kulka129 05.10.07, 08:03 Jak to jest z tą giełdą w niedziele ,jest jeszcze czy już nie ,bo chciałam poszaleć a tu mi mówią że już od tej niedzieli niema .Wiecie coś na ten temat ,proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: giełda w niedziele ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 12:11 Masz jakieś bez ciuszków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: giełda w niedziele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:13 napewno będzie do końca grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: giełda w niedziele ?? IP: 80.54.67.* 12.10.07, 19:16 Przepraszam,a gdzie ta giełda sie znajduje? chodzi mi o ul. Jestem z Wielkopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess73 Re: giełda w niedziele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:41 Podobno już od listopada będzie nowa giełda na terenie Zielonogórskiego Rynku Rolno-Towarowego przy Al Zjednoczenia od strony ul.Elektronowej.Widziałam roboty budowlane w tym miejscu.Znaomy mówił mi że mają byc tam zarówno warzywa jak i ciuchy.Mieszkam blisko więc już nie będę musiała leciec po świeże warzywa czy owoce na Owocową,czy po ciuchy na Chynów.Super!Pozrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś