barteks0 04.10.07, 19:08 Czemu informujecie o tym po fakcie. Chętnie powitałbym Giertycha w Zg :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jr Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 04.10.07, 20:35 Żenujący materiał. Glosujecie w rękawiczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Dwa błazny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 00:24 Natknełam się na Bosaka i PIęKNEGO Romka",na deptaku. Reakcje ludzi,przechodniów na widok tych dwóch kreatur:pusty śmiech!! No jakby zobaczyli dwoje błaznów:) no wkońcu zobaczyli nie??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy. Re: Dwa błazny IP: *.ztpnet.pl 05.10.07, 07:18 Inka to typowa lewaczka [ lewak ] jacy ludzie ? ty to nie jestes ludziem ty jestes lewakiem ! buhahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dwa błazny IP: 213.199.198.* 06.10.07, 00:01 moim zdaniem smiali sie z ciebie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 07:59 Romkowi wydaje się, że wynik wyborów zależy tylko od sondaży? Myśli że dwa lata (albo i dużo dłużej) może robić z siebie głupa, później wymyśli kilka hasełek i wygra wybory? Niektórym rzeczywiście to wystarcza ale na szczęście niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka do spostrzegawczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:15 ha ha lewaczka???????????//:))))) a to nie wiedziałam:)))))))) wiem tylko żew ja to szara Polka która ma troche szarych komórek i odróżnia kompletnego kretyna od mądrego człowieka. jakie to proste prawda?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
13adam Roman Giertych: sondaże nas prześladują 05.10.07, 17:23 dlaczego nie piszecie nic o Uni Polityki Realnej? Unia Polityki Realnej!!! Wolność Sprawiedliwość Własność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z616 Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: 213.199.198.* 06.10.07, 00:07 bo ci kretyni nic nie weidza:) slysza PIS - o ja super partia ide glosowac bo nic innego nie wejdzie i tylko glos zmarnuje jak na co innego zaglosuje:P i jeszcze mowia ze inne partie nie maja nic ciekawego do zadeklarowania... wiekrzosc ludzi wogole nie czyta programu zadnej partii i opiera sie na tym co mowi TVP - zreszta jak ostatnio slychac TVP siedzi w kieszeni kaczora i o UPR nic nie slychac... ktos kto przelieci www wszystkich partii i przeczyta programy poszuka roznych wywiadow w necie, poczyta czy pooglada - wtedy mozna powiedziec ze jej opinia o danej partii jest obietkwyna... a nie traktowac tylko TVP jako zrodlo inforamci... czego efektem jest PIS, PO po 30% a UPR 10%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.U Motłoch głosuje na PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 03:11 Motłoch zagłosuje na PIS. InteligencjA jest w mniejszości. Wymordowali ich w Katyniu i w obozach. Zostało barachło i spłodziło barachło. Inteligencja jest w mniejszości i dlatego wygra PIS:( i TO JUż BęDZIE KONIEC POLSKI NA WIELE WIELE LAT........ wspomnicie moje słowa. O ile dożyjecie,bo Ziobro już buduuje wielkie więzienia..a młody jest to sporo was na niego trafi. POWODZENIA. jA SPIE..M!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U.K. Re: Motłoch głosuje na PIS IP: *.ztpnet.pl 06.10.07, 07:20 SPIE...SZ? Najwyższy czas inteligencie z włsnego mianowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sUPeR Re: Motłoch głosuje na PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 11:35 No tak, bo na inteligenta to mianuje rebe Michnik. I tylko on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.U Re: Motłoch głosuje na PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:01 oj motłochu motlochu.. przez takich jak wy są wojny na swiecie!!:( z motłochu powstałeś,motłochem pozostaniesz.. kaczorowskie szczury.":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Motłoch głosuje na PIS IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.07, 14:22 Kolega, jak widzę, bardzo przyjacielsko nastawiony do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: 78.133.171.* 11.10.07, 23:17 pl.youtube.com/watch?v=mSvsWIdooDo p.s To powinni puszczać codziennie przed wieczornymi Wiadomościami to może UPR miałaby za 51% - w TV Trwam również :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.ztpnet.pl 11.10.07, 23:33 Oni to w piwnicy krecili? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zasieki1 Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują 12.10.07, 01:42 jesli wplacisz pare zlotych, to na przyszle wyboru nakreca spot w profesjonalnym studiu. mozesz to zrobic tu: www.upr.org.pl/main/milion.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.ztpnet.pl 13.10.07, 19:47 Rozbawiles mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zasieki1 Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują 13.10.07, 20:37 tak jak ty mnie. co do spotow: upr ma takie na jakie starcza ze skladek sympatykow. po, pis, lid takie na jakie starcza z twoich i moich podatkow. a i tak wciaz im malo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student UPR Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.uz.zgora.pl 16.10.07, 10:14 To samo tylko w ładnym opakowaniu :] www.youtube.com/watch?v=pKez_P-Edbcp.s. Dlaczego w debacie Tusk-Kwaśniewski odniosłem wrażenie, że obaj nie bardzo wiedzą, czym są dla gospodarki tak wysokie podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student UPR Re: Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.uz.zgora.pl 16.10.07, 10:16 www.youtube.com/watch?v=pKez_P-Edbc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janiu z Wrocławia Roman Giertych: sondaże nas prześladują IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.07, 20:05 Dlaczego LPR i inne "małe" partie nie zabronią nadawania i manipulowania sondażami wyborczymi,które na zasadzie sprzężenia zwrotnego ustawiają wyborców tylko do partii w sondażach największych,gdyż nie chcą marnować głosu na partię, która w sondażach jest pod kreską i nie ma szans.... Odpowiedz Link Zgłoś