sliders 14.09.07, 08:43 Nie chodzi mi o artykuł, ale o reklamę na samej górze: film.onet.pl/seriale/0,1605199,wiadomosc.html Ciekawe ile kosztował taki baner na cały kraj ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliders Re: Kampania reklamowa całkiem, całkiem. 14.09.07, 08:52 Odświeżajcie, jeśli nie pojawia się reklama pewnej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan zonk 14.09.07, 17:25 klikałem bez przesady ze 100 razy i nic co tam było ?? - podjerzewam reklame jarmarczną? tym bardziej, że w Regionalnej piszą o bilboardach w Poznaniu i Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Kampania reklamowa całkiem, całkiem. 14.09.07, 23:26 sliders napisał: > Nie chodzi mi o artykuł, ale o reklamę na samej górze:ó Rada na przyszlosc: jest na klawiaturze przycisk "Print Screen" lub "Prn Scn" albo "Print Scrn" wystarczy go nacisnac a zostanie skopiowany do pamieci zrzut z ekranu przegladarki. Wtedy tylko wklejasz zawartosc schowka do dowolnego programu graficznego lub przegladarki plikow graficznych (moze byc popularny IrfanView - zakladka "edycja", wybierasz "wstaw" ang. Edit->Paste). A pozniej umieszczasz zapisany obrazek na jakims darmowym serwisie hostingowym zdjec (moze byc imageshack, photobucket, google.picasaweb, fotosik i inne) i mamy problem z glowy, bo teraz kilkam i klikam i tez na banner trafic nie moge :-( > film.onet.pl/seriale/0,1605199,wiadomosc.html > Ciekawe ile kosztował taki baner na cały kraj ;] Ciekawe to sie strony przeglada ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś