Gość: m. IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.03, 21:00 KARTON jest NASZ i go NIE oddamy. Ciesze sie ze cos drgnelo. Moze ktos przejrzal na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żak Re: Protest studentów broniących klub Karton IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 21:35 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Protest studentów broniących klub Karton IP: *.gala.net.pl 18.09.03, 23:12 Mam nadzieje ze wynik bedzie korzystny dla studentow (Karton=J.Rewers) Pan prof. Kisielewicz to powazny czlowiek i mysle ze nie ulegnie pokusie diabła ktory wyszedl z workiem pieniedzy spod plytek w 4ech różach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eb Re: Protest studentów broniących klub Karton IP: *.uz.zgora.pl 18.09.03, 23:23 Wierzę,że głos studentów i środowisk kabaretowych nie zostanie zignorowany. Będzie to doskonały dowód na to,że Władze Uczelni szanują opinie swoich studentów i liczą się z nimi. Proszę pamietać, że Uczelnia także wychowuje przyszłych obywateli,a nie tylko kształci w określonej dziedzinie. Jeśli teraz okaże się, że "obywatelskie" działania studentów zakończą się fiaskiem, nie będzie to dobre doświadczenie dla ludzi, którzy w przyszłości spotkać się mogą z innymi sprawami, nad którymi nie można przejść obojętnie. Ale im wtedy może się juz nie chcieć, bo po co, jak i tak się nikt z nimi nie liczy. Mam nadzieję, że studenci zyskają pewność, że ich głos jest ważny i wiele zależy od nich samych. Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje Re: Protest studentów broniących klub Karton IP: *.uz.zgora.pl 18.09.03, 23:47 Panie Januszu :) Prześledziłam wypowiedzi na forum Gazety Wyborczej i Przystojnych studentów i chciałabym złozyć przede wszystkim GRATULACJE. Niejeden prowadzący klub życzyłby sobie takich klientów, a właściwie przyjaciół, którzy w tej niezręcznej sytuacji tak pięknie się zachowali i walczą przecież nie o jakiś klub ale o Karton, który pokochali dzięki Panu. Mając swiadomość, że nie jest łatwo zjednać sobie młodych ludzi, nie dając nic od siebie jeszcze raz gratuluję. Z zaangażowania studentów w sprawę widać, że przez te dwa lata ciężko, ale pewnie z przyjemnośćią, pracował Pan na ich zaufanie. Oczywiście życzę, aby w następnych latach klub funkcjonawał jak dotychczas, albo jeszcze lepiej (o ile to w ogóle możliwe:) ) bo to MUSI się dobrze zakonczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mess Re: Protest studentów broniących klub Karton IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:01 Ogólnie się przyjęło że studenci zawsze się buntują w róznych sprawach !! Ale mam nadzieje ze widzicie wszyscy ze dzisiaj buntujemy sie w slusznje sprawie ktora powinna skonczyc sie po naszej mysli !! my chcemy tylko tego zeby Ja-siu wrócil na swoje stanowisko !! czy to az tyle wysilku kosztuje Rektora?? przeciez to nie jest wybor prezydenta USA ( chociaz zastanawialbym sie czy Jasiu bardziej nie pasuje na to stanowisko niż Bush :):P ) chicaz byloby wesoło !! i bez bezsensownych wojen!! a taką sytuacje jak zaistaniala zafundował sobie sam rektor !! chyba pierwszy raz poczul ze to w studentach jest prawdziwa sila i potrafią Oni zrobić cos co sprzeciwia sie jego debilnym decyzjom !! oj Panie Kisielewicz wstyd !! to przeciez w wiekszym stopniu poprzez studentów jest Pan na swoim stanowisku, a usilnie stara sie Pan odwrócic od Nas rzucając nam kłody pod nogi !! Oczywiście , że studia są po to zeby sie uczyc , ale ile mozna !! i ten wolny czas wlasnie poswiecalismy imprezom kulturalnym w Kartonie a nie na rozrubach i bójkach na deptaku !! Oddajcie nam Karton !! Tylko tego chcemy !! Poźniej zaczną sie inne żądania :P :) To mowił Mess czyli Kwachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_siu rewers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZWYCIESTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.03, 14:40 z OSTATNIEJ cHWILI: > tO CO WYDAWAŁO SIE NIE MOZLIWE JEDNAK SIE UDAŁO!!!! DZIEKI WAM WSZYSTKIM, KTÓRZY WŁOCZYLI SIE DO WALKI O TO BY kARTON POZOZSTAŁ KARTONEM TO SIE NA PRAWDE UDAŁO!!!!!. o bOŻE JAK JA SIE CIESZE!!!:))) bARDZDZO BARDZO BARDZO WSZYSTKIM WAM DZIEKUJE ZA POPARCIE!!!! nIE POTRAFIE ZNALEŻĆ SŁÓW BY WYRAZIC JAK, JAK, JAK SIE CIESZE!!!:)))hURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:))))) dO ZOBACZENIA W KARTONIE!!!!!:))))KOCHAM WAS!!!!!:) PODZIEKUJCIE PROSZE NA FORUM PANU REKTOROWI UZ, ALBO NA MEJLA www.uz.zgora.pl lub w jakiejkolwiek formie bo na prawde sie postarał. Podziekowania równiez dla Bruna, tak tak wiem co pisze. Oddzielne podziekowania dla STASZKA WOJCIECHOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwachu Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZWYCIESTWO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 15:23 Ja_siu wielkie gratulacje !! no to teraz mozemy odetchnac !! pamietasz jak mowiles o tym 1% sznas a po spotkaniu o 15% !! no to teraz powiem Ci ze mozesz byc pewien ze Karton na 100% bedzie Twoj i "NASZ" czyli studentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelu Happy end :)) IP: 217.96.56.* 19.09.03, 17:40 I wszyscy żyli długo i szczęśliwie, a księżniczka wyszła za smoka i miała z nim 40 rozbójników :))) GRATULACJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oteto Re: Protest studentów broniących klub Karton 20.09.03, 12:11 Tak trzymac! Bedzie chociaz jedno miejsce w ktorym bede sie mogl wyszumiec :) Odpowiedz Link Zgłoś