japo1 01.01.08, 00:16 www.manageria.pl/manageria/1,85822,4763899.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywiarus Re: 2008- rok upadku dolara 01.01.08, 00:28 Szesnaście sekund Nowego Roku, a japa już martwi się dolarem. Co by ta Ameryka bez japy zrobiła,jakby się nie miał kto martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Japa - kondolencje. 01.01.08, 00:31 Ty podobno mieszkasz traz w Polsce. Jeśli to prawda to ja Ci współczuję, Twój post pojawił się 1 stycznia 2008, 16 minut po północy. Czy Twoje zycie jest aż tak żałosne, że nie masz co robić w Sylwestra i piszesz te swoje głupoty? U mnie jest teraz 6:30 PM i ja szykuję sie na imprezę (zapłaciłem z góry w dolarach). W Nowym Roku życzę Ci poprawy życia towarzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: 2008- rok upadku dolara 01.01.08, 00:35 Zamiast wznosic toasty w gronie przyjaciol na czesc tak udanego (dla niego) 2007 japo1 spedza czas na Internecie martwiac sie o $ Wszystkiego najlepszego w 2008 mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
japo1 Re: 2008- rok upadku dolara 01.01.08, 01:16 Trzeciej juz ofierze tlumacze,ze ja,japo: Ja sie w Sylwestra NIE BAWIE. Ja sie bawie cale zycie a w Sylwestra to ja sobie odpuszczam, zostawiam te noc amatorom, niech sie zabawia ten jeden raz- skoro tylko na tak niewiele ich stac. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 01.01.08, 04:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: 2008- rok upadku dolara 01.01.08, 04:43 Ja tam, pane gliniak, nie znajency siem. Jam w naiwnosci ducha myslial, ze jak inflacja jezd to siem stopy podwyzsza, ale w Krainie Wschodzacego Slonca w Doopie niemozliwe jest tylko wlozenie gaci przez glowe, hehehe. Tam jezd Niu Dil. Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: 2008- rok upadku dolara 01.01.08, 04:45 stopy to sie moze podwyzsza tyle ze nie procentowe bo jak podniesiesz prime to tak jakbys dolewal wody do ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina czemu sie tak podniecacie spadkiem$ 01.01.08, 16:40 przeciez to lepiej jak $spada,wakacje wyjda taniej,zakupy tez,wlasnie sie przymierzam do kupna samochodu bo im $ spada to wyjdzie mi taniej,wiec o co biega-wogole nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: czemu sie tak podniecacie spadkiem$ 01.01.08, 16:55 bo taki Bruner lub inny Yapa ma oszczednosi w $$$$ ulokowane ,coprawda male i mizerne po 20 latach pobytu zagranica, i dzis kiedy juz prawie sa w Polsce spowrotem na stale to nie moga szpanowac i nie starcza im na imprezy albo nawet na normalne przezycie w PL Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: czemu sie tak podniecacie spadkiem$ 01.01.08, 16:57 Madlitwa krapola Gdy wieczorne wstają zorze Zanim głowę do snu złożę Modlitwę moją zanoszę Bogu, Ojcu i Synowi Dopier...e sąsiadowi Dla siebie o nic nie wnoszę Tylko mu dosrajcie proszę Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły Jaki znak mój? Krwawe gały Oto wznoszę moje modły Do Boga, Marii i Syna Zniszcie tego sku..syna Mojego rodaka sąsiada Tego wroga Tego gada Żeby mu okradli garaż Żeby go zdradzała stara Żeby mu się żona z czarnym I w ogóle, żeby miał marnie Żeby mu spalili sklep Żeby dostał cegłą w łeb Żeby miał AIDSA i raka Oto modlitwa Polaka Jeśli Polska nie zginęła My ją dobijemy Czego obca moc nie wzięła Sami rozgrabimy Jeszcze Polska Ojcze nasz Póki my żyjemy Nie będzie obcy pluł nam w twarz Sami sobie naplujemy. Odpowiedz Link Zgłoś