Dodaj do ulubionych

Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie

25.03.07, 10:02
gratuluje selekcjonerki
chcielismy wejsc w 3 osoby do jeffersona. Powiedziano, ze brak miejsc i zeby
sprobowac pozniej. Nie ma problemu. Poczekamy.
Zauwazylismy, ze wyszlo szesc osob wiec wchodzimy... I coż slyszymy? Mala
blondyna ( Samanta Fox) mowi NIEEEEEEEEEE, ale jej znajomi moga w tym czsie
spokojnie wejsc. Stalismy a Samanta wpuscila pare swoich znajomych, ktora sie
pojawila
I niech dziewcze owo - Samanta - okresli czy obowiazuje selekcja czy
rezerwacja...
Proponujemy jeszcze kurs dobrych manier
A moze Samanta jest wlascicielka? I robi knajpe tylo dla znajomych?
Na tym ma polegac selekcja?
Wpuszczanie tylko znajomych?
Kolejna knajpa w Zielonej , ktora miala byc fajna a zycie i tak weryfikuje
Faktycznie - jest wiele fajnych miejsc gdzie mozna wydac pieniadze

Co polecacie? Jeffersona odradzamy
Obserwuj wątek
    • Gość: nnick Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 10:45
      a fajna ta samanta?
      • Gość: no ba Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:49
        Fajna ta samanta :-D serio :-DDDD
    • Gość: wrotek co polecacie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:39
      co polecacie?
      siedziec w domu!!!!!!!!
      • Gość: a Re: co polecacie?! IP: *.ztpnet.pl 25.03.07, 12:13
        tam jest selekcja? byłem tam kilka razy i nie zauważyłem, więc tochyba dobrze,
        że nie rzuca sie w oczy.
        • Gość: ola Re: co polecacie?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.07, 13:53
          A kto normalny chodzi do Jeffersona, kiepski klimat, słaba muza.
          • Gość: klimat Re: co polecacie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:59
            klimat ?
            jaki klimat bez klimatyzacji
          • Gość: ANJA Re: co polecacie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:52
            Gadasz tak bo pewno cie nie wpuscili ( zdejmij dres to moze przejdziesz przez
            selekkcje) i kto normalny tam chodzi??? To raczej nienormalni tam nie chodzza,
            ja uwielbiam ten lokal, zero dresów, oblesnych kolesi. Pelna kulturka, mila
            muzyczka ( zadne tam techno) no i jakos nie mialam problemow z selekcją ( pewno
            dlatego ze dresik rezerwuje na fitness ) JA POLECAM
            • Gość: kolczyk dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:35
              Anja
              jestem kobieta okolo 30
              i czuje sie niekomfortowo gdy 22latka wpuszcza swoich znajomych
              a mi w oczy mowi, ze nie ma miejsca, 6 osob wychodzi, a zza moich plecow
              wpuszcza sie pijana smarkaterie
              o to mi chodzi
              dresik owszem, na fintess i rowerek
              nie wiem jak ty ale slowo kulturka kojarzy mi sie z dresikiem
              chyba ze kulturka to nazwa blizej mi nieznanego fitness klubu do ktorego
              uczesczasz w dresiku lub jestem bardziej sklonna wierzyc, ze w mini i
              szpileczkach do fitness chodzisz - "tsza byc topowom laskom"
              • Gość: ANja Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:42
                To przykre ze juz 30 latek nigdzie nie wpuszczają... Szpileczek ani mini nie
                nosze, bo wiesz teraz ,, trendy ,, sa baletki i legginsy ale co ty mozeesz o
                tym wiedziec? a tobie to polecam bar mleczny piast wpuszczają wszytskich bez
                selekcji
                • Gość: ziutek Re: dysonans IP: *.ztpnet.pl 26.03.07, 18:12
                  Przestan sie osmieszac.
                  • Gość: ;p Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:31
                    osmiesza to sie 30 latka żaląca sie na forum, ze jej na impresske nie wpuscili.
                    • Gość: Kamil P. Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:35
                      Ja szczerze mowiac, tez wole jak na forum poruszane są ciut mądrzejsze tematy,
                      no ale co kto lubi... Poza tym zawsze na forum ktos kogos obraza, troche
                      kultury - apeluje do was!!! Trzymajcie sie bezkonfliktowo.
                      • Gość: kate256 Re: dysonans IP: *.ztpnet.pl 20.06.07, 18:54
                        Nasze knajpy są do niczego! Nie ma tu dobrych lokali. Wszędzie jest samo
                        szczeniactwo i małoletnie pudernice. A Jefferson to moim zdaniem jest jedna
                        wielka żenada. Chłopcy wysmarowani samoopalaczem itd. Ten cały klimat jest
                        kiczowaty i te laseczki, które myślą, że są modne heh leginsy i baletki dobre
                        heh. Wcale nie jesteście modne - kiczowate i ubrane na jedno kopyto. Zero
                        swojego stylu. I takie są nasze lokale - bezklimatowe i kiczowate - ale tandeta
                        teraz w modzie heh.
                    • Gość: ziutek Re: dysonans IP: *.ztpnet.pl 26.03.07, 19:31
                      Dla polaczkow kolesiostwo jest ok.
                  • Gość: ANja Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:38
                    To ty sie osmieszyles nie rozumiejąc ironii w mojej wypowiedzi, ale i tak
                    pozdrawiam
                    • Gość: ziutek Re: dysonans IP: *.ztpnet.pl 26.03.07, 19:30
                      Odnioslem sie do Twoich wszystkich wypowiedzi.
                      Nie Ty jedna glupie gadanie tlumaczysz rzekoma ironia.
                      • Gość: ANja Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:35
                        Ja tlumacze Ciebie, nie siebie... ehhh
                • maka_79 Re: dysonans 29.03.07, 09:55
                  niektórzy to nie powinni nigdzie wchodzić- nawet na forum Anja!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: .... Re: dysonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:22
                    czyli ty tesh nigdzie nie wychodzisz?
            • Gość: do ANJA ANJA polecam Ci .....Re: co polecacie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:37
              polecam

to dla Ciebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=58841464
            • Gość: nicklor Re: co polecacie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:04
              idac twoim tokiem myslenia selekcja w teatrze i filharmonii powinna byc i to na
              takim samym poziomie....
              eechh
              dziewczyno...
              o czym tu dyskutowac......
              elyty..... weekendowe ... ups ... sorki .... łikendowe
              • Gość: ANja Re: co polecacie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:45
                Selekcji w teatrze nie potrzebuja, bo moze nie wiesz ale dresy tam nie chodzą.
                A swoją drogą polecam ,, Szalone nożyczki,, jak byles na tej sztuce to jestes
                dla mnie jak fryzjer. a jak nie byles, to do zobaczenia w jeffersonie.
            • Gość: do ANJA pytanie do ANJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 07:16
              ANJA - bedziesz dzis tesh stac na bramce?
              dzis bedziesh selekcjonerka czy .....?
      • Gość: MrGreg Re: co polecacie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:47
        Ja polecam jeffersona!!! Ostatnio tam chodze, i naprawde nigdzie sie tak fajnie
        nie bawie jak tam, super muza, fajni ludzie i kulturalnie jest. No i
        selekcjonerki na bramce to super fajne laski :-* pozdro dla was !!!
    • Gość: s Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:10
      w dresach nie wpuszczamy!
      • Gość: do s Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:01
        i cycki na wierzchu jak u samanty?
        kryterium to znajomosc z samanta?
        i biale skarpetki?
        • Gość: Ziomm Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:44
          samanta miala cycki na wierzchu? bylem w sobote i jakos nie zauwazylem,bluzke
          miala bez dekoltu a szkoda, bo fakt bylo by co oglądac :-) a poza tym, nie
          dziwie sie ze wpuscila znajomych, kazdy by tak zrobil, nie widze w tym nic
          dziwnego/
      • Gość: dresik Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:12
        nie musisz wpuszczac w dresach - dresy juz sa w srodku
    • Gość: Anders Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:42
      powiedziano ze brak miejsc, a po prostu wygladales jak wiesniak i ania bo tak
      ma na imie ta sliczna sliczna selekcjonerka nie chciala cie po prostu urazic.
      Wiec moze najpierw spojrz na siebie???? A tak na marginesie, jefferson - muza
      swietna, ekipa tesh, i dobrze ze nie wpuszczają tam takoch burakow jak ty.
      • Gość: .... Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:41
        nie wygladales, a wygladalas....
        nie czuje sie mezczyzna jako 30letnia kobieta....
        • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:43
          A to moshe wyglądasz jak 40letni facet???
          • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:45
            ten co spal tydzien temu pod ratuszem :)
            • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:46
              Wyjelas mi to z ust :-)
              • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:49
                ale on tylko "dmuchal" hehehehe
                • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:52
                  << dmuchal>> to takie dwuznaczne wyrazenie... :-D
                  • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:57
                    "dmuchał" hihihihihi..... w balonik.....cokolwiek to znaczy :)))))
                    • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:03
                      Brawo :DDDD gratuluje toku myslenia podobnego do mojego :p
                      • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:39
                        toku.... mojego...hmmmmmm
                        wiosna idzie.....
                        tokowanie....tak tak...
                        hihihihi
                        • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:41
                          Dmuchanie... ach ta wiosna... tak tak :p
                          • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:46
                            taaak..... tokowanie
                            stroszenie piorek
                            napinanie miesni....hihihihihi
                            i puszczanie oczek..... na ponczochach ....hihihihihi
                            • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:49
                              Jestem metro SEXXUALNY :P ale do ponczoch mi daleko :p
                              • Gość: kawalkada Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:50
                                bylam w spodnicy i w ponczochach.....
                                nie spodobalo sie ....
                                :(
                                fanaberia?
                                • Gość: Kawalarz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:10
                                  Tylko studio - studio disco ;P
                                  • Gość: :/// Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.ztpnet.pl 26.03.07, 17:33
                                    To nie jest śmieszne.
    • Gość: Vlad.H. Hmmmm IP: 80.53.41.* 26.03.07, 20:06
      No coz - bylem w tym przybytku chyba raz albo dwa, z tego co pamietam to byla to
      knajpa bez zadnego charakteru... W kazdym razie nie rozumiem jak kiepska knajpke
      mozna promowac przez pseudoelitarny selekcjonizm no ale widac tak to juz jest ze
      skoro nie mozna utrzymac przywpitego poziomu to sie go sztucznie wyciaga za uszy.
      Dla mnie to cenna informacja by tam nie isc...
      Na szczescie jest jeszcze kilka miejsc gdzie mozna sie spotkac i spokojnie
      pogadac...
      • Gość: Wit Re: Hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:36
        A ja dalej nie mogę odżałować likwidacji nieboskiej...
        • Gość: melon Re: Hmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 07:26
          a teatralna......
          :(
    • gr000by Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie 27.03.07, 12:59
      przeciez to chamska jadlodajnia dla dresow wiec co sie dziwic?
      • Gość: Mich Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:00
        No to czemu ja tam akurat dresow nie widzialem?
    • Gość: Jerry Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: 195.175.37.* 27.03.07, 13:41
      Współczuję. Sądząc po "kulturze" tekstów stałych bywalców tej knajpy tutaj ją
      zachwalających, to nie ma czego żałować. Jest na szczeście wiele knajpek z miłą
      obsługą i przede wszystkim miłym towarzystwem. Nie chciałbym siedzieć w jednym
      lokalu z takimi ludzmi jak anja czy anders.
      W sumie dzieki za info, będę omijał szerokim łukiem...
      • Gość: ... Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:19
        CZujesz sie dzieki temu postowi lepszy od innych, co? ehh
    • Gość: młoda Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.icpnet.pl 27.03.07, 22:47
      Nigdy nie byłłam w tym lokalu, ale czytajac wasze wypowiedzi nabralam niesmaku
      do tego miejsca. Myslalam zawze ze to kulturalny lokal, no wiec można sie
      mylić...
      • Gość: moulet [...]kasza niedogotowana[...] w Jeffersonie IP: *.tpn.ceron.pl 28.03.07, 20:17
    • Gość: lanser Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:11
      to dzis snobizm na maxa w jeffersonie!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tomek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:57
        A jednak nie tylko ja poczułem sie zniesmaczony zachowaniem tej panienki. Akurat
        tak się złożyło, że miałem ze sobą plecak, oczywiście nie zostałem wpuszczony.
        Ale nie w tym rzecz, nawet nie myślałem tam wchodzić i bawić się czy piwko
        posączyć. Byli tam akurat moi znajomi, a że siedzieli w "podziemiach" nie było
        możliwości uzyskania połączania, brak zasięgu. Poprosiłem o wpuszczenie na 3
        minuty, oczywiście w sposób niezwykle obcesowy uzyskałem odpowiedź "obsługi".
        Wcześniej bywałem od czasu do czasu w tym przybytku, dobre hamburgery były.
        Myślę, że nie na tym polega idea selekcji, aby jakieś małolacie kwitło ego w
        wejściu do knajpy klasy B. A tak jeśli komuś się wydaje , że jest do lokal
        nadający się do selektywnego wyboru klientów to naprawdę mało w życiu widział i
        proponuję wybrać się do tego typu lokalu w innych chociażby polskim mieście. Ja
        i wielu moich znajomych Państwu dziękujemy, także zastosujemy selekcję.
        • Gość: ... Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:47
          maja tam tylu klientow, ze za Tobą i twoimi znajomymi tesknic w jeffersonie
          nie beda. ps/kto dzis nosi do lokali plecak??? dziwisz im sie???
          • Gość: ziutek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 17:59
            > nie beda. ps/kto dzis nosi do lokali plecak??? dziwisz im sie???

Dziwie im sie. Gdzie indziej nie ma z tym problemu.
            • Gość: ... Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:20
              Moze w 4 rózach nie robią...
              • Gość: ziutek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 23:19
                ANja, w 4 rozach nie robia i w innych lokalach tez.
                • Gość: minute_man Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:43
                  A jak ma Samanta nazwisko bo może znam, to bym się wybrał. Fajny lans, wejść bez
                  kolejki :)
                  • Gość: :-D Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:48
                    Samanta Fox :p
                  • Gość: :-) Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:49
                    SAMANTA FOX ;p
                    • Gość: foxy lady Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:26
                      a biale kozaczki to czyje?
    • Gość: Bobik Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.07, 20:03
      Byłem w tym lokalu, nic rewelacyjnego i denna atmosfera- muza calkiem niezła.
      Brakuje ochrony bo pijane cwaniaczki bezkarnie zaczepiaja spokojnych klientów -
      facetów w dresach i bluzach z kapturem tez nie brakuje- pozdrawiam, a polecam
      kotłownie (w soboty)
      • Gość: palacz Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:33
        kotlownia?
        w sobote?
        przestalem chodzic bo czuje sie za przeproszeniem jak ......
        pijane 14 latki i mnostwo innej pijanej gownarzerii
        bylo fajnie swego czasu, ale....
        barmanka nie zrobi ci kamikadze "bo sie nie oplaca" , sprzeda piwo zamiast
        drina i afere jeszcze robi
        nerwowa bramka, no, z wyjatkiem jednym brmakarza
        klimat sie zrobil jak w winiarni
        lepiej juz do zbrojowni - bardziej swojsko i bez dzieci - jesli do wyboru kociol
        to moje zdanie lepiej zbrojownia
        ale o gustach sie nie dyskutuje, podobnie jak o walorach żon naszych przyjaciół
        hihihihi
        zycze ekstatycznych wizyt w rozmaitych, tych lepszych i lepsiejszych,
        zielonogorskich przybytkach weekendowych
        • Gość: miri Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:40
          bylem w dresie dzis!!!!!!!!!
          wszeeeedlem
          jest kul i debest
    • Gość: kim Selekcja w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 09:21
      polepszylo sie czy dalej tak samo??
    • Gość: kazio Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:56
      to dyskryminacja
      • Gość: ilion Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.05.07, 14:25
        o co tyle hałasu? przecież to naprawdę nędzne miejsce. ja wiem, że w zg nie ma
        za wiele fajnych miejsc, ale akurat dobijanie się do Jeffersona odbieram jako
        desperację:)
    • snop-ek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie 17.06.07, 23:02
      selekcjonuja juz normalnie czy dalej tak samo?
    • Gość: arek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:12
      nie wierzę
      • Gość: maniek Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.dub-3rk2.metro.digiweb.ie 28.06.07, 17:00
        Jaq podczas mojego krótkiego pobytu w ZG szczesliwie omijalem ten lokal i chyba
        na dobre mi wyszlo,bo znajomi byli w ubieglá sobote i byli bardzo rozczarowani.
        • Gość: ... Re: Selekcja dla kolesiów w Jeffersonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:36
          a jak jest teraz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka