Dodaj do ulubionych

a to sie usmialem z kablowki

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 10:52
zobaczcie tu

www.sportsboard.pl/Forum/viewthread.php?FID=3&TID=21514

co oni robia z kasa z abonamentu????
Obserwuj wątek
    • Gość: Miguel A to się uśmiałem z Naskręta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.03, 12:14
      Kasą z abonamentu zarządza ZTP. A "Kablówka" to tylko jeden z kilkudziesięciu
      programów emitowanych przez ZTP. I jak każda stacja, ma własny budżet. Jak
      widać, w tym przypadku bardzo skromny...
    • Gość: marian Re: a to sie usmialem z kablowki IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.03, 21:55
      To co przeczytałem w linku zaproponowanym przez Naskreta to jakaś ciężka
      paranoja!
      Pracownik Kablówki o nicku "Kamol" błaga ludność na ogólnopolskim forum o dwa
      wolne miejsca dla ekipy naszej tv w jakimś samochodzie na wyjazd do Bydgoszczy
      na mecz żużlowy.
      Ja rozumiem, że Kablówka nie ma pieniędzy, przyzwyczaiłem się też do
      słabiutkiego programu. Przełkne nawet grupowy urlop całej ekipy i powtarzany w
      kółko program z komputera nie mogę sie jednak nadziwić czemu szefostwo naszej
      tv zatrudnia kompletnych debili??! Przecież to co zrobił Kamol to obciach na
      cały kraj i nie tylko - jak wyglada nasze miasto, media, stosunek do widza.
      Koleś obiecuje za miejsca w samochodzie wejście do prakingu, moze zaraz
      zaoferuje 17mln $...
      W dodatku szafuje nazwiskami swojego naczelnego, operatora i uznanego
      dziennikarza sportowego sam pozostając pod kretyńskim nickiem bo kamol to chyba
      mu na dynię spadł!
      Ciekawe tylko kto pierwszy wywali go na zbity pysk za stwierdzenie "bowiem
      komentarz biegów będzie robiony(...) przez Mariana Rzeźniewskiego. Już widzę
      Wasz uśmiech na twarzy..."
      Nie wiem czy pan Rzeźniewski powinien wydupić faceta za te trzy kropki
      po "uśmiech na twarzy" bo młodzian sobie z niego dworuje czy może pan Kotalla
      za to, ze pisząc o uśmiechu Kamol stwierdza, że o to odetchnijmy z ulgą, że
      meczu nie komentuje naczelny...
      Tak czy owak Kamol nie daje splendoru Waszej stacji i jest (niestety) kolejnym
      dowodem na to, że schodzicie zupełnie na psy!
      Życzę jednak powodzenia i bardziej udanych przesłuchań kandydatów na
      pracowników tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka