Gość: ten_od_Heroesa IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.03, 20:22 jak można nieładnie fujj ajajajajj co za .................................... kretynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 20:54 No cóż chcieli koledzy z "Solidarności" demokracji to mają. A swoją drogą gdzie można z Panią Prezydent porozmanwiać jak nie za pośrednictwem forum przecież ona nigdzie nie bywa i nie pokazuje się, no może z wyjątkiem Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Normalnie kretynka. IP: *.lanet.wroc.pl 05.10.03, 01:22 A kto z to płaci? Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mamon Re: Normalnie kretynka. 09.10.03, 05:12 Gość portalu: kret napisa3(a): > A kto z to p3aci? Pan p3aci, pani p3aci, spo3eczeństwo... Znaczy wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Romanowicz = Grześkowiak ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 21:02 Mieliśmy już na prawicy jedną taką miłośniczkę podróży zagranicznych za pieniądze podatników. Było jej Alicja Grześkowiak była marszałkiem Senatu za czasów niejakiego Buzka. Raz to się o mało nie rozbiła gdzieś nad Jordanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubis Re: Romanowicz = Grześkowiak ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 09:16 No i za to dostała rentę socjalną od Skarbu Państwa w wysokości 1.800,00 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2DH Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adman Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.czajen.pl 03.10.03, 21:32 PANI PREZYDENT (teraz się kłaniam) powinna chyba zabrać zabawki i iść na swoje podwórko. PANI PREZYDENT (teraz...) kretynka nie jest. Polityk też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.03, 21:43 Jeżeli prezydent naszego miasta zawraca sobię głowę tak poważnymi sprawami jak niniejsza to już wiem dlaczego tak dobrze dzieje się w naszym grodzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin r Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: scutum:* / 10.2.4.* 03.10.03, 23:36 ZYjemy wkoncu w demokratycznym i suwerennym kraju.Ja niewyobrazam sobie ze w polsce mozna ukarac kogos za to ze powiedzial cis zle o wladzy.Polska to przeciez nie Biarolus gdzie sie tlumi krytyke wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianin Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.air.net.pl / 192.168.21.* 03.10.03, 23:54 Wiem, że za to nie karają ale tak wogóle Ronowicz ty jesteś zerem. Współczuje zielonogorzaną którzy muszą płacić podatki na takie zero. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: B. R. to idiotka, kretynka, panikara, debilka IP: *.client.attbi.com 04.10.03, 01:09 prawicowa pijawka, kupa, dupa, zmraga, pipa, dupa itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: B. R. to idiotka, kretynka, panikara, debilka IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 04.10.03, 22:34 Zaraz Jay& Silent Bob z prokuratury zapukają i skopią ci dupę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marley Re: B. R. to idiotka, kretynka, panikara, debilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 09:07 eeeeee co za kobitka? he he Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p 04.10.03, 22:08 Gość portalu: Gorzowianin napisał(a): > Ronowicz ty jesteś > zerem. O, to rozumiem! Pamiętam wciąż, że ta forma oceny kwalifikacji funkcjonariusza publicznego jest właściwa. Co innego, gdyby Gorzowianin napisał "Ronowicz ty jesteś kretynką"... a fuj! Wiesław Rewerski pan_bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksyra Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 01:55 ale komuna. Ronowicz bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:38 Gość portalu: marcin r napisał(a): > ZYjemy wkoncu w demokratycznym i suwerennym kraju.Ja > niewyobrazam sobie ze w polsce mozna ukarac kogos za to ze > powiedzial cis zle o wladzy.Polska to przeciez nie Biarolus > gdzie sie tlumi krytyke wladzy. Nie widzisz różnicy między "krytyką władzy" a zwykłym chamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianin 2 Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 08:41 Współczuję Zielonogórzanom "słabej psychicznie" prezydent. Ale swoją drogą, zastanawiam się czym sobie na taką k.... zasłużyli. Nic przecież nie dzieje się bez przyczyny. Wielkie pozdrowienia dla Zielonogórzan, wybory "niedługo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewagent Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.socantel.net 05.10.03, 03:58 AS co by powiedzial prokurator, że klient z Półkuli zachodniej poznał się na żydowskiej k.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO JA UWAŻAM, ŻE PANI PREZYDENTOWA NIE JEST idiotką IP: *.toya.net.pl 06.10.03, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: JA UWAŻAM, ŻE PANI PREZYDENTOWA NIE JEST idio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 11:44 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.03, 09:24 Nie myślałem, że ona (prezydencina) jest taka mierna. Niech lepiej spojrzy na swój wygląd, bo jeszcze brakuje a ubierze się w siermiężną koszulinę. Stanowisko zobowiązuje również do porządnego wyglądu. Wstyd mi było za Zieloną Górę widząc jak wygląda przy podpisywaniu umowy ze Strabagiem. Możnaby pisać dalej o niej, ale szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siolo Ale jazda!! IP: *.uz.zgora.pl / 192.168.22.* 04.10.03, 10:41 Nie wiem, o co chodzi pani prezydent. Przecież w naszym kraju panuje demokracja, a z nią nasuwa mi się pojęcie wolności słowa. Chyba, że nie żyjemy w państwie demokratycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Ronowicz Gorzów z Toba!!!!Pozamykaj ich wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:08 ha ha ha ha he he hi hi hu hu buha ha bu ha ha I bardzo dobrze, tych z Zielonej Góry to do pługa albo do kamieniołomów a nie internet wieśniaką.Ronowicz jestes wielka, Gorzów jest z Toba, całym sercem i duszą he he.Męcz ich i pozamykaj na długie lataPs.Dobrze ,że naszemu Tadkowi prezydentowi nie przychodzą takie pomysły do głowy,ale w Zielonce jest to jak najbardziej pożądanehe he. Ronowicz kochamy Cię!!!!!!!!"Gorzów moim miastem, Stal moim życiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianin Re: Ronowicz Gorzów z Toba!!!!Pozamykaj ich wszys IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 04.10.03, 12:47 Nie cały Gorzów jest z tobą kilku k.... takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbs Re: Ronowicz Gorzów z Toba!!!!Pozamykaj ich wszys IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 14:12 Burak jesteś. Ja nie mam nic do Gorzowa, a co Ci do Zielonej Góry. Jakiś kompleks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.uz.zgora.pl / 192.168.50.* 04.10.03, 11:10 Nie podoba mi się słowna agresja nazbyt często obserwowana na tzw. internetowym formum. Nie podoba mi się żenujący poziom politycznych dysput. A mimo to, gdybym był o to pytany, odradziłbym Pani Prezydent Miasta Zielona Góra wystąpienie do prokuratury. Niewiele można tu zyskać, a ryzyko wzbudzenia niechęci u licznych "forumowiczów" jest duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 11:13 Uważam ,że larum za internautą podnieśli wszyscy byli"czerwoni". Też jestem internautą . Jeżeli ktoś się czuje urażony to może żądac satysfakcji gdyż jest to sprawa honoru . Chyba ,że jest tak jak u naszych polityków chcących utrzymać stołki - plują na nich a oni mówią ,że deszcz pada . Zielongórzanin / od urodzenia /. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q obrońcy niedzielni 04.10.03, 15:09 Gość portalu: Zielonogórzanin napisał(a): > Uważam ,że larum za internautą podnieśli wszyscy byli "czerwoni". Nie pleć andronów. Każdy normalnie myślący, znający internet człowiek stwierdzi, że prezydęt Zielonej się zbłaźnił. > Też jestem internautą . > Jeżeli ktoś się czuje urażony to może żądac satysfakcji Tak z Ciebie internauta, jak z koziej... prawda. Internet zawsze był, jest i będzie pełen wulgarności i agresji. Gdybym szedł do prokuratury za każdym kiedy zostałem urażony w internecie to wszyscy umarliby już w tej prokuraturze ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie. Prokuratira ma obowiazek takie zgloszenie przyjac IP: *.nott.cable.ntl.com 06.10.03, 17:42 GW zaczela tu robic raban, bo...w jej moderatora to bije. Wiodzisz, trudno yznac za zgodne z regilaminem i netykieta to, co podpada pod paragraf kk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corso Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 23:03 Polityk na ktorego obywatele "pluja" nie powinien zadac satysfakcji - a ustapic!!! i to ze spuszczona glowa. szkoda ze nie zyjemy w starozytnych Atenach ( panstwo-MIASTO jakby nie bylo ). Istniala tam instytucja tzw. sadu skorupkowego - na ostrakonach ( skorupkach ) obywatele Aten wypisywali imie polityka ktorego uwazali za zagrozenie dla atenskiej demokracji. Ten polityk ktory dostal najwiecej takich "negatywnych" glosow musial opuscic Ateny na 10 lat. Przydaloby sie tak i Ronowicz wyekspediowac na Madagaskar albo na Ksiezyc... :o) nie obywatele sa dla panstwa ale panstwo ( i jego funkcjonariusze ) dla obywateli.... Gość portalu: Zielonogórzanin napisał(a): > Uważam ,że larum za internautą podnieśli wszyscy > byli"czerwoni". Też jestem internautą . > Jeżeli ktoś się czuje urażony to może żądac satysfakcji > gdyż jest to sprawa honoru . Chyba ,że jest tak jak u > naszych polityków chcących utrzymać stołki - plują na nich > a oni mówią ,że deszcz pada . > Zielongórzanin / od urodzenia /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 16:52 Bardzo ładnie,że bronimy pani prezydent chociaż jest zerem(tak nawet powiedział premier do Rokity czyli nie zamknie mnie)Pamiętam czasy kiedy była derektorką "medyka"zawsze ubrana jaki Curie-Skłodowska i wymuślała apele i rekolekcje.Było zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.ec.zgora.pl 07.10.03, 19:20 Gość portalu: czaja napisał(a): > Bardzo ładnie,że bronimy pani prezydent Pozdrawiam Krosno Odrz. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.03, 20:23 Gość portalu: Zielonogórzanin napisał(a): > Uważam ,że larum za internautą podnieśli wszyscy > byli"czerwoni". Też jestem internautą . > Jeżeli ktoś się czuje urażony to może żądac satysfakcji > gdyż jest to sprawa honoru . Chyba ,że jest tak jak u > naszych polityków chcących utrzymać stołki - plują na nich > a oni mówią ,że deszcz pada . > Zielongórzanin / od urodzenia /. Masz pecha gościu, bo ja zawsze byłem i będę przeciw "czerwonym". W tym przypadku chodzi o styl w jakim pani prezydentowa działa. Jest to akurat styl "czerwonych". Nic babka się nie nauczyła nowego, tylko powiela stare działania. Zielona Góra jakoś musi przeboleć jej rządy byle tylko po niej nie wrócił pan "liść". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniulka Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:19 Pamietacie co Ronowiczka zrobiła zaraz po zajęciu fotela? Wyszpiegowała i wyrzuciła Toosie z pracy , za to ,że ta osmieliła się ją skrytykowac na naszym forum.Więc to było do przewidzenia jak ktoś lubuje sie w takich metodach.Ja tez dołączam do wszystkich i mówię: RONOWICZ DO DOMU!!!!!!!JUŻ DOSYC BŁAZNOWANIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr inwestycje,inwestycje,inwestycje IP: *.nemo.pl / 172.16.1.* 04.10.03, 11:45 największy żal mam do Ronowicz za mały udział iwestycji w budżecie miasta, co roku Gorzów Wielkopolski znacznie nas wyprzedza w tych proporcjach . Jeśli będzie tak dalej to miasto zostanie zdegradowane do wielkiego grajdoła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam niezgodka Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 14:04 co za kobieta? :) po co taki czlowiek zyje? po co taki czlowiek zyje? ona jest gorsza od biczyka ze spoldzielni kisielin. powinna kazac wysiedlic koleszke, ktory mowi o niej prawde z zielonej gory he he he. ronowicz powinna zamknac sie w zakonie do konca zycia. pozdrawiam wszystkich oprocz politykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.inmac.com.pl / 192.168.1.* 04.10.03, 15:20 Nazywam się Marian Chojnacki. Mieszkam w Zielonej Górze od prawie 40 lat. Podobnie jak mój kolega uważam, że prezydentowa Zielonej Góry jest kretynką. Pozdrawiam wszystkich zielonogórzan prześladowanych przez "czarny" reżim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.03, 21:17 Radzę odwiedzić psychiatrę, zanim prokurator przyskrzyni ci ten czerwony ozór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek W demokratycznej Polsce. IP: *.fastres.net 05.10.03, 17:13 Prezydentow miasta sie wybiera ,albo tez ich ktos mianuje. Bo jezeli sie ich wybiera, to albo mieszkancom odpowiada miec kretynke jako prezydenta albo wiekszosc ich jest kretynami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 15:47 Niezgódka!!ale ci słoma z buciorow wylazła!!! takim prostraczkom jak ty i tobie podobni powinni internet wyłanczać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam niezgodka Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 11:41 > Niezgódka!!ale ci słoma z buciorow wylazła!!! > takim prostraczkom jak ty i tobie podobni > powinni internet wyłanczać! Naucz sie najpierw ortografii a pozniej pouczaj innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka Lepiej postawcie jej pomnik a Zieloną Górę nazwijcie IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.03, 17:53 Pomroczną i będzie ok. na chwałe Ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolos Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:01 Sama jest sobie winna.gdyby nie byla kretynka to nikt by jeje tak nie nazwal Odpowiedz Link Zgłoś
n0mad Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p 04.10.03, 18:03 Każdy odpowiada za swoje słowa, nawet jeśli napisze je w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) To pani prezydent Zielonej Góry Bożena Ronowicz IP: *.acn.pl 04.10.03, 18:05 NA PRAWDĘ JEST KRETYNKĄ???? O jejej, co to się porobiło - pani prezydent Zielonej Góry Bożena Ronowicz jest kretynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretynka Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.dipool.highway.telekom.at 04.10.03, 18:05 Faktycznie chora baba, jeszcze jajniki musi miec wyciete, bo wtedy tak sie zachowuja kobiety. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. S. Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.master.pl 04.10.03, 18:06 Czyżby Pani PEEZYDENT - niczym gwiazda filmowa - liczyła na na odszkodowanie w formie pokaźnej sumki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentk@ Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 18:06 ja to wogóle nie rozumie czegos takiego!! ludzie umierają z głodu, giną w wypadkach a i tak połowa sprawców chodzi wolna, ale jak ktos wazny ma problem to wszyscy szukają winawajcy! bez podtekstów i bez przyczyny ten komentarz nie tyczy sie Pani prezydent ani nikogo konkretnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michorowski Re: Przecie z wiadomo, że większość internautów.... IP: 213.199.197.* 04.10.03, 18:09 to troglodyci. Wystarczy zwrócic uwagę na ich ortografię, o składni i sttylu nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Przecie z wiadomo, że większość internautów.. 04.10.03, 18:11 Gość portalu: Michorowski napisał(a): > to troglodyci. Wystarczy zwrócic uwagę na ich ortografię, o > składni i sttylu nie wspominając Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Przecie z wiadomo, że większość internautów.. IP: *.net.autocom.pl 04.10.03, 18:12 Tia ... tyle, ze internet to ma byc miejsce swobodnego wyrazania swoich mysli. Niech wiec albo "Gazeta" moderuje forum, albo ... korzystajmy wszystcy z anonymizerow i innych tego typu serwisow, tudziez nie piszmy z domu czy z uczelni, ale z dowolnej kafejki internetowej. Idac do kafejki, proponuje tez przyklejac na wszelki wypadek sztuczna brode i wasy oraz zakladac peruke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prokuratura ściga internautę, który obraził p IP: *.toya.net.pl 04.10.03, 18:10 Nie powinna sie pani obrażać- tylko nie zważać na tego rodzaju rzeczy ,to internet kutura osobista jest doskonałym świadectwem człowieka więc wie pani z kim ma do czynienia-po prostu ze zwykłym chamem który nie potrafii napisać nic więcej poza prymitywnymi wulgaryzmami ale po co od razu łapać takiego irysa -nie ma to sensu-jest to walka z wiatrakami!!! Odpowiedz Link Zgłoś