11.07.08, 07:54
Można! Wprawdzie znowu podniosą się głosy, że to nie sukces gospodarczy, ale
czy to wina dyrektora muzeum?
www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080710/POWIAT17/979728723
Po prostu chłop robi co do niego należy, a bryndza gospodarcza Żagania to nie
jego wina.
Vivat Silesia Inferior!
Obserwuj wątek
    • dj_dlugi Re: Można?! 13.07.08, 01:00
      a co ma do tego Pan Dyrektor? bo w artykule o nim ani słowa... gdyby to miała by
      być była jego zasługa to sam musiał by zgromadzić środki na budowę stoczwórki.
      No chyba że taki sukces należy się Panu Detektorowi niejako "z urzędu"...
      • cancro Re: Można?! 13.07.08, 08:07
        No tu mnie DJ'u conajmniej zdziwiłeś. Czyżby Twoim zdaniem Angole ot tak, z
        dobrego serca robili to co robią? Przecież bez zaangażowania dyrektora
        przysłowiowy "pies z kulawą nogą" nie wyłożyłby na muzeum złotówki! Aktualnie
        sam poszukuję sponsora. Izie jak po grudzie, wierz mi. No chyba, że Kowal?
        • dj_dlugi Re: Można?! 13.07.08, 23:05
          przestań... w żaganiu nikt nie ruszy palcem... no chyba ze będzie kampania
          wyborcza ;/ pałac się dosłownie wali, muzeum się sypie, strefa gospodarcza
          zamarła, na ulicach brudno, mury się walą, bóbr brudny jak nigdy... e zwijam z
          tego miasta... i wrócę Fadromą i je zrównam z ziemią ;]
          • cancro Re: Można?! 15.07.08, 07:33
            Z czystością Bobru, to przegiąłeś! Rok temu widziałem w rzece młode raki, co
            jest niepodważalnym dowodem czystości wody. Natomiast wczoraj (14.07) tuż przy
            dużym moście, w środku dnia obserwowałem trzy perkozy - mamę i dwoje młodych.
            Fajnie!
            • sliders Re: Można?! 15.07.08, 10:40
              A ja widziałem nawet młodych wędkarzy, co dowodzi że nie tylko woda w bobrze
              jest czysta ;p
              • dj_dlugi Re: Można?! 15.07.08, 14:44
                no nie tak przegiołem... niedalej jak wczoraj, idąc mostem zatrwożył
                mnie widok plastikowych butelek, worków i innych śmieci... na brzegu
                w centrum miasta...
            • mercin.brezan Re: Można?! 16.07.08, 08:35
              tu się zgodzę, w sobotę "zaczerpnąłem" :lol: wody do wiaderka na
              złowione ryby i złapałem w owe wiaderko raka :] - żeby nie bylo
              wypuściłem toto od razu do Bobru :)
        • sliders Re: Można?! 16.07.08, 12:44
          Jeśli można wiedzieć, to do organizacji czego potrzebny jest Ci sponsor?
          • cancro Re: Można?! 16.07.08, 14:00
            Można. Chcę wydać książkę. W dzisiejszych czasach wydawca chce, abyś wykupił
            swoją książkę, zanim zacznie ję drukować. Kapitalizm...
            • mercin.brezan Re: Można?! 16.07.08, 17:51
              w ZG na UZ jest lub był (ale raczej ciągle jest) doktor, który
              znalazł sponsorów wśród studentek i studentów... wchodzisz na egzam
              z knigą trojczana masz - GL opisywała, to jest dopiero genialne ;-)

Ale z innej strony, trudno jest chyba jakąkolwiek książkę sprzedać
              obecnie, to fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka