martawiktoria 07.02.08, 13:14 Czy moglibyście mi polecić basen, na którym można nauczyć niemowlę pływać blisko Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Basen dla niemowląt PILNIE IP: 80.51.245.* 07.02.08, 14:01 Nawet w samej Zielonej Górze jest takie miejsce: www.saunagregor.pl/ Na stronie należy wybrać "Wellness" -> "Zajęcia w basenie dla niemowląt" Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Basen dla niemowląt PILNIE 07.02.08, 14:02 W Gregorze na Chmielnej uczą niemowlęta pływać. Tu masz link: www.saunagregor.pl/html/start.php?ident=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Basen dla niemowląt PILNIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.08, 14:55 A jak jest z czystością tej wody? Przecież to w końcu SaunaClub...? Czy woda jest chlorowana czy w jakiś inny sposób uzdatniana? Pytam bo również jestem zainteresowany oswajaniem mojego brzdąca z wodą... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Basen dla niemowląt PILNIE 07.02.08, 17:22 woda jest chlorowana, sprawia wrażenie czystej, ale wiesz- ja tam próbek nie pobierałam;) Żadne ze znanych mi dzieci, które tam pływały nie zapadły na jakieś dramatyczne choroby, więc chyba jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś