka
      bąbelkowata
      • cembe Re: biust 13.11.06, 09:28
        "bąbelkowata" - brzmi ciekawie :)
        • Gość: bolo Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:28
          lubie piersi bąbelkowate
    • Gość: fantast Re: jak wy nazywacie biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 14:51
      piersi, cycuszki, balony, silikony, bąbelki, uszy, czekam na wasze wypowiedzi
      • Gość: milord Re: jak wy nazywacie biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 18:32
        gąbeczki, masażystki,wibratorki
    • Gość: GM Daniel Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 20:49
      lizaczek
      • cembe Re: biust 13.11.06, 23:48
        dżizes, k.., ja pier ...

ech ech chłpy chłopy

a wracając do tematu, bo "bąbelkowate" akurat mnie nie interesują, to powiem
        taki dowcip:
        kształt piersi dzielimy na:
        A - jabłuszko
        B -gruszeczkę
        C - kompot

:D
    • Gość: untergrader Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 08:18
      polecam www.staniczek.pl/
      • Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 14:45
        Gościu tu jest forum o biuści a nie o majtkach kupczeniu
        • Gość: fantasta Re: biust blondynek IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 21:18
          Smiem twierdzić, że blondynki mają ładniejsze biusty
          • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:43
            niezbyt naturalnie ale biust + blond jest :)

www.sportbilen.se/bilder/bildspel/storabilder/streetcarsfest/streetcarsfest_screen1024px.jpg

• bellana3 Re: biust blondynek 14.11.06, 22:51
              dlatego sie przefarbowalam zeby byc brunetka z ladnym biustem
              • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:53
                dlaczego? dlaczego?! dlaczego!!!
                :D
                • Gość: paulo Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:00
                  oooo,brunetko z ładnym biustem jestem pod wrażeniem,prosze o reszte twoich
                  wymiarów juz sobie wyobrazam długie nogi,talia osy,czy mam racje?
                  • bellana3 Re: biust blondynek 14.11.06, 23:18
                    mylisz sie kolego:) ciekawa jestem jaki z ciebie Belmondo skoro takie wymagania
                    masz:)))?
                    • cembe Re: biust blondynek 15.11.06, 00:43
                      Zgadza się, najładniejsze, najbardziej kształtne biusty mają brunetki!

PS - czy to nie jest już kwestia gustu, jak z wyżej rzeczonymi "bąbelkowatymi"
                      piersiami?
    • Gość: Irek Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 07:12
      Może być mały lub duży ale musi być jędrny
    • Gość: Ala Re: biust blondynek IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 07:15
      Jestem blondynką, ładna figura, zauważyłam, że najbardziej facetów kręci mój
      biust (80C)
      • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:34
        a ja sądze,że każda kobieta może być interesująca bez względu na koloru
        włosów.A już teksty z serii ma mieć duuuże niebieskie oczy wskazują mi,że facet
        nie jest zbyt bystry.Nie chce oczywiscie nikogo obrazić,ale takie są moje
        subiektywne odczucia.
        • bellana3 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:39
          mysle ze wazne jest co w glowie , a nie na glowie i czy klatka piersiowa jest
          mniej czy bardziej rozwinieta to nie swiadczy o seksualnosci kobiety.
          • aski68 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:47
            mądrej koleżanki to i miło poczytać :))
            • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:56
              ktora mądra koleżanka ta Ci mądrze odpisała,bo bellana i iris to dwie
              nierozłączne przyjaciółki jedna blondynka ,druga brunetka
            • bellana3 Re: biust blondynek 15.11.06, 10:57
              dziekuje koledze:))) chyba czas juz zakonczyc ten temat:)
        • Gość: Pan C. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:24
          :| to po grzyba te Twoje wątki?
          z jednej strony interesuje Cię, co faceci myślą o biustach, czy o włosach, a z
          drugiej piszesz, że ktoś, kto pisze o swoich upodobaniach "duże niebieskie
          oczy" nie jest zbyt bystry... a skąd wiesz? może właśnie on jest
          najbystrzejszy, lol
          • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 14:47
            no właśnie po to są te wątki,aby poznać co panowie mają do powiedzenia,jakie są
            ich upodobania,a ze wszystkimi nie muszę się zgadzać.
            • Gość: Pan C. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:49
              masz rację, ale pomiędzy nie zgadzaniem się, a mówieniem komuś, że nie jest
              zbyt bystry istnieje pewna subtelna różnica
              • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 15:00
                oczywiście,że jest róznica,ale ja nikogo bezpośrednio nie obraziłam,wyraziłam
                tylko swoja opinię.Rozumiem,że Ty własnie jesteś miłośnikiem "dużych
                niebieskich oczu"i właśnie poczułes się urażony,no cóż.
                • Gość: c. Re: biust blondynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:10
                  nie mnie obrażasz, lecz tych co tak uważają
                  ja nie oceniam kobiety po biuście, co nie oznacza, że nie może mi się jakiś
                  podobać
                  a pisanie, że zwolennicy "dużych niebieskich oczu" nie są zbyt bystrzy, to jak
                  napisanie, że każdy/większość facetów nie jest zbyt bystra, bo każdy/większość
                  facetów, mając JEDYNIE biust do wyboru (bez żadnych "ale")wybierze ten większy,
                  a nie ten mniejszy; co jest zresztą zrozumiałe :P
                  • iris27 Re: biust blondynek 15.11.06, 15:32
                    "kazdy wybierze ten większy"no proszę cię.Nawet nie wiem jak to skomentować.
                    • Gość: c. Re: to już jest manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:47
                      czy wiesz, że manipulujesz faktami?
                      • iris27 Re: to już jest manipulacja 15.11.06, 15:57
                        Wiem,ale nie przeszkadza Ci to?Dodam tylko ,że Twoje wypowiedzi należą do
                        jednych z ciekawszych.
                        • Gość: c. Re: to już jest manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:06
                          szczególnie, że ostatnio są tu jedynie moje i Twoje wypowiedzi :P

ludzie teraz żyją polityką.. choć wydaje mi się, że ci ludzie to tak naprawdę
                          kilka osób mnożących swoje nicki :D
                          • iris27 zauważyłam to 15.11.06, 16:13
                            zauważyłam ,rzeczywiscie często sie tu pojawiasz,ale sądze że Twoje wypowiedzi
                            różnia się jednak od innych.To tyle pozdrawiam.
                            • Gość: c. Re: zauważyłam to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:15
                              pozdrawiam
                              c.
                              • Gość: maxim Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 20:50
                                Pytanie teoretyczne : dwa takie same biusty na której kobiecie ładniej
                                wyglądają?
                                • Gość: anna Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 07:04
                                  odwróć pytanie, który członek bardziej oddziaływuje na kobiety, blondyna czy
                                  bruneta?
                                  • Gość: mandaryna Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 08:46
                                    duży
                                    • Gość: ewci@ Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 09:50
                                      ja tam wiem ,że jak mam większy biust to jestem ponętniejsza, bardziej sexi, mam
                                      większą ochotę na seks, wyzwala sie we mnie DEMON SEKSU.....krótko mówiąc! A jak
                                      mi sie troszkę zmniejszy to juz nie czuje sie tak podniecona i seks spada na
                                      plan dalszy.... więc kobiety z większym biustem wg.mnie są ostrzejsze w łóżku a
                                      to facetów kręci najbardziej...napalona kobitka ;) ;o
    • Gość: BIG CYC Re: biust IP: *.gorzow.mm.pl 16.11.06, 11:31
      BIG CYC to jest to
    • Gość: mafi Re: biust blondynki czy brunetki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 13:08
      Ja też wolę piersiaste
      • Gość: no ewci Re: biust blondynki czy brunetki? IP: 213.199.238.* 16.11.06, 18:58
        moze sie spodkamy
      • Gość: a wieczorkiem Re: biust blondynki czy brunetki? IP: 213.199.238.* 16.11.06, 18:59
        nie wiem czy jest brun. czy blond.
    • Gość: mafi Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 20:21
      no ewci chętnie się z Tobą spotkam
    • Gość: bolo Re: biust skaczący IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:39
      Co myślicie o tym biuście boglo.wrzuta.pl/film/w0NbEFEWE8/skaczace_cycki
    • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:05
      dawno nie dotykałem kobiecego biustu
      • Gość: lila Re: biust IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:06
        w PZPR sie piło :)
        • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:09
          oj tak, było to dawno
          • Gość: nie ciapek Re: biust IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:11
            no chcoaciaż, aż z taka funkcja to i cycków pewnie nie brakowało:) Co?
            • Gość: ciapek Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:14
              Prawda chłopcze, prawda
              • Gość: ciapek Re: biust IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:16
                :) pzdr
                • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:17
                  chociaż można popatrzeć co bolo dał, pozdrawiam
                  • Gość: :) Re: biust IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:25
                    bolo dal a ile zabrał?
                • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:18
                  chcecie sobie pogadac to spotkajcie sie na piwie
                  • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:19
                    bellona idziesz z nami
                    • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:20
                      ty umiesz pisac?
                      • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:20
                        chyba tak jak mnie odczytujesz
                        • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:22
                          nie badz taki madry, czytac tez chyba nie potrafisz, na temat kolego sie
                          wypowiadaj
                          • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:23
                            W temacie powiedz na jaki nosisz rozmair bellana3
                            • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:25
                              "na jaki rozmiar nosze" to nie informacja dla ciebie
                              • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:26
                                ale w temacie a ty go unikasz
                                • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:28
                                  temat nie dotyczy moich wymiarow, czytaj ze zrozumieniem:)
                                  • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:29
                                    ja się nie wstydzę swojego rozmiaru 0,1 a temat jest jasny
                                    • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:32
                                      oj to cienko z toba, to ile ty masz lat, nie ma sie czym chwalic malo
                                      imponujacy rozmiar:)
                                      • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:35
                                        sporo, pamiętam jeszcze mamuszke partie, ale odwracasz temat , pochwal się ile
                                        ty masz tu i tam
                                        • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:38
                                          czyli zgadlam jestes w takim wieku kiedy juz zanika
                                          • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:40
                                            poczytaj prase 100 latkowie żenią się z 19stkami, zanika poniżej 3 roku życia,
                                            a ty w dalszym ciągu unikasz tematu
                                            • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:42
                                              nie unikam, temat jest "biust" a nie "rozmiar biustu bellany"
                                              • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:44
                                                to może iris ma nowy temat już gotowy, odkryj troche prawdy o sobie
                                                • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:52
                                                  a ja herbatkę :P
                                                  przeziębiłem się :(
                                                  • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:53
                                                    herbatke z pradem?:)))
                                                  • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:55
                                                    nieee po lekach? :P
                                                    a takie sprawiam wrażenie?
                                                  • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:58
                                                    to zalezy jakie leki:)))
                                                  • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:04
                                                    takie, po których picie nie jest wskazane :P
                                                  • bellana3 Re: biust 17.11.06, 00:10
                                                    a po niebieskiej pigulce nie jest wskazane?:)
                                                  • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:11
                                                    nie wiem... a jest?
                                                  • bellana3 Re: biust 17.11.06, 00:11
                                                    ja tego nie stosuje wiec nie odpowiem:))
                                                  • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:15
                                                    ale może ktoś w najbliższym otoczeniu?
                                                    żeby nie być tyki, to własnie po necie znalazłem :)

www.emea.eu.int/humandocs/PDFs/EPAR/viagra/H-202-PI-pl.pdf
                                                    spotkałem się gdzieś z taką opinią, że zdrowi biorą to by móc dłużej.. prawda
                                                    to czy mit?
                                                  • Gość: c. Re: viagra (cd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:20
                                                    oczywiście alkohol w znacznych ilościach może powodować zaburzenia;
                                                    więc picie i branie chyba mija się z celem :)
                                                  • bellana3 Re: viagra (cd) 17.11.06, 00:24
                                                    a ja mysle, ze kobieta powinna umiec zagrac na tym instrumencie odpowiednio
                                                  • Gość: c. Re: viagra (cd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:29
                                                    obawiam się, że na takim co potrzebuje viagry, to bez viagry byś sobie nie
                                                    pograła.. jeśli jednak by Ci się udało, to musiałabyś uważać, bo lekarze
                                                    zaczęliby zapisywać Cię na receptę ;)
                                                  • bellana3 Re: viagra (cd) 17.11.06, 00:31
                                                    to ide bo instrument sie domaga realizacji recepty, milej nocy:)))
                                                  • Gość: c. Re: viagra (cd) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:36
                                                    miłej :)
                                                  • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:53
                                                    gościówy i goście dzięki, fajne mamy dzisiaj towarzystwo, pozdrawiam wszystkich
                                                  • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:56
                                                    nie ma to jak dobry biust w doborowym towarzystwie ;)
                                              • Gość: c. Re::P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:45
                                                "chcecie sobie pogadac to spotkajcie sie na piwie " lol
                                                • bellana3 Re::P 16.11.06, 23:47
                                                  wlasnie popijam male piwko:)))
                              • iris27 Re: biust 16.11.06, 23:29
                                może damy spokój już biustom,a jutro specjalnie dla bola,ciapy i reszty
                                postaram sie założyć nowy wątek i może równie ciekawy.pozdrawiam.
                                • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:31
                                  będziemy czekać z zainteresowaniem
                                • Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:42
                                  no ładnie Ci ten biust urósł, iris27
                                  co teraz proponujesz? tyłeczki, czy może wzrost?
                                  czekam ze zniecierpliwieniem na odskocznię od tej brudnej dz..., ups polityki :)
                                  • Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:47
                                    moje nowe wątki już tu krążą,popatrz dobrze i napisz coś od siebie.
    • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:50
      Iris dzięki, wywołujesz tematy dalekie od polityki, a tej obecnie w bród
      • bellana3 Re: biust 16.11.06, 23:52
        i wlasnie o to w tym wszystkim chodzi:))Pozdrawiam cie irys27
        • bellana3 Re: biust 17.11.06, 00:08
          moze zalozyc watek o meskich rozmiarach zobaczymy czy tez urosnie do tej
          wielkosci?:)
          • iris27 Re: biust 17.11.06, 00:11
            możesz bellana 3 założyć,ja pierwsza Ci odpowiem rozmiar imponujący
            • bellana3 Re: biust 17.11.06, 00:22
              dla mnie musi byc baaaardzo imponujacy:))
              • cembe Re: biust 17.11.06, 00:26
                no cóż - odpadam w przedbiegach - mój po prostu jest imponujący ...
                • bellana3 Re: biust 17.11.06, 00:28
                  jezeli prosty i imponujacy to jest ok:)
                  • cembe Re: biust 17.11.06, 09:41
                    aż cały zesztywniałem ;)
                    • bellana3 Re: biust 17.11.06, 10:42
                      sztywniakow nie lubie;)
                      • Gość: ciapa Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:00
                        naturalnych czy sztywnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka